Jump to content

Google Nexus 5X (by LG)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω περάσει το factory image της Nougat και χθες βράδυ μου ήρθε το update του Σεπτεμβρίου, αλλά δεν μπόρεσα να το περάσω, γιατί έχω βάλει TWRP (είμαι και root).

Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε!Εγω ακόμα είμαι σε αναμονή.

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω περάσει το factory image της Nougat και χθες βράδυ μου ήρθε το update του Σεπτεμβρίου, αλλά δεν μπόρεσα να το περάσω, γιατί έχω βάλει TWRP (είμαι και root).

Για δοκίμασε με το flashfire αφού κατεβάσεις το Full ota zip.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

το κινητο βρωμιζει αρκετα ευκολα στις γριλιες,στο ακουστικο και στο ηχειο δηλαδη αλλα και περιμετρικα εκει που τελειωνει η οθονη.με τι το καθαριζετε σε αυτα τα σημεια? εγω γενικα με ενα πανακι που καθαριζουν τα γυαλια αλλα δεν ξερω αν ειναι καλο να κανω με αυτο και στις γριλιες γιατι ισως χωνει την σκονη μεσα και με τον καιρο ισως γεμισει το μεσα το ηχειο.

επισης θελω να ρωτησω αν εχει επιλογη το κινητο για καποιον αλλο χρηστη χωρις να εμφανιζονται καποιες εφαρμογες που δεν θελω να τις δει. πχ αν θελει καποιος να δει το κινητο και του το δωσω θελω να βλεπει μονο καποιες εφαρμογες οχι τις φωτογραφιες πχ κλπ. εχει επιλογη απο μονο του η χρειαζεται καποια εφαρμογη? το ειχα δει σε g2 αυτο το χαρακτηριστικο παλια και μου αρεσε.

Edited by dentaltech_13

το κινητο βρωμιζει αρκετα ευκολα στις γριλιες,στο ακουστικο και στο ηχειο δηλαδη αλλα και περιμετρικα εκει που τελειωνει η οθονη.με τι το καθαριζετε σε αυτα τα σημεια? εγω γενικα με ενα πανακι που καθαριζουν τα γυαλια αλλα δεν ξερω αν ειναι καλο να κανω με αυτο και στις γριλιες γιατι ισως χωνει την σκονη μεσα και με τον καιρο ισως γεμισει το μεσα το ηχειο.

επισης θελω να ρωτησω αν εχει επιλογη το κινητο για καποιον αλλο χρηστη χωρις να εμφανιζονται καποιες εφαρμογες που δεν θελω να τις δει. πχ αν θελει καποιος να δει το κινητο και του το δωσω θελω να βλεπει μονο καποιες εφαρμογες οχι τις φωτογραφιες πχ κλπ. εχει επιλογη απο μονο του η χρειαζεται καποια εφαρμογη? το ειχα δει σε g2 αυτο το χαρακτηριστικο παλια και μου αρεσε.

Εγώ πάντως με τέτοιο πανάκι την καθαρίζω. Λες να γίνει *******; :P

Για δοκίμασε με το flashfire αφού κατεβάσεις το Full ota zip.

Μήπως θα ήταν καλύτερα να γίνει full wipe kai clean install αφού πάμε σε καινούργια έκδοση?Και γω με flashfire είμαι,αλλά το σκέφτομαι να την περάσω έτσι...

Παιδιά αν το τηλ είναι root (twrp), αλλά στοκ κατά αλλά δεν θα έπρεπε να περνάει το OTA κανονικά;

Άλλο αν το έχουμε πειράξει περαιτέρω..

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επίσης: FlashFire ή Flashify;;

Παιδιά αν το τηλ είναι root (twrp), αλλά στοκ κατά αλλά δεν θα έπρεπε να περνάει το OTA κανονικά;

Άλλο αν το έχουμε πειράξει περαιτέρω..

Μα το έχεις πειράξει. Τώρα μόνο έτσι ή αν φλασαρεις System.img και recovery.img από την Factory image που είσαι και περιμένεις. Τρίτη λύση είναι Factory image κατευθείαν. Διάλεξε.

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Μάλιστα!

Αν δεν κάνω λάθος πάντως στο Galaxy Nexus ακόμα κ root να ήσουν αλλά στοκ κατά τα άλλα πέρναγε OTA.

Μιλάω για το gnex γιατί το 5 δεν το είχα πειράξει καθόλου

Παιδια είναι γρήγορο και πανευκολο με flash fire εδώ ένα βίντεο

ΠΡΟΣΟΧΉ μην επιλέξετε να φλασαρει τον stock kernel θα κρυπτογράφησει τα πάντα από την αρχή.

Όποιος θέλει stock αποκρυπτογραφημενο τον έχω.

Μάλιστα!

Αν δεν κάνω λάθος πάντως στο Galaxy Nexus ακόμα κ root να ήσουν αλλά στοκ κατά τα άλλα πέρναγε OTA.

Μιλάω για το gnex γιατί το 5 δεν το είχα πειράξει καθόλου

Σωστός αλλά άλλαξαν πολλά από τότε...

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Χμμ... Πέρασα το OTA με FlashFire αλλά λόγω του ότι με την επιλογή flash firmware μου έβγαζε εντελώς διαφορετικές επιλογές από αυτές που φαίνονται στα βίντεο έκανα install OTA .. ναι μεν έγινε κ τώρα είμαι στην NRD90S αλλά έχασα root & twrp...

Πφφφ

Χμμ... Πέρασα το OTA με FlashFire αλλά λόγω του ότι με την επιλογή flash firmware μου έβγαζε εντελώς διαφορετικές επιλογές από αυτές που φαίνονται στα βίντεο έκανα install OTA .. ναι μεν έγινε κ τώρα είμαι στην NRD90S αλλά έχασα root & twrp...

Πφφφ

Είχε επιλογή να τα κρατήσεις...

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Παιδιά παρακαλώ την γνώμη σας,μην ψάχνω όλο το νήμα. Σαν συσκευή έβγαλε προβλήματα; να την αγοράσω; φοβάμαι την Lg. Επίσης σημαντικό για μένα η κάμερα είναι τόσο καλή όσο λενε;

Είχε επιλογή να τα κρατήσεις...

Θκιάολε .. δεν την κατάλαβα!

Γμτ!!!

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά παρακαλώ την γνώμη σας,μην ψάχνω όλο το νήμα. Σαν συσκευή έβγαλε προβλήματα; να την αγοράσω; φοβάμαι την Lg. Επίσης σημαντικό για μένα η κάμερα είναι τόσο καλή όσο λενε;

Γιατί τι έχει ή LG;;

Να την αγοράσεις...

Είναι τόσο καλή...

Βρε σεις σαν Nexus δεν έχει...

Χα χα χα

Μπορείς να μου ανεβάσεις κάπου το update zip? Μαλλον βρίσκεται στο /data/data/com.google.android.gms/app_download/update.zip

Έχεις FlashFire?

Έχω φτιάξει έναν οδηγό OTA με FlashFire για rooted stock 5x.

Θα ζητησω από το Gialakias να τον ανεβάσει κάπου στο φόρουμ, γιατί με βοήθησε στα πρώτα βήματα και σε αυτόν πρέπει να πάει το credit.

lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy

Μπορείς να μου ανεβάσεις κάπου το update zip? Μαλλον βρίσκεται στο /data/data/com.google.android.gms/app_download/update.zip

Έχεις FlashFire?

Έχω φτιάξει έναν οδηγό OTA με FlashFire για rooted stock 5x.

Θα ζητησω από το Gialakias να τον ανεβάσει κάπου στο φόρουμ, γιατί με βοήθησε στα πρώτα βήματα και σε αυτόν πρέπει να πάει το credit.

Με το Full ota zip το έκανε. Αν το θες υπάρχει στη σελίδα των Google Developers.

Edit : Βέβαια δείχνει το delta όπως τα λεει, αν είναι έτσι καλό θα ήταν να το ανεβάσει το όνομα . Νομίζω ούτε το xda δεν το έχει.

Edited by Gialakias

OOS | DU 11.2

Root MagiskSU

Η LG η αληθεια βγαζει προβληματα,αλλα στα nexus εχει κανει τρομερη δουλεια.

Προχωρα αφοβα...Το εχω δυο μηνες και ειμαι ικανοποιημενος,το μονο αρνητικο του ειναι η μπαταρια....

Παντος το κινητακι για τα λεφτα του τα σπαει.

πήρα τελικά ενα στο ICE χρωματάκι, πολύ σεξυ, για την κυρία μου.

Να πώ την αλήθεια μου, μου φάνηκε κάπως ψεύτικο και πολύ πλαστικό..

Ειδικά όταν σε αυτά τα λεφτά (και λιγότερα) πήρα το Huawei P9 Lite το οποίο:

1. Αισθητά πιο γρήγορο στην χρήση

2. Πιο ωραία χρώματα η οθόνη και καλύτερο μαύρο

3. Πολύ πιο στιβαρή κατασκευή, το νιώθεις στο χέρι.

Το μόνο που το σώζει το 5x είναι η κάμερα του.

Πραγματικά σε φώς μέρας δεν εχω δεί πιο καθαρά πρόσωπα.

Καλύτερη ακόμη και απο το καλυτερο LG G5 (που για μένα σε Android είναι βασιλιάς στην φωτογραφική).

Αυτά απο μένα.

Τώρα ψάχνω θηκούλα, πάω στο άλλο νήμα να γράψω..

Έχει άλλος παρατηρήσει random reboots με την τελευταία Ν ;

Ναι ναι ναι, έχω 4-5 την ημέρα μέχρι στιγμής. Καμιά εξήγηση για το φαινόμενο;

Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κανένα reboot εγώ, αλλά αισθάνομαι το τηλέφωνο πιο "ράθυμο".

Παρατηρώ αισθητή αύξηση του χρόνου φόρτωσης των εφαρμογών (π.χ. IMDB).

Ελπίζω σύντομα λειτουργικό και εφαρμογές να αποκτήσουν καλύτερη συνέργεια...

Με την NRD90M δεν είχα reboot αλλά με την NRD90S ( Σεπτεμβριου) δυστυχώς είχα αρκετα. Δοκιμασα και stock αλλά και debloated από XDA και είχα τα ίδια αποτελέσματα (με root πάντα). Τώρα γυρισα σε pure Nexus και βλέπουμε

• The title was changed to Google Nexus 5X (by LG)