RENTON Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 Παιδια σας ευχαριστω.Αν κ απ οτι μου ειπαν πρεπει πρωτα να βρω κ να κατεβασω το service pack 2 για τα ελληνικα windows xp k ισως να λυθει το προβλημα.Τι να πω, να δω ποτε θα το χαρω επιτελους ....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. December 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2007 αν δεν τα εχεις αυθεντικα εχω ενα πατσακι για να τα κανεις...(εγω αυθεντικα τα εχω, αλλα σε περιπτωση format...) πανω απο 3 format το cd γινεται μουφα!! αμα θες βοηθεια...εδω ειμαι!!:) Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonnylo Δημ. December 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2007 ΨΑΧΝΩ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΟ MP3 PLAYER ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΤΑ iaudio ειναι πολυ δυνατα και ποιοτικα, ποια ειναι η αποψη σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feanor83 Δημ. December 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2007 Tha ithela tin gnomi sas to turbo tp4 mp3 player apo tou plaisiou i to creative zen 4gb me othoni 2,5'' amfotera stin timi ton 129E Παράθεση Nokia 3210, 6510 Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher Sharp 703SH LG Arena SONY XPERIA M4 AQUA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 εξαιρετικη ποιοτητα!! στο προτεινω! Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Στα λεφτα αυτα το zen ειναι μια εξαιρετικη προταση.αν εχεις μεγαλες απαιτησεις στον τομεα του ηχου σου συνιστω να διαλεξεις και ενα καλο ζευγαρι ακουστικων. Η οθονη του ειναι εξαιρετικη και η αναπαραγωγη βιντεο πολυ ικανοποιητικη. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feanor83 Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 ευχαριστω θα παρω το zen τελικα αλλα τι ακουστικα να παρω? σκεφτομαι να παρω μια πολυ καλη προεκταση για να βαλω τα ακουστικα απο το ΣΕ walkman w850 μου Παράθεση Nokia 3210, 6510 Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher Sharp 703SH LG Arena SONY XPERIA M4 AQUA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 ευχαριστω θα παρω το zen τελικα αλλα τι ακουστικα να παρω? σκεφτομαι να παρω μια πολυ καλη προεκταση για να βαλω τα ακουστικα απο το ΣΕ walkman w850 μου Θα σου πώ αυτό που μου είχε πει και ο Raver. Πάρε ότι ακουστικά θέλεις, αρκεί να γράφουν πάνω sennheiser.:D Εγώ έχω αυτά. http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse?product=33976&category=6 Πολύ ποιοτικά. (Αλλά πρόσεξε, το zen σου μπορεί να τα κάνει να τρίζουν αν το παρακάνεις με τις ρυθμίσεις(για τοοοόση ένταση μιλάμε - με το αμερικάνικο firmware βέβαια) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feanor83 Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 Θα σου πώ αυτό που μου είχε πει και ο Raver. Πάρε ότι ακουστικά θέλεις, αρκεί να γράφουν πάνω sennheiser.:D Εγώ έχω αυτά. http://www.e-germanos.gr/e-germanos/open/browse?product=33976&category=6 Πολύ ποιοτικά. (Αλλά πρόσεξε, το zen σου μπορεί να τα κάνει να τρίζουν αν το παρακάνεις με τις ρυθμίσεις(για τοοοόση ένταση μιλάμε - με το αμερικάνικο firmware βέβαια) καλα και φτηνα για το τι προσφερουν Παράθεση Nokia 3210, 6510 Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher Sharp 703SH LG Arena SONY XPERIA M4 AQUA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 αυτα τα ακουστικα που προτεινεις ddr ειναι.... να τα παρεις και να τα πετας στον τοιχο!! :kill::knife::spam::protest::chair: δεν καθονται στο αυτι για κανενα λογο....!! πραγματικα, η ποιοτητα τους ειναι και τζαμω... αλλα σας κατασκευη..... πωω καλα εισαι... για τρα σκουπιδια!!:mad: Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2007 αυτα τα ακουστικα που προτεινεις ddr ειναι.... να τα παρεις και να τα πετας στον τοιχο!! :kill::knife::spam::protest::chair: δεν καθονται στο αυτι για κανενα λογο....!! πραγματικα, η ποιοτητα τους ειναι και τζαμω... αλλα σας κατασκευη..... πωω καλα εισαι... για τρα σκουπιδια!!:mad: τα ακουστικα αυτα που προτεινει ο φιλος ddr2,ειναι πολυ καλα..τωρα αμα δεν δοκιμασεις κατι δεν μπορεις να το κρινεις. αμα δεν γουσταρεις αυτα μπορεις να παρεις καποιο αλλο της ιδιας μαρκας και θα εισαι μια χαρα.τα sennheiser ειναι τα πιο δυνατα για μενα ακουστικα της αγορας.δεν εχω βρει..σε αλλη μαρκα τετοια ποιοτητα.(για λογικες τιμες) εγω με mp3 player apple πηρα τετοια ακουστικα,γιατι τα "μαμα" δεν με καλυπταν καθολου.:music: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 ρε συ, αυτα τα ακουστικα ειναι διαολος!! δεν στεκονται!!απο μερια ποιοτητας ειναι πολυ καλα, αλλα δεν καθονται στο αυτι...για κανενα λογο... Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basil26 Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 ER6i Από την Etymotic Research. Καταπληκτικός ήχος! Τα έχω 1 χρόνο με το iPod μου και δεν τα αλλάζω με τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serpico Δημ. December 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2007 Το 32gb Creative Zen, το έχετε βρει σε κανένα κατάστημα; Γιατί εγώ δεν.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 ER6i Από την Etymotic Research. Καταπληκτικός ήχος! Τα έχω 1 χρόνο με το iPod μου και δεν τα αλλάζω με τίποτα! και χωραει ολο αυτο στο αυτι??? :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Πολυ καλη ερωτηση!!:lol::lol: θα σου απαντησω: οτι ειναι κουμουτσα!! δυσκολο να μπει...:blink: Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basil26 Δημ. December 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2007 Πολυ καλη ερωτηση!!:lol::lol: θα σου απαντησω: οτι ειναι κουμουτσα!! δυσκολο να μπει...:blink: Όχι ρε παιδιά! Μια χαρά είναι... μέσα στη τρύπα του αυτιού μπαίνει ένα μέρος των ακουστικών ΟΧΙ ολόκληρο :lol: Πρέπει να τα δοκιμάσεις για να καταλάβεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodin002 Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 ER6i Από την Etymotic Research. Καταπληκτικός ήχος! Τα έχω 1 χρόνο με το iPod μου και δεν τα αλλάζω με τίποτα! Πολυ ωραία ακουστικά, απο που τα πήρες και πόσα???? Παράθεση Current Phones: Apple iPhone, Samsung U600 Gold Edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 τα πουλανε στον γερμανο, κοτσοβολο,ραδιο αθηνε... παντου... (σχεδον) αλλα ειναι κουμουτσα! Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Πολυ ωραία ακουστικά, απο που τα πήρες και πόσα???? ειναι πολυ καλα αλλα δεν εχουν μπασο....τα αλλαξα μεσα σε μια εβδομαδα... Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros1976 Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει mp3 player με ενσωματωμένο μεγάφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 ΝΑΙ!:D υπαρχει ενα, το ειχα πετυχει (καποτε που εψαχνα στ γερμανο) 65 ευρω εκανε!! εαν ρο βρω θα σου δωσω site!:rolleyes: Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Μηπως ειχες βρει,μικροφωνο επαγγελματικο με ενσωματωμενο mp3 player :blink: :cool: Παντως υπαρχει και το ARCHOS 604(αν θυμαμαι καλα) αλλα η τιμη του ειναι απαγορευτικη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 χα!!:lol:οχι, θυμαμαι οτι εγραφε εχει εξωτερικο ηχειο..(κατι παρεμφερες..) παντως,ητανε καλο! Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 ναι έχει ενα iriver και ενα samsung, το iriver που δοκιμασα ειχε χάλια ποιοτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts