Jump to content

tolkin

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tolkin

  • Ημ. Γέννησης 25/03/1982

tolkin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Eυχαριστώ πολύ για την βοηθεία παιδιά μην μας πιάνουν και κοροίδα
  2. Καλημέρα παιδιά όποιος μπορει να μου πει μια γνώμη θα το εκτιμουσα ψαχνω να αγορασω ενα mp3 player επειδή οπώς καταλαβαίνετε οι ώρες στην σκοπιά δεν περνάνε με το ραδιόφωνο πλεον ενα φιλαρακι μου πρότεινε να μου πουλησει το i river που έχει στο 1 giga ελαφρα μεταχειρισμένο με εγγυηση με ακουστικά φορτιστη και usb καλώδιο στα 50 euro το ειχε αγορασει 100 αξίζει τα λέφτα η να πάρω ενα της transcend στο 1giga με ραδιόφωνο που τιμάται 59 euro ?
  3. Ευχαριστώ παιδιά αλλά το 0000 ήταν το πρώτο που δοκίμασα αλλα δεν πετύχε ειχα ξεχάσει τον κωδικό και άλλη φορά αλλα ήμουν τυχερός και τον βρήκα να δούμε τωρα μπορεί να μου ερθεί ξαφνικά καποια στιγμη
  4. Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την βοήθεια:)
  5. Πριν 2 μέρες άλλαξα κινητό έβαλα την κάρτα μου στο καινουργιο SE Κ750i και μια άλλη που είχα στο παλιό μου το SE Τ310 προκειμένου να μεταφέρω τα αρχεία μεσω υπερύθρων με έναν αλλο τρόπο το κατάφερα το πρόβλημα ομώς ειναι οτι είχα ενεργοποίησει την προστασία κλειδώματος του τηλεφώνου ωστε οταν τοποθετείται αλλή κάρτα να ζητάει ενα κωδικο μετα την υποβολή του pin τον οποιο δυστυχώς τον ξέχασα και δεν βρισκώ το χάρτακι που τον ειχα γραμμένο με αποτέλεσμα να μην μπορώ να μπώ εχεί κανείς καμμια ιδεά για να παρακάμψω τον κωδικό? ευχαριστω :mad:
×
×
  • Create New...