Jump to content

MP3 players (τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις και mini-FAQ)

teorizo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αλλες 2 ερωτησεις:

1)οταν το συνδεω με το pc μου βγαζει εικονιδιο του Zen και μετα εξαφανιζεται...το θεμα ειναι οτι δεν πρεπει καπως να κανω ασφαλη καταργηση υλικου πριν το βγαλω?

2)πεταξα μεσα στα videos οπως ειναι ενα επεισοδιο του lost(avi ειναι) αλλα δεν το παιζει...μαλλον δεν παιζει avi ε?πρεπει να τα μετατρεπω?πως?

3)το manual της συσκευης ειναι αυτο που γραφει quickstart?δεν εχει αλλο?

Όχι, δεν χρειάζεται.

Ασφαλή κατάργηση θα πρέπει να κάνεις όταν από το μενού της κάρτας μνήμης το έχεις συνδέσει σαν εξωτερικό σκληρό(και είναι σαν card reader στην ουσία).

Τα βίντεο θέλουν μετατροπή.

Η μετατροπή γίνεται με το πρόγραμμα που υπάρχει μέσα στο cd.

Άνοιξε το εικονίδιο "zen media explorer" .Είναι η επιλογή "convert video".

Ε, τι περίμενες? Καμιά εγκυκλοπαίδεια?:p

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πήρα σήμερα το Creative Zen Stone Plus 2GB με τα ενσωματωμένα ηχεία. Το πήρα 59 Ευρώ. Είχα και την προηγούμενη του έκδοση (πάλι 2GB) χωρίς τα ενσωματωμένα ηχεία και ήμουν πανευχαριστημένος! Είναι φανταστικό!!! Ααα, και έχει μέσα δώρο μια θηκούλα σιλικόνης. Το ηχείο θα σας το περιγράψω όταν το δοκιμάσω...

ok,thanks ddr2...

Σημερα αγορασα το φορτιστη και την δερματινη θηκη της creative και μια 4Gb SD Transcend και ολοκληρωθηκε το πακετο...εχω ομως ενα προβλημα(σιγα μη δεν ειχα!):παω να βαλω την καρτα 4GB στο laptop και δεν εμφανιζει τπτ...σαν να μην κανω τπτ...ενω οταν βαζω τις αλλες καρτες μου(mini SD kai MS Pro Duo) τις εμφανιζει κανονικα...

και η SD μπαινει κανονικα στην υποδοχη του λαπτοπ...τι μπορει να φταιει?

ddr2 εχεις να μου δωσεις λινκ για να περασω το αμερικανικο firmware?δεν πιστευω να χασω τα ελληνικα,ε?

Free Your Mind...;)

Λοιπόν, δοκίμασα το ηχείο. Ακούγεται καθαρά και δυνατά ο ήχος! Δεν το περίμενα! Αλλά όλα τα άλλα είναι ίδια με το παλιό Creative Zen Stone Plus 2GB.

Λοιπόν, δοκίμασα το ηχείο. Ακούγεται καθαρά και δυνατά ο ήχος! Δεν το περίμενα! Αλλά όλα τα άλλα είναι ίδια με το παλιό Creative Zen Stone Plus 2GB.

εγω εχω αυτο με τα 4 γιγα. Απο μπαταρια πως παει;

ok,thanks ddr2...:)

Σημερα αγορασα το φορτιστη και την δερματινη θηκη της creative και μια 4Gb SD Transcend και ολοκληρωθηκε το πακετο...εχω ομως ενα προβλημα(σιγα μη δεν ειχα!):παω να βαλω την καρτα 4GB στο laptop και δεν εμφανιζει τπτ...σαν να μην κανω τπτ...ενω οταν βαζω τις αλλες καρτες μου(mini SD kai MS Pro Duo) τις εμφανιζει κανονικα...

και η SD μπαινει κανονικα στην υποδοχη του λαπτοπ...τι μπορει να φταιει?:O

ddr2 εχεις να μου δωσεις λινκ για να περασω το αμερικανικο firmware?δεν πιστευω να χασω τα ελληνικα,ε?

Έχεις Pm;)

και η SD μπαινει κανονικα στην υποδοχη του λαπτοπ...τι μπορει να φταιει?

καμια ιδεα κανεις?δυσκολο μου φαινεται να μην δουλευει με το που την πηρα...δεν εχω ιδεα τι μπορει να φταει...

Raver τα ακουστικα που μου προτεινες δεν τα βρηκα σε 2 γερμανους που πηγα... στον 1 γερμανο ειχε αυτα που μου ειπες με το κορδονι ομως...εχεις καμια ιδεα που αλλου μπορω να τα βρω?βρηκα στον κωτσοβολο τα Sennheiser MX-550...καλα ειναι αυτα?

EDIT:οταν βαζω την καρτα στο Ζεν την βλεπει κανονικα...αλλα στο λαπτοπ τπτ!!

Free Your Mind...;)

ραδιο αθηνε, κοτσοβολος, πλαισιο, e-bay, και σε καταστηματα κινητων μπορεις να βρεις ακουστικα...

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

παιδια ποια ειναι η γνωμη σας για το Creative Zen Vision W ;

http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=141919

Ποση πραγματικη διαρκεια εχει η μπαταρια του; και ποια αλλα μοντελα σε αυτο το στυλ εχετε να μου προτεινεται;

καμια ιδεα κανεις?δυσκολο μου φαινεται να μην δουλευει με το που την πηρα...δεν εχω ιδεα τι μπορει να φταει...:worry:

Raver τα ακουστικα που μου προτεινες δεν τα βρηκα σε 2 γερμανους που πηγα...:O στον 1 γερμανο ειχε αυτα που μου ειπες με το κορδονι ομως...εχεις καμια ιδεα που αλλου μπορω να τα βρω?βρηκα στον κωτσοβολο τα Sennheiser MX-550...καλα ειναι αυτα?

Επεσες στην περιπτωση.δεν τα βρισκεις γιατι ολοι επιλεγουν αυτα.παντως και τα Sennheiser MX-550 ειναι πολυ καλα(αν θυμαμαι καλα γκρι) και η μονη τους διαφορα ειναι η χαμηλοτερη αποκριση ηχουν στα 113 db ενω τα αλλα ειναι 116 db,παντως ακουστικα στην κατηγορια σε τοσα πολλα db δυσκολα θα βρεις,οταν sony,creative ειναι και 10db χαμηλοτερα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επεσες στην περιπτωση.δεν τα βρισκεις γιατι ολοι επιλεγουν αυτα.παντως και τα Sennheiser MX-550 ειναι πολυ καλα(αν θυμαμαι καλα γκρι) και η μονη τους διαφορα ειναι η χαμηλοτερη αποκριση ηχουν στα 113 db ενω τα αλλα ειναι 116 db,παντως ακουστικα στην κατηγορια σε τοσα πολλα db δυσκολα θα βρεις,οταν sony,creative ειναι και 10db χαμηλοτερα.:)

τελικα τα βρηκα τα Sennheiser MX-51 Street στο e-shop και θα τα παραγγειλω μεσω νετ...:)

Ευχαριστω για την βοηθεια...:)

Free Your Mind...;)

τελικα τα βρηκα τα Sennheiser MX-51 Street στο e-shop και θα τα παραγγειλω μεσω νετ...:)

Ευχαριστω για την βοηθεια...:)

Παρακαλω φίλε μου και εκανες καλη αγορα.θα με θυμηθεις :music: :dance:

[sIGPIC][/sIGPIC]

πηρα μια καρτα SD 4GB και εχω ενα προβλημα(σιγα μη δεν ειχα!):παω να βαλω την καρτα 4GB στο laptop και δεν εμφανιζει τπτ...σαν να μην κανω τπτ...ενω οταν βαζω τις αλλες καρτες μου(mini SD kai MS Pro Duo) τις εμφανιζει κανονικα...

και η SD μπαινει κανονικα στην υποδοχη του λαπτοπ...

οταν βαζω την καρτα στο Ζεν την βλεπει κανονικα,πραγμα που σημαινει οτι η καρτα δουλευει κανονικα αλλα οταν την βαζω στο λαπτοπ τπτ...

πως μπορω να το φτιαξω?καμια ιδεα?

Free Your Mind...;)

το προβλημα που αντιμετωπιζω, με το creative My zen plus 4gb, δεν καμπτεται.Εννοω, οτι δεν μπορω να βαλω το mp4 player μου, στον υπολογιστη και να του περασω αρχεια με καποιο τροπο.

τροποι που καταρηφθηκαν:

1)να εγκαταστησω τους drivers του, και να περασω μεσω απο τα προγραμματα του, τα αρχεια που θελω (μουσικη, σαν βασικο)

απαντ.στο 1)μετα απο ορισμενο χρονικο διαστημα,δεν θα μπορει να αναγνωριζει το pc το mp3, για λογους.... "creative"!(εννοωντας οτι φταιει η εταιρια)Βγαζει ενα θαυμαστικο στην "διαχειρηση συσκευων" και δεν μπορει να αντιμετωπιστει (ψαχμενο)!!

2)να περασω τα αρχεια κανονικα, λες και ειναι ενας αφαιρουμενος δισκος.

απαντ.στο 2)απλα, δεν μπορει να το εμφανισει ετσι.το βαζεις στον δικο μου υπολογιστη και στον "υπολογιστη μου" δεν υπαρχει η συσκευη.

3)να περασω τα αρχεια μεσω του windows media player μιας που εμφανιζει και το mp3 ως creative...(κανονικα) στην επιλογη "αντιγραφη σε CD ή συσκευη"

απαντ.στο 3)κανω αντιγραφη οσα αρχεια εχω επιλεξει, κι εμφανιζεται και την διαδικασια που αντιγραφονται και που μετακινουνται στην συσκευη! ομως το mp3 δειχνει το ιδιο... 96 κομματα!:mad: οσα ηταν πριν!!

θελω να περασω 1002 κομματια ρε **** το.. αλλα πως?

& κατι ακομα: το mp3 player μου, δεν φορτιζεται απο πριζα (φοτρηστη Motorola) αλλα μονο απο τον υπολογιστη... γινεται να κανουμε καμμια "λαδια" και να φορτιζει και απο καλωδιο πριζας?:X

ευχαριστω για οποιον ενδιαφερθει να με βοηθησει.:)

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

& κατι ακομα: το mp3 player μου, δεν φορτιζεται απο πριζα (φοτρηστη Motorola) αλλα μονο απο τον υπολογιστη... γινεται να κανουμε καμμια "λαδια" και να φορτιζει και απο καλωδιο πριζας?:X

ευχαριστω για οποιον ενδιαφερθει να με βοηθησει.:)

Nαι ρε, εύκολα...

Πήγαινε στον Γερμανό και πάρε ένα φορτιστή μπρίζας για usb υποδοχή.

Είναι σαν της motorola που λες και εσύ.

τελικα το ελυσα το προβλημα με την memory...δεν πρεπει να την αναγνωριζει το pc...οταν ομως την εχω στο Zen και το συνδεω με το pc την βλεπει κανονικα...ετσι την εχω παντα στο Zen και περναω τα τραγουδια συνδεοντας το με το pc...παντως μου εκανε εντυπωση οτι δεν αργει καθολου...βεβαια εχω βαλει λιηα τραγουδια στην memory...

οσο για τα Sennheiser ΜΧ-51 Street που μου ηρθαν σημερα ειναι πολυ καλα με πολυ καλυτερο μπασο απο αυτα τις creative...

ειναι ομως πιο χαμηλα σε ηχο απο τα creative...

Free Your Mind...;)

τελικα το ελυσα το προβλημα με την memory...δεν πρεπει να την αναγνωριζει το pc...οταν ομως την εχω στο Zen και το συνδεω με το pc την βλεπει κανονικα...ετσι την εχω παντα στο Zen και περναω τα τραγουδια συνδεοντας το με το pc...παντως μου εκανε εντυπωση οτι δεν αργει καθολου...βεβαια εχω βαλει λιηα τραγουδια στην memory...

οσο για τα Sennheiser ΜΧ-51 Street που μου ηρθαν σημερα ειναι πολυ καλα με πολυ καλυτερο μπασο απο αυτα τις creative...

ειναι ομως πιο χαμηλα σε ηχο απο τα creative...

Θα "στρωσουν" με την πολυχρησια.βαλτα στον υπολογιστη και δυναμωσε την ενταση για καποια λεπτα και μετα θα :blink: διαφορα.εγω ετσι εκανα..και μετα μια χαρα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα "στρωσουν" με την πολυχρησια.βαλτα στον υπολογιστη και δυναμωσε την ενταση για καποια λεπτα και μετα θα :blink: διαφορα.εγω ετσι εκανα..και μετα μια χαρα.:)

ok,θα το κανω...:)

αυτο το καλωδιο δεν μπορω να το ισιωσω με τπτ...μου εχει σπασει τα νευρα...:mad: εχεις κανα tip για να το ισιωσω?γυρναω το καλωδιο απο την αντιθετη πλευρα που ειναι γυρισμενο...κατι εχει γινει αλλα ακομα δεν ειναι καλο...

Free Your Mind...;)

ok,θα το κανω...:)

αυτο το καλωδιο δεν μπορω να το ισιωσω με τπτ...μου εχει σπασει τα νευρα...:mad: εχεις κανα tip για να το ισιωσω?γυρναω το καλωδιο απο την αντιθετη πλευρα που ειναι γυρισμενο...κατι εχει γινει αλλα ακομα δεν ειναι καλο...

Ενα (-) των ακουστκων αυτης της μαρκας ειναι το πολυ λεπτο καλωδιο.μην το κουνας πολυ..γιατι μπορει να σου μεινει στα χερια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ok raver,αλλα ειναι λιγο σπαστικο να μην ισιωνει το !@#$%καλωδιο...

τεσπα ξερει κανεις κανα site με αρκετη κινηση σχετικα με mp3 players?:rolleyes:

Free Your Mind...;)

παιδια ποια ειναι η γνωμη σας για το Creative Zen Vision W ;

http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=141919

Ποση πραγματικη διαρκεια εχει η μπαταρια του; και ποια αλλα μοντελα σε αυτο το στυλ εχετε να μου προτεινεται;

παιδια προκειτε να παμε εκδρομη ..και σκεφτομαστε να παρουμε κανα φορητο ηχειο..(με μπαταριες κυριως,και αν εχει κ καλωδιο ρευματος ακομα καλυτερα) τι εχετε να προτεινετε?μεχρι 30€

παιδια προκειτε να παμε εκδρομη ..και σκεφτομαστε να παρουμε κανα φορητο ηχειο..(με μπαταριες κυριως,και αν εχει κ καλωδιο ρευματος ακομα καλυτερα) τι εχετε να προτεινετε?μεχρι 30€

Το εχω και ειναι πολυ καλο.δεν ειναι πολυ δυνατο αλλα εχει καθαρο ηχο :music:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Nαι ρε, εύκολα...

Πήγαινε στον Γερμανό και πάρε ένα φορτιστή μπρίζας για usb υποδοχή.

Είναι σαν της motorola που λες και εσύ.

σιγουρα? απο το φορτιστη του motorola γτ δεν φορτιζεται...?

προσωπικα, ξερω οτι καποια mp3 players, δεν φορτιζονται απο πριζα...

στανταρ απαντηση ετσι?