zurabi_97 Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Νομίζω ότι τα 16αρια την έχουν πάθει την ζημιά. Εμένα το μόνο πρόβλημα είναι το earpiece που τρίζει όταν μιλάω και το έχω δυνατά Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Δεν έχει σημασία. Ή 32 ή 16 πάλι ίδια συσκευή. Διαφέρει η μνήμη μόνο. Το υπόλοιπο ίδιο είναι. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 είχα να μπώ 1-2 μήνες εδω και μου κόπηκαν τα πόδια...μετα απο ψάξιμο στο ιντερνετ κατάλαβα οτι είναι θεμα hardware σοβαρο....και μάλλον πλακέτας που λογικά λογο ζέστης ξεκολλαει κατι επανω στην πλακετα ισχύει? έχει βρεθεί αν είναι κάποια παρτίδα η είναι τυχαίο και αν ναι δεν έχουν πει απο τι ακριβώς? Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 είχα να μπώ 1-2 μήνες εδω και μου κόπηκαν τα πόδια...μετα απο ψάξιμο στο ιντερνετ κατάλαβα οτι είναι θεμα hardware σοβαρο....και μάλλον πλακέτας που λογικά λογο ζέστης ξεκολλαει κατι επανω στην πλακετα ισχύει? έχει βρεθεί αν είναι κάποια παρτίδα η είναι τυχαίο και αν ναι δεν έχουν πει απο τι ακριβώς? Εγω παλι μετρημενα στα δαχτυλα ειναι οι αναφορες που εχω διαβασει για bootloop στο nexus. Προσωπικα δεν ανησυχω τοσο για τη συσκευη. Παρεμπιπτοντως, οταν λες Τολο στο περιοχη σου εννοεις το Τολο που ειναι κοντα στο Ναυπλιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisv Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Εγώ διάβασα μέχρι και για μηνύσεις ομαδικές κτλ... Αλλά για να δούμε Time Will tell Ναι εκεί στείλε PM Παράθεση http://www.2wo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Όταν σου αλλάξουν την πλακέτα με την εγγύηση της πλακετας τι γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 31, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Όταν σου αλλάξουν την πλακέτα με την εγγύηση της πλακετας τι γίνεται? Έχει εγγύηση δύο (2) χρόνια από την ημέρα της αντικατάστασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Έχει εγγύηση δύο (2) χρόνια από την ημέρα της αντικατάστασης. Εγώ άκουσα για 18 μήνες.... Αν 2 χρόνια .... πολύ ωραία. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Εμενα παντως που μου την αντικατεστησαν δεν ειδα να μου δωσουν καποιο χαρτι που να το αναγραφει...Αλλα μου εδωσαν παραστατικα με την αντικατασταση της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Εμενα παντως που μου την αντικατεστησαν δεν ειδα να μου δωσουν καποιο χαρτι που να το αναγραφει...Αλλα μου εδωσαν παραστατικα με την αντικατασταση της Τσέκαρες για τύχον φθορές υπάρχουν; Είχες φθορές στο τηλέφωνο πχ γρατζουνιά στην οθόνη και την βρήκες εκεί όπως ήταν; Λέω για να μην έχεις αμφιβολίες (στο αν θα παρέλαβες ανακατασκευασμένο ή μη). Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aioan Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Έχει εγγύηση δύο (2) χρόνια από την ημέρα της αντικατάστασης. σίγουρα; Μόλις το παρέλαβα απο την procordia, αλλαγή κεντρικής πλακέτας, αλλά δε μου ανέφεραν κάτι τετοιο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 (edited) Κανονικα η εγγυηση για το κομματι που αντικατεστησαν επεκτεινεται οσο προεβλεπε και καινουργιο. Παραδειγματος χαριν, για τη μπαταρια ειναι 6 μηνες, οποτε αν την αντικαταστησουν ειναι εξτρα 6 μηνες εγγυηση για αυτην. Ετσι λοιπον η πλακετα ειχε εγγυηση 2 ετη. Οποτε κανονικα θα παει +2 για την αλλαγμενη πλακετα. Βεβαια στις ελληνικες αντιπροσωπιες πολλες φορες κανουν γαργαρες. Ενος φιλου αλλαξαν οθονη σε ενα s5 και του ειπαν οτι η εγγυηση δεν επεκτεινεται. Οποτε επιβεβαιωστε το καλυτερα. Edited June 1, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Τσέκαρες για τύχον φθορές υπάρχουν; Είχες φθορές στο τηλέφωνο πχ γρατζουνιά στην οθόνη και την βρήκες εκεί όπως ήταν; Λέω για να μην έχεις αμφιβολίες (στο αν θα παρέλαβες ανακατασκευασμένο ή μη). Επειδη ηταν το λευκο πισω ειχε κατι λευκες κηλιδες οποτε δεν παιζει αυτο που λες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 1, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 σίγουρα; Μόλις το παρέλαβα απο την procordia, αλλαγή κεντρικής πλακέτας, αλλά δε μου ανέφεραν κάτι τετοιο.. Κάλεσε τους να σου το επιβεβαιώσουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ran_tan_plan Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 εβαλα την o beta για μια βδομαδα .... τετοιο lag δεν εχω ξανααντιμετωπισει , νομιζα οτι ειχα κινητο με 512MB RAM :wacko::blink: δεν ξερω κατα ποσο θα " ελαφρυνει" στην πορεια η θα βελτιωθει η συμβατοτητα με καποιες εφαρμογες αλλα μεχρι στιγμης δειχνει εκδοση android για λιγους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Πάει για αλλαγή πλακέτας και το δικό μου. Πάλι καλά που κατάφερα και του πέρασα stock rom κτλ πριν το στείλω procordia :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Για πες τι πρόβλημα είχες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Για πες τι πρόβλημα είχες Έχω γράψει μερικές σελίδες πίσω, μαζί και τι έκανα για να ξανά φλασάρω stock rom επειδή είχα pure nexus και γλιτωσα την εγγυηση :P Τώρα δεν ξέρω πόσο καιρό θα πάρει για αλλαγή πλακέτας επειδή περιμένουν να τους στείλουν λένε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Έχω γράψει μερικές σελίδες πίσω, μαζί και τι έκανα για να ξανά φλασάρω stock rom επειδή είχα pure nexus και γλιτωσα την εγγυηση :P Τώρα δεν ξέρω πόσο καιρό θα πάρει για αλλαγή πλακέτας επειδή περιμένουν να τους στείλουν λένε.. Σε αντιστοιχη περιπτωση του g2 καποια παιδια ειχαν φτασει να περιμενουν μηνες μεχρι να τους ρθουν ανταλακτικα. Ενα παιδι μαλιστα περιμενε 5 μηνες! Ελπιζω να μην επαναλυφθει το σεναριο και να ξεμπερδεψετε γρηγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Σε αντιστοιχη περιπτωση του g2 καποια παιδια ειχαν φτασει να περιμενουν μηνες μεχρι να τους ρθουν ανταλακτικα. Ενα παιδι μαλιστα περιμενε 5 μηνες! Ελπιζω να μην επαναλυφθει το σεναριο και να ξεμπερδεψετε γρηγορα. Μακάρι.. Αν και ένα παιδί σε προηγούμενα ποστ ξεμπέρδεψε σε λίγες μέρες απ ότι είδα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Μακάρι.. Αν και ένα παιδί σε προηγούμενα ποστ ξεμπέρδεψε σε λίγες μέρες απ ότι είδα.. Προφανως θα ειχαν ανταλλακτικα. Εγω αναφερομαι στη προταση τρομος "περιμενουμε ανταλλακτικα". Εκει συνηθως παει μηνα η αναμονη. Θα δειξει. Εχεις τουλαχιστον καμια καλη καβατζα συσκευη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Προφανως θα ειχαν ανταλλακτικα. Εγω αναφερομαι στη προταση τρομος "περιμενουμε ανταλλακτικα". Εκει συνηθως παει μηνα η αναμονη. Θα δειξει. Εχεις τουλαχιστον καμια καλη καβατζα συσκευη; Σκατουλιτσες έχω. Ένα galaxy s2 με cm 13 :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aioan Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Έχω γράψει μερικές σελίδες πίσω, μαζί και τι έκανα για να ξανά φλασάρω stock rom επειδή είχα pure nexus και γλιτωσα την εγγυηση :P Τώρα δεν ξέρω πόσο καιρό θα πάρει για αλλαγή πλακέτας επειδή περιμένουν να τους στείλουν λένε.. εστειλα το δικό μου στην procordia προσφατα. Δεν είχαν ανταλλακτικό και τους πήρε 9 ημερες μέχρι να έρθει το ανταλλακτικό από το εξωτερικό και να το επισκευάσουν. Μου είπαν ότι η καθυστέρηση αφορά τα μοντέλα 32GB γιατί δεν είναι επίσημα στην ελληνική αγορά και έτσι δεν έχουν ανταλλακτικά. Ισχυρίστηκαν ότι για το 16GB θα ήταν πιο γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ran_tan_plan Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 εστειλα το δικό μου στην procordia προσφατα. Δεν είχαν ανταλλακτικό και τους πήρε 9 ημερες μέχρι να έρθει το ανταλλακτικό από το εξωτερικό και να το επισκευάσουν. Μου είπαν ότι η καθυστέρηση αφορά τα μοντέλα 32GB γιατί δεν είναι επίσημα στην ελληνική αγορά και έτσι δεν έχουν ανταλλακτικά. Ισχυρίστηκαν ότι για το 16GB θα ήταν πιο γρήγορα. τυπικη δικαιολογια και για να τους πεις και ευχαριστω στο τελος που στο φτιαξανε ενω ηταν "παραεισαγωγης" η procordia (οπως και οι περισσοτερες εταιριες) δεν κραταει στοκ ανταλλακτικα ,σχεδον για καθε συσκευη κανει παραγγελια ανταλλακτικου απο την κεντρικη αποθηκη της LG . Αν υπαρχει διαθεσιμο φτιαχνετε γρηγορα αν ομως δεν υπαρχει πρεπει να περιμενεις να σταλει απο το εργοστασιο κατασκευης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 εστειλα το δικό μου στην procordia προσφατα. Δεν είχαν ανταλλακτικό και τους πήρε 9 ημερες μέχρι να έρθει το ανταλλακτικό από το εξωτερικό και να το επισκευάσουν. Μου είπαν ότι η καθυστέρηση αφορά τα μοντέλα 32GB γιατί δεν είναι επίσημα στην ελληνική αγορά και έτσι δεν έχουν ανταλλακτικά. Ισχυρίστηκαν ότι για το 16GB θα ήταν πιο γρήγορα. Τυχερος ησουν. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τυπικη δικαιολογια και για να τους πεις και ευχαριστω στο τελος που στο φτιαξανε ενω ηταν "παραεισαγωγης" Μα δεν καναν κατι παραπανω απο οτι δικαιουταν. Αντικατασταση δεν σου κανουν οσο και αν καθυστερουν αν ειναι παραεισαγωγης. Στα επισημα εισηγμενα αν φαινεται οτι θα ξεπερασει τις 15 μερες σου κανουν αντικατσταση ενω στα παραεισαγωγης κανουν μονο επισκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ran_tan_plan Δημ. June 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2017 Τυχερος ησουν. Μα δεν καναν κατι παραπανω απο οτι δικαιουταν. Αντικατασταση δεν σου κανουν οσο και αν καθυστερουν αν ειναι παραεισαγωγης. Στα επισημα εισηγμενα αν φαινεται οτι θα ξεπερασει τις 15 μερες σου κανουν αντικατσταση ενω στα παραεισαγωγης κανουν μονο επισκευη. το σχολιο πηγαινε στην απαντηση της proccordia , οτι εαν ειχε την εκδοση με τα 16GB θα φτιαχνοταν πιο γρηγορα επειδη στο ενα εγινε επισημη εισαγωγη και στο αλλο οχι , κατι το οποιο δεν ισχυει ο χρονος που θα φτασει ενα ανταλλακτικο στην Ελλαδα δεν εχει σχεση μετο εαν , η συσκευη που προοριζετε αυτο , εχει εισαχθει επισημα η οχι εξαιρειτε μονο αν η συσκευη προοριζονταν για αλλη ζωνη , αμερικανικη η ασιατικη και οποτε το ανταλλακτικο δεν θα υπηρχε ετσι και αλλιως στη ευρωπαικη αποθηκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts