ran_tan_plan Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Από προσωπική εμπειρία μπορώ να πω ότι αν δεν έχεις επέμβει χοντρά στο σύστημα βάζοντας βγάζοντας πράγματα και εφαρμογές που επεμβαινουν στο σύστημα, η αναβάθμιση χωρίς reset δεν μου έχει δημιουργήσει ποτέ κανένα πρόβλημα. Μιλάμε για 2 χρόνια σχεδόν συνεχών αναβαθμίσεων και τουλάχιστον μιας Major. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk οκ ευχαριστω ας ερθει με το καλο και θα δω τι θα κανω , αν δεν επειγει ισως το αποφυγω συγκεκριμενες εφαρμογες εχω που τις "κουβαλαω" χρονια απο προηγουμενα τηλεφωνα , τις μονες προσθαφαιρεσεις που εχω κανει ειναι που δοκιμαζα διαφορες εφαρμογες καμερας μπας και βρω καποια καλυτερη απο την stock της google Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 οκ ευχαριστω ας ερθει με το καλο και θα δω τι θα κανω , αν δεν επειγει ισως το αποφυγω συγκεκριμενες εφαρμογες εχω που τις "κουβαλαω" χρονια απο προηγουμενα τηλεφωνα , τις μονες προσθαφαιρεσεις που εχω κανει ειναι που δοκιμαζα διαφορες εφαρμογες καμερας μπας και βρω καποια καλυτερη απο την stock της google Τελικά βρήκες καμία ; Τσέκαρα την Cameringo+ πριν κάτι μέρες και είναι αρκετά καλή μπορώ να πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ran_tan_plan Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Τελικά βρήκες καμία ; Τσέκαρα την Cameringo+ πριν κάτι μέρες και είναι αρκετά καλή μπορώ να πω την συγκεκριμενη δεν την δοκιμασα , θα την κατεβασω καποια στιγμη αυτην την στιγμη "δοκιμαζω" την footej και μεχρι στιγμης εχω θετικη αποψη , ειναι η μονη μεχρι στιγμης που βρηκα με χειροκινητη ρυθμιση iso και ταχυτητα κλειστρου (στα επιπλεον + οτι ειναι και ελληνικη) δοκιμασα την open camera που εχει πολυ μικρη διαφορα με την stock , την cymera που εχει περισσοτερο ρυθμισεις για να "πειραζεις" την φωτογραφιες και πολυ λιγες χειροκινητες ρυθμισεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 την συγκεκριμενη δεν την δοκιμασα , θα την κατεβασω καποια στιγμη αυτην την στιγμη "δοκιμαζω" την footej και μεχρι στιγμης εχω θετικη αποψη , ειναι η μονη μεχρι στιγμης που βρηκα με χειροκινητη ρυθμιση iso και ταχυτητα κλειστρου (στα επιπλεον + οτι ειναι και ελληνικη) δοκιμασα την open camera που εχει πολυ μικρη διαφορα με την stock , την cymera που εχει περισσοτερο ρυθμισεις για να "πειραζεις" την φωτογραφιες και πολυ λιγες χειροκινητες ρυθμισεις Θα δοκιμάσω την footej. Όταν ολοκληρώσεις την έρευνα ρίξε μια φωνή :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RonBarcelo Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Καλησπερα παιδια. Κατοχος εδω και 9 μηνες του Nexus 5X, αγορασμενο απο Ελλαδα. Ολα καλα με τη συσκευη, μεχρι που εντελως ξαφνικα και χωρις προφανη αιτια, σταματησε να λειτουργει το δαχτυλικο αποτυπωμα. Το πλεον ανησυχητικο ειναι οτι εξαφανιστηκε και ως επιλογη στις Ρυθμισεις/Ασφαλεια. Υστερα απο αρκετο ψαξιμο στο internet, διαπιστωσα οτι εχουν κ αλλοι το ιδιο προβλημα, αλλα κανεις δεν δινει σαφη αιτιολογια. Η βασικοτερη υποψια ειναι οτι παυει να "αναγνωριζει" η μητρικη τη συσκευη αναγνωσης αποτυπωματος. Επειδη εχω πεσει σε τελμα και προτου αναγκαστω να στραφω σε ψυχοφθορες λυσεις τυπου Arvato, θα εκτιμουσα οποιοδηποτε βοηθεια, προταση, συμβουλη πανω στο προβλημα. Ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Κάνε λίγο υπομονή μέχρι το update μήπως φτιάξει.. Εμένα συνήλθε στο update του Αυγούστου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RonBarcelo Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Δλδ ειχε εμφανιστει κ σε σενα και με update ισιωσε?! Μακαρι. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Δλδ ειχε εμφανιστει κ σε σενα και με update ισιωσε?! Μακαρι. Ευχαριστω. Συνήθως χαλάει και δεν φτιάχνει με κανένα Update. Το έχει πάθει φίλος που τρέχει και εικαζουμε ότι το παθαίνει από την υγρασία - ιδρώτα . Είναι Hardware πρόβλημα του αισθητήρα. Πήγαινε procordia ή αν είσαι μακριά ζήτα να έρθει courier να το πάρει. Και στις δύο περιπτώσεις θα ξεμπερδεψεις σφαίρα και θα έχεις πάλι το τηλεφωνακι σου. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Καλησπερα και καλη εβδομαδα ευχομαι παιδια θα ερθη η offical 7.0 εκδοση ; Αν θελουμε την Marshmallow αν εχουμε προβληματα πως την ξανα περναμε πισω ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkord Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 ο χρηστός και 12 απόστολοι!! αυτο το πράγμα κατασπάραξε την μνήμη... μου φαίνεται οποιος εχει αρκετες εφαρμογές πλεον με το τελευταιο android κατο απο τα 4 gb δεν παει :wacko: Το ίδιο είχα πει και εγώ, αλλά ένα μήνα με την dp5 δεν είδα διάφορα με την 6. Μπορώ να πω ότι η διαχείριση της μνήμης είναι και λίγο καλύτερη από πρίν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Το ίδιο είχα πει και εγώ, αλλά ένα μήνα με την dp5 δεν είδα διάφορα με την 6. Μπορώ να πω ότι η διαχείριση της μνήμης είναι και λίγο καλύτερη από πρίν Και ισχύει. Πολύ καλύτερη βασικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brian13 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Για κάμερα εγώ χρησιμοποιώ αυτό το mod και έχω όλα τα καλουδια του 6p. http://forum.xda-developers.com/nexus-5x/themes-apps/mod-google-camera-t3279714 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Για κάμερα εγώ χρησιμοποιώ αυτό το mod και έχω όλα τα καλουδια του 6p. http://forum.xda-developers.com/nexus-5x/themes-apps/mod-google-camera-t3279714 Το είδα χθες και το έβαλα :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papp0us Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Νωρίτερα τελικά το Android 7.0 Nougat. Απο σήμερα ξεκινάνε τα OTA και σε κανα δίωρο φαντάζομαι θα βγουν και τα Factory Images. Για μια βδομάδα δεν το πρόλαβα με το Nexus :P https://www.angroid.gr/android-news/logismiko/xekinise-diathesi-tou-android-7-0-nougat Παράθεση Οδηγός αγοράς κινητών Android. | Τα καλύτερα κινέζικα κινητά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Ξεκίνησε παιδιά ! Έρχεται σιγά σιγά σε όλους ! Ήδη την πέρασαν αρκετοί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Wow, δεν μπορώ να κρατηθω! Άντε και τα πρώτα σκρινσοτς παιδιά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokisas Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Δεν άλλαξε τίποτα δεν πρόσθεσαν τίποτα κάτι είχε ακουστεί αλλά τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RacOOn Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Ξεκίνησε παιδιά ! Έρχεται σιγά σιγά σε όλους ! Ήδη την πέρασαν αρκετοί. Ακόμη δεν βγήκε ΚΑΝ σε factory images :( Παράθεση Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Εγώ έκανα enroll στην preview και κατεβάζω τώρα την final. Sent from my LG-V500 using Tapatalk Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Δλδ ειχε εμφανιστει κ σε σενα και με update ισιωσε?! Μακαρι. Ευχαριστω. Ναι είχε φύγει και από τις ρυθμίσεις και έφτιαξε με το patch του Αυγούστου.. Hard reset έκανες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsarli Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Ακόμη δεν βγήκε ΚΑΝ σε factory images :( Ήρθε και σε εμένα.Καμια διαφορά με τημ dp5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Ήρθε και σε εμένα πριν λίγο και την πέρασα. Έγραφε και καλύτερη μπαταρία μεταξύ άλλον στην περιγραφή :p Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Τα FlashFire, nrt κλπ πως πάνε με το 7? Είναι σαν μηνιαίο OTA άραγε ή για να το ξανά rootαρω θα πρέπει να το στήσω από την αρχή? Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Εγώ το μόνο που παρατήρησα είναι ότι έγινε πολύ γρήγορα. Κατά τα άλλα είμαι φουλ στοκ. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Τι ίδιο κ εδώ... Πολύ γρήγορα πέρασε! Ήμουν από dp5. Όλα καλά.. ίσως κάνω κ ένα hard reset! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts