Jump to content

MP3 players (τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις και mini-FAQ)

teorizo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

sorry hackfree, αλλα εγω δεν μπορω να διαβασω το μηνυμα σου.

Φταιει λιγο η ωρα, φταινε λιγο τα GREEKLISH, λιγο το ουισκι... :lol:

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

sorry hackfree, αλλα εγω δεν μπορω να διαβασω το μηνυμα σου.

Φταιει λιγο η ωρα, φταινε λιγο τα GREEKLISH, λιγο το ουισκι... :lol:

Κατι αλλο "φταιει" (τα 100 χρονια ιστοριας) :whistle:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Paidia sta carfour exei tromeres ekposeis sta Ipod

shuffle 1gb 35E

Nano 2nd Gen 8GB89E

gia opoion endiaferete

Nokia 3210, 6510

Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

Το δευτερο ποσο εχει κανονικα?

sxedon ta dipla 46% ekposi ama den se endiaferei oti einai deuteris genias, alla einai ftinotero kai apo tous klonous tous.

to 3rd generation ipod nano 4gb exei 210E

Tha to eperna ama den sixenomoun ola ta ipods kai tous periorismous tous

an kai to shuffle sta 35E einai arketa deleastiko gia mikroskopiko player

Nokia 3210, 6510

Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

an kai to shuffle sta 35E einai arketa deleastiko gia mikroskopiko player

Και χωρις οθονη..και με περιορισμους!! ευχαριστω δεν θα παρω :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και χωρις οθονη..και με περιορισμους!! ευχαριστω δεν θα παρω :)

εγω για τους περιορισμους του ipod τα σιχαινομαι.

εχει κανεις παρει sony μπ3 NW-A616/816 σειρας για την ποιοτητα των ακουστικων.

και αυτων που μοιαζουν με αναπτηρες για τον χειρισμο τους

Nokia 3210, 6510

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

Πηγα σημερα στο Carrefour της Δραμας και δεν ειχε κανενα απο τα δυο mp3 προσφορα! Μηπως υπαρχει μονο στα μεγαλα της Θεσσ/νικης; Στην Δραμα εχει μονο ενα της Philips το ''flash audio video player GoGear SA 5145'' στα 4gb απο 159 στα 99 ευρω και ενα Omenex mp3 player απο 59 στα 39 ευρω στα 1gb! Για το Philips ξερει κανεις κατι; ειναι καλο για τα λεφτα του;

Πηγα σημερα στο Carrefour της Δραμας και δεν ειχε κανενα απο τα δυο mp3 προσφορα! Μηπως υπαρχει μονο στα μεγαλα της Θεσσ/νικης; Στην Δραμα εχει μονο ενα της Philips το ''flash audio video player GoGear SA 5145'' στα 4gb απο 159 στα 99 ευρω και ενα Omenex mp3 player απο 59 στα 39 ευρω στα 1gb! Για το Philips ξερει κανεις κατι; ειναι καλο για τα λεφτα του;

Fenete oti ta ipod einai mono edo

sta 99 to philips einai eukairia, alla ego eida sto paisio MNZ-A818 8gb 159 apo 189E sto plaisio, alla aspro

Nokia 3210, 6510

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

Παιδιά ποιο απ'τα δυο mp3 μου προτείνετε?αυτο: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977611&product=997048

ή αυτό http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977611&product=1024159

Γενικά τα lg είναι καλά σαν mp3?

Παιδιά ποιο απ'τα δυο mp3 μου προτείνετε?αυτο: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977611&product=997048

ή αυτό http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69977611&product=1024159

Γενικά τα lg είναι καλά σαν mp3?

koita to LG paizei stin katigoria ton megaliteron mp4 kai ekei exei

polla antagonistika alla akoma kai sta 109 exei mono 2 gb

apo tin alli to sony exei ta panta, poiotita ixou, kala akoustika kai euxristia alla an den exei windows media 11 den pernas tragoudia mesa.

Sou dinei ta WM11 se cd, alla auto ta periorizei se PC me XP, alla einai katapliktiko kai sta 159E exoun ta 8GB se aspro xroma, pou tha paro ego kai i moni ellipsi einai oti den exei radio pou omos exei to fninotero NW-A616.

To thema einai an thes megali othoni 2,4-2,5'' i akoma megaliteri

Den tha eperna to lg

alla to Zen, meta iparxoun se megaliteri timi iriver, codow samsumg ka poli kala.

Nokia 3210, 6510

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

Χρειάζομαι τη συμβουλή σας!

Θέλω ένα mp3 μέχρι 90ευρώ και να έχει απαραίτητα επέκταση μνήμης και να παίζει βίντεάκια κ συγκεκριμένα avi (έστω και αν έχει converter γι'αυτό) και αν γίνεται να δέχεται update.

Έχω καταλήξει στης crypto τα MP4 CRYPTO MuVi 24 (1GB)

και CRYPTO iMuV 24 touch (1GB) τα οποία βέβαια δεν έχουν firmware update. Τι λέτε;;;

παιδια, καλησπερα!! εχω το creative my zenv 4 gb, και δεν εχει radio :( (αν και στο χαρτι λεει πως εχει, και πως μπορεις να βαλεις)... δεν με καει αυτο... (αν και θελω να βαλω)

εχει απο μονο του το cd ενα προγραμμα , ωστε να περνας video μεσα αλλα πρεπει πρωτα να τους αλλαξεις το format!! πως μπορω να βαλω video μεσα? εχει κανεις ιδεα? δεν εχω ασχοληθει καθολου...

στω παντως:):!!

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Χρειάζομαι τη συμβουλή σας!

Θέλω ένα mp3 μέχρι 90ευρώ και να έχει απαραίτητα επέκταση μνήμης και να παίζει βίντεάκια κ συγκεκριμένα avi (έστω και αν έχει converter γι'αυτό) και αν γίνεται να δέχεται update.

Έχω καταλήξει στης crypto τα MP4 CRYPTO MuVi 24 (1GB)

και CRYPTO iMuV 24 touch (1GB) τα οποία βέβαια δεν έχουν firmware update. Τι λέτε;;;

Iparxei kai to creative zen sta 2gb an to vreis,

kai to sansa E250 2gb

kai einai kalitera apo to Crypto alla an thes iparxei kai to turbo mp4 sta 2gb

ola me pektasi mnimis kai me 2GB sta 90E

Ta apo ta 2 to touch pare kalitera

Nokia 3210, 6510

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

Δεν ξερω που ακριβως να ρωτησω για αυτο χρησιμοποιω αυτο το θεμα.Αφου περασα μερικα mp3 στο ipod nano (4GB) και πηγα να τα ακουσω η οθονη κολλησε και ειναι μονιμα φωτισμενη στο συγκεκριμενο τραγουδι χωρις να λειτουργει κανενα κουμπι.Το συνδεω στον υπολογιστη αλλα δεν το αναγνωριζει.Ξερει κανενας τι μπορω να κανω
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ξερω που ακριβως να ρωτησω για αυτο χρησιμοποιω αυτο το θεμα.Αφου περασα μερικα mp3 στο ipod nano (4GB) και πηγα να τα ακουσω η οθονη κολλησε και ειναι μονιμα φωτισμενη στο συγκεκριμενο τραγουδι χωρις να λειτουργει κανενα κουμπι.Το συνδεω στον υπολογιστη αλλα δεν το αναγνωριζει.Ξερει κανενας τι μπορω να κανω

ean den exei reset, panto stin apple.

Nokia 3210, 6510

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

Κράτα για περίπου 5 δευτερόλεπτα πατημένα μαζί το Menu και το κεντρικό πλήκτρο ώστε να κάνει ένα resetάκι ;)

Κράτα για περίπου 5 δευτερόλεπτα πατημένα μαζί το Menu και το κεντρικό πλήκτρο ώστε να κάνει ένα resetάκι ;)

Ωραια ευχαριστω παρα πολυ,πηρε επιτελους μπρος.Κοντεψα να σκασω γιατι μου το εφεραν δωρο και ουτε αποδειξη ειχα.Πολυ καλη η συμβουλη σου να τη θυμαμαι και για το μελλον.Ευχαριστω παλι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά όσοι ενδιαφέρονται για mp3 players και το πρώτο πράγμα που μετράει στην επιλογή τους είναι η ποιοτικότερη ηχητική απόδοση, ας επιλέγουν Creative.

Είχα τα τελευταία 3 χρόνια Hard Disk mp3 players των Sony, Apple, Creative. Έχω κάνει εκτεταμένες δοκιμές με πανάκριβα ακουστικά τύπου studio monitor των AKG και Sennheiser

αλλά και τα φθηνά και κλασικά πλέον in-ear των AKG, Sennheiser, Audio Tecnica και Creative. Σε όλα τα test με οποιοδήποτε είδος μουσικής τη ποιοτικότερη ηχητική απόδοση την είχε πάντα με διαφορά η Creative.

Τώρα έχω πουλήσει τα Sony NW-HD3 30Gb και Ipod (4th gen) 30Gb που είχα και χρησιμοποιώ μόνο το Creative Zen Vision M 30Gb.

Παιδιά όσοι ενδιαφέρονται για mp3 players και το πρώτο πράγμα που μετράει στην επιλογή τους είναι η ποιοτικότερη ηχητική απόδοση, ας επιλέγουν Creative.

Είχα τα τελευταία 3 χρόνια Hard Disk mp3 players των Sony, Apple, Creative. Έχω κάνει εκτεταμένες δοκιμές με πανάκριβα ακουστικά τύπου studio monitor των AKG και Sennheiser

αλλά και τα φθηνά και κλασικά πλέον in-ear των AKG, Sennheiser, Audio Tecnica και Creative. Σε όλα τα test με οποιοδήποτε είδος μουσικής τη ποιοτικότερη ηχητική απόδοση την είχε πάντα με διαφορά η Creative.

Τώρα έχω πουλήσει τα Sony NW-HD3 30Gb και Ipod (4th gen) 30Gb που είχα και χρησιμοποιώ μόνο το Creative Zen Vision M 30Gb.

Alla se mnimi flash ta Sony einai poli kala, to NW-A818 pou exo einai ixitika isaksio me to ipod nano kai to creative zen, alla me mia diafora ta kalitera akoustika pou exei to veltiwnei akoma parapano.

Alla den tha eperna akoustika 100E einai politeleia.

Nokia 3210, 6510

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

Εγώ τελικά πήρα το Cowon D2 και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ο ήχος του είναι φοβερός και απο θέμα καθαρότητας κι έντασης (πάνω απο το 15 δεν το έχω βάλει ποτέ και πάει μέχρι 50. Συνήθως το έχω στο 6-9) και λόγω του γεγονότος ότι μπορείς να τον τροποποιήσεις μ'ένα σωρό τρόπους με το EQ και διάφορες άλλες ρυθμίσεις που έχει. Επιπλέον παίζει αρχεία FLAC, OGG και ΑPE. Αν και δεν έχω εμπειρία από άλλα Mp3 player, όποιος σκέφτεται την ποιότητα ήχου και εικόνας του το συνιστώ. Επιπλέον έχει και ράδιο, εγγραφή φωνής (πολύ καλής ποιότητας - το δοκίμασα), εικόνες, επέκταση χωρητικότητας μέχρι και 16 - 32 GB, flash player, δυνατότητα να διαβάζεις κείμενα και ίσως το πιο σημαντικό: 40-50 ώρες μουσικής ή 7-10 ώρες video.

Αλέξανδρος

Εγώ τελικά πήρα το Cowon D2 και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ο ήχος του είναι φοβερός και απο θέμα καθαρότητας κι έντασης (πάνω απο το 15 δεν το έχω βάλει ποτέ και πάει μέχρι 50. Συνήθως το έχω στο 6-9) και λόγω του γεγονότος ότι μπορείς να τον τροποποιήσεις μ'ένα σωρό τρόπους με το EQ και διάφορες άλλες ρυθμίσεις που έχει. Επιπλέον παίζει αρχεία FLAC, OGG και ΑPE. Αν και δεν έχω εμπειρία από άλλα Mp3 player, όποιος σκέφτεται την ποιότητα ήχου και εικόνας του το συνιστώ. Επιπλέον έχει και ράδιο, εγγραφή φωνής (πολύ καλής ποιότητας - το δοκίμασα), εικόνες, επέκταση χωρητικότητας μέχρι και 16 - 32 GB, flash player, δυνατότητα να διαβάζεις κείμενα και ίσως το πιο σημαντικό: 40-50 ώρες μουσικής ή 7-10 ώρες video.

Αλέξανδρος

Ta conwon einai para poli kala alla exoun ta eksis provlimata

den ta poulane ta megala katastimata

mono online ta exo dei, kai oti ama xalasoun pane korea.

einai akriva alla prosferoun tin megaliteri autonomia.

kata ta alla ekanes kali agora

Nokia 3210, 6510

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

Ta conwon einai para poli kala alla exoun ta eksis provlimata

den ta poulane ta megala katastimata

mono online ta exo dei, kai oti ama xalasoun pane korea.

einai akriva alla prosferoun tin megaliteri autonomia.

kata ta alla ekanes kali agora

Όντως το d2 είναι σπουδαία περίπτωση!!

Αλλά μια το σέρβις(Ιαπωνία πάνε, γιατί Κορέα?:worry:), μια η οθόνη αφής που για μένα σημαίνει δυσχρηστία σε αυτή την περίπτωση, μια η υπερβολική του τιμή, δεν το πήρα και προτίμησα το zen, από το οποίο έτσι και αλλιώς είμαι πολύ ικανοποιημένος.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350