kaluas Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Εγώ στην θέση σου θα αγόραζα κάτι άλλο με τα ίδια λεφτά ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Γεια σε ολους! Πριν κανα 2 χρονια ειχα αγορασει ενα Sony mp3 (S639F) αλλα προσφατα απεκτησε ενα "θεμα". Δουλευει μονο αν το καλωδιο USB ειναι συνδεδεμενο με το mp3. Δεν ειναι αναγκη να ειναι συνδεδεμενο και με τον υπολογιστη. Μολις αφαιρεσω το καλωδιο μενει ανοιχτο για κανα 2λεπτο :blink: . Μαλλον εχουν πειραχτει τα σωθικα απο την πολλη χρηση του usb καλωδιου. To πηγα στα Multirama (απο κει το ειχα παρει) και μου ειπαν να το παω στα καταστηματα service της Sony. Εχω καμια αλλη επιλογη? Υπαρχει καποιο αλλο μαγαζι που να αναλαμβανει επισκευες mp3? Αν έχεις εγγύηση ακόμα, κανονικά πρέπει να το πάρουν πίσω στα Multirama και να σου κόψουν ένα χρεωστικό για να πάρεις κάτι άλλο. Στο πλαίσιο τουλάχιστον έτσι κάνουν. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Επαναλαμβάνω, για να με βοηθήσετε: Μ' ενδιαφέρει ο όσο το δυνατόν ΑΨΟΓΟΣ ήχος, καλή λήψη ράδιο, εάν είναι δυνατό εκουαλάιζερ και πολύ σημαντικό... να 'χει τρόπο να "τρέχει" δευτερόλεπτα παρακάτω στο κομμάτι (FF) όταν το ακούς - κι αν είναι δυνατόν σε δίσκο/πλήκτρο, να το γυρίζεις με το δάκτυλο. (Όχι δηλαδή μόνο επόμενο/πίσω track, να τρέχεις και το ίδιο το κομμάτι). Διαθέτω μέχρι 40-50 ευρώ... Σε μέγεθος, θέλω να 'ναι από το μέγεθος ενός USB-Flash stick έως ένα μικρό κινητό. Τι έχετε να μου προτείνετε (αυτά τα TurboX "λένε" τίποτα);;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Επαναλαμβάνω, για να με βοηθήσετε: Μ' ενδιαφέρει ο όσο το δυνατόν ΑΨΟΓΟΣ ήχος, καλή λήψη ράδιο, εάν είναι δυνατό εκουαλάιζερ και πολύ σημαντικό... να 'χει τρόπο να "τρέχει" δευτερόλεπτα παρακάτω στο κομμάτι (FF) όταν το ακούς - κι αν είναι δυνατόν σε δίσκο/πλήκτρο, να το γυρίζεις με το δάκτυλο. (Όχι δηλαδή μόνο επόμενο/πίσω track, να τρέχεις και το ίδιο το κομμάτι). Διαθέτω μέχρι 40-50 ευρώ... Σε μέγεθος, θέλω να 'ναι από το μέγεθος ενός USB-Flash stick έως ένα μικρό κινητό. Τι έχετε να μου προτείνετε (αυτά τα TurboX "λένε" τίποτα);;; αψογο ηχο σε αυτα τα χρηματα που ψαχνεις,συγγνωμη αλλα δεν θα βρεις.μαζεψε κανενα χρημα παραπανω και παρε καποιο επωνυμο και καλο.:whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 αψογο ηχο σε αυτα τα χρηματα που ψαχνεις,συγγνωμη αλλα δεν θα βρεις.μαζεψε κανενα χρημα παραπανω και παρε καποιο επωνυμο και καλο.:whistle: ΔΗΛΑΔΗ;;;... Δεν μου είπες/πρότεινες κάποιο. Έστω, όχι "ΑΨΟΓΟ" με αυτά τα χρήματα που λέω, ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Προτεινω το sansa clip. Αμα του βάλεις καi rockbox πάνω θαχεις αψογο equalizer Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 ΔΗΛΑΔΗ;;;... Δεν μου είπες/πρότεινες κάποιο. Έστω, όχι "ΑΨΟΓΟ" με αυτά τα χρήματα που λέω, ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ; δυσκολα mp3 σε αυτην την τιμη εχουν καλο ηχο...μπορεις να βρεις με 80 ευρω πολυ καλα κινητα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 ΔΗΛΑΔΗ;;;... Δεν μου είπες/πρότεινες κάποιο. Έστω, όχι "ΑΨΟΓΟ" με αυτά τα χρήματα που λέω, ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ; Ν91 σε συνδυασμο με καλα Sennheiser headphones. δεν πρεπει να υπαρχει κατι καλυτερο στον κοσμο σε μπασο και ΕΝΤΑΣΗ Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Προτεινω το sansa clip+. Αμα του βάλεις καi rockbox πάνω θαχεις αψογο equalizer fixed.......... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Παιδιά, έχω κινητό (T-Mobile USA HD2 Leo - τον πόθο μου για χρόνια) και ΔΕΝ πρόκειται να πάρω κινητό.. για mp3! Ένα mp3 θέλω, που να είναι αξιοπρεπέστατο και να κοστίζει ΕΣΤΩ γύρω στα 70-80 ευρώ, με τις παραπάνω προδιαγραφές που είπα. Αυτό το sansa clip+, το 'χα στα υπόψιν μου... Υπάρχει κι ένα άλλο τέτοιο, όχι όμως μίνι - πιο μεγάλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Επαναλαμβάνω, για να με βοηθήσετε: Μ' ενδιαφέρει ο όσο το δυνατόν ΑΨΟΓΟΣ ήχος, καλή λήψη ράδιο, εάν είναι δυνατό εκουαλάιζερ και πολύ σημαντικό... να 'χει τρόπο να "τρέχει" δευτερόλεπτα παρακάτω στο κομμάτι (FF) όταν το ακούς Andrew, εγω πανω σε αυτα απαντησα. πανω σε αυτα που ζητησες, ο,τιδηποτε αλλο ειναι συμβιβασμος. really ομως Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Παιδιά, έχω κινητό (T-Mobile USA HD2 Leo - τον πόθο μου για χρόνια) και ΔΕΝ πρόκειται να πάρω κινητό.. για mp3! Ένα mp3 θέλω, που να είναι αξιοπρεπέστατο και να κοστίζει ΕΣΤΩ γύρω στα 70-80 ευρώ, με τις παραπάνω προδιαγραφές που είπα. Αυτό το sansa clip+, το 'χα στα υπόψιν μου... Υπάρχει κι ένα άλλο τέτοιο, όχι όμως μίνι - πιο μεγάλο. Το sansa fuze λες. Το ίδιο πραγμα ειναι πάνω κάτω απλα το fuze έχει καλυτερη οθονη και line out αν σκοπευεις να το ενώνεις με ενισχυτή. Andrew, εγω πανω σε αυτα απαντησα. πανω σε αυτα που ζητησες, ο,τιδηποτε αλλο ειναι συμβιβασμος. really ομως Γιατι θεωρεις οτι οτιδήποτε εχτος το N91 είναι συμβιβασμός. Οι άλλοι μπρίκια κολλάνε?:p Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Γιατι θεωρεις οτι οτιδήποτε εχτος το N91 είναι συμβιβασμός. Οι άλλοι μπρίκια κολλάνε?:p *The Nokia N91 has been praised with an impeccable reputation of the best sounding mobile phone ever produced (the majority of stand alone portable music players can hardly compete with it either). It has nothing to do with loudness (though boy, that thing IS loud!), but it’s the audio reproduction that draws audiophiles. *The N91 has louder, deep bass, rich sound which has not been achieved by any iPod or Sony Walkmans. * It is generally considered the benchmark in the music department, simply for its unparalleled sound quality through headphones προσυπογράφω γιατι ειμαι κατοχος σχεδον 4 χρονια. καποια λαμογιά πρεπει να εγινε με αυτη τη συσκευη οταν περναγε απο ελεγχο. ειναι κατα πολυ δυνατοτερη (χωρις να χανει ποιοτικα) απο ο,τι υπαρχει εκει εξω. θα το λεω οποτε μου δινεται η ευκαρια ωστε να μαθαινουν οι "καινουργιοι" που δεν ειχαν την τυχη να ακουσουν μουσικη απο αυτη τη συσκευη. :) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Νταξει το δυνατα δεν μου κάνει καμια εντυπωση. Αυτο που εβαλες στα αγγλικά ποιος το εγραψε και συμφωνα με ποια ιδιοτητα.? και γω οταν αγορασα το νοκια 5530 ολα τα reviews που διαβασα ελεγαν οτι στεκεται επάξια στα καλυτερα mp3player και το benchmark του σχεδών τέλιο αλλα μπροστά στο cowon j3 μου δεν φτουράει μία. Δεν περιμενα τοσο μεγαλη διαφορα σε καθαροτητα ήχου και διαχωρισμό οργάνων. Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Το ειπε ο ιδρυτης της Apple!:p μα φυσικα reviewers το λενε. εγω παρεθεσα απο wiki και gsmarena. εχει η κοπελα μου 5530 και εγω 5800. ειναι αρκετα καλα αλλα απεχουν παρασαγγας. εγω δεν μπορω να πω κατι αλλο περα απο αυτο: αν ποτε δεις τυχαια καπου ενα Ν91, ακου μουσικη. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Sony Walkman NWZ-S545 Black (16 GB) 16GB ORIGINAL... στις 90 λίρες!!! Να... το πάρω;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 (edited) Sony Walkman NWZ-S545 Black (16 GB) 16GB ORIGINAL... στις 90 λίρες!!! Να... το πάρω;;;Eχω το μπ3 πλειερ και το μεγαλου ατου ειναι οτι εχει τρομερο ηχο σε σχεση με αλλα.Eχει ενσωματωμενα μεγαφωνα για να ακους μουσικη η ραδιοφονο χωρις ακουστηκα και εχει ηχογραφηση για να ηχογραφεις κομματια απ το ραδιο εκεινη την ωρα.η οθονη ειναι πολυ καλη σχεδος σαν τις ολεντ και τα βιντεος βλεπονται ευχαριστα.το μειον ειναι οτι πεζει μονο μπ4 βιντεος και πρεπει να μετατρεπεις με ενα προγ καθε βιντεο .Ενα αλλο καλο ειναι οτι κανεις drug and drop τα τραγουδια μεσω ενος προγ και επησεις εχει φολντερς που μεταφερεις ολο το φακελο απ το πισι στο πλειερ . τα μειον δεν εχει wallpaper δεν μπορεις να βαλεισ φωτο για wallpaper αλλα να δεις μονο τις φωτο.δεν εχει internet <πρωσωπικα ποτε δεν το χρησιμοποιησα σε μπ3>και το μενου ειναι καπως βαρετο δηλ οταν πας στα αλμπουμς.δεν εχει το cover flow απο αλλα πλειερς.και δεν εχει search button οπως στο αιποντ αλλα πρπει να σκρολαρεις τα αλμπουμς για να βρεις αυτο που θες να ακουσεις.Ειναι καλο ομωs σαν μπ3 αν σε ενδιαφερει το sound quality και οχι αλλα hitech features. θα σου λεγα παντως απο το ebay να δεις και το σονυ α845 με τελειο ηχο και noice cansalation κατι που δυστηχως δεν ειπαρχει στο σ545 Eπησεις ενα αλο καλο στο s545 ειναι οτι ο ηχος ειναι δυνατος σε σχεση με αλλα πλειερ της σονυ και εχει built in EQ για να ρυθμισεις πως θελεις να ακουγεται ο ηχος με εντυπωσιακα αποτελεσματα θα λεγα. Edited June 13, 2011 by manolissinger Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Eχω το μπ3 πλειερ και το μεγαλου ατου ειναι οτι εχει τρομερο ηχο σε σχεση με αλλα.Eχει ενσωματωμενα μεγαφωνα για να ακους μουσικη η ραδιοφονο χωρις ακουστηκα και εχει ηχογραφηση για να ηχογραφεις κομματια απ το ραδιο εκεινη την ωρα.η οθονη ειναι πολυ καλη σχεδος σαν τις ολεντ και τα βιντεος βλεπονται ευχαριστα.το μειον ειναι οτι πεζει μονο μπ4 βιντεος και πρεπει να μετατρεπεις με ενα προγ καθε βιντεο .Ενα αλλο καλο ειναι οτι κανεις drug and drop τα τραγουδια μεσω ενος προγ και επησεις εχει φολντερς που μεταφερεις ολο το φακελο απ το πισι στο πλειερ . τα μειον δεν εχει wallpaper δεν μπορεις να βαλεισ φωτο για wallpaper αλλα να δεις μονο τις φωτο.δεν εχει internet <πρωσωπικα ποτε δεν το χρησιμοποιησα σε μπ3>και το μενου ειναι καπως βαρετο δηλ οταν πας στα αλμπουμς.δεν εχει το cover flow απο αλλα πλειερς.και δεν εχει search button οπως στο αιποντ αλλα πρπει να σκρολαρεις τα αλμπουμς για να βρεις αυτο που θες να ακουσεις.Ειναι καλο ομωs σαν μπ3 αν σε ενδιαφερει το sound quality και οχι αλλα hitech features. θα σου λεγα παντως απο το ebay να δεις και το σονυ α845 με τελειο ηχο και noice cansalation κατι που δυστηχως δεν ειπαρχει στο σ545 Eπησεις ενα αλο καλο στο s545 ειναι οτι ο ηχος ειναι δυνατος σε σχεση με αλλα πλειερ της σονυ και εχει built in EQ για να ρυθμισεις πως θελεις να ακουγεται ο ηχος με εντυπωσιακα αποτελεσματα θα λεγα. Βασικά... μ' ενδιαφέρει ο ΗΧΟΣ (από mp3 & radioFM). Τα άλλα (αν έχει έξτρα features), είναι δευτερεύοντα. Το ΜΟΝΟ βασικό που θέλω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να 'χει, είναι ένα κουμπί που να "τρέχει" το κομμάτι κατά την διάρκεια που ακούγεται. (Τα περισσότερα που είχα mp3, απλά πατούσες PLAY/PAUSE/STOP & NEXT TRACK/PREVIOUS TRACK - εγώ θέλω RW/FF, να "τρέχω" τα κομμάτια όταν παίζουν)... Αυτό το θέμα με τα mp4 για τα βίντεο, είναι το μόνο μείον για μένα - βαριέμαι να κάνω convert τα βίντεο! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. June 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2011 Παράγγειλα πριν κάτι μέρες το Sandisk Sansa Clip+ 8gb για 55Ε από pixmania... Αναμένω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 (edited) Παράγγειλα πριν κάτι μέρες το Sandisk Sansa Clip+ 8gb για 55Ε από pixmania... Αναμένω... Kαλορίζικο! ============= Λοιπόν, μάλλον κατέληξα στα παρακάτω: 1. SANDISK SANSA FUZE+ 16GB 2. SANDISK SANSA Clip+ Plus 8GB 3. Sony Walkman NWZ-S545 16G 4. MICROSOFT ZUNE HD 16GB 5. Apple iPod touch 2nd Generation 8 GB 6. Apple iPod Nano 4th Generation 8 GB 7. Apple iPod Nano 5th Generation 8GB Τι λέτε;... Bασικά, θέλω ν' αντικαταστήσω (αν μπορώ), το παμπάλαιο Sony mp3/radio μου και το Creative ZEN (που 'χω για βίντεο) κι αν γίνεται, να βρω κάτι καλό (αλλά ΟΧΙ πανάκριβο) που να περιλαμβάνει όλα: mp3, radio, video. Εάν ΔΕΝ γίνεται αυτό, μ' ενδιαφέρει το mp3/radio. (Κι όπως είπα, θέλω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να υποστηρίζει RW/FF, για να "τρέχω" τα κομμάτια μπρος-πίσω, όταν παίζουν)... Φυσικά, ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟΣ παράγοντας για να πάρω κάποιο, είναι η διάρκεια της μπαταρίας! Π.χ., φοβερά τα ΑRCHOS... αλλά με 10 ώρες μπαταρία, όχι, δεν τα αγοράζω. Edited June 14, 2011 by andrewmaslim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 (edited) Kαλορίζικο! ============= Λοιπόν, μάλλον κατέληξα στα παρακάτω: 1. SANDISK SANSA FUZE+ 16GB 2. SANDISK SANSA Clip+ Plus 8GB 3. Sony Walkman NWZ-S545 16G 4. MICROSOFT ZUNE HD 16GB 5. Apple iPod touch 2nd Generation 8 GB 6. Apple iPod Nano 4th Generation 8 GB 7. Apple iPod Nano 5th Generation 8GB Τι λέτε; Ευχαριστώ. Όλα αυτά; Το Fuze+ δες το από κοντά, γιατί ο χειρισμός του δεν μου φαίνεται και πολύ εύκολος (τι ιδέα κι αυτή...). Το Sony αν όντως έχει τόσο καλή ποιότητα ήχου τότε ΟΚ, εγώ δεν θα έπαιρνα κάτι χωρίς επέκταση μνήμης εκτός αν υπήρχε ειδικός λόγος. Τώρα για το Zune HD τι να πω κι εγώ... Μου φαίνεται χαμένη υπόθεση (έχει σταματήσει και να βγαίνει απ'όσο ξέρω). iPod Touch θεωρώ μονόδρομο το 4ης γενιάς λόγω των σημαντικών αναβαθμίσεών του, αν είσαι οκ και με τα πιο παλιά... Τώρα τα 2 iPod Nano μου φαίνονται ωραία μεν αλλά ακριβά... Εν ολίγοις, απ'όλη την λίστα που έχεις, εγώ θα έπαιρνα το Clip+ (που έχω κάνει ήδη:D) για μουσική/ράδιο και το 4ης γενιάς iPod Touch για βίντεο και τις λοιπές λειτουργίες που έχει έξτρα (προσωπικά θα με βόλευε που υποστηρίζει βιντεοκλήσεις στο skype με την μπροστινή κάμερα) edit: τώρα είδα για το ότι βαριέσαι να κάνεις convert, αν είναι έτσι τότε κοίτα να πάρεις κάποιο με δυνατότητες βίντεο που να υποστηρίζεται από Rockbox, είτε κοίτα και κανένα Samsung Galaxy S WiFi που τρέχει android. Edited June 14, 2011 by Nognir Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 (edited) Ευχαριστώ. Όλα αυτά; Το Fuze+ δες το από κοντά, γιατί ο χειρισμός του δεν μου φαίνεται και πολύ εύκολος (τι ιδέα κι αυτή...). Το Sony αν όντως έχει τόσο καλή ποιότητα ήχου τότε ΟΚ, εγώ δεν θα έπαιρνα κάτι χωρίς επέκταση μνήμης εκτός αν υπήρχε ειδικός λόγος. Τώρα για το Zune HD τι να πω κι εγώ... Μου φαίνεται χαμένη υπόθεση (έχει σταματήσει και να βγαίνει απ'όσο ξέρω). iPod Touch θεωρώ μονόδρομο το 4ης γενιάς λόγω των σημαντικών αναβαθμίσεών του, αν είσαι οκ και με τα πιο παλιά... Τώρα τα 2 iPod Nano μου φαίνονται ωραία μεν αλλά ακριβά... Εν ολίγοις, απ'όλη την λίστα που έχεις, εγώ θα έπαιρνα το Clip+ (που έχω κάνει ήδη:D) για μουσική/ράδιο και το 4ης γενιάς iPod Touch για βίντεο και τις λοιπές λειτουργίες που έχει έξτρα (προσωπικά θα με βόλευε που υποστηρίζει βιντεοκλήσεις στο skype με την μπροστινή κάμερα) edit: τώρα είδα για το ότι βαριέσαι να κάνεις convert, αν είναι έτσι τότε κοίτα να πάρεις κάποιο με δυνατότητες βίντεο που να υποστηρίζεται από Rockbox, είτε κοίτα και κανένα Samsung Galaxy S WiFi που τρέχει android. Xμμ... Όχι, τα τελευταία που λες είναι πανάκριβα. Όσο για τα nano, γενικά... όλα από Αγγλία θα τα πάρω με κάνα 20-30ρι πιο φθηνά. Θα δω. Μάλλον θα πάρω σαν το δικό σου ή το Sony, τελικά. =========================== Τελικά, μάλλον κατέληξα (ξανά) στα εξής: 1. Apple iPod nano 5th Generation 8GB (γύρω στα 150€) 2. Sony NWZ-S545 16GB (γύρω στα 120€) 3. Sony NWZ-S754 8GB (γύρω στα 85€) 4. Sony NWZ A845 16GB (γύρω στα 150€) 5. Sandisk Sansa Fuze+ 16GB (γύρω στα 85€) 6. Sandisk Sansa Clip+ 8GΒ (γύρω στα 50€) 7. Cowon/iaudio i9 16 GΒ (γύρω στα 130€) 8. Philips GoGear Muse SA2MUS08S 8GB (γύρω στα 140€) Επίσης, επειδή ΔΕΝ υπάρχει πια εδώ στην Ελλάδα, βρήκα και αυτό: - Samsung Transcend MP860 8Gb (γύρω στα 70€) TI ΛΕΤΕ για όλα αυτά...; Υπενθυμίζω ότι, κινητό "μαμάτο" για τα δικά μου στάνταρτ έχω (HD2 Leo/TMobile USA), κάμερα ψηφιακή επίσης "μαμάτη" για την χρήση που θέλω έχω (Panasonic TZ3/Laica 8Mpx/x10 zoom)... και το μόνο που χρειάζομαι είναι ν' αντικαταστήσω το παλιό-καλό μου Sony Mp3 (που τα 'χει "παίξει")... και ίσως αυτό που θα πάρω να συνδιάζεται με το Creative ZEN που έχω (για να το πουλήσω) - ώστε να μην έχω ΔΥΟ player στο τσαντάκι μου (το ZEN το 'χω για βίντεο μόνο). Το Mp3 player που θέλω να πάρω μ' ενδιαφέρει ΚΥΡΙΩΣ να 'χει αρκετά μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, να 'χει και ράδιο (για ν' ακούω και σταθμούς εκτός των τραγουδιών μου), να 'χει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ένα πλήκτρο που να τρέχει "Rewind/FastForward" τα κομμάτια όταν τ' ακούω, να βγάζει καλό ήχο (κι ενδεχομένως equalizer) και αν είναι δυνατόν ενσωματωμένα ηχεία (προαιρετικό αυτό). Εάν είναι ΚΑΙ BINTEO player, να υποστηρίζει ΚΑΜΠΟΣΑ format βίντεο και να ΜΗ χρειάζεται συνεχώς να κάνω convert τα βιντεάκια μου... Αυτά... Μπορείτε να με βοηθήσετε να καταλήξω; ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ που έγραψα το Samsung (που 'ναι και δυσεύρετο εδώ στην Ελλάδα - αλλά έχω διαβάσει καλά reviews), αξίζει να το πάρω αυτό και να μη κοιτάξω τα άλλα; Διότι, εκτός του Clip+, είναι και το πιο φθηνότερο (αλλά πιο "ολοκληρομένο" νομίζω απ' το Clip+)... Edited June 14, 2011 by andrewmaslim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Kαλορίζικο! ============= Λοιπόν, μάλλον κατέληξα στα παρακάτω: 1. SANDISK SANSA FUZE+ 16GB 2. SANDISK SANSA Clip+ Plus 8GB 3. Sony Walkman NWZ-S545 16G 4. MICROSOFT ZUNE HD 16GB 5. Apple iPod touch 2nd Generation 8 GB 6. Apple iPod Nano 4th Generation 8 GB 7. Apple iPod Nano 5th Generation 8GB Τι λέτε;... Bασικά, θέλω ν' αντικαταστήσω (αν μπορώ), το παμπάλαιο Sony mp3/radio μου και το Creative ZEN (που 'χω για βίντεο) κι αν γίνεται, να βρω κάτι καλό (αλλά ΟΧΙ πανάκριβο) που να περιλαμβάνει όλα: mp3, radio, video. Εάν ΔΕΝ γίνεται αυτό, μ' ενδιαφέρει το mp3/radio. (Κι όπως είπα, θέλω ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να υποστηρίζει RW/FF, για να "τρέχω" τα κομμάτια μπρος-πίσω, όταν παίζουν)... Φυσικά, ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟΣ παράγοντας για να πάρω κάποιο, είναι η διάρκεια της μπαταρίας! Π.χ., φοβερά τα ΑRCHOS... αλλά με 10 ώρες μπαταρία, όχι, δεν τα αγοράζω. εχω το ipod τεταρτης γενιας...ειναι πολυ καλο...βεβαια δεν εχει ραδιοφωνο ουτε μπαινει ιντερνετ...αλλα ειναι βολικο για mp3 γιατι παιρνεις και φωτογραφιες και τετοια...εχει φαει τουμπες και δεν εχει παθει τιποτα...μονο εχει γρατζουνηθει απο πισω...λειτουργει κανονικα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewmaslim Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 εχω το ipod τεταρτης γενιας...ειναι πολυ καλο...βεβαια δεν εχει ραδιοφωνο ουτε μπαινει ιντερνετ...αλλα ειναι βολικο για mp3 γιατι παιρνεις και φωτογραφιες και τετοια...εχει φαει τουμπες και δεν εχει παθει τιποτα...μονο εχει γρατζουνηθει απο πισω...λειτουργει κανονικα Δες πιο πάνω, έχω ποστάρει νέα (τελικά) πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. June 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2011 Γιατί δεν μεταφέρεις τα βίντεο σου στο HD2 και να πάρεις ένα Clip+ μόνο για την μουσική τότε; Απαιτεί ειδικό convert για να παίξουν στα WinMo; Πιο φτηνή λύση και θα σε καλύψει πλήρως πιστεύω... Εξάλλου, αν δεν σε βολεύουν οι media players για WM, περνάς android και έχεις παραπάνω επιλογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts