UsualSuspect Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Μόλις ήρθα σπίτι και το κινητό το παρέλαβε η μάνα μου το πρωί. Το κουτί του κινητού έλειπε και μου το έβαλαν σε ένα κουτάκι άκυρο. Όλα τα χαρτιά του κινητού επίσης λείπουν. Εσείς που παραλάβατε το κινητό σας, πήρατε τα κουτιά σας κανονικά η όχι; Να ξέρω μη τους βρίσω τσάμπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Μόλις ήρθα σπίτι και το κινητό το παρέλαβε η μάνα μου το πρωί. Το κουτί του κινητού έλειπε και μου το έβαλαν σε ένα κουτάκι άκυρο. Όλα τα χαρτιά του κινητού επίσης λείπουν. Εσείς που παραλάβατε το κινητό σας, πήρατε τα κουτιά σας κανονικά η όχι; Να ξέρω μη τους βρίσω τσάμπα. Ανεξάρτητα τι έγινε στους άλλους εννοείται ότι θα τα απαιτήσεις. Επίσης αν τυχόν είχε το κινητό σου κάνα σημάδι τσεκαρε αν το έχει ακόμα (να δεις αν είναι το δικό σου ή άλλο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Ανεξάρτητα τι έγινε στους άλλους εννοείται ότι θα τα απαιτήσεις. Επίσης αν τυχόν είχε το κινητό σου κάνα σημάδι τσεκαρε αν το έχει ακόμα (να δεις αν είναι το δικό σου ή άλλο) Μια χαρά είναι το κινητό χωρίς σημάδια και ιστορίες. Τους έστειλα και μου είπαν "τα κινητά επιστρέφονται όπως μας τα στέλνει ο πελάτης δηλ. αν έχει κουτί επιστρέφεται πίσω όπως και η απόδειξη, αν το έχετε χωρίς το κουτί σας τότε δεν το παραλάβαμε ούτε εμείς. Όσον αφορά την εγγύηση συνεχίζει κανονικά για οποιαδήποτε ηλεκτρονική βλάβη όταν αυτή δεν προέρχεται από κακή χρήση. " Έλα όμως που το κινητό ήρθαν και το πήραν απ το σπίτι μου με το κουτί και όλα τα παρελκόμενα και συγκεκριμένα ανοιξαν το κουτί και μου έδωσαν τον φορτιστή και μου είπαν να τον κρατήσω εγώ. Τους το είπα τώρα μόλις αυτό και περιμένω απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Μια χαρά είναι το κινητό χωρίς σημάδια και ιστορίες. Τους έστειλα και μου είπαν "τα κινητά επιστρέφονται όπως μας τα στέλνει ο πελάτης δηλ. αν έχει κουτί επιστρέφεται πίσω όπως και η απόδειξη, αν το έχετε χωρίς το κουτί σας τότε δεν το παραλάβαμε ούτε εμείς. Όσον αφορά την εγγύηση συνεχίζει κανονικά για οποιαδήποτε ηλεκτρονική βλάβη όταν αυτή δεν προέρχεται από κακή χρήση. " Έλα όμως που το κινητό ήρθαν και το πήραν απ το σπίτι μου με το κουτί και όλα τα παρελκόμενα και συγκεκριμένα ανοιξαν το κουτί και μου έδωσαν τον φορτιστή και μου είπαν να τον κρατήσω εγώ. Τους το είπα τώρα μόλις αυτό και περιμένω απάντηση. Εννοουσα αν ειχες απο πριν σημαδι να δεις αν το χες ακομα. Αν δεν ειχες ουτε πριν τοτε δυσκολα να καταλαβεις αν σου δωσαν το δικο σου ή αλλο. Α ρε lg. Πανω που χαρηκα οτι εχει βελτιωθει το service τους, ιδια χαλια βλεπω οτι ειναι. Κουτι και χαρτια τα απαιτεις να σου ερθουν και χωρις μα μου. Αλλιως καταγγελια. Μεχρι και αλλουνου κινητο μπορει να σου δωσαν. Χωρια οτι σου μειωσαν τη μεταπωλητικη αξια του κινητου αν δεν εχεις κανενα χαρτι για αποδειξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Μηπως εχεις χαμηλωσει τον ηχο στις εφαρμογες; Τελικά δεν έκανε καλή επαφή από μέσα το ηχείο. Το είχα ανοίξει να αλλάξω οθόνη και μπαταρία. Σχετικά με την μπαταρία, παρηγγειλα από σκρουτζ μια μπαταρία που έλεγαν πως ήταν γνησια και τελικά δεν είναι, έχοντας πρόβλημα γιατί δεν φορτίζει καν, και ψάχνω να βρω άκρη. Βάζω και φώτο παρακάτω να δείτε διαφορές. Δεξιά είναι η αυθεντική αριστερά η οεμ - η καλωδιοταινια την αυθεντικης είναι διαφορετική σε μακρος, και στο υλικό που έχει στο κούμπωμα στην άκρη. Λόγω μακρους και μόνο, προεξεχει προς τα πάνω μόλις τα κουμπωσεις όλα. Στην παρακάτω φωτό δεν την έχω στην θέση που πρέπει να είναι και δεν φαίνεται. Εκτός αυτού είναι γενικά διαφορετική και στην όψη. - το χρώμα της μπαταρίας είναι διαφορετικό. Η αυθεντική είναι πιο μαύρη. - η γραμματοσειρά είναι πολύ πιο καθαρή στην αυθεντική. - η αυθεντική είναι μεγαλύτερη. Η οεμ δεν πιάνει όλο τον χώρο που πιάνει η αυθεντική. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Μόλις ήρθα σπίτι και το κινητό το παρέλαβε η μάνα μου το πρωί. Το κουτί του κινητού έλειπε και μου το έβαλαν σε ένα κουτάκι άκυρο. Όλα τα χαρτιά του κινητού επίσης λείπουν. Εσείς που παραλάβατε το κινητό σας, πήρατε τα κουτιά σας κανονικά η όχι; Να ξέρω μη τους βρίσω τσάμπα. Ενα της lg δεν σου εδωσαν? και μεσα το ειχαν βαλει σε μια καπως θηκη απο αφρολεξ διαφανο? Εννοουσα αν ειχες απο πριν σημαδι να δεις αν το χες ακομα. Αν δεν ειχες ουτε πριν τοτε δυσκολα να καταλαβεις αν σου δωσαν το δικο σου ή αλλο. Α ρε lg. Πανω που χαρηκα οτι εχει βελτιωθει το service τους, ιδια χαλια βλεπω οτι ειναι. Κουτι και χαρτια τα απαιτεις να σου ερθουν και χωρις μα μου. Αλλιως καταγγελια. Μεχρι και αλλουνου κινητο μπορει να σου δωσαν. Χωρια οτι σου μειωσαν τη μεταπωλητικη αξια του κινητου αν δεν εχεις κανενα χαρτι για αποδειξη. Μη τα ριχνουμε ολα στην lg φιλε μαλλον την βλακεια την εκανε η γενικη ταχυδρομικη και του πεταξαν το κουτι της συσκευης κλπ και το εβαλαν στο κουτι που φαιρνει ο κουριερ ενα χαρτινο της lg ειναι...γενικα η γενικη ταχυδρομικη ειναι χαλια το κουριερ της το θεμα ειναι τωρα που του αλλαξαν την πλακετα παρατεινεται η εγγυηση της η οχι? τι σου ειπαν usual εσενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Εννοουσα αν ειχες απο πριν σημαδι να δεις αν το χες ακομα. Αν δεν ειχες ουτε πριν τοτε δυσκολα να καταλαβεις αν σου δωσαν το δικο σου ή αλλο. Α ρε lg. Πανω που χαρηκα οτι εχει βελτιωθει το service τους, ιδια χαλια βλεπω οτι ειναι. Κουτι και χαρτια τα απαιτεις να σου ερθουν και χωρις μα μου. Αλλιως καταγγελια. Μεχρι και αλλουνου κινητο μπορει να σου δωσαν. Χωρια οτι σου μειωσαν τη μεταπωλητικη αξια του κινητου αν δεν εχεις κανενα χαρτι για αποδειξη. Είχα 2 σημάδια στο κινητό ένα στο κάτω ηχείο (απο τριψιμο ξέρεις) και το ένα ήταν στο σημείο που βάζεις την sim. Το κινητό είναι αψεγαδίαστο, δεν υπάρχει κανένα απ αυτά. Μάλλον μου το άλλαξαν τελείως η κ εγώ δεν ξέρω τι. Το κουτί λένε πως δεν το έχουν. Άντε βγάλε άκρη τώρα.. Πάντως στις 29 πήγε το κινητό εκεί και στις 7 το είχαν φτιάξει απ ότι βλέπω στα χαρτιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Είχα 2 σημάδια στο κινητό ένα στο κάτω ηχείο (απο τριψιμο ξέρεις) και το ένα ήταν στο σημείο που βάζεις την sim. Το κινητό είναι αψεγαδίαστο, δεν υπάρχει κανένα απ αυτά. Μάλλον μου το άλλαξαν τελείως η κ εγώ δεν ξέρω τι. Το κουτί λένε πως δεν το έχουν. Άντε βγάλε άκρη τώρα.. Πάντως στις 29 πήγε το κινητό εκεί και στις 7 το είχαν φτιάξει απ ότι βλέπω στα χαρτιά. Αρα σου δωσαν αλλο refurbished με αγνωστη κατασταση της μπαταριας και της υπολοιπης συσκευης. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Παραξενο γιατι να του το κανουν αυτο? Αφου σε ολους οσους ξερω αντικαθιστουν την πλακετα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Παραξενο γιατι να του το κανουν αυτο? Αφου σε ολους οσους ξερω αντικαθιστουν την πλακετα.. Κοίτα, εμένα δεν με χάλασε, με ενοχλούσαν εκείνα τα σημάδια έτσι κ αλλιώς και είχε φάει και μπόλικη σκόνη το κινητό λόγω δουλειάς. Αυτό που έχω στα χέρια μου μέχρι στιγμής φαίνεται άψογο. Θα δείξει στη συνέχεια :P Να το πουλήσω δεν παίζει μιας και κρατάω όλα μου τα κινητά μέχρι να πεθάνουν, άρα είμαι εντάξει.. Αρκεί να μπορώ να το στείλω ξανά σε περίπτωση bootloop και να μη μου ζητάνε κουτιά και σκηνικά τέτοια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Δε σου ζητουν ποτε το κουτι αλλα σου ζητουν την αποδειξη,στο πισω μερος του κινητου ειχαν βαλει αυτοκολλητακι με το emei της συσκευης? επισης στο παραστατικο που σου εδωσαν τι επισκευη γραφει οτι εγινε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Παραξενο γιατι να του το κανουν αυτο? Αφου σε ολους οσους ξερω αντικαθιστουν την πλακετα.. Γιατι τους ειναι ευκολοτερο/φτηνοτερο να δινουν refurbished παρα να εχουν παραπανω προσωπικο για να προλαβαινει τις επισκευες και ανταλλακτικα. Οταν τους ερθουν τα ανταλλακτικα και το επισκευασουν και τους ερθει αλλο χαλασμενο κινητο θα του δωσουν αυτο στη θεση του. Δεν πα να προσεχες στις φορτισεις... δεν πα να προσεχες των φακο της καμερας να εχει φθορες... δεν πα να ειναι 6μηνου η μπαταρια και να πηρες μπαταρια 2 ετων... αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Ενδεχομενως βεβαια απλα να τα μπλεξαν και να στειλαν αλλουνου κινητου σε αλλου (εχει ξαναγινει στο παρελθον με τελειως διαφορετικο μοντελο). Οπως και να χει, απαραδεκτοι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Είχα 2 σημάδια στο κινητό ένα στο κάτω ηχείο (απο τριψιμο ξέρεις) και το ένα ήταν στο σημείο που βάζεις την sim. Το κινητό είναι αψεγαδίαστο, δεν υπάρχει κανένα απ αυτά. Μάλλον μου το άλλαξαν τελείως η κ εγώ δεν ξέρω τι. Το κουτί λένε πως δεν το έχουν. Άντε βγάλε άκρη τώρα.. Πάντως στις 29 πήγε το κινητό εκεί και στις 7 το είχαν φτιάξει απ ότι βλέπω στα χαρτιά. Σκετη συσκευη στελνει ο κοσμος, τι δουλεια εχει το σερβις να δεχεται κουτια και χαρτια; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Σκετη συσκευη στελνει ο κοσμος, τι δουλεια εχει το σερβις να δεχεται κουτια και χαρτια; :lol: Το κινητό ήρθαν και το πήραν απ το σπίτι μου με το κουτί και όλα τα παρελκόμενα, το άνοιξαν και μου έδωσαν πίσω ΜΟΝΟ τον φορτιστή και μ είπαν πως δεν χρειάζεται και πήραν τα υπόλοιπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Σου ειπα φιλε μαλλον η γενικη ταχυδρομικη οταν εδωσες τον κουριερ το κινητο μεσα αυτος το πεταξε και το εβαλε σε αυτο που σου στελνει η lg να το βαλεις εσυ ο ιδιος! Οποτε μη τα ριχνουμε ολα στην lg κλπ.. Oσον αφορα το τι κινητο σου εδωσαν αυτο δεν μπορω να το καταλαβω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Το κινητό ήρθαν και το πήραν απ το σπίτι μου με το κουτί και όλα τα παρελκόμενα, το άνοιξαν και μου έδωσαν πίσω ΜΟΝΟ τον φορτιστή και μ είπαν πως δεν χρειάζεται και πήραν τα υπόλοιπα. Εχεις ξαναπαει ποτε τιποτα για σερβις ή σου ετυχε πρωτη φορα στη ζωη σου; Σκετη συσκευη και χωρις μπαταρια θα εστελνα αν μπορουσα. Ουτε κουτια, ουτε φορτιστες, ουτε αποδειξεις ουτε τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Η αποδειξη ειναι απαραιτητη φιλε,η μπαταρια ειναι μη αποσπωμενη αλλα εννοειται χωρις φορτιστη καρτα sim κλπ κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Εχεις ξαναπαει ποτε τιποτα για σερβις ή σου ετυχε πρωτη φορα στη ζωη σου; Σκετη συσκευη και χωρις μπαταρια θα εστελνα αν μπορουσα. Ουτε κουτια, ουτε φορτιστες, ουτε αποδειξεις ουτε τιποτα. Μια μητρική για το pc πριν 2 μήνες που μου ζήτησαν τα πάντα :P Κινητό πρώτη φορά έστειλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ran_tan_plan Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 εβαλα την o beta για μια βδομαδα .... τετοιο lag δεν εχω ξανααντιμετωπισει , νομιζα οτι ειχα κινητο με 512MB RAM :wacko::blink: δεν ξερω κατα ποσο θα " ελαφρυνει" στην πορεια η θα βελτιωθει η συμβατοτητα με καποιες εφαρμογες αλλα μεχρι στιγμης δειχνει εκδοση android για λιγους εβαλα την Ο beta , DP3 για δοκιμη αφου ειχα ξαναγυρισει στην 7.1.2 η μερα με την νυχτα με την προηγουμενη εκδοση , σχεδον μηδενικο lag ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 εβαλα την Ο beta , DP3 για δοκιμη αφου ειχα ξαναγυρισει στην 7.1.2 η μερα με την νυχτα με την προηγουμενη εκδοση , σχεδον μηδενικο lag !Κοντεύει προς την ολοκλήρωση της! Από αυτονομία εν χρήση και αναμονή πως τα πάει; Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Την έβαλα κ εγώ εδώ και κανα 2ήμερο. Έβγαλα sot 3:40 χθες με αρκετή χρήση fb/messenger/instagram/viber κτλ κτλ Lag δεν έχω παρατηρήσει παρά μόνο στο σναπτσατ που ειναι και σπαστικό app άρα δεν μετράει :P Το βράδυ το άφησα στις 11 με 64% μπαταρία και ξύπνησα στις 6 με 62% (όλα κλειστά εννοείται) Με nougat πέρναγε 8ωρο και έχανε 1%, ποτέ παραπάνω. Κάτι άλλο που είδα και μ άρεσε, χρησιμοποιώ το quickpic (version 4.5.3 πριν πάρει το app η CM και το κανει σαν τα μούτρα της) για να βλεπω φωτο κτλ και στην nougat έπεφταν τρελά force close. Με την O δεν τα έχω αυτά. Μια χαρά είναι για καθημερινή χρήση και θα την κρατήσω εκτός απροόπτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Την έβαλα κ εγώ εδώ και κανα 2ήμερο. Έβγαλα sot 3:40 χθες με αρκετή χρήση fb/messenger/instagram/viber κτλ κτλ Lag δεν έχω παρατηρήσει παρά μόνο στο σναπτσατ που ειναι και σπαστικό app άρα δεν μετράει :P Το βράδυ το άφησα στις 11 με 64% μπαταρία και ξύπνησα στις 6 με 62% (όλα κλειστά εννοείται) Με nougat πέρναγε 8ωρο και έχανε 1%, ποτέ παραπάνω. Κάτι άλλο που είδα και μ άρεσε, χρησιμοποιώ το quickpic (version 4.5.3 πριν πάρει το app η CM και το κανει σαν τα μούτρα της) για να βλεπω φωτο κτλ και στην nougat έπεφταν τρελά force close. Με την O δεν τα έχω αυτά. Μια χαρά είναι για καθημερινή χρήση και θα την κρατήσω εκτός απροόπτου. Εγώ με Nougat στο 8ωρο χάνει 3%, αν και έχω aggressive doze ενεργό. Με την 8.0 δεν ξέρω, δεν την δοκίμασα και περιμένω μέχρι να βγει η stable. Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ran_tan_plan Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Καλησπέρα Και εγώ ουσιαστικά από το Σάββατο την έχω οπότε είναι νωρίς ακόμα για να κρίνω Πάντως Κυριακή σε πεζοπορία, με ανοιχτό GPS (runkeeper) για καταγραφή διαδρομής, αρκετές φωτογραφίες και λίγο Facebook, Instagram, μου έβγαλε κάτι παραπάνω από 4 ώρες Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrixeris92 Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 (edited) 6.23 μόλις έλεγα οτι θα πάω για ύπνο... αλλά μπααα έβλεπα ένα βιντεάκι στο yt κ ξαφνικά μου κάνει ένα θόρυβο από το ηχείο ξξξτ δυνατό ενώ είχα χαμηλά την ένταση κολλάει σβήνει. Το ανοίγω φτάνει μέχρι εκεί που είναι να βάλω το μοτίβο το βάζω ξανά κάνει restart μετά μου ανοίγει κανονικά μετά απο κανα δεκάλεπτο τέλος έσβησε δεν ανοίγει δεν παίρνει ρεύμα τίποτα h791 είναι stock 32gb αγορασμένο αύγουστο του 16 επίσης κάτι άλλο δεν βρίσκω απόδειξη αγοράς μόνο το κουτί Edited June 13, 2017 by makrixeris92 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. June 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2017 Καλημερα παιδες την 0 beta πως την περναμε;Αξιζει η να το αφησω στην 7.1.2;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts