tolkin Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 Eυχαριστώ πολύ για την βοηθεία παιδιά μην μας πιάνουν και κοροίδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας -και αν είστε κάτοχοι, ακόμα καλύτερα- για το mp3 της Creative Zen Stone Plus. http://images.techtree.com/ttimages/story/82957_zenstoneplusbig.jpg Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Εγω εχω το creative και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος Φιλε τι λεει απο αποψη εντασης ηχου στα μπ3? επισεις απο αυτονομια ειναι καλο ? Γενικα πες μου σχολια πλσ:) Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας -και αν είστε κάτοχοι, ακόμα καλύτερα- για το mp3 της Creative Zen Stone Plus. http://images.techtree.com/ttimages/story/82957_zenstoneplusbig.jpg Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια. :) Το συγκεκριμενο το εχω δοκιμασει και η ακουστικοτητα του δεν με ενθουσιασε καθολου :down: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 Το συγκεκριμενο το εχω δοκιμασει και η ακουστικοτητα του δεν με ενθουσιασε καθολου :down: Πιστεύεις πως αν άλλαζα τα ακουστικά που παρέχονται στη συσκευασία με άλλα κάπως καλύτερα, θα βελτιωθεί η κατάσταση; :music: Βασικά το θέλω για να το συνδέω στην υποδοχή του αυτοκινήτου και πιο μετά για το στρατό. Καλύπτομαι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 μπα! αλλωστε εβαλα και τα δικα μου ακουστικα.επισης εχει ενα (-) για εμενα..οτι η φορτιση γινεται αποκλειστηκα απο υπολογιστη..δηλ,πρεπει να παρεις φορτιστη usb,εξτρα κοστος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 μπα! αλλωστε εβαλα και τα δικα μου ακουστικα.επισης εχει ενα (-) για εμενα..οτι η φορτιση γινεται αποκλειστηκα απο υπολογιστη..δηλ,πρεπει να παρεις φορτιστη usb,εξτρα κοστος. Ωχ σοβαρά; :blink: Δηλαδή για στρατόπεδο πλήρως ακατάλληλο ε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 Ωχ σοβαρά; :blink: Δηλαδή για στρατόπεδο πλήρως ακατάλληλο ε? ναι! εκτος και αν καβαντζωθεις σε κανενα γραφειο και εχεις προσβαση σε πριζα.επισης για να περασεις τραγουδια..πρεπει να κουβαλας συνεχεια το καλωδιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teitzis Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 ναι! εκτος και αν καβαντζωθεις σε κανενα γραφειο και εχεις προσβαση σε πριζα.επισης για να περασεις τραγουδια..πρεπει να κουβαλας συνεχεια το καλωδιο. :( :( :cry: Θένκς πάντως! :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Try my mixtapes on Mixcloud! & Extremely rare tapes from my collection on my Soundcloud channel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 Φιλε τι λεει απο αποψη εντασης ηχου στα μπ3? επισεις απο αυτονομια ειναι καλο ? Γενικα πες μου σχολια πλσ:) για μενα ειναι πολυ καλο Για ενταση ισως να υπαρχουν και δυνατοτερα(εχουμε πει χιλιαδες φορες οτι στα mp3 που προοριζονται για ευρωπη υπαρχει περιοριστης εντασης λογω νομοθεσιας) Απο ποιοτητα ηχου ομως ειναι αριστο(με τα καταληλα ακουστικα παντα) Τωρα απο αυτονομια δεν το εχω δοκιμασει και δεν ξερω Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 για μενα ειναι πολυ καλο Για ενταση ισως να υπαρχουν και δυνατοτερα(εχουμε πει χιλιαδες φορες οτι στα mp3 που προοριζονται για ευρωπη υπαρχει περιοριστης εντασης λογω νομοθεσιας) Απο ποιοτητα ηχου ομως ειναι αριστο(με τα καταληλα ακουστικα παντα) Τωρα απο αυτονομια δεν το εχω δοκιμασει και δεν ξερω Η ενταση του δηλαδη δεν μπορει να φτασει τα επιπεδα των ipod ?. Τα ακουστικατου πακετου δεν ειναι καλα ? Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 Η ενταση του δηλαδη δεν μπορει να φτασει τα επιπεδα των ipod ?. Τα ακουστικατου πακετου δεν ειναι καλα ? Τα ipod δεν φημίζονται και για την έντασή τους. Τα καινούρια δεν τα έχω ακούσει, αλλά από όσα διαβάζω και πάλι δεν σε ξεκουφαίνουν Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 παιδια διαθετω 50ευρω για μπ3. τα μονα χαρακτηριστικα π με ενδιαφερουν:1)να ειναι συμπαγες 2)να εχει δυνατα και ποιοτικα ακουστικα 3)μνημη 1γβ:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 παιδια διαθετω 50ευρω για μπ3. τα μονα χαρακτηριστικα π με ενδιαφερουν:1)να ειναι συμπαγες 2)να εχει δυνατα και ποιοτικα ακουστικα 3)μνημη 1γβ:) Πάρε το στικάκι της trascent. Είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος από τον ήχο του, ακόμα και με τα ακουστικά του πακέτου:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.660863 gia auto ti lete?? den me peirazei p einai 512..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.660863 gia auto ti lete?? den me peirazei p einai 512..... Επειδή το έχω ακούσει, παρά την καλή ποιότητα ήχου είναι χαμηλή η ένταση. Μπορείς να το δοκιμάσεις και μόνος σου σε κάποιο μαγαζί βέβαια Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 εν τελει κατεληξα σε αυτο:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.661161 και αυτο:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.660863 μενει να μου πειτε ποιο εχει δυνατοτερο+ποιοτικοτερο ακουστικο:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 εν τελει κατεληξα σε αυτο:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.661161 και αυτο:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.660863 μενει να μου πειτε ποιο εχει δυνατοτερο+ποιοτικοτερο ακουστικο:) Απο δυνατη ενταση κανενα απο τα 2.απο ποιοτητα προς sony μερια.παντως αφου ψαχνεις κατι ποιοτικο..γιατι δεν δινεις παραπανω λεφτα για κατι καλυτερο.:blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisfiss Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Παιδια SOS..Ενδιαφέρομαι να παρω το Creative Zen και ειμαι αναμεσα στο 2gb και στο 4gb. Το ενα το βρηκα 89€ και το αλλο 129€. Αξίζει η διαφορα η να προτιμήσω το μικρό.επιπλεόν παιρνει και καρτα μνημης οποτε σκεφτομαι πως θα με καλυψει...Εσεις τι λέτε? Κανεις που να το χει αγοράσει??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. December 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2007 Παιδια SOS..Ενδιαφέρομαι να παρω το Creative Zen και ειμαι αναμεσα στο 2gb και στο 4gb. Το ενα το βρηκα 89€ και το αλλο 129€. Αξίζει η διαφορα η να προτιμήσω το μικρό.επιπλεόν παιρνει και καρτα μνημης οποτε σκεφτομαι πως θα με καλυψει...Εσεις τι λέτε? Κανεις που να το χει αγοράσει??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! exarate apo ti ta valeis panw. an eini mono gia mp3 tote pare to 4gb. To pira egw pri liges meres. Einai a4ogo. O ixos tou teleios alla iparxei provlima me tin entasi tin eurwpaiki ekdwsi. Egw fisika to elisa alla me paronomo tropo:) Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisfiss Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 exarate apo ti ta valeis panw. an eini mono gia mp3 tote pare to 4gb. To pira egw pri liges meres. Einai a4ogo. O ixos tou teleios alla iparxei provlima me tin entasi tin eurwpaiki ekdwsi. Egw fisika to elisa alla me paronomo tropo:) ποιο πολύ για mp3 to θέλω αλλά και για να δω και κανα επεισοδιο Lost σε καποιο ταξίδι :p Τα αρχεία που έχεις στην SD ειναι ευκολα προσπελάσιμα η είχες πρόβλημα στη διαχειρηση τους? Απλά σκεφτομαι ότι το 4gb είναι 40€ πιο ακριβό και αν υπολογίσεις και καμια θηκουλα και ενα φορτιστή ξεφευγει αρκετα απο το κασε μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. December 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2007 Ψάχνω κάτι σαν τα w sony ericsson αλλά που να μην είναι κινητό τηλέφωνο. Μόνο walkman αλλά που να παίζει από ηχείο του ενσωματωμένο και όχι μόνο από ακουστικά. Υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cool_ted Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 ποιο πολύ για mp3 to θέλω αλλά και για να δω και κανα επεισοδιο Lost σε καποιο ταξίδι :p Τα αρχεία που έχεις στην SD ειναι ευκολα προσπελάσιμα η είχες πρόβλημα στη διαχειρηση τους? Απλά σκεφτομαι ότι το 4gb είναι 40€ πιο ακριβό και αν υπολογίσεις και καμια θηκουλα και ενα φορτιστή ξεφευγει αρκετα απο το κασε μου... ειμαι λιγο ασχετος σε αυτα...θα ηθελα να ρωτησω μπορεις να φορτωσεις και υποτιτλους σε ενα video?οπως σε ενα επεισοδιο σου lost(προδωθηκα οτι ειμαι lostακιας :p)... Παράθεση Free Your Mind...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 Ψάχνω portable mp3 player που να μπορεί μέσω bluetooth να συνδεθεί με κινητά τηλέφωνα για ανταλλαγή mp3 ήχων. Υπάρχει κάτι τέτοιο; Βρήκα αυτό: TEAC MP3 PLAYER MP-500 1GB TOUCHSCREEN Flash MP3 player 1GB με OSD Bluetooth αλλά δεν ξέρω αν το bluetooth που έχει κάνει για αυτή τη χρήση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2007 ειμαι λιγο ασχετος σε αυτα...θα ηθελα να ρωτησω μπορεις να φορτωσεις και υποτιτλους σε ενα video?οπως σε ενα επεισοδιο σου lost(προδωθηκα οτι ειμαι lostακιας :p)... Ναι κανονικα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts