Jump to content

Google Nexus 5X (by LG)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με 4G είμαι σχεδόν το 90% της ημέρας.

για του λόγου το αληθες ορίστε και τα σημερινά αποτελέσματα

13942356_10155046428247977_1460167484_n.jpg

13901608_10155046428317977_295789516_o.jpg

@nokisas , δε θέλω ένα οποιοδήποτε Midrange με καλή μπαταρία. Αν είναι έτσι έπαιρνα και ένα Oukitel K10000 και έβγαζα ένα τετραήμερο. Θέλω καλό κινητό με μέτρια προς καλη μπαταρία. Έγραψα και πιο πριν, το Mi4c που έχει το ίδιο hardware με το Nexus μου έβγαζε για την ίδια δουλειά, σχεδόν μια ώρα παραπάνω οθόνη, και το άλλαξα με την ελπίδα οτι το Nexus θα έκανε ακόμα καλύτερη διαχείριση. Τουλάχιστον στην περίπτωση μου, το Nexus έχει κακή μπαταρία. και ο μόνος λόγος που το κράτησα όσο το κράτησα, είναι γιατι φορτίσει απίστευτα γρήγορα. 3.5 ωριτσες οθόνη αν μου έβγαζε θα το κρατούσα χωρίς κανένα παράπονο.

Καλο κινητο θεωρω το lenovo vibe p 1 θα βαρεθεις να περιμενεις να αδειασει η μπαταρια το εχω παρει στην γυναικα και το εχω δουλεψει 19 ωρες αναμονη + 7 ωρες οθονη σου κανει;και απο λειτουργιες καλο γρηγορο ηχο κλησης και ηχειο μονο η μπροστινη καμερα δεν ειναι πολυ καλη.

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σκέφτηκα και το ενδεχόμενο ενός PowerBank αλλα στη δουλειά μου, με το ζόρι μπορώ να έχω συνέχεια πάνω μου κινητό (και όχι πάνω απο 5.2") πόσο μάλλον έξτρα καλώδια και έξτρα μπαταρίες. Στις 7 ξεκινάω στις 14.30 με χαιρετάει. Αν την πάλευε μέχρι τις 16.00 θα είμασταν ολοι ευτυχισμένοι :P μιση ώρα-σαρανταπέντε λεπτά οθόνη παραπάνω και θα είμασταν τζετ.

Πάω παρακάτω και βλέπουμε, μη χειροτερέψει το πράμα με το Mi5 :P

Sorry αλλά από την στιγμή που δεν μπορείς να έχεις κινητό συνέχεια πάνω σου λόγω δουλειάς όπως λες, πως και ξεμενεις από μπαταρία στο μεσημέρι......

Καλο κινητο θεωρω το lenovo vibe p 1 θα βαρεθεις να περιμενεις να αδειασει η μπαταρια το εχω παρει στην γυναικα και το εχω δουλεψει 19 ωρες αναμονη + 7 ωρες οθονη σου κανει;και απο λειτουργιες καλο γρηγορο ηχο κλησης και ηχειο μονο η μπροστινη καμερα δεν ειναι πολυ καλη.

Αν και βγαίνουμε λίγο offtopic, καλό το P1 αλλα 5.5". Μακάρι να τα πάλευα τα 5.5άρια γιατι θα το είχα λύση το πρόβλημα με ένα Redmi note 3 pro, αλλα δυστυχώς, πάνω απο 5.2" δεν με βολεύει ούτε στο σπίτι, όχι στη δουλειά.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Sorry αλλά από την στιγμή που δεν μπορείς να έχεις κινητό συνέχεια πάνω σου λόγω δουλειάς όπως λες, πως και ξεμενεις από μπαταρία στο μεσημέρι......

Με το ζόρι το έχω, το γράφω, γιατι έχω κάτι εφαρμογές ειδοποιήσεων θερμοκρασίας κτλ ενώ είναι και βασικό εργαλείο επικοινωνίας (κυρίως email παραγγελιών κτλ)(φυτώριο και θερμοκήπιο έχω). Το κινητό το χρησιμοποιώ σχεδόν ΣΥΝΕΧΕΙΑ, πάντα με Bluetooth αλλα ταυτόχρονα κάνω πολλές και βαριές χειρονακτικές εργασίες, για αυτό και έχω σπάσει πολλές συσκευές. Και για αυτό και δεν βολεύει τίποτα πάνω απο 5.2"

Κοίτα το δικό μας είναι ναι μεν 5.2 αλλά αν το 5.5 έχει μικρότερα bezels είναι το ίδιο κοίτα το και έτσι λίγο

Για power bank το σκέφτηκα αυτό με τα καλώδια γιαυτό δεν το προτείνα.

Μετά πάμε σε πείραγμα underclock under volt.

----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

dentaltech_13 μακάρι να γινόταν κάτι τέτοιο ίσως με κανέναν άλλο launcher αλλά πίστεψε με έχω δοκιμάσει πολλούς αλλά τίποτα.

Κανείς αυτό που σου είπε ο φίλος βάζεις μετά αυτά που θέλεις και μετά σβηνεις αυτά που δεν θες γιατί για να παραμένει ο φάκελος πρέπει να έχει 2 app μέσα τώρα για mp3?

παω στο φακελο ληψεις που εχω καποια mp3, μαρκαρω πανω απο 3 παταω αντιγραφη μετα παταω στο εικονιδιο που εχει ενα φακελο μου λεει δημιουργια φακελου γραφω ενα ονομα και μου λεει αποτυχια δημιουργιας φακελου.. εν τω μεταξυ εγω θελω εξω στην αρχικη οθονη να φτιαξω φακελο οχι μεσα στις ληψεις που μου εχει επιλογη μονο εκει..

Μπορείς να φτιάξεις το φάκελο στις λήψεις ή οπουδήποτε αλλού και να δημιουργήσεις Shortcut με τον Es file explorer(πιθανότατα θα το κάνουν και άλλοι File managers) στο "desktop" http://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-s4/311016-how-add-shortcut-file-custom-home-screen-folder.html

Αν και βγαίνουμε λίγο offtopic, καλό το P1 αλλα 5.5". Μακάρι να τα πάλευα τα 5.5άρια γιατι θα το είχα λύση το πρόβλημα με ένα Redmi note 3 pro, αλλα δυστυχώς, πάνω απο 5.2" δεν με βολεύει ούτε στο σπίτι, όχι στη δουλειά.

Με το ζόρι το έχω, το γράφω, γιατι έχω κάτι εφαρμογές ειδοποιήσεων θερμοκρασίας κτλ ενώ είναι και βασικό εργαλείο επικοινωνίας (κυρίως email παραγγελιών κτλ)(φυτώριο και θερμοκήπιο έχω). Το κινητό το χρησιμοποιώ σχεδόν ΣΥΝΕΧΕΙΑ, πάντα με Bluetooth αλλα ταυτόχρονα κάνω πολλές και βαριές χειρονακτικές εργασίες, για αυτό και έχω σπάσει πολλές συσκευές. Και για αυτό και δεν βολεύει τίποτα πάνω απο 5.2"

Αυτο που σου λεω εχει μισο εκατοστο διαφορα σε υψος και 2 3 χιλιοστα σε παχος δε νομιζω να σε δυσκολεψει καθολου νασαι σιγουρος οτι θα σε καλυψει υπερπληρως παντου

ναι αυτο το ξερω. εννοω να δημιουργησω κενο φακελο με οτι ονομα θελω και να βαζω μεσα αρχεια που θελω πχ mp3.

http://www.howtogeek.com/249583/create-more-useful-shortcuts-on-androids-home-screen-with-nova-launcher-gestures/ μπορείς με swipe up σε φάκελο ή εικονίδιο στην αρχική οθόνη και με τον es file explorer να πηγαίνεις σε φάκελο που θα ορίσεις

Papp0us καλή ιδέα αυτό είναι στα Android κάνεις ότι θες.

Αα και κλείσε τον συγχρονισμό και το ambient display.

komias2 αυτό λέω και γω το5x έχει τεράστια bezels αν δεις δίπλα δίπλα το Nexus 6 6 ίντσες με το 6p 5.7 έχουν ακριβώς το ίδιο ύψος

Παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο τα bezels

@Papp0us Σταμάτα να χρησιμποιείς τον Chrome. Καίει αρκετή μπαταρία χωρίς λόγο. Δοκίμασε κάποιον άλλον browser αν σε βολέψει (προσωπική επιλογή είναι ο Opera).

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Θα κάνω μια τελευταία προσπάθεια, χωρίς Fingerprint Scanner, χωρίς Chrome και χωρίς Ambient(αν και το αναθεματισμένο είναι πολύ βολικό) και αν δεν το βλέπουμε

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά αυτά που ειπατε κάποιοι γίνονται με τον nova και εγώ έχω το μαμά launcher . Τραγικό να θέλει τόση διαδικασία μία απλή δημιουργία φακελου..με το explorer file κάτι πήγε να γίνει εφτιαξα φάκελο αλλά πρέπει να πηγαίνω στον αποθηκευτικό χώρο κ μετά σε άλλους φακέλους για να βρω το δικό μου φάκελο.χρονοβορο αρκετά.. ήθελα στην αρχική οθόνη ή έστω όταν παταω για να μπω στο μενού των εφαρμογών.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά αυτά που ειπατε κάποιοι γίνονται με τον nova και εγώ έχω το μαμά launcher . Τραγικό να θέλει τόση διαδικασία μία απλή δημιουργία φακελου..με το explorer file κάτι πήγε να γίνει εφτιαξα φάκελο αλλά πρέπει να πηγαίνω στον αποθηκευτικό χώρο κ μετά σε άλλους φακέλους για να βρω το δικό μου φάκελο.χρονοβορο αρκετά.. ήθελα στην αρχική οθόνη ή έστω όταν παταω για να μπω στο μενού των εφαρμογών.

και γιατί δεν χρησιμοποιείς το nova?

και γιατί δεν χρησιμοποιείς το nova?

Ε μέχρι στιγμής μου αρκεί ο στοκ και δεν έβρισκα λόγο μέχρι σήμερα να τον αλλάξω. Μία εβδομάδα το έχω το κινητό. κάποια στιγμή αν το βαρεθω θα βάλω νόβα προ

Δεν το περίμενα ότι θα βρω συνάδελφο εδώ. Well done!

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

@nikchris δοκιμασα και elemental, και pure android και parandroid. 3 ώρες δεν είδα με τίποτα. Αν εφτανα έστω μέχρι τις 4 θα ήταν παραπανω απο αρκετά , αλλά δυστυχώς με τίποτα.

Με 4G είμαι σχεδόν το 90% της ημέρας.

για του λόγου το αληθες ορίστε και τα σημερινά αποτελέσματα

13942356_10155046428247977_1460167484_n.jpg

13901608_10155046428317977_295789516_o.jpg

Mε 4g το 90% της ημερας ποτε δεν θα ξεπερασεις τις 3 ωρες οθονη.

@nokisas , δε θέλω ένα οποιοδήποτε Midrange με καλή μπαταρία. Αν είναι έτσι έπαιρνα και ένα Oukitel K10000 και έβγαζα ένα τετραήμερο. Θέλω καλό κινητό με μέτρια προς καλη μπαταρία. Έγραψα και πιο πριν, το Mi4c που έχει το ίδιο hardware με το Nexus μου έβγαζε για την ίδια δουλειά, σχεδόν μια ώρα παραπάνω οθόνη, και το άλλαξα με την ελπίδα οτι το Nexus θα έκανε ακόμα καλύτερη διαχείριση. Τουλάχιστον στην περίπτωση μου, το Nexus έχει κακή μπαταρία. και ο μόνος λόγος που το κράτησα όσο το κράτησα, είναι γιατι φορτίσει απίστευτα γρήγορα. 3.5 ωριτσες οθόνη αν μου έβγαζε θα το κρατούσα χωρίς κανένα παράπονο.

Πως περιμενες να ειναι καλυτερη η AOSP;

Εχει ρυθμισεις η miui για μπαταρια που σωζουν ζωες.

Το android απο την μανα του ειναι τριαθλιο στον τομεα αυτο, τα αφηνει ολα ανοιχτα απο πισω.

Γιατί είναι άθλιος ο 808;

Τρωει πολυ μπαταρια. Οπως και ο 810.

Θα σου φανεί γελοίο αλλά υπάρχει αντίπαλος με καλύτερη καμερα και μπαταρία και πανγρηγορο το lg g2 στα 258 32αρι που εμφανίστηκε στο σκρουτζ.:)

Καλυτερη καμερα το G2. Και το συγκρινες, οπως λες σε επομενο ποστ, αμεσα με το 5X.

Μετα οταν επιμενω για πραγματα, με βριζετε

Mε 4g το 90% της ημερας ποτε δεν θα ξεπερασεις τις 3 ωρες οθονη.

Πως περιμενες να ειναι καλυτερη η AOSP;

Εχει ρυθμισεις η miui για μπαταρια που σωζουν ζωες.

Το android απο την μανα του ειναι τριαθλιο στον τομεα αυτο, τα αφηνει ολα ανοιχτα απο πισω.

Τρωει πολυ μπαταρια. Οπως και ο 810.

Καλυτερη καμερα το G2. Και το συγκρινες, οπως λες σε επομενο ποστ, αμεσα με το 5X.

Μετα οταν επιμενω για πραγματα, με βριζετε

Καλα μη βαρας εγω θεωρω οτι ειναι καλυτερη πιο κοφτη αλλα ισως να σφαλω ειμαι και πρεσβυωπας :)

Κατέβηκε μόλις new update και το κάνω install :P το έβαλε κανείς;

Ποιό καινούριο απο την preview 5?

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλα μη βαρας εγω θεωρω οτι ειναι καλυτερη πιο κοφτη αλλα ισως να σφαλω ειμαι και πρεσβυωπας :)

Φίλε δεν είναι καλύτερη σε κανένα τομέα.Εχω και τα 2.Το 5x έχει την ποιό εύκολη και συνάμα καλή φωτογραφική (στήν χρηματική του κατηγορία πάντα)που κυκλοφορεί εκεί έξω.Απο κάμερα(video) το g2 είναι καλύτερο λόγο ois ειδικά με Xcam.

Edited by Tsarli

Ποιο g2, τι ναι αυτά που λέτε; σε κανένα τομέα δεν συγκρίνεται με το 5x, ακόμα και στη μπαταρία. Σκαλιά πάνω το 5x.

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Ποιο g2, τι ναι αυτά που λέτε; σε κανένα τομέα δεν συγκρίνεται με το 5x, ακόμα και στη μπαταρία. Σκαλιά πάνω το 5x.

Mε συμπαθας καλά όλα τα άλλα αλλά ή μπαταρία πιο καλή από το τζι2? Σου βγάζει εσένα 17 ώρες αναμονή και 5'30 οθόνη το χ5? Μη τρελαθουμε κιόλας.Φ ιλικα πάντα

Εγώ πάντως μπορώ να συγκρίνω το Ν Χ5 με το Ν5 που είχα πριν και μπορώ να πω πως είναι εμφανής η βελτίωση. Παλιά έβγαζα στην καλύτερη κάτι πάνω από 2 ώρες sot, πλέον βγάζω τουλάχιστον 3 ώρες sot. Από εκεί και πέρα, με βαριά χρήση όσες ώρες sot και να βγάζει μέρα ολόκληρη δεν βγάζει. Δεν το περίμενα, ωστόσο, να μπορεί να τη βγάζει. Το σίγουρο είναι πως είναι μια εξαιρετική συσκευή, βγάζει τη μέρα με αρκετή χρήση μεν, αλλά όχι με βαριά χρήση δε. Συνολικά όλες οι συσκευές έχουν επιδόσεις στο θέμα της μπαταρίας ανάλογα με το χρήστη. Για αυτό και αυτό που οριακά φτάνει σε εμένα, σε κάποιον άλλον μπορεία να μην του φτάνει και σε άλλον να του περισσεύει.

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Ευχαριστώ που με επιβεβαιώνετε γιατί είχα μπερδευτεί κάπου και έλεγα ότι εγώ είμαι ο τρελός.

Ένας λέει ότι το g2 έχει καλύτερη κάμερα και άλλος λέει ότι το 5χ έχει καλύτερη μπαταρία.

Κανονικά μετά από τέτοιες δηλώσεις, θα έπρεπε να παίζει μόνιμο ban.

Βρίσκω το adaway να απενεργοποιείται μόνο του, χωρίς να έχω κάποια εφαρμογή τύπου greenify, παρά μόνο το amplify. Κάποια ιδέα για το λόγο που συμβαίνει;

Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ που με επιβεβαιώνετε γιατί είχα μπερδευτεί κάπου και έλεγα ότι εγώ είμαι ο τρελός.

Ένας λέει ότι το g2 έχει καλύτερη κάμερα και άλλος λέει ότι το 5χ έχει καλύτερη μπαταρία.

Κανονικά μετά από τέτοιες δηλώσεις, θα έπρεπε να παίζει μόνιμο ban.

Ααααααχ όχι όχι δεν θέλω μπαν.ιο το πήρα πίσω για την κάμερα αλλά για την μπαταρία δε δέχομαι κουβέντα.:lol:

• The title was changed to Google Nexus 5X (by LG)