geovass Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Παιδιά μου έφερε δώρο ένα iPod μια θεία μου, το σύνδεσα στο PC και τι βλέπω; Ότι το ipod κατά ένα περίεργο τρόπο λέγεται gianna ipod! (και όχι τη θεία μου δε τη λένε Γιάννα). Το αγόρασε απ' το Γερμανό. Μπορώ να πάω και να απαιτήσω καινούργιο έτσι δεν είναι; χαχχαχαχχααχαχαχαχααχαχχααχαχαχ!!!!!:lol::lol::lol::lol: Μηπως η θεια σου το ειχε δωσει σε καποια γνωστη της να το "δει" ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 χαχχαχαχχααχαχαχαχααχαχχααχαχαχ!!!!!:lol::lol::lol::lol: Μηπως η θεια σου το ειχε δωσει σε καποια γνωστη της να το "δει" ? nope.. Το πήρε και το έδωσε στη μάνα μου (no gianna :p) κατευθείαν με τη σακούλα. Έχω μερικές απορίες σαν νέος χρήστης ipod.. Τα τραγούδια είναι απαραίτητο να τα μεταφέρω μέσω iTunes; Δεν γίνεται αλλιώς; Επίσης τι παιχνίδια έχει ένα καινούργιο ipod nano; Γιατί η "φίλη" μου η Γιάννα πρέπει να έχει βάλει μερικά έξτρα. Πώς γίνεται να τα πάρω και να τα κρατήσω στο PC; ;) Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Η φίλη σου η Γιάννα δύσκολα να έβαλε παιχνίδια εξτρά γιατί το nano δεν δέχεται! Επίσης, το κουτί από τα iPods έχει ένα αυτοκόλλητο πάνω εκεί που ανοίγει, το οποίο πρέπει να ξεκολλήσεις για να το ανοίξεις και αν το βγάλεις δεν ξανακολλάει με τίποτα. Οπότε σκέψου αν το έβγαλες εσύ αυτό ή η Γιάννα! Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Η φίλη σου η Γιάννα δύσκολα να έβαλε παιχνίδια εξτρά γιατί το nano δεν δέχεται! Επίσης, το κουτί από τα iPods έχει ένα αυτοκόλλητο πάνω εκεί που ανοίγει, το οποίο πρέπει να ξεκολλήσεις για να το ανοίξεις και αν το βγάλεις δεν ξανακολλάει με τίποτα. Οπότε σκέψου αν το έβγαλες εσύ αυτό ή η Γιάννα! Αυτοκόλλητο είχε μόνο απ' τη μία πλευρά. Δηλαδή όπως είναι παραλληλόγραμμο είχε μόνο σε μία απ' τις μικρές "βάσεις" (γεωμετρικά). Δεν χρειάστηκε να το βγάλω, απλά σήκωσα το καπάκι απ' την άλλη άκρη. Να φανταστώ ότι έπρεπε να έχει και απο εκεί ε; Μπορείς να απαντήσεις στις άλλες ερωτήσεις μου; Θα χρειαστώ και την απόδειξη για να το επιστρέψω; Ναι ε; Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Για τα τραγούδια χρειάζεσαι το iTunes. Είναι πολύ εύκολο σαν πρόγραμμα πάντως, μην ανησυχείς. Εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Winamp. Προσωπικά το απεχθάνομαι, αλλά κάποιους τους βολεύει. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 To αυτοκόλλητο που μας ενδιαφέρει είναι αυτό: Υποθέτω ότι θα χρειαστείς και την απόδειξη και αρκετή πειθώ :) Εκτός από το itunes υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές, αλλά όχι εξίσου καλές. Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 To αυτοκόλλητο που μας ενδιαφέρει είναι αυτό: Υποθέτω ότι θα χρειαστείς και την απόδειξη και αρκετή πειθώ :) Εκτός από το itunes υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές, αλλά όχι εξίσου καλές. Δεν είχε τέτοιο. Εμένα είχε ένα απ'την άλλη, εκεί που λέει CE και έχει κάτι barcodes. Πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα και μου είπαν ότι μπορεί να έκαναν κάποια δοκιμή και να ξέχασαν να σβήσουν τα δεδομένα. Μου είπε να περάσω αύριο να το δούμε. Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Το άλλο απλά συγκρατεί τα δύο κομμάτια του κουτιού μεταξύ τους. Να πας! Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 Το άλλαξα! :) Δεν αντιστάθηκαν και πολύ. Πήρα το μπλε! Μου άρεσε πιο πολύ απ' το λαχανί που είχα. Άσχετο: Ένα άσπρο πλαστικό που έχει στο κουτί και μοιάζει με βάση, τι είναι; Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zig Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 Προσωπικά ψήνομαι να αγοράσω ένα creative zen v plus στα 4gb. Νομίζω ότι έχει πολύ καλό value for money και καλή ποιότητα. Σε ακόμα πιο φθηνές τιμές προτείνω ανεπιφύλακτα το Mp-222 της teac το οποίο στην έκδοση 1gb με 35 ευρώ είναι ότι πρέπει για καθημερινή σκληρή χρήση. Φωτογραφίες και βίντεο δεν παίζει, αλλά το ραδιοφωνάκι του το έχει, και τις τούμπες τις αντέχει άνετα. Το μόνο που έχει χρειαστεί το φουκαριάρικο μετά από 8 μήνες απάνθρωπης χρήσης είναι να ξαναεγκαταστήσω μια φορά το firmware γιατί μου κράσαρε :-) . Στα θετικά ή αρνητικά (όπως το δει κανείς) είναι ότι χρησιμοποιείς τις δικές σου επαναφορτιζόμενες AAA μπαταρίες το οποίο είναι μεν θετικό γιατί δεν ανησυχείς μήπως τα παίξει η ενσωματομένη και αρνητικό γιατί αν δεν έχεις ήδη επαναφορτιζόμενες μπαταρίες πρέπει να υπολογίσεις και το έξτρα κόστος αγοράς για μπαταρίες και φορτιστή. Φυσικά τα τραγούδια δεν χρειάζονται ειδικό πρόγραμμα για να μπουν αφού είναι drag n drop και παίζει mp3 ως τα 320 kbps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. July 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2007 Παιδια, πήρα το sony nw-e013f 1GB και δεν μπορώ να καταλαβω πως διαολο μπορω να δημιουργησω playlist! any help? Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 Παιδια, πήρα το sony nw-e013f 1GB και δεν μπορώ να καταλαβω πως διαολο μπορω να δημιουργησω playlist! any help? ρε παιδια και εγω πηρα προσφατα τo Α808 (8 γιγα), και ψαχνω να βρω πως στο καλο φτιαχνουν playlists στο sonicstage (4,3). Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 Προσωπικά ψήνομαι να αγοράσω ένα creative zen v plus στα 4gb. Νομίζω ότι έχει πολύ καλό value for money και καλή ποιότητα. Σε ακόμα πιο φθηνές τιμές προτείνω ανεπιφύλακτα το Mp-222 της teac το οποίο στην έκδοση 1gb με 35 ευρώ είναι ότι πρέπει για καθημερινή σκληρή χρήση. Φωτογραφίες και βίντεο δεν παίζει, αλλά το ραδιοφωνάκι του το έχει, και τις τούμπες τις αντέχει άνετα. Το μόνο που έχει χρειαστεί το φουκαριάρικο μετά από 8 μήνες απάνθρωπης χρήσης είναι να ξαναεγκαταστήσω μια φορά το firmware γιατί μου κράσαρε :-) . Στα θετικά ή αρνητικά (όπως το δει κανείς) είναι ότι χρησιμοποιείς τις δικές σου επαναφορτιζόμενες AAA μπαταρίες το οποίο είναι μεν θετικό γιατί δεν ανησυχείς μήπως τα παίξει η ενσωματομένη και αρνητικό γιατί αν δεν έχεις ήδη επαναφορτιζόμενες μπαταρίες πρέπει να υπολογίσεις και το έξτρα κόστος αγοράς για μπαταρίες και φορτιστή. Φυσικά τα τραγούδια δεν χρειάζονται ειδικό πρόγραμμα για να μπουν αφού είναι drag n drop και παίζει mp3 ως τα 320 kbps. Μιας και ανέφερες το Zen V Plus 4GB, παρεμπιπτόντως το δουλεύω εδώ και λίγο καιρό και είμαι αρκετά ευχαριστημένος, για τα λεφτά του πάντα. Για μένα, το ακαταμάχητο πλεονέκτημά του είναι το μέγεθός του (είναι διακριτικό, χωράει αρκετά άνετα στην τσέπη χωρίς καν να φαίνεται και να προεξέχει - ίσως ο μόνος λόγος που το διάλεξα έναντι του iRiver X20, στα υπόλοιπα υποθέτω ότι το iRiver υπερέχει). Τα μόνα άξια λόγου μειονεκτήματα που βρίσκω είναι: 1) δεν κάνει FM rec (για όποιον τον αφορά τέλος πάντων εμένα δε με πολυνοιάζει) και 2) δεν ξέρω αν φταίνε τα αρχεία mp3 που του "δίνω", αλλά ο ήχος στις πολύ υψηλές εντάσεις και σε ορισμένα EQ presets κλιπάρει σχετικά εύκολα. Τα ίδια αρχεία πάντως τα έχω δοκιμάσει και σε ένα mp3-CD player της Sony που έχω εδώ και 1-2 χρόνια και εκεί ο ήχος είναι σαφώς ανώτερος από το Creative, με περισσότερα και καθαρότερα μπάσα και προπάντων χωρίς κλιπάρισμα. Πάντως για τα λεφτά του είναι πλήρες και γενικά μια πολύ καλή επιλογή. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subcode Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 ρε παιδια και εγω πηρα προσφατα τo Α808 (8 γιγα), και ψαχνω να βρω πως στο καλο φτιαχνουν playlists στο sonicstage (4,3). Θα το κοιτάξω μόλις σχολάσω να σου πω...πάντως εγώ Playlists φτιάχνω απ'ευθείας από τη συσκευή (Bookmarks) και είναι φοβερά εύχρηστος ο τρόπος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barchetta Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 υπαρχει ipod nano 4gb σε μαυρο?? γιατι κατι τετοιο ακουσα.. Παράθεση everyone can see things. few can see into things... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 υπαρχει ipod nano 4gb σε μαυρο?? γιατι κατι τετοιο ακουσα.. Σε 8gb υπαρχει σε μαυρο χρωμα.σε 4 εγω δεν εχω :worry: κατι! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 Μόνο αυτό της πρώτης γενιάς... Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosa Δημ. July 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2007 σκεφτομαι για ipod nano 4GB, αλλα μηπως εχουμε κατι ακουσει για ανανεωση του?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Θα το κοιτάξω μόλις σχολάσω να σου πω...πάντως εγώ Playlists φτιάχνω απ'ευθείας από τη συσκευή (Bookmarks) και είναι φοβερά εύχρηστος ο τρόπος. Αυτό ακριβώς θα απαντούσα κι εγώ. Γενικώς δεν χρησιμοποιώ πολύ λίστες, αλλά αν θελήσω, τις φτιάχνω με τα bookmarks απ ευθείας από τη συσκευή. By the way,subcode, πήρα κι εγώ το Sony NW 808 κι έχω να πω ότι ο ήχος του είναι απίστευτος, δεν έχει καμία σχέση με το προηγούμενο sony (είχα το NW A3000, 20G) αλλά ούτε και με το nano. Και πολύ ωραία σχεδίαση και μενού κλπ . Απλώς δεν έχω καταλάβει γιατί τόσο αρνητικά σχόλια παντού για το Sonicstage. Εγώ (που είμαι και σχετικά άσχετη με τέτοια προγράμματα κλπ) το χρησιμοποιώ 2 χρόνια και ποτέ δεν είχα πρόβλημα, σε αντίθεση με το i-tunes που δεν μπορούσα να το συνηθίσω με τίποτα (και τελικώς το έκανα uninstall τελείως). Μήπως είναι θέμα συνήθειας? Γιατί κατά τ'άλλα δεν μπορώ να καταλάβω σε τι υστερεί σε σχέση με το i-tunes. Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Το μεγαλύτερο προσόν του iTunes για μερικούς είναι τα smart playlists, δλδ playlists στα οποία ορίζεις κάποιους κανόνες και μετά αυτά φτιάχνονται και ανανεώνονται μόνα τους. Επιπλέον, αν δεν σε ενδιαφέρει τόσο το drag+drop και το αφήσεις να ρυθμίζει μόνο του τη βιβλιοθήκη του, τότε σε σώζει από αρκετούς πονοκεφάλους. Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Το sonic stage και γω δεν εχω προβλημα να το χρησιμοποιησω αυτά τα bookmarks που λετε πως τα κάνω? Η συσκευή μου για να καταλαβετε εχει ένα μενού Playlists αλλα όταν το παταώ για εισέλθω μου βγάζει μήνυμα No Item και λογικά γιατι δεν υπάρχει playlist...Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει και επιλογή create playlist στη συσκευή οπόττε υποθετω η όλη διαδικασία θα γίνετε από το sonic.... όμως ούτε και εκεί....όταν είναι στο transfers υπάρχει επιλογή προβολής Albums,Artists,Playlists.....στα δύο πρώτα μπορώ να μεταφερω αρχεία από τον υπολογιστή για να γεμισω το mp3...όταν όμως είμαι στο playlists δεν μπορώ να μεταφερω μεν από τον υπολογιστή τιποτα αλλα ουτε υπαρχει κουμπακι ή επιλογή για δημιουργία playlist!!! Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaros Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 exo pari ena mp4 player osio sr-4100 1 giga.den mporo na kano convert gia na do video.exo dokimasi sxedon ta panta gnorizi kanenas na mou pi pos? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Το μεγαλύτερο προσόν του iTunes για μερικούς είναι τα smart playlists, δλδ playlists στα οποία ορίζεις κάποιους κανόνες και μετά αυτά φτιάχνονται και ανανεώνονται μόνα τους. . Ναι, όπως και να χει δεν έχω ακούσει ποτέ παράπονο για το i-tunes. Ίσως εγώ να μην είχα την ευκαιρία να το μάθω/χρησιμοποιήσω σωστά. αυτά τα bookmarks που λετε πως τα κάνω? Ένας τρόπος είναι απ'ευθείας από τη συσκευή, πας στο τραγούδι που σε ενδιαφέρει να βάλεις σε λίστα, πατάς "bookmark this track" (ή όπως αλλιώς είναι η εντολή) και έτσι προστίθεται στην playlist. Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Προσωπικά ψήνομαι να αγοράσω ένα creative zen v plus στα 4gb. Νομίζω ότι έχει πολύ καλό value for money και καλή ποιότητα. Το plus εκτος απο διαφορα 40Ε στην τιμη, τι αλλη διαφορα εχει απο το απλο? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=957&product=912565 εμενα περισσοτερο μ'ενδιαφερει να παιζει βιντεο(avi) σε καλη ποιοτητα. Ποιο απο τα δυο να προτιμησω? Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zig Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Το plus εκτος απο διαφορα 40Ε στην τιμη, τι αλλη διαφορα εχει απο το απλο? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=957&product=912565 εμενα περισσοτερο μ'ενδιαφερει να παιζει βιντεο(avi) σε καλη ποιοτητα. Ποιο απο τα δυο να προτιμησω? Το plus έχει fm ραδιόφωνο και παίζει βιντεάκια. Υπάρχουν και μερικά review στο youtube για να πάρεις μια πρώτη ιδέα πως είναι περίπου η οθόνη κτλ. αν και από ότι λένε αυτοί που το έχουν, ζωντανά η οθόνη δείχνει καλύτερα από ότι φαίνεται στα βίντεο του youtube. Τα avi βιντεάκια υποθέτω ότι θέλουν κάποια μετατροπή αφού όλες αυτές οι μικρές συσκευές δεν έχουν την επεξεργαστική ισχύ για να παίξουν τα περισσότερα στην αρχική τους μορφή. Ενδεχομένως κάποιος που έχει την συσκευή μπορεί να σου δώσει περισσότερες διευκρινήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts