djuan1988 Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 Ευχαριστώ παιδιά. Έχω μεγάλη αμφιβολία για την ποιότητα του transcend ρε γμ....το. Γενικά με συσκευές που υπόσχονται πολλά σε εξευτελιστική τιμή μου μπαίνουν ψύλλοι στ'αυτιά..:confused: Φίλε μου μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι το transcend 840 έχει φοβερή ποιότητα κατασκευής.. Μπορείς να πας και να το δεις ο ίδιος σε ένα πλαίσιο και θα καταλάβεις.. Το εχω ένα μήνα και δεν έχει παρουσιάσει τίποτα.. Μην παρασύρεσαι από την μάρκα και μόνο, αν και η transcend έχει πολύ καλό όνομα στις μνήμες γενικά.. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 Το έχεις δουλέψει ποτέ το touch; Δουλέψει όμως, όχι δει στο Γερμανό. Το iTunes; Γιατί όποτε κάποιος κάνει κάποιο αρνητικό σχόλιο για ένα προιόν της συγκεκριμένης εταιρίας πάντα ακολουθεί σαν ουρά το μονότονο σχόλιο κάποιου άλλου "το έχεις δουλέψει ποτέ?, το έχεις πιάσει ποτέ στα χέρια σου?" Βασικά πιστεύετε οτι αν κάποιος το έχει δουλέψει ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να μην του άρεσε? Όσο για το itunes ούτε το έχω δουλέψει, ούτε ξέρω τι είναι και ούτε θέλω να μάθω. Μου αρκεί που ξέρω το copy&paste και δεν χρειάζομαι κάτι άλλο. Εσύ χρειάζεσαι κάτι περισσότερο από το copy&paste ? εμενα με μπερδεψατε παντως:lol: μπεγνη μου εγω που ξερω το κοπι πειστ,εχω δουλεψει και αι τιουνς,να το παρω? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 εμενα με μπερδεψατε παντως:lol: μπεγνη μου εγω που ξερω το κοπι πειστ,εχω δουλεψει και αι τιουνς,να το παρω? Στη θέση σου θα έπαιρνα αυτό http://gr.europe.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=15752&nav=0&listby= :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 Γιατί όποτε κάποιος κάνει κάποιο αρνητικό σχόλιο για ένα προιόν της συγκεκριμένης εταιρίας πάντα ακολουθεί σαν ουρά το μονότονο σχόλιο κάποιου άλλου "το έχεις δουλέψει ποτέ?, το έχεις πιάσει ποτέ στα χέρια σου?" Βασικά πιστεύετε οτι αν κάποιος το έχει δουλέψει ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να μην του άρεσε? Όσο για το itunes ούτε το έχω δουλέψει, ούτε ξέρω τι είναι και ούτε θέλω να μάθω. Μου αρκεί που ξέρω το copy&paste και δεν χρειάζομαι κάτι άλλο. Εσύ χρειάζεσαι κάτι περισσότερο από το copy&paste ? Η "ουρά" ακολουθεί μόνο όταν τα αρνητικά "σχόλια" είναι αφοριστικά και μη εμπεριστατωμένα. Φυσικά δεν είναι απαραίτητο να αρέσει σε όλους ή να τους καλύπτει όλους, αλλά το "iTunes? ΠΟΤΕ!" εμένα δε μου φαίνεται και τόσο χρήσιμο ως σχόλιο και βοήθεια για κάποιον που ρωτάει. Προσωπικά καταλαβαίνω γιατί κάποιος μπορεί να θέλει copy-paste και folders κλπ, από την άλλη εγώ βρίσκω πιο χρήσιμο το να μπορώ να διαχειριστώ το τι θα έχει η συσκευή ανά πάσα στιγμή και να ξέρω ότι με το επόμενο sync όλα θα είναι αυτόματα όπως τα έχω φτιάξει, τα smart playlists, κλπ Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 Το έχεις δουλέψει ποτέ το touch; Δουλέψει όμως, όχι δει στο Γερμανό. Το iTunes; Άσχετο και όχι ιδιαίτερα σημαντικό, αλλά απο περιέργεια και μόνο, εσύ έχεις δοκιμάσει τίποτε άλλο εκτός από iPod ; Παρ όλα αυτά : 1) To Touch το έφερε η αδερφή μου απο Αγγλία, οπότε ναι το έχω δουλέψει αρκετά ... 2) Είχα στο παρελθόν ipod 30GB (όπως είχα επίσης και το Sony NW-HD3 30 GB και πολλά άλλα), οπότε ΝΑΙ και το iTunes το ξέρω ΚΑΛΑ :angry: ... και αν δε σκοπεύει κάποιος να αγοράζει τραγούδια :lol: μέσω iTunes :fool: τότε απλά είναι πολύ πιο δύσχρηστο, στριφνό και "δυσκήλιο" απο αντίστοιχα προγράμματα οργάνωσης μουσικής βιβλιοθήκης των Creative :up: , Sony :down:(ευτυχώς στα τελευταία τους μοντέλα εγκατέλειψαν το απαράδεκτο SonicStage και πλέον γίνονται όλα απλά μέσω Windows Media Player), Cowon, iRiver ... Να μη σχολιάσω βέβαια το γεγονός ότι αν δεν είσαι στο δικό σου PC δεν μπορείς να μεταφέρεις τίποτα ούτε ΑΠΟ ούτε ΠΡΟΣ το mp3 σου ............ !!!! Προσωπικά πάντως πολλές φορές έχω βρεθεί σε ξένο PC και ή θέλω να φορτώσω τραγούδια στο mp3 μου ή να μοιραστώ κάποια δικά μου με φίλους .... Γενικά πιο πολύ σε περιορίζει και σε δεσμεύει παρά σε διευκολύνει ! Πολύ κακό για το τίποτα δηλαδή. ... από την άλλη εγώ βρίσκω πιο χρήσιμο το να μπορώ να διαχειριστώ το τι θα έχει η συσκευή ανά πάσα στιγμή και να ξέρω ότι με το επόμενο sync όλα θα είναι αυτόματα όπως τα έχω φτιάξει, τα smart playlists, κλπ Αυτά, σε όλα τα mp3 players (πλήν των ipod που χρησιμοποιούν iTunes) γίνονται πολύ πιο απλά μέσω του Windows Media Player που ξέρει πλέον να το χρησιμοποιεί πολύ πιο αποτελεσματικά και εύκολα ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ! Να σημειώσω επίσης ότι η Apple χρησιμοποιεί στο Touch τον ίδιο DAC με το νέο iPod Classic και δυστυχώς όχι τους DAC της Wolfson (για λόγους αύξησης των κερδών της) :protest: που χρησιμοποιούσαν τα παλιά iPod . Αυτό το τονίζω διότι ακόμη και οι πιο ορκισμένοι iPod funs παρατηρούν ότι η ηχητική τους απόδοση και ποιότητα είναι πολύ χειρότερη απο τα παλιότερα iPod Video (δές το παρακάτω link με τη συζήτηση χρηστών των νέων iPod στο επίσημο site της Apple και θα καταλάβεις το μέγεθος του προβλήματος http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=1126547&tstart=0) (τα οποία iPod Video επίσης κάθε άλλο παρά άψογα ήταν σε αυτό το τομέα) και έχουν φτάσει σε σημείο να οργανώνονται ομαδικά κατά της Apple. Η "ουρά" ακολουθεί μόνο όταν τα αρνητικά "σχόλια" είναι αφοριστικά και μη εμπεριστατωμένα... Οι παραπάνω δε ισχυρισμοί και παρατηρήσεις για τη κακή ποιότητα ήχου στα νέα iPod έχουν αποδειχθεί απο πολλούς εξειδικευμένους χρήστες (μηχανικοί ήχου) που "τυγχάνουν" και χρήστες των προϊόντων της Apple ΜΕ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ, δες το παρακάτω link π.χ http://homepage.mac.com/marc.heijligers/audio/ipod/comparison/measurements/measurements.html εμενα με μπερδεψατε παντως:lol: μπεγνη μου εγω που ξερω το κοπι πειστ,εχω δουλεψει και αι τιουνς,να το παρω? FREAK OF NATURE θέλω να σου πώ επίσης ότι δεν είμαι προκατειλημένος ούτε θετικά ούτε αρνητικά με καμία εταιρία, απλά το μόνο που με ενδιαφέρει είναι κάθε φορά να επιλέγω αυτό που έχει την καλύτερη ποιότητα ήχου και συνολικά είναι καλύτερο σε κάθε τομέα ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑΕΙ, γεγονός που αποδεικνύεται απο το ότι στο παρελθόν είχα mp3 player απο διάφορες εταιρίες, είχα και iPod και Sony και Creative και RIO και PHILIPS. Πλέον τα έχω πουλήσει όλα και εδώ και 2 χρόνια χρησιμοποιώ μόνο το Creative ZEN Vision M :respect: . Μετά απο όλα αυτά δε νομίζω ότι χρειάζεται να πώ περισσότερα. Τα συμπεράσματα δικά σου .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VENOM13 Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 Σκευτωμαι να αγορασω ενα mp3 player με σκληρο δισκο πανω απο 40gb. αυτο που με ενδιαφερει ειναι να ειναι ευχρηστο, καλη ποιοτητα, με οθονη που να μπορω να δω και καμια ταινιουλα η σειρα, καθως και το software να υποστιριζει τα τελευταια codeck ετσι ωστε να μην χρειαζεται να κανω μετατροπες καθε φορα που θα πρεπει να περασω καποια ταινια (γι αυτο το λογο εχω αποριψει και τα προιοντα με το μηλαρακι) μετα απο ερευνα στο ιντερνετ εχω καταλιξει στα εξης προiοντα Creative Zen Visio W 30 kai 60GB http://gr.europe.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=15752&nav=-1&listby= COWON A3 http://www.cowonamerica.com/products/cowon/a3/tech_specs.html ARCHOS 605 WiFi http://www.archos.com/products/gen_5/archos_605wifi/tech_specs.html?country=global&lang=en IRIVER http://www.iriver.com/product/p_detail.asp?pidx=45 τα καλητερα λογια απο εδω μεσα τα εχω ακουσει για το creative αλλα σε αυτο εχω την επιφυλαξη του θεματος με τα codeck καθως αν καταλαβα καλα δεν υποστηριζει divx 6 καθως και τα Divx με GMC (το οποιο ομως δεν ξερω τι ακριβως ειναι) :D:D επισης στο θεμα του λειτουργικου ποιο ειναι αυτο που να μπορω να βρω και να του προσθεσω προγραματακια παιχνιδια κτλ? η οποιαδηποτε γνωμη ευπροσδεκτη :):):) σας ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 Σκευτωμαι να αγορασω ενα mp3 player με σκληρο δισκο πανω απο 40gb. αυτο που με ενδιαφερει ειναι να ειναι ευχρηστο, καλη ποιοτητα, με οθονη που να μπορω να δω και καμια ταινιουλα η σειρα, καθως και το software να υποστιριζει τα τελευταια codeck ετσι ωστε να μην χρειαζεται να κανω μετατροπες καθε φορα που θα πρεπει να περασω καποια ταινια (γι αυτο το λογο εχω αποριψει και τα προιοντα με το μηλαρακι) μετα απο ερευνα στο ιντερνετ εχω καταλιξει στα εξης προiοντα Creative Zen Visio W 30 kai 60GB http://gr.europe.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=15752&nav=-1&listby= COWON A3 http://www.cowonamerica.com/products/cowon/a3/tech_specs.html ARCHOS 605 WiFi http://www.archos.com/products/gen_5/archos_605wifi/tech_specs.html?country=global&lang=en IRIVER http://www.iriver.com/product/p_detail.asp?pidx=45 τα καλητερα λογια απο εδω μεσα τα εχω ακουσει για το creative αλλα σε αυτο εχω την επιφυλαξη του θεματος με τα codeck καθως αν καταλαβα καλα δεν υποστηριζει divx 6 καθως και τα Divx με GMC (το οποιο ομως δεν ξερω τι ακριβως ειναι) :D:D επισης στο θεμα του λειτουργικου ποιο ειναι αυτο που να μπορω να βρω και να του προσθεσω προγραματακια παιχνιδια κτλ? η οποιαδηποτε γνωμη ευπροσδεκτη :):):) σας ευχαριστω πολυ Γιατί δεν παίρνεις ένα pocket pc να κάνεις τη δουλειά σου αγόρι μου? Ούτε προβλήματα με codec θα έχεις, και τρομερή ποιότητα αναπαραγωγής θα έχεις και οτι προγραμματάκια θέλεις θα έχεις. Μόνο τη μνήμη που θέλεις δεν θα έχεις, αλλά με 2 καρτούλες 16gb κάτι γίνεται ε? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 το προβλημα που αντιμετωπιζω, με το creative My zen plus 4gb, δεν καμπτεται.Εννοω, οτι δεν μπορω να βαλω το mp4 player μου, στον υπολογιστη και να του περασω αρχεια με καποιο τροπο. τροποι που καταρηφθηκαν: 1)να εγκαταστησω τους drivers του, και να περασω μεσω απο τα προγραμματα του, τα αρχεια που θελω (μουσικη, σαν βασικο) απαντ.στο 1)μετα απο ορισμενο χρονικο διαστημα,δεν θα μπορει να αναγνωριζει το pc το mp3, για λογους.... "creative"!(εννοωντας οτι φταιει η εταιρια)Βγαζει ενα θαυμαστικο στην "διαχειρηση συσκευων" και δεν μπορει να αντιμετωπιστει (ψαχμενο)!! 2)να περασω τα αρχεια κανονικα, λες και ειναι ενας αφαιρουμενος δισκος. απαντ.στο 2)απλα, δεν μπορει να το εμφανισει ετσι.το βαζεις στον δικο μου υπολογιστη και στον "υπολογιστη μου" δεν υπαρχει η συσκευη. 3)να περασω τα αρχεια μεσω του windows media player μιας που εμφανιζει και το mp3 ως creative...(κανονικα) στην επιλογη "αντιγραφη σε CD ή συσκευη" απαντ.στο 3)κανω αντιγραφη οσα αρχεια εχω επιλεξει, κι εμφανιζεται και την διαδικασια που αντιγραφονται και που μετακινουνται στην συσκευη! ομως το mp3 δειχνει το ιδιο... 96 κομματα!:mad: οσα ηταν πριν!! θελω να περασω 1002 κομματια ρε **** το.. αλλα πως? & κατι ακομα: το mp3 player μου, δεν φορτιζεται απο πριζα (φοτρηστη Motorola) αλλα μονο απο τον υπολογιστη... γινεται να κανουμε καμμια "λαδια" και να φορτιζει και απο καλωδιο πριζας?:X ευχαριστω για οποιον ενδιαφερθει να με βοηθησει.:) περιμένω μια ολοκληρωτική απάντηση. καποιοις που να εχει το ιδιο mp3 με εμενα? (creative my zen plus 4gb) EDIT: αυτο: http://gr.europe.creative.com/support/downloads/download.asp?MainCategory=213&nRegionFK=&nCountryFK=&nLanguageFK=&sOSName=Windows+XP®ion=3&Product_Name=ZEN+V&Product_ID=15283&modelnumber=&driverlang=1032&OS=10&select=0&x=25&y=13 ειναι καθόλου χρήσιμο?... εκει δεν είναι τα τελευταια της zen...? Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 περιμένω μια ολοκληρωτική απάντηση. καποιοις που να εχει το ιδιο mp3 με εμενα? (creative my zen plus 4gb) EDIT: αυτο: http://gr.europe.creative.com/support/downloads/download.asp?MainCategory=213&nRegionFK=&nCountryFK=&nLanguageFK=&sOSName=Windows+XP®ion=3&Product_Name=ZEN+V&Product_ID=15283&modelnumber=&driverlang=1032&OS=10&select=0&x=25&y=13 ειναι καθόλου χρήσιμο?... εκει δεν είναι τα τελευταια της zen...? Δοκίμασε σε άλλο PC να κάνεις ότι περιγράφεις για να διαπιστώσεις αν φταίει α) Το PC σου β) Το mp3 σου γ) Το software Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toutseki Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 Σκευτωμαι να αγορασω ενα mp3 player με σκληρο δισκο πανω απο 40gb. αυτο που με ενδιαφερει ειναι να ειναι ευχρηστο, καλη ποιοτητα, με οθονη που να μπορω να δω και καμια ταινιουλα η σειρα, καθως και το software να υποστιριζει τα τελευταια codeck ετσι ωστε να μην χρειαζεται να κανω μετατροπες καθε φορα που θα πρεπει να περασω καποια ταινια (γι αυτο το λογο εχω αποριψει και τα προιοντα με το μηλαρακι) μετα απο ερευνα στο ιντερνετ εχω καταλιξει στα εξης προiοντα Creative Zen Visio W 30 kai 60GB http://gr.europe.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=15752&nav=-1&listby= COWON A3 http://www.cowonamerica.com/products/cowon/a3/tech_specs.html ARCHOS 605 WiFi http://www.archos.com/products/gen_5/archos_605wifi/tech_specs.html?country=global&lang=en IRIVER http://www.iriver.com/product/p_detail.asp?pidx=45 τα καλητερα λογια απο εδω μεσα τα εχω ακουσει για το creative αλλα σε αυτο εχω την επιφυλαξη του θεματος με τα codeck καθως αν καταλαβα καλα δεν υποστηριζει divx 6 καθως και τα Divx με GMC (το οποιο ομως δεν ξερω τι ακριβως ειναι) :D:D επισης στο θεμα του λειτουργικου ποιο ειναι αυτο που να μπορω να βρω και να του προσθεσω προγραματακια παιχνιδια κτλ? η οποιαδηποτε γνωμη ευπροσδεκτη :):):) σας ευχαριστω πολυ το archos ομως δεν εχει ραδιοφωνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d98m Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 καλησπερα σε ολους.. παιδια ειμαι ολοκαινουργιος στο forum, και ισως δεν επρεπε κατευθειαν να θεσω ερωτηση.. απλα ειμαι τελειως ασχετος με κατι που μου δωρισαν πριν απο 4 μερες..δηλ ενα mp3 player creative zen 4GB..Προσπαθησα να δω ολα τα θεματα που υπαρχουν σε αυτη την σελιδα αλλα δεν καταφερα να βγαλω μια ακρη.. Μαλλον επειδη δεν ξερω εστω και τα βασικα.. δηλ μπανω στο θεμα για να μην σας πρηζω: εβαλα στο pc απο το cd ολα οσα αφορουν (τα προγραμματα) το zen.. 1) zen cast organizer 2) audible manager 3) video converter 4)kai alla 2 που δεν πισυευω οτι παιζουν ρολο... πως θα βαλω τραγουδια μεσα στο zen απο τα cd που εχω στον σκληρο μου? ποια η διαδικασια ακριβως.? κατι πηγα να κανω αλλα..μαλλον τα μπερδεψα.. ξερω οτι τα λεω λιγο προχειρα αλλα ειλικρινα δεν ξερω πως λειτουργουν τα mp3 players παιδια αν εχει καποιος ορεξη ας απαντησει με λιγα λογια,για να μην σας απασχολω και πολυ..για οποιαδηποτε διευκρινυση εδω ειμαστε.. ευχαριστω πολυ Παράθεση reach out and touch faith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 καλησπερα σε ολους.. παιδια ειμαι ολοκαινουργιος στο forum, και ισως δεν επρεπε κατευθειαν να θεσω ερωτηση.. απλα ειμαι τελειως ασχετος με κατι που μου δωρισαν πριν απο 4 μερες..δηλ ενα mp3 player creative zen 4GB..Προσπαθησα να δω ολα τα θεματα που υπαρχουν σε αυτη την σελιδα αλλα δεν καταφερα να βγαλω μια ακρη.. Μαλλον επειδη δεν ξερω εστω και τα βασικα.. δηλ μπανω στο θεμα για να μην σας πρηζω: εβαλα στο pc απο το cd ολα οσα αφορουν (τα προγραμματα) το zen.. 1) zen cast organizer 2) audible manager 3) video converter 4)kai alla 2 που δεν πισυευω οτι παιζουν ρολο... πως θα βαλω τραγουδια μεσα στο zen απο τα cd που εχω στον σκληρο μου? ποια η διαδικασια ακριβως.? κατι πηγα να κανω αλλα..μαλλον τα μπερδεψα.. ξερω οτι τα λεω λιγο προχειρα αλλα ειλικρινα δεν ξερω πως λειτουργουν τα mp3 players παιδια αν εχει καποιος ορεξη ας απαντησει με λιγα λογια,για να μην σας απασχολω και πολυ..για οποιαδηποτε διευκρινυση εδω ειμαστε.. ευχαριστω πολυ Καταρχήν καλωσήλθες!:) Κατά δεύτερον καλορίζικο το zen ,το ίδιο έχουμε:) Κατά τρίτον, για να περάσεις τραγούδια κάνεις το εξής: Συνδέεις το zen στο pc Aνοίγεις το πρόγραμμα Zen media explorer Επιλέγεις το "add media" Σου εμφανίζει φακέλους που έχεις στο Pc σου Διαλέγεις τα τραγούδια που θέλεις από τους κατάλληλους φακέλους πατώντας "add" κλπ κλπ κλπ..(μετά είναι πολύ απλά πιστεύω). Αν έχεις κάποιο πρόβλημα τα ξαναλέμε;) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d98m Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 γεια σου φιλε.. ευχαριστω για την απαντηση.. Θα σε απασχολησω παλι γμτ, και ζητω συγνωμη γι' αυτο αλλα πραγματικα δεν βγαζω ακρη! βοηθησε αν θες λιγο.. θα σου πω απο την αρχη τι εκανα και τι ξερω γενικα απο αυτα: 1ον, εκανα αυτο που ειπες και εσυ..δηλαδη, ειχα 12 αλμπουμ στον σκληρο μου, ανοιξα το zen explorer και πατησα add media απο ενστικτο,γιατι δεν ξερω και πολλα πραγματα.. αφου διαλεξα ολα αυτα τα αρχεια, πατησα για την μεταφορα και οντως εγινε οπως ειδα εγινε αυτη.. στην συνεχεια πηγα και ειδα αν ειχαν μπει στο zen..δυστυχως ειχα μπει μονο 3-4 αλμπουμ, και αυτα σε διαφορετικα ΜΕΝΟΥ..Δηλ στο ΜΕΝΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗ βεβαια, αλλα τα 2 στισς ΛΙΣΤΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΩΝ και τα αλλα 2 στα ΑΛΜΠΟΥΜ..Τα υπολοιπα δεν μπορω να τα δω πουθενα...τα αλλα 10 αλμπουμ δηλ.. να σημειωσω εδω οτι οταν βαζω το player στον υπολογιστη μου τα δειχνει ολα στην οθονη του pc, οτι δηλαδη ειναι φορωμενο..παρ' ολα αυτα εγω ψαχνω και ξαναψαχνω και τιποτα δεν φαινεται μεσα στο player.. δεν μπορω να καταλαβω τι κανω λαθος..και τελικα αν μεταφερονται τα αρχεια..σε ποιες κατηγοριες μπαινουν? Επισης ειναι ολα WMA...Πρεπει να τα μετατρεψω σε mp3 για να χωρανε περισσοτερα στο player..? σε 4 gb ποσα WMA χωρανε? ευχαριστω και παλι, και αν θες πες τι γινεται ωστε να το βαλω σε λειτουργια κανονικη.. γεια χαρα και παλι Παράθεση reach out and touch faith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 γεια σου φιλε.. ευχαριστω για την απαντηση.. Θα σε απασχολησω παλι γμτ, και ζητω συγνωμη γι' αυτο αλλα πραγματικα δεν βγαζω ακρη! βοηθησε αν θες λιγο.. θα σου πω απο την αρχη τι εκανα και τι ξερω γενικα απο αυτα: 1ον, εκανα αυτο που ειπες και εσυ..δηλαδη, ειχα 12 αλμπουμ στον σκληρο μου, ανοιξα το zen explorer και πατησα add media απο ενστικτο,γιατι δεν ξερω και πολλα πραγματα.. αφου διαλεξα ολα αυτα τα αρχεια, πατησα για την μεταφορα και οντως εγινε οπως ειδα εγινε αυτη.. στην συνεχεια πηγα και ειδα αν ειχαν μπει στο zen..δυστυχως ειχα μπει μονο 3-4 αλμπουμ, και αυτα σε διαφορετικα ΜΕΝΟΥ..Δηλ στο ΜΕΝΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗ βεβαια, αλλα τα 2 στισς ΛΙΣΤΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΩΝ και τα αλλα 2 στα ΑΛΜΠΟΥΜ..Τα υπολοιπα δεν μπορω να τα δω πουθενα...τα αλλα 10 αλμπουμ δηλ.. να σημειωσω εδω οτι οταν βαζω το player στον υπολογιστη μου τα δειχνει ολα στην οθονη του pc, οτι δηλαδη ειναι φορωμενο..παρ' ολα αυτα εγω ψαχνω και ξαναψαχνω και τιποτα δεν φαινεται μεσα στο player.. δεν μπορω να καταλαβω τι κανω λαθος..και τελικα αν μεταφερονται τα αρχεια..σε ποιες κατηγοριες μπαινουν? Επισης ειναι ολα WMA...Πρεπει να τα μετατρεψω σε mp3 για να χωρανε περισσοτερα στο player..? σε 4 gb ποσα WMA χωρανε? ευχαριστω και παλι, και αν θες πες τι γινεται ωστε να το βαλω σε λειτουργια κανονικη.. γεια χαρα και παλι Καταρχήν δεν χρειάζεται να μετατρέψεις τπτ σε τπτ. Μια χαρά είναι τα wma και πιάνουν και λιγότερο χώρο νομίζω. Κατά δεύτερον, όταν ένα κομμάτι περιέχει πληροφορίες σχετικά με τον καλλιτέχνη, το αλμπουμ κλπ κλπ τότε φαίνεται στο αντίστοιχο μενού, αν όχι δεν φαίνεται. Πάλι από τον media explorer πάτα το "create playlist" Φτιάξε όσες λίστες αναπαραγωγής θέλεις και βάλε μέσα τα κομμάτια σου(πχ μια λίστα αναπαραγωγής για κάθε άλμπουμ). Έτσι θα φαίνονται όλα απο το μενού μουσική>λίστες αναπαραγωγής. Τι κάνω εγώ: Πριν περάσω οτιδήποτε στο zen το οργανώνω πρώτα. πχ θέλω να φτιάξω μια λίστα αναπαραγωγής με ξένη ροκ.Μαζεύω όλα τα κομμάτια , τα βάζω σε ένα φάκελο στο pc μου με αυτό το όνομα και μετά περνάω αυτόν τον φάκελο στο zen. Μετά, από το create playlist φτιάχνω μια λίστα αναπαραγωγής με αυτά τα κομμάτια.Αλλά επειδή τα είχα οργωνώσει σε φάκελο και τα είχα περάσει με το φάκελο στο zen, δεν ψάχνω τα τραγούδια ένα ένα γιατί ξέρω ότι είναι μέσα στον φάκελο που είχα φτιάξει από το pc.Έτσι, στο create playlist κάνω add τον φάκελο και τέλος! Καλύτερα λοιπόν φτιάξε ένα φάκελο για κάθε άλμπουμ στο pc και πέρνα αυτούς τουες φακέλους στο zen. Μετά από το create playlist φτιάξε μια λίστα αναπαραγωγής για το κάθε άλμπουμ(ή όπως θέλεις τέλοσπάντων). (ελπίζω να καταλαβαίνεις και να μην τα λέω μπερδεμένα) Καλή προσπάθεια και χρόνια πολλά, το φόρουμ είναι για να ρωτάμε και δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγγνώμη.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_ted Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 πολυ Zenites μαζευτηκαμε...:rolleyes: ddr2 εσυ τα video-ταινιες που περνας στο Zen τα μετατρεπεις με το προγραμμα της creative ή καποιο αλλο?δεν ειναι λιγο αργο το προγραμμα της creative?βεβαια ειναι πολυ ευκολο...:rolleyes: για να καψεις υποτιτλους σε μια ταινια ποια προγραμματα υπαρχουν(σχετικα γρηγορα)?γιατι εχω ακουσει οτι διαρκει αρκετη ωρα αυτη η διαδικασια... και κατι τελευταιο απο περιεργια:τα ipod υποστηριζουν ταινιες DivX ή χρειαζονται καποια μετατροπη? Παράθεση Free Your Mind...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 πολυ Zenites μαζευτηκαμε...:rolleyes: ddr2 εσυ τα video-ταινιες που περνας στο Zen τα μετατρεπεις με το προγραμμα της creative ή καποιο αλλο?δεν ειναι λιγο αργο το προγραμμα της creative?βεβαια ειναι πολυ ευκολο...:rolleyes: για να καψεις υποτιτλους σε μια ταινια ποια προγραμματα υπαρχουν(σχετικα γρηγορα)?γιατι εχω ακουσει οτι διαρκει αρκετη ωρα αυτη η διαδικασια... και κατι τελευταιο απο περιεργια:τα ipod υποστηριζουν ταινιες DivX ή χρειαζονται καποια μετατροπη? Ναι, αργεί αρκετά η μετατροπή και κουράζει και τον επεξεργαστή, αλλά όλα τα προγράμματα μετατροπής αργούν(εντάξει, όχι και τόσο πολύ) και άντε να πετύχεις ακριβώς το φορμά που θέλει.... Επίσης τα βιντεάκια που μετατρέπει πιάνουν πολύ μικρό χώρο(είναι πολύ συμπιεσμένα). Για υπότιτλους δεν έχω ψαχτεί γιατί όπως σου είπα χρησιμοποιώ μόνο το πρόγραμμα του zen που δεν έχει πρόβλημα με τους υπότιτλους, τους περνάει κανονικά από μόνο του. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_ted Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Για υπότιτλους δεν έχω ψαχτεί γιατί όπως σου είπα χρησιμοποιώ μόνο το πρόγραμμα του zen που δεν έχει πρόβλημα με τους υπότιτλους, τους περνάει κανονικά από μόνο του. εγω λεω για τις ταινιες και τις σειρες που κατεβαζεις που δεν εχουν ενσωματωμενους υποτιτλους αλλα πρεπει να τους φορτωνεις μονος σου...αμα ειναι ενσωματωμενοι το ξερω τους περναει μια χαρα... Παράθεση Free Your Mind...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 ...εσυ τα video-ταινιες που περνας στο Zen τα μετατρεπεις με το προγραμμα της creative ή καποιο αλλο?... ...και κατι τελευταιο απο περιεργια:τα ipod υποστηριζουν ταινιες DivX ή χρειαζονται καποια μετατροπη? Ένα πολύ καλό πρόγραμμα και πολύ γρήγορο (έχει και βελτιστοποίηση για επεξεργαστές Core Duo που τη κατεβάζεις και την εγκαθιστάς εκ των υστέρων υπο τη μορφή ενός μικρού patch) που μετατρέπει οποιοδήποτε τύπο αρχείου video (και όχι μόνο) σε οποιονδήποτε άλλο είναι το MediaCoder (είναι και freeware). Τα iPod υποστηρίζουν αρχεία video μόνο της επέκτασης .mp4 όλες οι υπόλοιπες επεκτάσεις (.avi .mpg .wmv .divx .xvid) χρειάζονται μετατροπή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d98m Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 ευχαριστω ddr2.. θα το κοιταξω σημερα,γιατι χθες δεν ειχα χρονο καθολου.. ελπιζω να τα καταφερω,αν καπου κολλησω παλι θα κανω καμια ερωτηση.. γεια και τα λεμε.. καλημερα σε ολους.. Παράθεση reach out and touch faith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 εγω λεω για τις ταινιες και τις σειρες που κατεβαζεις που δεν εχουν ενσωματωμενους υποτιτλους αλλα πρεπει να τους φορτωνεις μονος σου...αμα ειναι ενσωματωμενοι το ξερω τους περναει μια χαρα... Χμ...ρε συ σπάνια καταβάζω ταινίες εγώ... Συνήθως πάω μέχρι το videoclub τη νοικιάζω και την καίω:p Σιγά μην περιμένω μια μέρα για να κατέβει....:lol: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quintiplet Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Καλησπέρα παιδιά, μόλις χτύπησα το transcend T 840 από πλαίσιο. Ρε σεις στο manual λέει ότι για φόρτιση από usb θέλει την πρώτη φορά 12 ώρες. Εγώ που πήρα φορτιστή ρεύματος να το φορτίσω λιγότερο? Δε λέει τίποτα στο manual... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 παιδια, το προβληματακι που ειχα με το mp3 palyer μου λυθηκε!!!περασα αλλους drivers και τωρα ολα δουλευουν ρολόι!! σκαρτο cd ειχε δωσει η creative. επισης ανακαλυψα, πως δεν ειναι plus το mp3 μου...:( με επιασε πικρα.... θα τσεκαρω λιγο ακομα, μπας και επειδη μοιαζανε πολυ, αυτος του e-shop, μου εδωσε αλλη εκδοση πληρώνοντας την ακριβη!! θα σας ενημερωσω! Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Καλησπέρα παιδιά, μόλις χτύπησα το transcend T 840 από πλαίσιο. Ρε σεις στο manual λέει ότι για φόρτιση από usb θέλει την πρώτη φορά 12 ώρες. Εγώ που πήρα φορτιστή ρεύματος να το φορτίσω λιγότερο? Δε λέει τίποτα στο manual... Εγώ το άφησα πάντως 13 ώρες το βράδυ.. Τον φοτριστή 6€ τον πήρες?? Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
quintiplet Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Εγώ το άφησα πάντως 13 ώρες το βράδυ.. Τον φοτριστή 6€ τον πήρες?? Ναι, από πλαίσιο. Το πρόβλημα είναι ότι επειδή φεύγω αθήνα το πρωί θα θελα να το γεμίσω και να το πάρω μαζί μου. Επειδή το βαλα να φορτίσει το μεσημέρι πρέπει να το αφήσω λιγότερο, γιατί δεν παίζει να ξυπνήσω για να το βγάλω...Λες να κάνω μαλ...α? A, και αυτό το πράγμα δεν μπορεί να κλείσει όταν το φορτίζεις? Το δικό μου δεν κλείνει! Και επίσης η οθόνη είναι συνέχεια αναμένη! Τι τρελές τεχνολογίες είναι αυτές? :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Ναι, από πλαίσιο. Το πρόβλημα είναι ότι επειδή φεύγω αθήνα το πρωί θα θελα να το γεμίσω και να το πάρω μαζί μου. Επειδή το βαλα να φορτίσει το μεσημέρι πρέπει να το αφήσω λιγότερο, γιατί δεν παίζει να ξυπνήσω για να το βγάλω...Λες να κάνω μαλ...α? A, και αυτό το πράγμα δεν μπορεί να κλείσει όταν το φορτίζεις? Το δικό μου δεν κλείνει! Και επίσης η οθόνη είναι συνέχεια αναμένη! Τι τρελές τεχνολογίες είναι αυτές? :down: Έλα μωρέ τώρα που θέλει 2 χρόνια η πρώτη φόρτιση....:blink: Και 6-8 ώρες να το αφήσεις μια χαρά είναι κατά τη γνώμη μου και με βάση την εμπειρία που έχω μέχρι τώρα από μπαταρίες φορητών συσκευών. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts