vaggelis_grg Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Την supcase την έχω. Πολύ καλή θηκουλα. Sent from my LG-V500 using Tapatalk Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Την supcase την έχω. Πολύ καλή θηκουλα. Sent from my LG-V500 using Tapatalk από που την πήρες? το κάνει πολύ παχύ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Η θήκη μου άρεσε πολύ, πιθανότατα θα τη προτιμήσω, σε ευχαριστώ! Το tempered glass δυστυχώς είναι πολύ ακριβό... έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο ποιοτικό όσο γίνεται μέχρι 10€? Η αλήθεια είναι ότι αυτό που είχα πάρει ebay για το s3 mini (από αγγλία) δεν με ικανοποίησε πολύ, έσπασε σχετικά εύκολα, λερώνει πολύ εύκολα, είναι παχύ και οι άκρες του δεν είναι στρογγυλεμένες. Υπάρχει και σε καλή τιμή το τζάμι και αξιόπιστο μαγαζί απο Κίνα. http://www.banggood.com/NILLKIN-9H-Hard-Anti-Burst-Tempered-Glass-Film-Screen-Protector-For-LG-Nexus-5X-p-1017711.html. Προτείνω και αντάπτορα USB C to Μicro USB αν παραγγείλεις απο εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis15 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Ήθελα να αποφύγω την κίνα λόγω μπλεξίματος με το paypal και μεγάλης αναμονής αλλά αν δεν βρω κάτι αξιόλογο από ελλάδα ίσως το κοιτάξω. Αντάπτορα παρήγγειλα από το μαγαζί που παρήγγειλα το κινητό με 4€, καλή τιμή για ελλάδα και δεν θα πληρώσω και παραπάνω μεταφορικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 από που την πήρες? το κάνει πολύ παχύ? Την πήρα από αγγλικό αμαζον. Δεν το κάνει πολύ παχύ. Σίγουρα υπάρχουν και πιο λεπτές, αλλά αυτό προσφέρει και μια προστασία παραπάνω. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Την πήρα από αγγλικό αμαζον. Δεν το κάνει πολύ παχύ. Σίγουρα υπάρχουν και πιο λεπτές, αλλά αυτό προσφέρει και μια προστασία παραπάνω. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Ωραία. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Εγώ έχω αυτή που είναι πάρα πολύ καλή και ένα γυαλί Κίνας ωραιότατο. Συνολικό κόστος 14ε http://www.amazon.de/gp/aw/d/B014RS5L9U/ref=mp_s_a_1_1?qid=1463255348&sr=8-1&pi=SY200_QL40&keywords=ringke+nexus+5x&dpPl=1&dpID=41gAYSqA0FL&ref=plSrch Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Εγώ έχω αυτή που είναι πάρα πολύ καλή και ένα γυαλί Κίνας ωραιότατο. Συνολικό κόστος 14ε http://www.amazon.de/gp/aw/d/B014RS5L9U/ref=mp_s_a_1_1?qid=1463255348&sr=8-1&pi=SY200_QL40&keywords=ringke+nexus+5x&dpPl=1&dpID=41gAYSqA0FL&ref=plSrch Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Και εγώ έχω την Ringke Slim και την προτείνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Είμαι με pure nexus και παρατηρώ ένα στιγμιαίο άναμμα της οθόνης. Επειδή προφανώς ξυπνάει κάποια εφαρμογή, αλλά δεν θέλω να βάλω greenify, πώς μπορώ να δω ποιά εφαρμογή είναι? Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Να κάνω μια ερώτηση-προταση στους χειριστές του νηματος:μήπως θα έπρεπε να άνοιγαν ενα καινούργιο νήμα με τις τροποποιησεις-βελτιωσεις του 5χ,όπως υπαρχουν για όλα τα υπολοιπα νεξους;ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OSFP7 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Για το nillkin tempered glass να ξερετε εχει βγει και η Pro εκδοση που ειναι πιο λεπτη (0.2 vs 0.33) και με στρογγυλεμη περιμετρο. Επειδη ειχαν πολυ μικρη διαφορα τιμης προτιμησα το Pro εγω.... πιστευω το πιο λεπτο θα ειναι και ισως λιγο καλυτερο στο touch, αλλα καποιος μπορει και να σκεφτει το πιο παχυ καλυτερο για προστασια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Είμαι με pure nexus και παρατηρώ ένα στιγμιαίο άναμμα της οθόνης. Επειδή προφανώς ξυπνάει κάποια εφαρμογή, αλλά δεν θέλω να βάλω greenify, πώς μπορώ να δω ποιά εφαρμογή είναι? Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γίνεται αν έχεις dt2w με time out. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 15, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Να κάνω μια ερώτηση-προταση στους χειριστές του νηματος:μήπως θα έπρεπε να άνοιγαν ενα καινούργιο νήμα με τις τροποποιησεις-βελτιωσεις του 5χ,όπως υπαρχουν για όλα τα υπολοιπα νεξους;ευχαριστω Όπως βλέπεις και δυο post πιο πάνω, έχουμε ξεχωριστό θέμα για τα αξεσουάρ αλλα κανένας δεν νοιάζεται να γράψει εκεί και όλοι γράφουν εδω. Νομίζω οτι κατάλαβες τι θέλω να πω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Όπως βλέπεις και δυο post πιο πάνω, έχουμε ξεχωριστό θέμα για τα αξεσουάρ αλλα κανένας δεν νοιάζεται να γράψει εκεί και όλοι γράφουν εδω. Νομίζω οτι κατάλαβες τι θέλω να πω... :lol::lol::lol: δεν εχεις και αδικο... Ίσως στο μελλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 (edited) Όπως βλέπεις και δυο post πιο πάνω, έχουμε ξεχωριστό θέμα για τα αξεσουάρ αλλα κανένας δεν νοιάζεται να γράψει εκεί και όλοι γράφουν εδω. Νομίζω οτι κατάλαβες τι θέλω να πω... Ούτε που το είχα δει, υπέθεσα ότι επειδή δεν υπάρχει πολύ κίνηση για το κινητό είναι όλα σε ένα. Ποσταρω το λινκ να μιλάμε εκεί για τα αξεσουάρ τουλάχιστον. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6612448 Αν υπάρχει δυνατότητα ας μεταφερθούν τα πιο πρόσφατα τουλάχιστον ποστ εκεί έτσι ώστε να είναι μαζεμένα (τα ποστ είναι 606, 621, 626, 629-633, 647-659, 662) Edited May 15, 2016 by Xander Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 (edited) Γίνεται αν έχεις dt2w με time out. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Ευχαριστώ για την απάντηση, αν εννοείς ότι έχω double tap to wake, το έχω ενεργοποιήσει μέσω elemental kernel, αλλά δεν γνωρίζω τι ακριβώς εννοείς με το time out. Edited May 15, 2016 by YanniZ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση, αν εννοείς ότι έχω double tap to wake, το έχω ενεργοποιήσει μέσω elemental kernel, αλλά δεν γνωρίζω τι ακριβώς εννοείς με το time out. By default έχει τα 15 λεπτά που όταν περάσουν δεν λειτουργεί. Οπότε στο 15λεπτο κάνει αυτό το φαινόμενο η οθόνη. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Έχετε βρεί κάποια καλή εφαρμογή photo gallery που να συγχρονίζει και onedrive, κτλ.. Καλό το google photos αλλά πολύ περιοριστικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasimo Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 (edited) Γεγονός ιδιαίτερα για έμας με το 16αρι είναι μεγάλο πρόβλημα. Με δεδομένο ότι η Google δεν μας δίνει τα 100 γιγα, εγώ έχω unlimited σε overdrive και βέβαια ένα wdmycloud στο σπίτι . Όταν είχα το g3 είχα επιλογή για αυτόματο back up Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Edited May 16, 2016 by dasimo Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
veider Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Μια βοήθεια στον άσχετο σας παρακαλώ. Τι ακριβώς παιζει με το usb-C καλώδιο που έχει? Θα έχω πρόβλημα στο να συνδέσω το κινητο στο pc μου ωστε να μεταφέρω πχ φωτογραφίες? Στη θυρα USB 2.0 του αυτοκινήτου θα μπορω να το φορτίζω ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasimo Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Παίρνεις ενα καλώδιο USB 3.0 to 3.1 και είσαι αρχηγός. Κοστος 5 ευρώ Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Μια βοήθεια στον άσχετο σας παρακαλώ. Τι ακριβώς παιζει με το usb-C καλώδιο που έχει? Θα έχω πρόβλημα στο να συνδέσω το κινητο στο pc μου ωστε να μεταφέρω πχ φωτογραφίες? Στη θυρα USB 2.0 του αυτοκινήτου θα μπορω να το φορτίζω ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Με το καλώδιο που παρέχεται στο κουτί, δε θα μπορείς να το συνδέσεις με pc, διότι είναι Type C to Type C. Αν έχεις παλιότερο καλώδιο και φορτιστή αυτοκινήτου με Micro USB, καλύτερα να πάρεις δύο αντάπτορες USB Type-C to Micro USB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 (edited) Με το καλώδιο που παρέχεται στο κουτί, δε θα μπορείς να το συνδέσεις με pc, διότι είναι Type C to Type C. Αν έχεις παλιότερο καλώδιο και φορτιστή αυτοκινήτου με Micro USB, καλύτερα να πάρεις δύο αντάπτορες USB Type-C to Micro USB. Αυτό είναι σκουπίδι. Δεν επιτρέπει να φορτίσεις με πάνω από 2Α. Μην κοιτάτε καλώδια και ανταπτορες μόνο από την τιμή. Έχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές και δεν είναι ασφαλή. Δείτε τις λίστες του Googler στο Amazon ή βεβαιωθείτε ότι έχει 56Κ pull up resistor. Edit : https://plus.google.com/+BensonLeung Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Edited May 16, 2016 by Gialakias Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokeh Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Αυτό είναι σκουπίδι. Δεν επιτρέπει να φορτίσεις με πάνω από 2Α. Μην κοιτάτε καλώδια και ανταπτορες μόνο από την τιμή. Έχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές και δεν είναι ασφαλή. Δείτε τις λίστες του Googler στο Amazon ή βεβαιωθείτε ότι έχει 56Κ pull up resistor. Edit : https://plus.google.com/+BensonLeung Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Να είμαστε λίγο προσεκτικοί με τις εκφράσεις μας. Αν διάβασες καλά το τι έγραψα, μίλησα για αντάπτορα σε Micro USB για μεταφορά αρχείων σε σύνδεση με υπολογιστή και φόρτιση απο ήδη υπάρχων φορτιστή αυτοκινήτου Micro USB που προφανώς φορτίζει με 2Α. Όταν κάνουμε παράθεση, κατά το ελάχιστο να κρατάμε τα προσχήματα σεβασμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Να είμαστε λίγο προσεκτικοί με τις εκφράσεις μας. Αν διάβασες καλά το τι έγραψα, μίλησα για αντάπτορα σε Micro USB για μεταφορά αρχείων σε σύνδεση με υπολογιστή και φόρτιση απο ήδη υπάρχων φορτιστή αυτοκινήτου Micro USB που προφανώς φορτίζει με 2Α. Όταν κάνουμε παράθεση, κατά το ελάχιστο να κρατάμε τα προσχήματα σεβασμού. Συμφωνώ και με συγχωρείτε αν ήταν προσβλητικό. Απλά επειδή έχω παρακολουθήσει καλά το θέμα των καλωδίων και adaptors για το νέο στάνταρ, λέω και υπογράφω ότι ΔΕΝ συνδέουμε τίποτα που είναι εκτός προδιαγραφών ούτε για τα πιο απλά πράγματα, για την ασφάλεια της συσκευής μας. Γι αυτό και φάνηκε κάπως η απάντηση μου, λόγω εμφασης και μόνο. Δεν είναι προσωπική η απάντηση. Άλλωστε ο καθένας μπορεί να πάρει όποιο ρίσκο θέλει. Ευχαριστώ και συγνώμη πάλι. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts