Jump to content

MP3 players (τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις και mini-FAQ)

teorizo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Stereo τι λές 8α βγεί σύντομα το νέο ipod? :p

Α δεν ξέρω, αλλά κάτι πήρε το αυτί μου για αρχές Αυγούστου

:)

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Α δεν ξέρω, αλλά κάτι πήρε το αυτί μου για αρχές Αυγούστου

Να έχει ραδιόφωνο και τι στον κόσμο...

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

νεο ipod?Που και ποτε!!!

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Να έχει ραδιόφωνο και τι στον κόσμο...

Δεν ξέρω αν θα έχει ραδιόφωνο (πολύ αμφίβολο), chip της nVidia πάντως θα έχει!

Φαντάζομαι θα έχει δυνατότητες αναπαραγωγής αρχείων βίντεο, φωτογραφίες κλπ. κλπ. Τι νέο θα έχει, εκτός από το chip;

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Φαντάζομαι θα έχει δυνατότητες αναπαραγωγής αρχείων βίντεο, φωτογραφίες κλπ. κλπ. Τι νέο θα έχει, εκτός από το chip;

Κάτσε να βγει πρώτα (_αν_ βγει!)...

Κάτσε να βγει πρώτα (_αν_ βγει!)...

Λέω ρε παιδί μου, αν έχει πάρει κάτι το αυτί σου. :)

Κοίτα, πολλά έχουν ακουστεί, από το ότι δε θα βγεί τίποτα μέχρι το ότι θα ανέβει το video σε χωρητικότητες 40 και 80 G, το nano και σε 8 G και ότι το τελευταίο θα είναι πλέον φτιαγμένο από ένα νέο κράμα μετάλλων που θα δε θα χαράζεται (a la iPod mini) και σε διάφορα χρώματα. Πάντως, ακόμα και αν παρουσιαστεί κάτι, δεν αναμένεται να είναι κάτι το συνταρακτικό. Έχουν να δείξουν και το νέο τους λειτουργικό (των mac) άλλωστε.

Τώρα κι εγώ τι να πω, ό,τι διαβάζω μεταφέρω...

Σας ευχαριστω "stereo και mariarch" για τη γνωμη σας,ειναι πολυτιμη!Δηλαδη

πιστευεται πως δε θα κρατησει για πολυ χρονο το συγκεκριμενο και θα χαλασει

ευκολα?Η τιμη του ειναι υπερφυσικα καλη!Και με τρελανε στην αρχη με το τι

ιδιοτητες εχει!Γενικως εγω ψαχνω ενα pm3 palyer με 1GB μνημη απο 70 ΕΥΡΩ

μεχρι 120 ΕΥΡΩ.Ψαχνω να εχει fm-radio,radio-recorder,και να ειναι καλη

μαρκα!Μεχρι στιγμης αυτο που εχω βρει στα χαρακτηριστικα που θελω και στη

τιμη ειναι το ΜP3 PLAYER CREATIVE MUVO V200 1GB 69Ε απο τα Multirama.ΔΕ

ξερω ομως αν το συγεκριμενο εχει radio-recorder γιατι σε καποια site που

μπηκα για πληροφοριες σε μερικα λεει οτι εχει και σε αλλα δε το λεει!Και

απο την αλλη δε ξερω αν ειναι "σκυλι" στην αντοχη,οχι γιατι τα

μεταχειριζομαι ασχημα απλα θελω να ξερω αν θα κρατησει καιρο,αν και εγω

οτι αγοραζω το προσεχω σαν τα ματια μου!Εχετε παιδια να μου προτινεται

τιποτα καλο γιατι εγω δεν εχω πειρα στα mp3 players και ψαχνω συμβουλες

και προτασεις απο εσας που ξερεται κατι παραπανω απο μενα?Και παλι σας

ευχαριστω παρα πολυ γιατι η καθε σας γνωμη ειναι πολυτιμη για μενα!!!

Άργησα βέβαιa αλλά μήπως σου κάνει και το Transcend 520?:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]....a dozen summers against the world....

molis peira to iRiver T10 tou ekana update apo 1.03MTP -> 1.63MTP kai meta apo ekei ithela na to kano UMS katevasa to katallilo prog na to metatrepso alla sto telos mou evgale sfalma "cannot find update information in the INF file"

pos leinete xerete na mou peite ??????????????

Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

Σημερα αγορασα το MUVO V200 1G απο το Multirama της Λαρισας(τελευταιο κομματι , υπηρχαν αλλα 2 κρατημενα).Πρωτες εντυπωσεις :ο ηχος φοβερος , μεστος με πολλα μπασα.Ηχογραφει απο το ραδιοφωνο και μαλιστα στερεο (IMA ADPCM 16 KHZ , 4-BIT , STEREO).Mια χαρα στα 69 ευρω:)
Ace of Hearts..

paidia ego vrika tis sony ton 20gb 195 euro..

kali eukairia lete?

Ποιό της Sony;

nw-a3000s k nw-a3000v

alitheia ti diafores exoun?

Το ένα είναι ασιμένιο και το άλλο μωβ.

BTW: Το creative zen vision M είναι φανταστικό!

Άψογη οθόνη, καταπληκτικό βίντεο και φανταστικός ήχος!

Δυστυχώς όμως πρέπει να το αποχωριστώ γιατί δεν με βόλεψε

το touchpad του επειδή είχα συνηθίσει του H10 το οποίο

έρχεται επιτέλους από το service.

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

λοιπον σειρα μου να μιλησω κι εγω για το Το creative zen vision M,ειχα πριν λιγες ημερες την τιμη να εχω στα χερια μου το Το creative zen vision M του φιλου μου manos the greek,λοιπον οι εντυπωσεις μου συμφωνουν απολυτα μe τα λεγωμενα του manos,η οθονη του απαιχτη πραγματικα,εχω το Ipod video και το creative εχει με διαφορα μαλιστα καλυτερη οθονη και με πανεμορφα χρωματα.

ο ηχος του?χμ,ΑΨΟΓΟΣ.μου φαινεται οτι παιζει οπως και το ipod οσο τωρα για το πληκτρο στη μεση?εμενα δεν μου φανηκε και τοσο δυσχρηστο αλλα οπως βολευει τον καθενα.

με λιγα λογια φοβερο και αξιζει.

παντως εγω ξετρελαθηκα με το creative και να φανταστεις οτι τα Ipod τα χω στην κορυφη κι ας μην εχουν radio.

ws asxetos pou eimai tha kano ilithia erotisi.

i metafora ton arxeion pos akrivos ginetai sto sony?kserei kaneis?

einai sxetiki apli diadikasia?metatropes ktl... :)

Γουέλκαμ του δε μπιούντιφουλ γουόρλντ οφ σόνικ στέιτζ (ελπίζω να έχεις αρκετή υπομονή).

Λοιπον... τελικα ημουν τελειως γκαντεμω με το iriver (Η10 20gb)... ολα μια χαρα μεχρι χθες που ξαφνικα τα παιξε :(

κατι εγινε και πλεον το copy μας τελειωσε... κανει συνεχεια fail ειτε ειμαι σε mtp η ums mode

Ετσι, μετα απο μια φρικιαστικη νυχτα ημουν ετοιμη για μια ακομα μια φρικιαστικη μερα στην αντιπροσωπεια

Ηδη εχω 'καλες' εμπειριες απο εκει και το γεγονος οτι οταν προσπαθουσα να τους τηλεφωνησω το πρωι επεφτα στο 'υπερπεραν' δεν βοηθουσε τα πραγματα :mad:

Τελος παντων, ο λογος που γραφω αυτο το post ειναι για να 'καθοδηγησω' μελλοντικους ατυχους για τις επιλογες τους

Εαν πας μεσω αντιπροσωπειας πρεπει να το αφησεις κανα-δυο μηνες, να το στειλουν σε τεχνικο (σε αλλη χωρα μαλλον) να διαλογιστουν επι του θεματος και μετα να στο αντικαταστησουν η να στο φτιαξουν (αγνωστο τι απο τα δυο)

Η αλλη εναλλακτικη που για ενα περιεργο τροπο ΔΕΝ μπορει να την κανει η αντιπροσωπεια ειναι να πας στο site της Iriver στην ευρωπη, να συμπληρωσεις μια φορμα για τα προβληματα και τον λογο που ζητας αντικατασταση, να το πακεταρεις και να σου στειλουν αμεσως ενα αλλο

Το καλο... γινεται αμεσως, το κακο... πρεπει να το στειλεις με δικα σου εξοδα (~6Ε)

Κοινως η αντιπροσωπεια εδω ειναι για τα μπαζα, μαλιστα σε ερωτηση μου για αντικατασταση μου ο τυπος μου ειπε πως και να θελε αυτη την στιγμη δεν εχει στοκ!!!!!!!:blink:

Και ψεμματα να μου ελεγε ειναι δυνατον η αντιπροσωπεια να λεει οτι δεν εχει στοκ???????? Παντως το μυνημα διαμαρτυριας στην iriver ευρωπης θα το στειλω

Γουέλκαμ του δε μπιούντιφουλ γουόρλντ οφ σόνικ στέιτζ (ελπίζω να έχεις αρκετή υπομονή).

Το έχω δουλέψει το Sonic Stage και μπορώ να πω ότι δεν είναι και τόσο πολύπλοκο. Ήταν μάλιστα το πρώτο πρόγραμμα μεταφοράς αρχείων που δούλεψα, οπότε και χωρίς καθόλου εμπειρία δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.

Λοιπον... τελικα ημουν τελειως γκαντεμω με το iriver (Η10 20gb)... ολα μια χαρα μεχρι χθες που ξαφνικα τα παιξε :(

κατι εγινε και πλεον το copy μας τελειωσε... κανει συνεχεια fail ειτε ειμαι σε mtp η ums mode

Ετσι, μετα απο μια φρικιαστικη νυχτα ημουν ετοιμη για μια ακομα μια φρικιαστικη μερα στην αντιπροσωπεια

Ηδη εχω 'καλες' εμπειριες απο εκει και το γεγονος οτι οταν προσπαθουσα να τους τηλεφωνησω το πρωι επεφτα στο 'υπερπεραν' δεν βοηθουσε τα πραγματα :mad:

Τελος παντων, ο λογος που γραφω αυτο το post ειναι για να 'καθοδηγησω' μελλοντικους ατυχους για τις επιλογες τους

Εαν πας μεσω αντιπροσωπειας πρεπει να το αφησεις κανα-δυο μηνες, να το στειλουν σε τεχνικο (σε αλλη χωρα μαλλον) να διαλογιστουν επι του θεματος και μετα να στο αντικαταστησουν η να στο φτιαξουν (αγνωστο τι απο τα δυο)

Η αλλη εναλλακτικη που για ενα περιεργο τροπο ΔΕΝ μπορει να την κανει η αντιπροσωπεια ειναι να πας στο site της Iriver στην ευρωπη, να συμπληρωσεις μια φορμα για τα προβληματα και τον λογο που ζητας αντικατασταση, να το πακεταρεις και να σου στειλουν αμεσως ενα αλλο

Το καλο... γινεται αμεσως, το κακο... πρεπει να το στειλεις με δικα σου εξοδα (~6Ε)

Κοινως η αντιπροσωπεια εδω ειναι για τα μπαζα, μαλιστα σε ερωτηση μου για αντικατασταση μου ο τυπος μου ειπε πως και να θελε αυτη την στιγμη δεν εχει στοκ!!!!!!!:blink:

Και ψεμματα να μου ελεγε ειναι δυνατον η αντιπροσωπεια να λεει οτι δεν εχει στοκ???????? Παντως το μυνημα διαμαρτυριας στην iriver ευρωπης θα το στειλω

Το δικό μου το H10 το έστειλα στις 28/6 και το περιμένω μάλλον αυτή την εβδομάδα...

Χάλια μαύρα η αντιπροσωπία...Δυστυχώς...

:(

Το έχω δουλέψει το Sonic Stage και μπορώ να πω ότι δεν είναι και τόσο πολύπλοκο. Ήταν μάλιστα το πρώτο πρόγραμμα μεταφοράς αρχείων που δούλεψα, οπότε και χωρίς καθόλου εμπειρία δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.

mipos ginetai na mas pei liga perissotera? :)

winxp xreiazetai?