RAVER Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Eίπα να μην ανοίξω καινούργιο θέμα, αλλά να ρωτήσω εδώ. Λοιπόν, αύριο θα κατέβω πλαίσιο, να πάρω ένα mp3 player. Τι προτείνετε? Το σημαντικό για εμένα είναι να έχει πάρα πολύ ένταση στον ήχο. Και για τιμή, όχι πάνω από 100 ευρώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. στα 100 ευρο μην περιμενεις να παρεις ποιοτικο mp3 player! επισης η ενταση με τα ακουστικα που δινουν στην βασικη τους συσκευασια ειναι μετρια.βαλε δηλαδη +30 ευρο για ενα καλο ακουστικο. ποσα gb θελεις ?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxir Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Εχμμ.. 2-4 ας πούμε. Διαβάζω παλιότερες σελίδες, και βλέπω καλές εντυπώσεις για zen creative, και είναι και γύρω στα 100. Και τα χαρακτηριστικά είναι οκ. Απλά δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι καλύτερο με ίδιες δυνατότητες και χρήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Εχμμ.. 2-4 ας πούμε. Διαβάζω παλιότερες σελίδες, και βλέπω καλές εντυπώσεις για zen creative, και είναι και γύρω στα 100. Και τα χαρακτηριστικά είναι οκ. Απλά δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι καλύτερο με ίδιες δυνατότητες και χρήματα. Εγω ειμαι της αποψης να παρεις καθαρα mp3 player και οχι mp4(παιζει βιντεο),γιατι θα εχει καλυτερη αποδοση μπαταριας και επισης θα βρεις περισσοτερα gb σε αυτη την τιμη. τωρα για μαρκα ειμαι της αποψης -->CREATIVE,SONY,APPLE! διαλεγεις και παιρνεις :music: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxir Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Μάλλον είμαι μεταξύ των δύο πρώτων εταιρειών, τέσπα, θα πάω και αύριο να δοκιμάσω και θα δω. Αν και το mp4 δεν με χαλάει, ούτε η μπαταρία είναι το μεγάλο μου πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Μάλλον είμαι μεταξύ των δύο πρώτων εταιρειών, τέσπα, θα πάω και αύριο να δοκιμάσω και θα δω. Αν και το mp4 δεν με χαλάει, ούτε η μπαταρία είναι το μεγάλο μου πρόβλημα. Παρε ενα mp4 player, απο το να δωσεις τα ιδια χρηματα κ να παρεις ενα mp3 με παραπανω gb, την στιγμη που οπως λες σε καλυπτουν 2-4 gb. (να εχεις ενα mp3 player με 8 gb ενω εσυ χρειαζεσαι τα 2,:wacko:,μου φιανεται καπως). Τα Sony κ τα creative , απο ερευνα αγορας που ειχα κανει κ εγω πριν απο 3-4 εβδομαδες, πιστευω πως ειναι απο τα καλυτερα. Το μονο που με "χαλασε" λιγακι ειναι πως η μπαταρια του creative δεν κραταει πολυ σε σχεση με τα Sony που εχουν διπλασιο χρονο.Ο,τι κ να επιλεξεις, τα ακουστικα τους, ως επι τω πλείστον δεν ειναι απο τα κορυφαια. Υπολογισε 20-30 ευρω,οπως λεει κ ο RAVER, για καινουρια ακουστικα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxir Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Nαι, αυτο για τα ακουστικά θα το κοιτάξω. Πήγα και δοκίμασα κάποια μοντέλα. Ο πωλητής μου είπε πως αν θέλω καθαρό ήχο, να επιλέξω ανάμεσα σε apple και sony (αυτά μου είπε μάλιστα ότι "φεύγουν" περισσότερο), και αν θέλω δυνατό ήχο, τότε creative και iriver. Αποκλείω apple διότι θέλω mp4 και ράδιο. Και είδα ένα που μου άρεσε, το Creative Zen X-Fi. Eίναι, πιστεύετε, καλή επιλογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Nαι, αυτο για τα ακουστικά θα το κοιτάξω. Πήγα και δοκίμασα κάποια μοντέλα. Ο πωλητής μου είπε πως αν θέλω καθαρό ήχο, να επιλέξω ανάμεσα σε apple και sony (αυτά μου είπε μάλιστα ότι "φεύγουν" περισσότερο), και αν θέλω δυνατό ήχο, τότε creative και iriver. Αποκλείω apple διότι θέλω mp4 και ράδιο. Και είδα ένα που μου άρεσε, το Creative Zen X-Fi. Eίναι, πιστεύετε, καλή επιλογή? Τα ακουστικα του ειναι αρκετα καλυτερα ,απο οτι εχω διαβασει,κ εχει κ το συστημα X-fi στον ηχο που το κανει καλυτερο ακουστικα. Ειναι ομως λιγακι μεγαλυτερο κ πιο βαρυ. Να σου πω την αληθεια κ εγω αυτο θα επαιρνα αλλα επειδη δεν εχει πολυ καιρο που κυκλοφορησε, ακουσα πολλα για επανεκινησεις,για παγωμα της οθονης κ δεν ηθελα να το ρισκαρω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxir Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Για iriver τι έχεις να πεις? έχω τώρα το iriver clix, αξίζει να το αλλάξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 SATY MP3 Player with Breath Analyzer http://www.slipperybrick.com/wp-content/uploads/2009/01/saty-mp3.jpg The SATY MP3 Player with Breath Analyzer maybe a weird looking concept gadget but for people who want to pair personal audio entertainment along with some bonuses, this is a device worth checking out. The exterior design leaves a lot for potential improvement though. This multi-featured device is a great gadget to consider. It is a handy device that you can take anywhere and among their other features include that of: 1. Flashlight 2. Radio 3. Mosquito Repeller The only thing missing is perhaps the kitchen sink. But then again that would be something that can be integrated in the future when and if someone does consider it. http://www.mobilewhack.com/saty-mp3-player-with-breath-analyzer/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 κακασχημο..:down: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Ναι οντος δεν ειναι και οτι πιο ομορφο εχουμε δει....:rolleyes::p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 poli kakos sxediasmos kai mikri othoni...ine pragmatika asximos omos :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Samsung P3 MP3 Player http://www.samsung.com/us/system/news/content/2009/01/08/11950/p3_m.jpg Samsung has introduced its own version of Portable Media Player gadgets and headlining their roster is the Samsung P3, which was selected for CES Innovations 2009 Design and Engineering Award honoree. The P3 is tagged as the best multi-tasking gadget that can certainly enhance the personal entertainment experience. Together with its evolutionary EmoTureTM interface with true haptic feedback and forward-thinking design, the Samsung P3 PMP looks very impressive. Coming with a 3-inch WQVGA TFT-LCD touch screen, the P3 allows widescreen enjoyment of videos and photos via 16:9 aspect ratio without the need for letterboxing. The P3 will be available in the first half of 2009 in 4GB, 8GB, 16GB and 32 GB storage capacities. http://www.mobilewhack.com/samsung-p3-mp3-player/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 δε ξέρω αν έχει αναφερθεί. και μετά μιλάμε για ipod :p http://www.cowonglobal.com/images/main/S9_main.jpg Video (Touchscreen) Display 16 million colors, 3.3” 16:9 Wide AMOLED (480x272) Feature Capacitive touchscreen interface Audio Channel Stereo Frequency range 20Hz ~ 20KHz Max output Stereo, Left 29mW + Right 29mW (16 Ohm earphones) S/N ratio 95dB Power Battery Built-in rechargeable lithium polymer battery Battery charging USB : About 5 Hours (under condition of 5V/500mA or higher) USB Power Adaptor* : About 3 Hours (under condition of 5V/1.0 A or higher) Capacity Flash memory 4GB/8GB/16GB, FAT32 file system** USB interface USB device USB 2.0 High Speed Bluetooth Version Bluetooth Ver 2.0 + EDR Profile A2DP, AVRCP Profile FM Radio Frequency range 87.5~108 MHz (KR,US,EU), 76~108 MHz (JP) AV OUT Video Composite Audio Stereo TV system NTSC / PAL Button POWER & HOLD Switch, FF, REW, VOL+, VOL-, PLAY General Size 57.0(W) x 105.8(H) x 12.7(T) mm Weight 77g(battery included) Operating temperature 0℃ ~ 40℃ G-Sensor Auto pivot support System requirements CPU Pentium III 500MHz or higher OS Windows Vista/ XP / 2000 / ME MAC OS 10.X/ Linux v2.4 or higher (support only for data transfer) USB Port USB 2.0 High Speed recommended Movie player File format AVI, WMV Video codec* Xvid SP/ASP, WMV9 SP/MP Video resolution 480x272、30 fps(recommended) Audio codec MPEG1 Layer 1/2/3, WMA Subtitle SMI Playback time** Approx. 11 hours Music player File format MP3/2/1, WMA, FLAC, OGG, WAV, APE Audio codec MP3 : MPEG 1/2/2.5 Layer 3, ~320Kbps, ~48KHz, Mono/Stereo WMA : ~320Kbps, ~48KHz, Mono/Stereo OGG : ~Q10, ~44.1KHz, Mono/Stereo FLAC : Compression Level 0 ~ 8, ~44.1KHz, Mono/Stereo WAV : ~48KHz, 16bit, Mono/Stereo APE : Fast, Normal, High 16Bit, Version 3.97~3.99 META TAG ID3 V1, ID3 V2.2/V2.3/V2.4,Vorbis Comment, MP4 Tag JetEffect 2.0 30 Presets (26 Presets + 4 User Presets) EQ 5 Band, EQ Filter BBE+ BBE, Mach3Bass, MP Enhance, 3D Surround STE Stereo Enhance Lyrics LDB 1.0, 2.0 Playback time*** Approx. 55 hours Recording Support built-in microphone recording and line-in recording Photo File format JPG Resolution Unlimited(Max. 1 mega pixel for progressive format) Document File format TXT File size Unlimited [uTF-8 Unicode (big endian) format excluded] ETC Flash player, Calculator Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2009 Tα "σπάει" πανέμορφο design! Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Φανταστικο!!Απο τιμη ομως?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Αντικατέστησα πρόσφατα τα ακουστικά του creative stone plus με τα Sony MDR-EX33LP. Εξαιρετικός in ear σχεδιασμός και πολύ καλή ακουστική, ιδιαίτερα στις "χαμηλές" τους. Επιπλέον, στον εξοπλισμό τους περιλαμβάνεται ρυθμιστής μήκους καλωδίου και ρυθμιστής απόστασης διαχωριστικού μεταξύ των ακουστικών. Επιπλέον διατίθεται με προστατευτικά αυτιών σε 3 μεγέθη: small, medium και large προσαρμόσιμα σε κάθε αυτί. Τα συστήνω ανεπιφύλακτα! http://www.ecat.sony.co.jp/products/picture/large/MDR-EX33LP_JE.jpg http://img5.pcpop.com/ProductImages/Leader/0/950/000950907.jpg Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 Φανταστικο!!Απο τιμη ομως?? http://www.skroutz.gr/c/568/portable-media-players.html?keyphrase=cowon+s9 Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. January 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2009 http://www.skroutz.gr/c/568/portable-media-players.html?keyphrase=cowon+s9 Τσαμπα πραμα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 Είναι στην ίδια τιμή με το iPod Touch 8GB 2nd Gen...Καλή φάση! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 ε καλά δεν έχει wifi....οπότε μένω στο touch...... Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. January 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2009 ε καλά δεν έχει wifi....οπότε μένω στο touch...... καλά τι να το κανεις το wifi? η μπαταρία θα σου πέφτει άμεσος :p. βεβαια το ipod touch μειονεκτεί σε αλλα. http://www.t3.com/reviews/ipod-and-mp3-players/all-mp3-players/t3-exclusive-cowon-s9-mp3-player-review έχει σημασία τι θες. αν θες καθαρόαιμο mp4 τότε το cowon κερδίζει. αν θες ένα γενικό multimedia που να έχει απόλα τότε touch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_me2005 Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Παιδιά μόλις παρήγγειλα το Sony Walkman NWZ-E436F από το pixmania.com (Γαλλία). Το Mp3 θα διαφέρει απ' αυτό που κυκλοφορεί στα ελληνικά καταστήματα (δεν εννοώ εξωτερικά) ή θα είναι ακριβώς το ίδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Παιδιά μόλις παρήγγειλα το Sony Walkman NWZ-E436F από το pixmania.com (Γαλλία). Το Mp3 θα διαφέρει απ' αυτό που κυκλοφορεί στα ελληνικά καταστήματα (δεν εννοώ εξωτερικά) ή θα είναι ακριβώς το ίδιο; τώρα θες απάντηση σε αυτό ?........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Γιατί να διαφέρει και σε τί? Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts