cool_ted Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Ωχ βασικά δεν άντεξα και το αγόρασα πριν απαντήσεις... Ελπίζω να μην μου βγάλει τίποτα! Εκείνο που μου έκανε εντύπωση είναι η ποιότητα κατασκευής που για τα λεφτά του είναι πολύ πολύ καλή.. Αλουμίνιο από πίσω!! Με firmware update δεν λύθηκε το πρόβλημα? Τουλάχιστον σε πρώτη φάση με εντυπωσίασε! Θα δούμε τι θα βγει! Φίλε cool_ted αν θέλεις περίμενε λίγο να σου πω εντυπώσεις γιατί εγώ αγόρασα βιαστικά mp3 και δεν ξέρω τι θα βγει... οκ θα περιμενω λιγες μερες...γιατι αρχικα γι' αυτο που αγορασες ενδιαφερομαι και εγω και μετα για τα αλλα...:) και εχει αρκετα μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας απο τα υπολοιπα...απο το πλαισιο το πηρες 59€? Παράθεση Free Your Mind...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Ναι από το πλαίσιο το πήρα 59€.. Είχε πάρα πολλά αλλά και στο site τους είναι άμεσα διαθέσιμο... θα σου πω περισσότερες εντυπώσεις σε λίγες μέρες! @tazio Σε ευχαριστώ πολύ! Έχεις πάρει κανένα screen protector? Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 ... @tazio Σε ευχαριστώ πολύ! Έχεις πάρει κανένα screen protector? Επειδή από το 840 είδα ότι η οθόνη είναι ευαίσθητη απλά στο 820 έχω χρησιμοποιήσει κάποια μεμβράνη (την έκοψα στο μέγεθος της οθόνης) που είχα για το κινητό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_ted Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 αν και στην αρχη σκεφτομουνα mp3 player με budget γυρω στα 50-60€ τωρα σκεφτομαι μηπως να παρω κατι καλυτερο... Το Creative MP4 Zen (4GB) θεωρειται καλο mp4 player?πως παει απο ποιοτητα αναπαραγωγης και απο ποσο (πραγματικα) διαρκει η μπαταρια? επειδη δεν εχω δει ποτε photo και video απο mp4,φαινονται ικανοποιητικα? Το συγκεκριμενο mp4 player ειναι value for money?προτεινετε την αγορα του? Παράθεση Free Your Mind...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almeras Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 Από χθες είμαι ένας ευτυχής κάτοχος ενός Zune 2nd generation 8gb! Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές...θα προσπαθησω για ενα review... Παράθεση Occupational Therapist Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_ted Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 αν και στην αρχη σκεφτομουνα mp3 player με budget γυρω στα 50-60€ τωρα σκεφτομαι μηπως να παρω κατι καλυτερο... Το Creative MP4 Zen (4GB) θεωρειται καλο mp4 player?πως παει απο ποιοτητα αναπαραγωγης και απο ποσο (πραγματικα) διαρκει η μπαταρια? επειδη δεν εχω δει ποτε photo και video απο mp4,φαινονται ικανοποιητικα? Το συγκεκριμενο mp4 player ειναι value for money?προτεινετε την αγορα του? καποιος μπορει να βοηθησει λιγο?:rolleyes: το προτιματε απο ενα ipod? Παράθεση Free Your Mind...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 καποιος μπορει να βοηθησει λιγο?:rolleyes: το προτιματε απο ενα ipod? Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το zen.Το έχω 4-5 μήνες τώρα και δεν έχω κανένα παράπονο. Χαίρομαι που δεν πήρα κάποιο αντίστοιχο ipod γιατί τώρα έχω καλύτερη και μεγαλύτερη οθόνη, ράδιο και card slot που είναι βασικά και όλα τα λεφτά. Η ποιότητα ήχου είναι πολύ καλή, η κατασκευή πολύ δεμένη και η μπαταρία κρατάει περίπου όσο λέει ο κατασκευαστής. Για να καταλάβεις με το φωτισμό στο 50% βλέπεις βίντεο για 3,5-4 ώρες άνετα. Γενικά το θεωρώ τοπ αγορά.:) (δεν παίζει βίντεο mp4, αλλά ένα δικό του φορμα.Συνοδεύεται από πρόγραμμα μετατροπής των βίντεο.Αυτό είναι λίγο σπαστικό βέβαια, αλλά τα βιντεάκια που προκύπτουν έχουν καλή ποιότητα και πολύ μικρό μέγεθος) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_ted Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το zen.Το έχω 4-5 μήνες τώρα και δεν έχω κανένα παράπονο. Χαίρομαι που δεν πήρα κάποιο αντίστοιχο ipod γιατί τώρα έχω καλύτερη και μεγαλύτερη οθόνη, ράδιο και card slot που είναι βασικά και όλα τα λεφτά. Η ποιότητα ήχου είναι πολύ καλή, η κατασκευή πολύ δεμένη και η μπαταρία κρατάει περίπου όσο λέει ο κατασκευαστής. Για να καταλάβεις με το φωτισμό στο 50% βλέπεις βίντεο για 3,5-4 ώρες άνετα. Γενικά το θεωρώ τοπ αγορά.:) thanks φιλε μου, θα παω να το τσιμπησω και εγω...:rolleyes: το μονο που σκεφτομουνα ειναι αν παρω αυτο με τα 4GB ή αυτο με τα 8GB...μαλλον θα παω σε αυτο με τα 4GB αφου εχει και card slot(πραγμα πολυ σημαντικο για μενα)...δεν πιστευω να εχει καμια αντιστοιχη βλακεια τυπου itunes οπως το ipod?τα ακουστικα της συσκευασιας ειναι ικανοποιητικα? οσο για την αυτονομια λεει 25h...πολυ μου φαινεται για να ειναι αληθινο...:P:P Παράθεση Free Your Mind...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 thanks φιλε μου, θα παω να το τσιμπησω και εγω...:rolleyes: Με το καλό. Μόλις το πάρεις ειδοποίησε για να αρχίσουμε τις μόντες:lol: Βασικά να ξέρεις οτι αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να πετάξεις την ευρωπαική version και να βάλεις την αμερικάνικη που δεν έχει περιορισμό στην ένταση του ήχου.Μόνο έτσι θα το ευχαριστηθείς πραγματικά. Είναι μια πολύ απλή διαδικασία που διαρκεί 3 λεπτά.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_ted Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 μαλλον δεν ειδες τις τελευταιες τροποποιησεις για να μου απαντησεις...:rolleyes: αυριο ή το πολυ μεθαυριο θα το τσιμπησω...αν με πιασει η καταναλωτικη μανια δεν κρατιεμαι με τιποτα...:rolleyes: Παράθεση Free Your Mind...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 μαλλον δεν ειδες τις τελευταιες τροποποιησεις για να μου απαντησεις...:rolleyes: αυριο ή το πολυ μεθαυριο θα το τσιμπησω...αν με πιασει η καταναλωτικη μανια δεν κρατιεμαι με τιποτα...:rolleyes: 25 ώρες μουσική ή 5 ώρες βίντεο. Αν σκεφτείς ότι είναι μάλλον αδύνατο να ακούς 25 ώρες μουσική χωρίς να σκαλίσεις και λίγο το μενού, να αλλάξεις Playlist ή οτιδήποτε άλλο που μειώνει την θεωρητική μέγιστη αυτονομία, πιστεύω ότι φτάνει κοντά σε αυτούς τους αριθμούς. Θα έλεγα περίπου 17-18 ώρες μουσική ή 4 ώρες βίντεο με το φωτισμό στο 50%(που είναι πολύ ικανοποιητικός). Γενικά η αυτονομία δεν θα σε προβληματίσει. Τα ακουστικά της συσκευασίας είναι μέτρια.Έχουν δυνατή όμως ένταση και αρετό μπάσο, αλλά ο ήχος δεν είναι ιδιαίτερα καθαρός. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_ted Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 ok...θα κοιταξω μετα αμα ειναι για ακουστικα... το zen φορτιζεται μονο μεσω usb?θα χρειαστει δλδ να παρω εναν φορτιστη για να το φορτιζω στην πριζα? ddr2 εσυ στα ποσα GB το εχεις? Παράθεση Free Your Mind...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 ok...θα κοιταξω μετα αμα ειναι για ακουστικα... το zen φορτιζεται μονο μεσω usb?θα χρειαστει δλδ να παρω εναν φορτιστη για να το φορτιζω στην πριζα? ddr2 εσυ στα ποσα GB το εχεις? Ναι, θα πρέπει να πάρεις ένα φορτιστή για μπρίζα αν πάς μεγάλα ταξίδια και είσαι καιρό μακριά από pc. Για ακουστικά εγώ έχω αυτά http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse?product=33976&category=6 και το σετάκι είναι μούρλια. Λόγω της ύπαρξης sd slot(SDHC) το πήρα στο 4gb. Αλλά να ξέρεις οτι την κάρτα μνήμης την διαχειρίζεται διαφορετικά από οτι την δική του μνήμη.Δλδ δεν μπορείς να κάνεις playlist, αλλά θα σου παίζει σαν να ήταν Playlist τα τραγούδια που υπάρχουν στον ίδιο φάκελο(δλδ αντί για λίστες αναπαραγωγής φτιάχνεις φακέλους στην κάρτα μόνος σου).Επίσης δεν μπορείς να ψάξεις ανα κατηγορία, καλλιτέχνη άλμπουμ κλπ στην κάτα μνήμης. Απλά ανοίγεις την κάρτα μνήμης και παίζει τα τραγούδια και των ρόλο των Playlist όπως σου είπα τον παίζουν οι φάκελοι που έχεις φτιάξει. Αυτά.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_ted Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 για φορτιστη που θελω για το Zen αυτος καλος ειναι ή να κοιταξω κατι αλλο?γιατι τα 2€ με προβληματιζουν λιγο...:rolleyes: μηπως αυτος ειναι καλυτερος?εχει καμια διαφορα?:rolleyes: Παράθεση Free Your Mind...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Για ρίξε μια ματιά τι γράφει στο e shop για τον Ansmann. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912267 (εκτός από creative zen) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_ted Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Λοιπον το πηρα το Creative Zen στα 8Gb απο το πλαισιο... Πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες...Η οθονη ειναι πραγματικα παρα πολυ καλη οπως και το μενου του...:) Δυο παρατηρησεις:1)θα βοηθουσε αρκετα να ειχε και φοτιζομενα πληκτρα...2)τα πληκτρα μπορω να τα κλειδωσω καπως? tazio τον φορτιστη τον πηρα απο το πλαισιο και φορτιζει κανονικα...μου τον εδωσε ο πωλητης χωρις να μου πει τιποτα(δεν ειχε καν εκεινον με τα 2€)...δεν ξερω γιατι το γραφει αυτο το e-shop... Παράθεση Free Your Mind...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Λοιπον το πηρα το Creative Zen στα 8Gb απο το πλαισιο... Πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες...Η οθονη ειναι πραγματικα παρα πολυ καλη οπως και το μενου του...:) Δυο παρατηρησεις:1)θα βοηθουσε αρκετα να ειχε και φοτιζομενα πληκτρα...2)τα πληκτρα μπορω να τα κλειδωσω καπως? ... Καλορίζικο καλές ακροάσεις και θεάσεις. :):) ... tazio τον φορτιστη τον πηρα απο το πλαισιο και φορτιζει κανονικα...μου τον εδωσε ο πωλητης χωρις να μου πει τιποτα(δεν ειχε καν εκεινον με τα 2€)...δεν ξερω γιατι το γραφει αυτο το e-shop... Κι εμένα μου είπαν ότι δεν υπάρχει αυτός των 2 ευρώ :shifty: αλλά με μια επίσκεψη στον απέναντι "Γερμανό" το πρόβλημα λύθηκε με αγορά σετ φορτιστή πρίζας 220V και φορτιστή αυτοκινήτου. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Λοιπον το πηρα το Creative Zen στα 8Gb απο το πλαισιο... Πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες...Η οθονη ειναι πραγματικα παρα πολυ καλη οπως και το μενου του...:) Δυο παρατηρησεις:1)θα βοηθουσε αρκετα να ειχε και φοτιζομενα πληκτρα...2)τα πληκτρα μπορω να τα κλειδωσω καπως? tazio τον φορτιστη τον πηρα απο το πλαισιο και φορτιζει κανονικα...μου τον εδωσε ο πωλητης χωρις να μου πει τιποτα(δεν ειχε καν εκεινον με τα 2€)...δεν ξερω γιατι το γραφει αυτο το e-shop... Έλα έλα, φωτιζόμενα πλήκτρα δεν έχει ούτε το pda μου:p Για κλείδωμα κίνησε προς την αντίθετη κατεύθυνση(προς τα επάνω ) το πλαινό κουμπί ενεργοποίησης. Τότε είναι που σβήνει και η οθόνη τελείως.:) Περιμένω τις εντυπώσεις σου από την αυτονομία του. (και μην ξεχάσεις να περάσεις το αμερικάνικο firmware!!!!) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_ted Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 thanks tazio!οσο για τον φορτιστη που πηρα(οπως και οι περισσοτεροι) δεν ειναι πολυ βολικοι για δεν εχουν καλωδιο ωστε να το βαζεις μακρια απο τιν πριζα...αυτος εδω εχει καλωδιο...κανονικα δεν κανει?:rolleyes: ddr2 τι ακουστικα προτεινεις να παρω μεχρι το πολυ 20-30€?αλλα θελω στο αυτι να μπαινουν οπως τα κλασσικα και να μην εχουν πιαστρακια,κτλ... οσο για το firmware θα το κοιταξω σε λιγες μερες... αλλες 2 ερωτησεις: 1)οταν το συνδεω με το pc μου βγαζει εικονιδιο του Zen και μετα εξαφανιζεται...το θεμα ειναι οτι δεν πρεπει καπως να κανω ασφαλη καταργηση υλικου πριν το βγαλω? 2)πεταξα μεσα στα videos οπως ειναι ενα επεισοδιο του lost(avi ειναι) αλλα δεν το παιζει...μαλλον δεν παιζει avi ε?πρεπει να τα μετατρεπω?πως? 3)το manual της συσκευης ειναι αυτο που γραφει quickstart?δεν εχει αλλο? Παράθεση Free Your Mind...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 ddr2 τι ακουστικα προτεινεις να παρω μεχρι το πολυ 20-30€?αλλα θελω στο αυτι να μπαινουν οπως τα κλασσικα και να μην εχουν πιαστρακια,κτλ... :rolleyes: Παρε αυτα εδώ και θα με θυμηθεις :music: :dance: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_ted Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 thanks tazio!οσο για τον φορτιστη που πηρα(οπως και οι περισσοτεροι) δεν ειναι πολυ βολικοι για δεν εχουν καλωδιο ωστε να το βαζεις μακρια απο τιν πριζα...αυτος εδω εχει καλωδιο...κανονικα δεν κανει?:rolleyes: ddr2 τι ακουστικα προτεινεις να παρω μεχρι το πολυ 20-30€?αλλα θελω στο αυτι να μπαινουν οπως τα κλασσικα και να μην εχουν πιαστρακια,κτλ... οσο για το firmware θα το κοιταξω σε λιγες μερες... αλλες 2 ερωτησεις: 1)οταν το συνδεω με το pc μου βγαζει εικονιδιο του Zen και μετα εξαφανιζεται...το θεμα ειναι οτι δεν πρεπει καπως να κανω ασφαλη καταργηση υλικου πριν το βγαλω? 2)πεταξα μεσα στα videos οπως ειναι ενα επεισοδιο του lost(avi ειναι) αλλα δεν το παιζει...μαλλον δεν παιζει avi ε?πρεπει να τα μετατρεπω?πως? 3)το manual της συσκευης ειναι αυτο που γραφει quickstart?δεν εχει αλλο? μπορει να βοηθησεις κανεις? Raver θα προτιμουσα ακουστικα τελeιως απλα χωρις περιεργο κορδονι οπως εχειoyn αυτa που μου δειχνεις... Παράθεση Free Your Mind...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 μπορει να βοηθησεις κανεις? Raver θα προτιμουσα ακουστικα τελeιως απλα χωρις περιεργο κορδονι οπως εχειoyn αυτa που μου δειχνεις... Το κορδονι ειναι που βολικο,και μαλιστα ειναι και ετσι σχεδιασμενο να κρεμας και το mp3 player.τωρα μπορεις να παρεις τα ακριβως ιδια ακουστικα χωρις κορδονι Sennheiser MX-51 STREET που επισης ειναι κορυφαια :music: :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_ted Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 Το κορδονι ειναι που βολικο,και μαλιστα ειναι και ετσι σχεδιασμενο να κρεμας και το mp3 player.τωρα μπορεις να παρεις τα ακριβως ιδια ακουστικα χωρις κορδονι Sennheiser MX-51 STREET που επισης ειναι κορυφαια :music: :D αυτα εδω εννοεις,ε?αυτα ειναι ολοιδια με αυτα που μου λες χωρις κορδονι? μπορω να τα βρω καπου εκτος net?αλλιως θα τα παρω απο το apothema.gr :rolleyes: παντως για να πω την αληεθοα την Sennheiser δεν την ηξερα καν σαν μαρκα...δεν ασχολουμαι βεβαια πολυ με αυτα...θεωρειται καλη,ε? Παράθεση Free Your Mind...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 αυτα εδω εννοεις,ε?αυτα ειναι ολοιδια με αυτα που μου λες χωρις κορδονι? μπορω να τα βρω καπου εκτος net?αλλιως θα τα παρω απο το apothema.gr :rolleyes: παντως για να πω την αληεθοα την Sennheiser δεν την ηξερα καν σαν μαρκα...δεν ασχολουμαι βεβαια πολυ με αυτα...θεωρειται καλη,ε? Εγω δεν την αλλαζω.τωρα το παραπανω site το εφερα σαν παραδειγμα.απλα μπορεις να τα βρεις στα καταστηματα mediamarkt & germanos. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidergr Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 το μονο κακο ειναι οτι το creative zen δεν εχει την υποδοχη για να γινεται κρεμαστο απο τα ακουστικα εγω αγορασα μια θηκη απο το ebay για να μπορεσω να στερεωσω το σκινακι Παράθεση http://www.awmn.net http://www.pde.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts