Jump to content

Google Nexus 5X (by LG)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι αυτο εννοω..Παραξενο παντως αν δεν το εχεις ουτε αυτο ενεργοποιημενο να εχεις τετοιο θεμα..

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αξιζει να κατεβασω καποια εφαρμογη απο το google store για την καμερα η μπα?

http://www.xda-developers.com/best-android-camera-apps-for-2016/

Βελτιωνουν την ηδη υπαρχουσα καμερα η ειναι αλλη αυτη καμερα?

Έχουν δωρεάν εκδόσεις οι πιο πολλές. Βάλε και δοκίμασε, σύγκρινε φωτογραφίες και αποφάσισε.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

redmanftw δεν εχει σημασια ποια χρησιμοποιει ο καθενας. Σου μιλησα για 3rd party app εαν και εφοσον δεν σε καλυπτει αυτη που εχει και θες περισσοτερες ρυθμισεις. Καλυτερες φωτογραφιες δεν θα τραβηξει (ισα ισα που τους λειπει το HDR+ που τη νυχτα βοηθαει) απλα θα εχει περισσοτερες ρυθμισεις (πχ manual mode) αρα ειναι εντελως υποκειμενικο το ποια σε βολευει. Στη τελικη δεν μιλαμε για αλλαγη ROM αλλα για μια απλη εγκατασταση app. Μια δοκιμη ειναι πολυ ευκολη και θα δεις. ;) Edited by Antretng

Μερικες φορες οταν συνδεω το καλωδιο του φορτιστη με το κινητο μου γραφει το κινητο σκετο φορτιση και αμα το βαλω και το βγαλω μετα μου αναγραφει ταχυτατη φορτιση και αν το αφησω να φορτισει μετα απο καποια λεπτα αναγραφει γρηγορη φορτιση και διπλα τον χρονο που υπολειπεται για να ολοκληρωθει η φορτιση αν και στην πραγματικοτητα δεν ισχυει..Απο το 17% εως την πληρη φορτιση εκανε 1 ωρα και 25 λεπτα παντως

Offtopic: Είχα παραγγείλει από dbrand ένα skin για Nexus 5X. Αυτά έρχονται μέσω ταχυδρομείου;

[img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img]

Offtopic: Είχα παραγγείλει από dbrand ένα skin για Nexus 5X. Αυτά έρχονται μέσω ταχυδρομείου;

Ναι με ελτα θα σου ερθει και αν θυμαμαι καλα ειναι συστημενο.

Ναι με ελτα θα σου ερθει και αν θυμαμαι καλα ειναι συστημενο.

Ευχαριστώ.

Sent from my iPad using Tapatalk

Πως βαζω στην αρχικη οθονη να δειχνει η μπαταρια ποσο % ειναι? Το βαζω και οταν παω να το βαλω να φορτισει το κινητο και το βγαλω δεν το δειχνει και θελει ξανα να κανω την διαδικασια,τι παιζει?

Καλησπερα παιδια. :)

Σκεφτομαι να παρω την συσκευη αυτη για την αδερφη μου.

Εχω καταληξει στο συμπέρασμα οτι είναι η καλυτερη επιλογη στα 250€ αν εχεις σαν πρωτο γνωμονα την καμερα.

Ερωτησεις:

Ειναι σε καλα επιπεδα οι φωτογραφιες που δεν έχουν υψηλο φωτισμο;; ΠΧ το βραδυ στο σπιτι με το πολυφωτο ανοιχτο.

Μπορει να κανει record σε 60fps ή θελει mod??

Εχω καταληξει στο συμπέρασμα οτι είναι η καλυτερη επιλογη στα 250€ αν εχεις σαν πρωτο γνωμονα την καμερα.

Ερωτησεις:

Ειναι σε καλα επιπεδα οι φωτογραφιες που δεν έχουν υψηλο φωτισμο;; ΠΧ το βραδυ στο σπιτι με το πολυφωτο ανοιχτο.

Καλή η συσκευή είναι , και η κάμερα είναι καλή. Το βράδυ βγάζει αρκετά καλές προς καλές με το φλας ενώ η εγγραφή γίνεται 4K 30fps 1080p 30fps 720p 120fps.

Ερωτησεις:

Επειδη αυτο ηταν το κριτηριο που εψαχνα κινητο για τη κοπελα μου, στη νυχτα με ενεργο hdr+ τη νυχτα τα παει καλυτερα απο p9 και g5 και εξισου καλα με iphone6. Νομιζω και απο το s7 δεν πρεπει να χει τρελες διαφορες. Εννοειται μιλαω για κλειστο "φλας" (θεος να το κανει στα κινητα το λαμπακι :lol: ).

Εκει που υστερει η καμερα ειναι στο app της που δεν μπορεις να παιξεις με manual ρυθμισεις ή EV ενω ακομα και αν βαλεις 3rd party app θα χεις μεν manual ρυθμισεις και EV αλλα δεν εχει δυνατοτηα long exposure αφου τερματιζει σε 1/5 shutter. Αν λοιπον κανει απλα κλικ κλικ το παιρνει με κλειστα ματια... αν παλι εχει σκοπο να το στηνει καπου και να κανει long exposure ας κοιταξει αλλο (πχ το g4 με λιγο περισσοτερα αλλα γενικα κατωτερο σε χερατες φωτογραφιες)

Edited by Antretng

Επειδή έχω 5x αλλά και το s7 πίστεψε με έχουν διαφορά στην κάμερα μεγάλη,ιδιως στις βραδυνές...

Εγώ το nexus το δίνω λόγο αγοράς του one plus 3 λογο δικαρτης συσκευής.Και δεν έχει κλείσει ακόμα ούτε μήνα το κινητακι..

Παντός.ειναι μία τιμία συσκευή που ή μπαταρία με την 7 έφτιαξε και για.μενα.οτι καλύτερο στα λεφτά του.Ειναι 32 GB.

Το έχω βάλει αγγελία.Αν κάποιος από δω ενδιαφερετε στελτε μήνυμα.

εχω παρει 2 τέτοια και δουλευουν οκ. Μόνο φόρτιστη ομως, δεν μπορεις να κουμπώσεις στικακι για OTG. (ούτε στο ανταπτοράκι της συσκευασίας γίνεται)

http://www.ebay.co.uk/itm/291729773226?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch

εχει δοκιμασει κανεις αυτο το adaptoraki?

http://www.skroutz.gr/s/8838893/Xiaomi-USB-C-male-micro-USB-female.html

λειτουργει στο Νexus 5x?

Το έχω εγώ, έχω γράψει και κριτική στο skroutz. Για φόρτιση και σύνδεση με υπολογιστή είναι οκ. Για OTG δεν κάνει.

• The title was changed to Google Nexus 5X (by LG)