andrewmaslim Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 (edited) Γιατί δεν μεταφέρεις τα βίντεο σου στο HD2 και να πάρεις ένα Clip+ μόνο για την μουσική τότε; Απαιτεί ειδικό convert για να παίξουν στα WinMo; Πιο φτηνή λύση και θα σε καλύψει πλήρως πιστεύω... Εξάλλου, αν δεν σε βολεύουν οι media players για WM, περνάς android και έχεις παραπάνω επιλογές. Nαι, το 'χω σκεφθεί, απλά είμαι "κολλημένος" με μια θεωρία: Κάθε πράγμα τη δουλειά του. Δηλαδή, για φωτό... ψηφιακή, για βίντεο... βιντεοκάμερα, για βίντεο player... video-player, για μουσική... mp3 player κτλ. Το κινητό μου το θέλω ΜΟΝΟ για τηλέφωνο, SMS, κάνα email και εφαρμογές (να το 'χω ως PPC). Το Clip+ το 'χω στις επιλογές μου, αλλά διαβάζω σε πολλά review ότι έχει "μάπα" μπαταρία (καμιά 10ρια ώρες το πολύ), ενώ ο ήχος δεν είναι και για να... σηκωθείς ενθουσιασμένος να βαρέσεις παλαμάκια! ΚΑΙ ΠΩΣ γίνεται αυτό, να περάσεις Android στους Media-players;;; Δηλαδή, ΟΛΟΙ (σχεδόν; ) οι Media-players μπορούν να πάρουν πάνω Android;;;;;; ================ ================ ================ Λοιπόν, μάλλον κατέληξα στα εξής συμπεράσματα: Όπως ΚΑΙ στα κινητά ΚΑΙ στα personal computers, έτσι και σ' ένα mp3 player... ΔΕΝ πρόκειται να διαλέξω την "χουντική πολιτική" της Apple. Λοιπάμαι, αλλά δεν γίνεται να ΜΗΝ μπορείς να κάνεις ένα απλό copy/paste τραγουδιών και να θέλει ολόκληρη διαδικασία ή να πρέπει να διαχειρίζεσαι τα mp3 σου απ' τα διάφορα δίκτυα της Apple... Για να μην αναφέρω ότι άλλο μοντέλο δεν έχει ραδιόφωνο, άλλο δεν έχει καν οθόνη, άλλο δεν έχει το άλλο κτλ., ενώ ΟΛΑ τα παρελκόμενα που χρειάζεσαι, τα αγοράζεις ΕΞΤΡΑ και ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ!!! Εάν πάω/αποφασίσω να πάρω απλά ένα mp3/radioFM, θα επιλέξω ένα απ' τα SANDISK SANSA FUZE+ 16GB ή SANDISK SANSA Clip+ 8GB. Εάν καταλήξω να πάω σ' ένα πλήρες Media Player, τότε θα επιλέξω ένα απ' τα Cowon/iaudio i9 16 GΒ ή Philips GoGear Muse SA2MUS08S 8GB. Για τα άλλα τρία που 'χω υπόψιν μου, τα Sony NWZ-S545 16GB... Sony NWZ-S754 8GB... & Sony NWZ A845 16GB, δεν έχω άποψη και δεν έχω λάβει κάποιο σχόλιο από εδώ, από σας. Επίσης, ακούω ότι τα σύγχρονα Sony, έχουν ΧΑΜΗΛΟΜΕΝΗ την ένταση (μετά από παράπονα χρηστών - προφανών ΗΛΙΘΙΩΝ Αμερικανών!) για... λόγους προφύλαξης των αυτιών! (Λες και χρειάζεσαι ΑΛΛΟΝ να σου ρυθμίζει την ένταση! Τόσο ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ είναι οι χρήστες!) Εάν δεν έχω σχόλια για τα Sony, θα δω αν με "παίρνει" οικονομικά και θα πάω σ' έναν Media Player - για να πωλήσω και το Creative ZEN μου. Αλλιώς, σίγουρα θα επιλέξω ένα απ' τα SANDISK SANSA... Edited June 14, 2011 by andrewmaslim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Για τον ήχο του Clip+ έχω ακούσει ακριβώς το αντίθετο, πως είναι απ'τα καλύτερα chipset ήχου που θα βρεις, ειδικά στα λεφτά του. Όσο για την μπαταρία... Δες το μέγεθος. Πόσο μεγάλη μπαταρία να χωράει εκεί μέσα; Και σου είπα για να έχεις σαν video player το HD2 μιας και έχει αυτή τη μεγάλη οθόνη. Μιας και βλέπω πως έχεις το Creative Zen, αν σε ικανοποιεί στο video κράτα το τότε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Για τον ήχο του Clip+ έχω ακούσει ακριβώς το αντίθετο, πως είναι απ'τα καλύτερα chipset ήχου που θα βρεις, ειδικά στα λεφτά του. Όσο για την μπαταρία... Δες το μέγεθος. Πόσο μεγάλη μπαταρία να χωράει εκεί μέσα; Και σου είπα για να έχεις σαν video player το HD2 μιας και έχει αυτή τη μεγάλη οθόνη. Μιας και βλέπω πως έχεις το Creative Zen, αν σε ικανοποιεί στο video κράτα το τότε. ΔΕΝ λέει τίποτα αυτό περί μεγέθους! Το παλιό μου Sony-άκι που τα 'χει "παίξει", είναι σαν μικρό φλασάκι και κρατά η μπαταρία (μετά από ΤΕΣΣΕΡΑ χρόνια χρήσης καθημερινής), άνω των 30 ωρών συνεχόμενης χρήσης! Φέτος το Πάσχα το 'χα μόνιμα συνδεδεμένο σε ηχεία και έπαιζε μια μέρα ΟΛΟΚΛΗΡΗ (το ξεχάσαμε και στον ύπνο μας) και συνέχισε μέχρι την άλλη μέρα το μεσημέρι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 (edited) Για τον ήχο του Clip+ έχω ακούσει ακριβώς το αντίθετο, πως είναι απ'τα καλύτερα chipset ήχου που θα βρεις, ειδικά στα λεφτά του http://anythingbutipod.com/2009/08/sandisk-sansa-clip-plus-review/ Sound Quality Sound quality was the Clip 1’s forte, very straight forward and clean and one of my favorite in terms of sound quality. Comparing the original Clip to some of Cowon’s players it tended to be more analytical, more precise, less on the warm side. Not one being better than the other, but being more of a preference. The Clip+ has moved to a bit warmer signature closer to what you might find on the Cowon S9. In my opinion this is an improvement. Regardless to your preference you will find that the Clip Plus is one of the best sounding MP3 players on the market. Edited June 15, 2011 by Voltron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 http://anythingbutipod.com/2009/08/sandisk-sansa-clip-plus-review/ Sound Quality Sound quality was the Clip 1’s forte, very straight forward and clean and one of my favorite in terms of sound quality. Comparing the original Clip to some of Cowon’s players it tended to be more analytical, more precise, less on the warm side. Not one being better than the other, but being more of a preference. The Clip+ has moved to a bit warmer signature closer to what you might find on the Cowon S9. In my opinion this is an improvement. Regardless to your preference you will find that the Clip Plus is one of the best sounding MP3 players on the market. Eυχαριστώ, το διάβασα... Εντυπωσιακό. Πάντως, κάποιο Sony 443 (μαύρο, μικρούλι) που σήμερα τυχαία "έπαιξα" μαζί του, ΔΕΝ ΠΟΛΥΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ απ' την... τελική του στον ήχο! Το παιδί, είχε βάλει ΚΑΙ equalizer ΚΑΙ είχε αποδεσμεύσει αυτή την δικλείδα ασφαλείας που έχει για την ένταση... αλλά και πάλι, ΑΡΚΕΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ήταν!!! Δηλαδή, για ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ... καλά, δεν "παίζει", δεν ακούς ΤΙΠΟΤΑ μέσα στο βαγόνι! Για αυτά τα MediaPlayers...Cowon/iaudio i9 16 GΒ... ή ...Philips GoGear Muse SA2MUS08S 8GB..., τί έχετε να πείτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Eυχαριστώ, το διάβασα... Εντυπωσιακό. Δηλαδή, για ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ... καλά, δεν "παίζει", δεν ακούς ΤΙΠΟΤΑ μέσα στο βαγόνι! δεν εχει σχεση αυτο. αν δε παρεις ακουστικα με 20db isolation δεν κανεις τιποτα. η αυξηση του ηχου το μονο που θα σε οδηγησει με μαθηματικη ακριβεια ειναι στην κωφωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 (edited) δεν εχει σχεση αυτο. αν δε παρεις ακουστικα με 20db isolation δεν κανεις τιποτα. η αυξηση του ηχου το μονο που θα σε οδηγησει με μαθηματικη ακριβεια ειναι στην κωφωση Eυχαριστώ και γι' αυτή την πληροφορία. Ιδέα δεν είχα... Kάποια ΛΙΝΚ για τέτοια ακουστικά; ======================= Λοιπόν, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ... κατέληξα: 1. Εάν έχω/βρω φράγκα (ή απ' το ίντερνετ κάποια ευκαιρία), θα πάρω το... Cowon J3 16GB ! 2. ...Αλλιώς, θα πάρω το Sansa Clip+ 16GB και θα "καθαρίσω". Κατέληξα ότι, το Clip+ είναι φοβερό για φθηνή λύση, ενώ αν τα "χώσεις" ολίγον αρκετά το Cowon J3 είναι ο κορυφαίος MediaPlayer της χρονιάς (μέχρι στιγμής). Edited June 15, 2011 by andrewmaslim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Eυχαριστώ και γι' αυτή την πληροφορία. Ιδέα δεν είχα... Kάποια ΛΙΝΚ για τέτοια ακουστικά; http://www.findprice.co.in/buy-online-price/SoundMagic-MP21-In-Ear-Headphone?brandFilter=Other Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 (edited) Λοιπόν, τελικά παράγγειλα το Cowon J3!!! Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές τους. Edited June 15, 2011 by zxr Αγγελία εκτός BnS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Λοιπόν, τελικά παράγγειλα το Cowon J3!!! Ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές τους. Καλοριζικο φιλε! Εκανες εξαιρετικη επιλογη. Τα cowon για εμενα ειναι ο,τι καλυτερο σε mp3.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Καλοριζικο φιλε! Εκανες εξαιρετικη επιλογη. Τα cowon για εμενα ειναι ο,τι καλυτερο σε mp3.:) Ευχαριστώ... Ακόμα όμως, να βρω ένα ζευγάρι "ψείρες" με 20db isolation, γύρω στα 15-20 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Καλορίζικο και από μένα. Ελπίζω να σου βγει αντάξιο των λεφτών που έδωσες (αργεί ΠΟΛΥ να έρθει εν τω μεταξύ το Clip+... βαριέμαι να περιμένω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 (edited) Καλορίζικο και από μένα. Ελπίζω να σου βγει αντάξιο των λεφτών που έδωσες (αργεί ΠΟΛΥ να έρθει εν τω μεταξύ το Clip+... βαριέμαι να περιμένω) Ευχαριστώ. (170 ευρώ έδωσα, ολοκαίνουργιο, από Εδιμβούργο - έχω ακόμα "άκρες" με Αλβιόνα, τι "σόι" μισο-Άγγλος είμαι; ) Eγώ, με UPS courier, θα το 'χω... μεθαύριο!!! Επίσης, βρήκα Sennheiser IE7 Professional Headphones με... 15 ευρώ (ολοκαίνουργια!). Να τα πάρω; (:p) EDIT: Tα πήρα τα Sennheiser IE7 Professional Headphones στα... $27.00!!! Edited June 15, 2011 by andrewmaslim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Ευχαριστώ. (170 ευρώ έδωσα, ολοκαίνουργιο, από Εδιμβούργο - έχω ακόμα "άκρες" με Αλβιόνα, τι "σόι" μισο-Άγγλος είμαι; ) Eγώ, με UPS courier, θα το 'χω... μεθαύριο!!! Επίσης, βρήκα Sennheiser IE7 Professional Headphones με... 15 ευρώ (ολοκαίνουργια!). Να τα πάρω; (:p) EDIT: Tα πήρα τα Sennheiser IE7 Professional Headphones στα... $27.00!!! Καινουργια 27$? Για δώσε λινκ να δουμε και μεις :rolleyes:. Ελπιζω να ξέρεις οτι τα sennheiser ειναι ίσως η μάρκα που έχει τις πιο πολλές απομιμισεις. Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Sennheiser IE7 27$? Μόνο τη συσκευασία αγόρασες? Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 (edited) Καινουργια 27$? Για δώσε λινκ να δουμε και μεις :rolleyes:. Ελπιζω να ξέρεις οτι τα sennheiser ειναι ίσως η μάρκα που έχει τις πιο πολλές απομιμισεις. Ναι, το ξέρω. Αλλά μου το αγόρασε ένας φίλος Σκωτσέζος απ' το Ενδιμβούργο. (Μπορεί να 'ναι και... "ολίγον"... "στόουλεν". Τι να σου πω; ) Λινκ δεν έχω, δεν το πήρα "ον-λάιν". Ρώτησα τον Άνγκους, μου 'πε θα δει, "είδε"... μου είπε, του 'πα "aye, man" και... τέλος. (Τώρα, αν είναι απομίμιση, τι να κάνω; "Έπαιξα κι έχασα"... και το πολύ-πολύ, τα δίνω στην δικιά μου, για το DiskMan της). Sennheiser IE7 27$? Μόνο τη συσκευασία αγόρασες? Χαχαχα... Όχι, "κομπλέ" τα πήρα. Τουλάχιστον, έτσι μου 'πε το φιλαράκι μου (ένα "αλάνι" Σκωτσέζος), ο Άνγκους. Τώρα, θα δούμε όταν τα λάβω από κοντά. Είτε θα 'ναι "κομματάκι"... "στόουλεν-άιτεμ" (από κάνα άτυχο... φορτηγατζή - συμβαίνουν αυτά στην Σκοτία!!!), είτε θα 'ναι "μουσαντένιο" και αν δεν μου κάνει, θα... χαρεί η δικιά μου, για το DiskMan της! (Πάντως, απ' ό,τι είδα στην Αγγλία, γύρω στις 20-30 λίρες κάνουν - σε σοβαρά καταστήματα του Μάντζεστερ). Κοίτα... και το Cowon J3 που αγόρασα σήμερα, από ΑΓΓΛΙΚΟ κατάστημα το πήρα 159 στερλίνες. Έκανα ένα τσεκ εδώ στην Ελλάδα (skroutz), εννοείται ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ σε ελληνικό κατάστημα (μόνο PIXMANIA, που 'ναι πολυεθνικό κατάστημα με έδρα το Παρίσι, αν δεν κάνω λάθος), το οποίο το 'χε 240 ευρώ! Άρα, ένα 50ρι-60ρι, κέρδισα. (Υπόψιν, ο ηλεκτρολόγος μου εδώ, μου τοποθέτησε και μια ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ πρίζα και... είμαι "τζετ" ΚΑΙ με όσα είχα στην Αγγλία, δίχως ανταπτοράκια!!! :D ) Edited June 16, 2011 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 Απομιμηση ειναι σίγουρα αλλα μερικες φορές δεν τις καταλαβαίνεις. Επισης έχω ακούσει οτι οι απομιμίσεις των monster beats ειναι καλύτερες απο τα καγκούρικα τα αληθινά :lol: Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. June 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2011 (edited) Απομιμηση ειναι σίγουρα αλλα μερικες φορές δεν τις καταλαβαίνεις. Επισης έχω ακούσει οτι οι απομιμίσεις των monster beats ειναι καλύτερες απο τα καγκούρικα τα αληθινά :lol: Μπορεί και να 'ναι, αλλά επειδή ΞΕΡΩ τον Άνγκους καλά (μου βρήκε ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ φανέλα Λίβερπουλ, του Τελικού της Αθήνας - με "κομπλέ" ΟΛΑ τα σήματα κτλ. και κεντημένο το λογότυπο του τελικού στο δεξί στήθος... στα 50 ευρώ, όταν ΑΠΟΜΙΜΙΣΕΙΣ κάνουν στο Χονγκ-Κονγκ... 100 και βάλε!!!!!!)..., πιστεύω ότι μάλλον είναι προϊόν... "ατυχήματος" σε... φορτηγατζή, που πήγαινε πράγματα σε κάποιο κατάστημα μεγάλο της Βρετανίας! (ΧΑΧΑΧΑΧΑ) Ο τύπος, βρήκε αυθεντική Γκίπσον κιθάρα για έναν Ιρλανδό κολλητό, στα 1000 στερλίνες... κι όταν ψάξαμε το μοντέλο, την βρήκαμε στο ίντερνετ... 2500! (Οι Βρετανοί, είναι "μανούλες" στο να... "βρίσκουν" πράγματα! Εδώ άλλος, βρήκε εισητήριο για τον Τελικό της Κων/πολης σ' έναν γνωστό μου, ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ τον Τελικό, στις 500 στερλίνες - που στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ, θα το 'βρισκες γύρω στις 1200!) Edited June 15, 2011 by andrewmaslim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 http://www.headphonesuks.com/sennheiser-ie7-noise-isolation-in-ear-stereo-headphones?___store=default Special Price: £44.25 το φθηνοτερο που βρηκα εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 (edited) Special Price: £44.25 το φθηνοτερο που βρηκα εγω Υπήρχαν κι άλλα, φίλε μου. Απλά, είχαν μείνει 2-3 κομμάτια, γύρω στις 25-30 στερλίνες. Edited June 16, 2011 by andrewmaslim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 voltron το site που μας παράθεσες πουλά απομιμίσεις. Καλυτερα εσυ και ο andrew να το σβήσετε γιατι καποιος εδωμέσα μπορεί ήδη να επεσε στην παγίδα. Θεωρώ πως πουλά fakes διότι 1. Χαρακτηρίζεται ως αντιπροσωπος της bose και δεν πουλά ουτε ένα ακουστικο bose. 2. Στο about us, λεει αερολογιες πόσο σπουδαιοι ειναι και καθολου για την τοποθεσία και την διευθυνση της εταιρίας τους. 3. Πουλάνε μονο της τρεις πιο κοπαρισμένες εταιρίες. monster, sony, sennheiser. 4. Ολες τους οι τιμές ειναι σε εκπτωση υποτίθεται και η αρχικη τιμή που βάζουν ναι λαθος. Για παράδειγμα, δεν υπάρχει καμια περίπτωση τα sennheiser ie8 να πουλιουνται 44 λίρες. Είναι τοσο ασχετοι που τα πουλάνε πιο φθηνα απο τα ie7 επιδή δεν ξέρουν την ιεραρχία. Ασε που πουλάνε μαιμούδες θήκες και καλα sony vaio και apple. Ενολίγης. Μακρια!:protest: Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 voltron το site που μας παράθεσες πουλά απομιμίσεις. Καλυτερα εσυ και ο andrew να το σβήσετε γιατι καποιος εδωμέσα μπορεί ήδη να επεσε στην παγίδα. Θεωρώ πως πουλά fakes διότι 1. Χαρακτηρίζεται ως αντιπροσωπος της bose και δεν πουλά ουτε ένα ακουστικο bose. 2. Στο about us, λεει αερολογιες πόσο σπουδαιοι ειναι και καθολου για την τοποθεσία και την διευθυνση της εταιρίας τους. 3. Πουλάνε μονο της τρεις πιο κοπαρισμένες εταιρίες. monster, sony, sennheiser. 4. Ολες τους οι τιμές ειναι σε εκπτωση υποτίθεται και η αρχικη τιμή που βάζουν ναι λαθος. Για παράδειγμα, δεν υπάρχει καμια περίπτωση τα sennheiser ie8 να πουλιουνται 44 λίρες. Είναι τοσο ασχετοι που τα πουλάνε πιο φθηνα απο τα ie7 επιδή δεν ξέρουν την ιεραρχία. Ασε που πουλάνε μαιμούδες θήκες και καλα sony vaio και apple. Ενολίγης. Μακρια!:protest: Eν μερη δικιο εχεις, αλλα εγω εχω βρει καταστημα στο Λονδινο, που δινει το iPhone4 ΚΑΡΑ-ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ και σφραγισμενο,... 380$!!!!! Γνωμη μου; Μαλλον "ολιγον στολεν" ειναι... αλλα ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ! Τα 'δα με τα ματια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Eν μερη δικιο εχεις, αλλα εγω εχω βρει καταστημα στο Λονδινο, που δινει το iPhone4 ΚΑΡΑ-ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ και σφραγισμενο,... 380$!!!!! Γνωμη μου; Μαλλον "ολιγον στολεν" ειναι... αλλα ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ! Τα 'δα με τα ματια μου. Δεν ξερω πληροφοριες αρα δεν μπορώ να αππαντησω. Μπορει αν ειδες μονο μια βιτρινα με τα iphone και απο κατ 380$ μπορει ναχει και ψηλά γράμματα απο κάτω οπως για παραδειγμα μεταφορά συμβουλαιο. Οπως και ναχει εγω ποσταρα απλα για να μην την πατήσει κανενας. :D Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Δεν ξερω πληροφοριες αρα δεν μπορώ να αππαντησω. Μπορει αν ειδες μονο μια βιτρινα με τα iphone και απο κατ 380$ μπορει ναχει και ψηλά γράμματα απο κάτω οπως για παραδειγμα μεταφορά συμβουλαιο. Οπως και ναχει εγω ποσταρα απλα για να μην την πατήσει κανενας. :D Ρε μεγαλε, ΠΟΙΑ μεταφορικα; ΤΟ ΕΠΙΑΣΑ στα χερια μου! ΑΓΓΛΙΑ εμενα, μερχι πριν μερικους μηνες! Αν ηθελα, το αγοραζα και το πωλουσα σφραγισμενο ΤΑ ΔΙΠΛΑ εδω στην Ελλαδα! Τελος παντων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Ρε μεγαλε, ΠΟΙΑ μεταφορικα; ΤΟ ΕΠΙΑΣΑ στα χερια μου! ΑΓΓΛΙΑ εμενα, μερχι πριν μερικους μηνες! Αν ηθελα, το αγοραζα και το πωλουσα σφραγισμενο ΤΑ ΔΙΠΛΑ εδω στην Ελλαδα! Τελος παντων... Ποια μεταφορικα? Ειπα εγώ μεταφορικά? Μεταφορα συμβολαίο εννοώ... Αν έχεις σε Orange network σου προσφέρει η T-mobile 200ευρώ εκτπωση να μεταφερεις τον αριθμό στο κινητό σου. Οπως και ναχει εγώ υποθετικά μιλάω. Μακάρι να ήταν τοσο!;) Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts