ran_tan_plan Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 2 αρχεία περνεις σε κάθε λήψη , ένα raw και ένα jpeg ,εγώ κρατάω το πρώτο Έχω open camera ,footej και fv5 και όλες το shutter speed φτάνει μέχρι 1/5 Είναι μία εφαρμογή μόνο για την συγκεκριμένη λειτουργία ,δεν προσφέρει τίποτα άλλο Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 2 αρχεία περνεις σε κάθε λήψη , ένα raw και ένα jpeg ,εγώ κρατάω το πρώτο Έχω open camera ,footej και fv5 και όλες το shutter speed φτάνει μέχρι 1/5 Είναι μία εφαρμογή μόνο για την συγκεκριμένη λειτουργία ,δεν προσφέρει τίποτα άλλο Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν δεν ειχε iso 60 θα λεγα οτι ηταν artificial long exposure οπου παιρνει εικονες και τις "ενωνει" (πχ κατι τετοιο κανει το fv camera). Οκ φιλε μου σε ευχαριστω για τις πληροφοριες. Πολυ ενδιαφερον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimzak Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Μέχρι 5 sec shutter speed δίνει η L camera. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Το εβαλα αλλα δειχνει αναποδα το καδρο :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ran_tan_plan Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Το εβαλα αλλα δειχνει αναποδα το καδρο :blink: ναι , κανεις αναγκαστικα επεξεργασια με snapseed η lightroomm απο οτι ειχα διαβασει καπου , αυτο οφειλετε στο γεγονος οτι στο κινητο , λογω χωρου , η καμερα ειναι τοποθετημενη αναποδα οπως επισης και με αλλες εφαρμογες , αν επιλεξεις να κανει ληψη σε RAW αυτη επισης εμφανιζετε αναποδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 Οκ. Αλλα δεν βλεπω ρυθμισεις. Απλα προσπαθει να κανει τη μεγαλυτερη δυνατη εκθεση απο μονο του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ran_tan_plan Δημ. February 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2017 πατας στις 3 τελιτσες που εχει , και στην επιλογη exposure απενεργοποιεις το auto exposure και βαζεις τις τιμες χειροκινητα γενικος ειναι μια εφαρμογη για μονο οταν θελεις να χρησιμοποιησης long exposure , δεν προσφερει κατι αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 υπαρχει διαθεσιμότητα πλεον? την βρίσκω σε 2 σκρουτζομαγαζα με τιμες προπερσινες Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Οχι χωρια οτι και μεταχειρισμενα που το βλεπω τα πουλανε αδικαιολογητα ψηλα (να υπενθυμισω οτι το κινητο ειχε φτασει τιμη 230 καινουργιο). Για μενα καλυτερα να κοιταξεις ειτε αλλο κινητο ειτε να περιμενες να πεσει η τιμη καποιου αλλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 υπαρχει διαθεσιμότητα πλεον? την βρίσκω σε 2 σκρουτζομαγαζα με τιμες προπερσινες Λογικα οποιος προλαβε προλαβε,παρολο που εχει ζητηση μαλλον σταματησαν την παραγωγη του κινητου,μιας και βγηκαν και τα νεα μοντελα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. March 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2017 Οχι χωρια οτι και μεταχειρισμενα που το βλεπω τα πουλανε αδικαιολογητα ψηλα (να υπενθυμισω οτι το κινητο ειχε φτασει τιμη 230 καινουργιο). Για μενα καλυτερα να κοιταξεις ειτε αλλο κινητο ειτε να περιμενες να πεσει η τιμη καποιου αλλου. την ηθελα για τη γυναικα :) ομορφη με καλη καμερα Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 5, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2017 Οι εκτός θέματος συζητήσεις μεταφέρθηκαν στον κάδο. Εδώ συζητάμε για τη συσκευή του τίτλου και μόνο. Για όποιον θέλει να συγκρίνει συσκευές ας απευθυνθεί στο σωστό μέρος... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Παρατήρησα ότι όταν πατάω το κουμπί του hands-free βάζει το μικρόφωνο σε mute και αντίστοιχα δεν απαντάει τις εισερχόμενες κλήσεις. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που αλλάζει την συμπεριφορά του κουμπιού; Δεν χρησιμοποιώ πλέον συχνά hands-free, οπότε δεν έτυχε να με απασχολήσει στο παρελθόν. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosonic Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Οταν απορρίπτουμε μια κλήση δεν εχει το μενού με τα έτοιμα μηνύματα;; Το έχουν βγάλει;; Στο nexus 5 την είσαι αυτή την επιλογή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prince_Zamouda Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Όταν δέχεσαι μια κλήση εμφανίζεται, κάτω αριστερά στην οθόνη, ένα εικονίδιο όμοιο με το εικονίδιο γραπτών μηνυμάτων, αν το σύρεις στο κέντρο της οθόνης ανοίγει το μενού με τα "έτοιμα" μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosonic Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Όταν δέχεσαι μια κλήση εμφανίζεται, κάτω αριστερά στην οθόνη, ένα εικονίδιο όμοιο με το εικονίδιο γραπτών μηνυμάτων, αν το σύρεις στο κέντρο της οθόνης ανοίγει το μενού με τα "έτοιμα" μηνύματα. Ευχαριστώ να σαι καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makrixeris92 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Γεια σας μου είχε πει κάποιο μέλος για ένα adblock που είναι για unrooted αλλά δεν μπορώ να βρώ το πόστ θυμάμαι ότι ήταν εκτός play store μήπως θυμάται κάποιος το όνομα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Γεια σας μου είχε πει κάποιο μέλος για ένα adblock που είναι για unrooted αλλά δεν μπορώ να βρώ το πόστ θυμάμαι ότι ήταν εκτός play store μήπως θυμάται κάποιος το όνομα ? Adguard μήπως; Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Γεια σας μου είχε πει κάποιο μέλος για ένα adblock που είναι για unrooted αλλά δεν μπορώ να βρώ το πόστ θυμάμαι ότι ήταν εκτός play store μήπως θυμάται κάποιος το όνομα ? Adguard μήπως; Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Το adguard είναι συμβατή μόνο με Yandex Browser και τov Browser της Samsung Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Το adguard είναι συμβατή μόνο με Yandex Browser και τov Browser της Samsung Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κάποιο λάθος κάνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 10, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Γεια σας μου είχε πει κάποιο μέλος για ένα adblock που είναι για unrooted αλλά δεν μπορώ να βρώ το πόστ θυμάμαι ότι ήταν εκτός play store μήπως θυμάται κάποιος το όνομα ? Υπάρχει σχετική συζήτηση εδώ που θα καλύψει πλήρως όλους τους ενδιαφερόμενους... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=446316 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostre13 Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Kαλησπερα σε ολους, Λεω να παρω το 32αρι καινουριο.Το ξερω οτι υπαρχουν θεωρητικα καλυτερες συσκευες περιπου στα 300€ αλλα δεδομενου οτι θελω stock android και μεχρι 5,2" ειναι μονοδρομος νομιζω.Τωρα εχω ενα moto g 2013 οποτε σιγουρα θα μεινω ευχαριστημενος απο την αποδοση του nexus. Το μονο που με προβληματιζει ειναι το θεμα με τα bootloop.Εχει τυχει σε πολλους?Θα βγαλω ακρη με service αν παθει κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Kαλησπερα σε ολους, Λεω να παρω το 32αρι καινουριο.Το ξερω οτι υπαρχουν θεωρητικα καλυτερες συσκευες περιπου στα 300€ αλλα δεδομενου οτι θελω stock android και μεχρι 5,2" ειναι μονοδρομος νομιζω.Τωρα εχω ενα moto g 2013 οποτε σιγουρα θα μεινω ευχαριστημενος απο την αποδοση του nexus. Το μονο που με προβληματιζει ειναι το θεμα με τα bootloop.Εχει τυχει σε πολλους?Θα βγαλω ακρη με service αν παθει κατι? Δεν ξερω κατα ποσο αξιζει σε αυτα τα λεφτα,ετσι και αλλιως εσυ αποφασιζεις και αν δεν εχεις προβλημα μαζι σου.... Βασικα το μονο προβλημα οταν το ειχα εγω ειχε να κανει με την μπαταρια,δυσκολα εβγαζα μερα,και εγω το ειχα λυσει αυτο με ενα power bank,τωρα για bootloop δεν ειχα καποιο θεμα,και αν δεν κανω λαθος δεν αφορουσε συσκευες που ειχαν ερθει Ευρωπη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Εγω θα σου πρότεινα να κοιτάξεις για Nexus 6p ελάχιστα μτχ σε αυτά τα χρήματα.Εκει παίζουν.Ειχα και τα 2,το 6p είναι πολύ ανώτερο οχι λίγο και καθαρό android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Παιδες για μεταχειρισμενο 32αρι σε καλη κατασταση και σε εγγυηση 200 με 220 ειναι πολλα η καλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts