Jump to content

MP3 players (τιμές, συγκρίσεις, εντυπώσεις και mini-FAQ)

teorizo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eίπα να μην ανοίξω καινούργιο θέμα, αλλά να ρωτήσω εδώ. Λοιπόν, αύριο θα κατέβω πλαίσιο, να πάρω ένα mp3 player. Τι προτείνετε? Το σημαντικό για εμένα είναι να έχει πάρα πολύ ένταση στον ήχο. Και για τιμή, όχι πάνω από 100 ευρώ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

στα 100 ευρο μην περιμενεις να παρεις ποιοτικο mp3 player!

επισης η ενταση με τα ακουστικα που δινουν στην βασικη τους συσκευασια ειναι μετρια.βαλε δηλαδη +30 ευρο για ενα καλο ακουστικο.

ποσα gb θελεις ??

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 5,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχμμ.. 2-4 ας πούμε. Διαβάζω παλιότερες σελίδες, και βλέπω καλές εντυπώσεις για zen creative, και είναι και γύρω στα 100. Και τα χαρακτηριστικά είναι οκ. Απλά δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι καλύτερο με ίδιες δυνατότητες και χρήματα.

Εχμμ.. 2-4 ας πούμε. Διαβάζω παλιότερες σελίδες, και βλέπω καλές εντυπώσεις για zen creative, και είναι και γύρω στα 100. Και τα χαρακτηριστικά είναι οκ. Απλά δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι καλύτερο με ίδιες δυνατότητες και χρήματα.

Εγω ειμαι της αποψης να παρεις καθαρα mp3 player και οχι mp4(παιζει βιντεο),γιατι θα εχει καλυτερη αποδοση μπαταριας και επισης θα βρεις περισσοτερα gb σε αυτη την τιμη.

τωρα για μαρκα ειμαι της αποψης -->CREATIVE,SONY,APPLE! διαλεγεις και παιρνεις :music:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μάλλον είμαι μεταξύ των δύο πρώτων εταιρειών, τέσπα, θα πάω και αύριο να δοκιμάσω και θα δω. Αν και το mp4 δεν με χαλάει, ούτε η μπαταρία είναι το μεγάλο μου πρόβλημα.

Μάλλον είμαι μεταξύ των δύο πρώτων εταιρειών, τέσπα, θα πάω και αύριο να δοκιμάσω και θα δω. Αν και το mp4 δεν με χαλάει, ούτε η μπαταρία είναι το μεγάλο μου πρόβλημα.

Παρε ενα mp4 player, απο το να δωσεις τα ιδια χρηματα κ να παρεις ενα mp3 με παραπανω gb, την στιγμη που οπως λες σε καλυπτουν 2-4 gb. (να εχεις ενα mp3 player με 8 gb ενω εσυ χρειαζεσαι τα 2,:wacko:,μου φιανεται καπως).

Τα Sony κ τα creative , απο ερευνα αγορας που ειχα κανει κ εγω πριν απο 3-4 εβδομαδες, πιστευω πως ειναι απο τα καλυτερα.

Το μονο που με "χαλασε" λιγακι ειναι πως η μπαταρια του creative δεν κραταει πολυ σε σχεση με τα Sony που εχουν διπλασιο χρονο.Ο,τι κ να επιλεξεις, τα ακουστικα τους, ως επι τω πλείστον δεν ειναι απο τα κορυφαια. Υπολογισε 20-30 ευρω,οπως λεει κ ο RAVER, για καινουρια ακουστικα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Nαι, αυτο για τα ακουστικά θα το κοιτάξω. Πήγα και δοκίμασα κάποια μοντέλα. Ο πωλητής μου είπε πως αν θέλω καθαρό ήχο, να επιλέξω ανάμεσα σε apple και sony (αυτά μου είπε μάλιστα ότι "φεύγουν" περισσότερο), και αν θέλω δυνατό ήχο, τότε creative και iriver. Αποκλείω apple διότι θέλω mp4 και ράδιο. Και είδα ένα που μου άρεσε, το Creative Zen X-Fi. Eίναι, πιστεύετε, καλή επιλογή?

Nαι, αυτο για τα ακουστικά θα το κοιτάξω. Πήγα και δοκίμασα κάποια μοντέλα. Ο πωλητής μου είπε πως αν θέλω καθαρό ήχο, να επιλέξω ανάμεσα σε apple και sony (αυτά μου είπε μάλιστα ότι "φεύγουν" περισσότερο), και αν θέλω δυνατό ήχο, τότε creative και iriver. Αποκλείω apple διότι θέλω mp4 και ράδιο. Και είδα ένα που μου άρεσε, το Creative Zen X-Fi. Eίναι, πιστεύετε, καλή επιλογή?

Τα ακουστικα του ειναι αρκετα καλυτερα ,απο οτι εχω διαβασει,κ εχει κ το συστημα X-fi στον ηχο που το κανει καλυτερο ακουστικα.

Ειναι ομως λιγακι μεγαλυτερο κ πιο βαρυ.

Να σου πω την αληθεια κ εγω αυτο θα επαιρνα αλλα επειδη δεν εχει πολυ καιρο που κυκλοφορησε, ακουσα πολλα για επανεκινησεις,για παγωμα της οθονης κ δεν ηθελα να το ρισκαρω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

SATY MP3 Player with Breath Analyzer

http://www.slipperybrick.com/wp-content/uploads/2009/01/saty-mp3.jpg

The SATY MP3 Player with Breath Analyzer maybe a weird looking concept gadget but for people who want to pair personal audio entertainment along with some bonuses, this is a device worth checking out. The exterior design leaves a lot for potential improvement though.

This multi-featured device is a great gadget to consider. It is a handy device that you can take anywhere and among their other features include that of:

1. Flashlight

2. Radio

3. Mosquito Repeller

The only thing missing is perhaps the kitchen sink. But then again that would be something that can be integrated in the future when and if someone does consider it.

http://www.mobilewhack.com/saty-mp3-player-with-breath-analyzer/

[sIGPIC][/sIGPIC]

Samsung P3 MP3 Player

http://www.samsung.com/us/system/news/content/2009/01/08/11950/p3_m.jpg

Samsung has introduced its own version of Portable Media Player gadgets and headlining their roster is the Samsung P3, which was selected for CES Innovations 2009 Design and Engineering Award honoree. The P3 is tagged as the best multi-tasking gadget that can certainly enhance the personal entertainment experience.

Together with its evolutionary EmoTureTM interface with true haptic feedback and forward-thinking design, the Samsung P3 PMP looks very impressive. Coming with a 3-inch WQVGA TFT-LCD touch screen, the P3 allows widescreen enjoyment of videos and photos via 16:9 aspect ratio without the need for letterboxing.

The P3 will be available in the first half of 2009 in 4GB, 8GB, 16GB and 32 GB storage capacities.

http://www.mobilewhack.com/samsung-p3-mp3-player/

[sIGPIC][/sIGPIC]

δε ξέρω αν έχει αναφερθεί. και μετά μιλάμε για ipod :p

http://www.cowonglobal.com/images/main/S9_main.jpg

Video

(Touchscreen)

Display 16 million colors, 3.3” 16:9 Wide AMOLED (480x272)

Feature Capacitive touchscreen interface

Audio

Channel Stereo

Frequency range 20Hz ~ 20KHz

Max output Stereo, Left 29mW + Right 29mW (16 Ohm earphones)

S/N ratio 95dB

Power

Battery Built-in rechargeable lithium polymer battery

Battery charging USB : About 5 Hours (under condition of 5V/500mA or higher)

USB Power Adaptor* : About 3 Hours (under condition of 5V/1.0 A or higher)

Capacity

Flash memory 4GB/8GB/16GB, FAT32 file system**

USB interface

USB device USB 2.0 High Speed

Bluetooth

Version Bluetooth Ver 2.0 + EDR

Profile A2DP, AVRCP Profile

FM Radio

Frequency

range 87.5~108 MHz (KR,US,EU), 76~108 MHz (JP)

AV OUT

Video Composite

Audio Stereo

TV system NTSC / PAL

Button

POWER & HOLD Switch, FF, REW, VOL+, VOL-, PLAY

General

Size 57.0(W) x 105.8(H) x 12.7(T) mm

Weight 77g(battery included)

Operating temperature 0℃ ~ 40℃

G-Sensor Auto pivot support

System requirements

CPU Pentium III 500MHz or higher

OS Windows Vista/ XP / 2000 / ME

MAC OS 10.X/ Linux v2.4 or higher (support only for data transfer)

USB Port USB 2.0 High Speed recommended

Movie player

File format AVI, WMV

Video codec* Xvid SP/ASP, WMV9 SP/MP

Video

resolution 480x272、30 fps(recommended)

Audio codec MPEG1 Layer 1/2/3, WMA

Subtitle SMI

Playback time** Approx. 11 hours

Music player

File format MP3/2/1, WMA, FLAC, OGG, WAV, APE

Audio codec MP3 : MPEG 1/2/2.5 Layer 3, ~320Kbps, ~48KHz, Mono/Stereo

WMA : ~320Kbps, ~48KHz, Mono/Stereo

OGG : ~Q10, ~44.1KHz, Mono/Stereo

FLAC : Compression Level 0 ~ 8, ~44.1KHz, Mono/Stereo

WAV : ~48KHz, 16bit, Mono/Stereo

APE : Fast, Normal, High 16Bit, Version 3.97~3.99

META TAG ID3 V1, ID3 V2.2/V2.3/V2.4,Vorbis Comment, MP4 Tag

JetEffect 2.0 30 Presets (26 Presets + 4 User Presets)

EQ 5 Band, EQ Filter

BBE+ BBE, Mach3Bass, MP Enhance, 3D Surround

STE Stereo Enhance

Lyrics LDB 1.0, 2.0

Playback time*** Approx. 55 hours

Recording

Support built-in microphone recording and line-in recording

Photo File format JPG

Resolution Unlimited(Max. 1 mega pixel for progressive format)

Document File format TXT

File size Unlimited [uTF-8 Unicode (big endian) format excluded]

ETC Flash player, Calculator

Tα "σπάει" πανέμορφο design!

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Αντικατέστησα πρόσφατα τα ακουστικά του creative stone plus με τα Sony MDR-EX33LP.

Εξαιρετικός in ear σχεδιασμός και πολύ καλή ακουστική, ιδιαίτερα στις "χαμηλές" τους.

Επιπλέον, στον εξοπλισμό τους περιλαμβάνεται ρυθμιστής μήκους καλωδίου και ρυθμιστής απόστασης διαχωριστικού μεταξύ των ακουστικών.

Επιπλέον διατίθεται με προστατευτικά αυτιών σε 3 μεγέθη: small, medium και large προσαρμόσιμα σε κάθε αυτί.

Τα συστήνω ανεπιφύλακτα!

http://www.ecat.sony.co.jp/products/picture/large/MDR-EX33LP_JE.jpg

http://img5.pcpop.com/ProductImages/Leader/0/950/000950907.jpg

Φανταστικο!!Απο τιμη ομως??

http://www.skroutz.gr/c/568/portable-media-players.html?keyphrase=cowon+s9

مفاجأة

ε καλά δεν έχει wifi....οπότε μένω στο touch......

καλά τι να το κανεις το wifi? η μπαταρία θα σου πέφτει άμεσος :p. βεβαια το ipod touch μειονεκτεί σε αλλα.

http://www.t3.com/reviews/ipod-and-mp3-players/all-mp3-players/t3-exclusive-cowon-s9-mp3-player-review

έχει σημασία τι θες. αν θες καθαρόαιμο mp4 τότε το cowon κερδίζει. αν θες ένα γενικό multimedia που να έχει απόλα τότε touch

Παιδιά μόλις παρήγγειλα το Sony Walkman NWZ-E436F από το pixmania.com (Γαλλία). Το Mp3 θα διαφέρει απ' αυτό που κυκλοφορεί στα ελληνικά καταστήματα (δεν εννοώ εξωτερικά) ή θα είναι ακριβώς το ίδιο;

Παιδιά μόλις παρήγγειλα το Sony Walkman NWZ-E436F από το pixmania.com (Γαλλία). Το Mp3 θα διαφέρει απ' αυτό που κυκλοφορεί στα ελληνικά καταστήματα (δεν εννοώ εξωτερικά) ή θα είναι ακριβώς το ίδιο;

τώρα θες απάντηση σε αυτό ?...........

Γιατί να διαφέρει και σε τί?

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg