tsamers Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Κάποια ρομ η οποία να έχει καλή μπαταρία?? Ακόμη και το moto g first gen που έχω stock βγάζει 4 ώρες οθόνη. Με resurrection remix και elemental kernel και δεν βγάζω πάνω από 3.20 ώρες οθόνη και αυτό χωρίς κάρτα μέσα με airplane mode και μόνο Wi-Fi και sync ανοιχτά Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Βάλε κάποια στοκ προτείνω krexus να υποστηρίξουμε και τον πατριώτη μας αλλά την δουλειά στην μπαταρία την κάνουν οι κερνελ Sent from my Mate 8 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Βάλε κάποια στοκ προτείνω krexus να υποστηρίξουμε και τον πατριώτη μας αλλά την δουλειά στην μπαταρία την κάνουν οι κερνελ Sent from my Mate 8 Κάποιο kernel συμβατό με ressurection? Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Ολοι ειναι συμβατοί Sent from my Mate 8 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. April 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2016 Κάποια ρομ η οποία να έχει καλή μπαταρία?? Ακόμη και το moto g first gen που έχω stock βγάζει 4 ώρες οθόνη. Με resurrection remix και elemental kernel και δεν βγάζω πάνω από 3.20 ώρες οθόνη και αυτό χωρίς κάρτα μέσα με airplane mode και μόνο Wi-Fi και sync ανοιχτά Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Βάλε κάποια στοκ προτείνω krexus να υποστηρίξουμε και τον πατριώτη μας αλλά την δουλειά στην μπαταρία την κάνουν οι κερνελ Sent from my Mate 8 Συμφωνώ. Και επίσης τι έχουμε ανοιχτό και ποιες εφαρμογές χρησιμοποιούμε. Δεν υπάρχει μαγικός συνδυασμός δυστυχώς. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Χαίρεται σε όλους! Κάτοχος της συσκευής από σήμερα τα 32gb μέχρι στιγμής όλα άψογα! Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει εύκολη διαδικασία χωρίς unlock κλπ για να το κάνω μόνο root.. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Χαίρεται σε όλους! Κάτοχος της συσκευής από σήμερα τα 32gb μέχρι στιγμής όλα άψογα! Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει εύκολη διαδικασία χωρίς unlock κλπ για να το κάνω μόνο root.. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι δεν γίνεται. Θες PC και unlock για root. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Παιδιά καλησπέρα, Θέλω να πάρω ένα 5X από amazon αμερικής. Πέρα από το θέμα της εγγύησης υπάρχει πρόβλημα συμβατότητας με τα ελληνικά δίκτυα; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Η τίμη του 5χ είναι πλέον πολύ δελεαστική (245)... Είχα σκοπό να πάρω το Moto X play (270) και τώρα μπήκα σε δίλημμα. Νομίζω ότι είναι και τα δύο πολύ καλο value for money για pure (ή σχεδον pure) android experience. Κάποιος που έχει συγκριτική γνώμη και για τα δύο; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Η τίμη του 5χ είναι πλέον πολύ δελεαστική (245)... Είχα σκοπό να πάρω το Moto X play (270) και τώρα μπήκα σε δίλημμα. Νομίζω ότι είναι και τα δύο πολύ καλο value for money για pure (ή σχεδον pure) android experience. Κάποιος που έχει συγκριτική γνώμη και για τα δύο; Ευχαριστώ! βλέποντας τον επεξεργαστή του moto δεν υπάρχει δίλημμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 βλέποντας τον επεξεργαστή του moto δεν υπάρχει δίλημμα Χμμμ... Δηλαδή; Καλύτερος ο snapdragon 808 του Moto? (Ευχαριστώ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Χμμμ... Δηλαδή; Καλύτερος ο snapdragon 808 του Moto? (Ευχαριστώ) το x play φοράει τον 615 που είναι πολύ χειρότερος του 808 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Μου ήρθε αναβάθμιση στην N την έκανα... Αλλά το τηλέφωνο κολλάει λιγάκι... Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 Μου ήρθε αναβάθμιση στην N την έκανα... Αλλά το τηλέφωνο κολλάει λιγάκι... Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν υπάρχει λύση. Το λέει και η google. Αν θες το αφήνεις ελπίζοντας στο επόμενο Update τον άλλο μήνα. Αλλιώς επιστρέφεις πίσω. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Είναι εύκολη διαδικασία;; δεν παλεύεται έτσι το τηλέφωνο.. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Απλα κανεις unenroll το τηλέφωνο σου απο τον beta account και σου έρχεται update με την τρέχουσα 6.0.1 Sent from my Mate 8 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Σε ευχαριστώ πολύ stef08!! Τώρα έχω πάλι nexus!! Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giosis Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Για σας παιδιά έχω πρόβλημα με το ξυπνητήρι χρησιμοποιώ το Allarm droid σε αρκετές συσκευές μου αλλά με το Nexus δεν χτυπάει στην ώρα του. Μόλις περάσει η ώρα που το όρισα και πατήσω το power button τότε αρχίζει να χτυπάει, αυτό συμβαίνει συνήθως τα πρωινά. το βραδύ το βάζω σε airplane mode. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Για σας παιδιά έχω πρόβλημα με το ξυπνητήρι χρησιμοποιώ το Allarm droid σε αρκετές συσκευές μου αλλά με το Nexus δεν χτυπάει στην ώρα του. Μόλις περάσει η ώρα που το όρισα και πατήσω το power button τότε αρχίζει να χτυπάει, αυτό συμβαίνει συνήθως τα πρωινά. το βραδύ το βάζω σε airplane mode. Ευχαριστώ Το δοκιμασα πριν απο λίγο και δούλεψε κανονικά. Τσεκαρε τα permissions απο το μενού της εφαρμογής η απο τις ρυθμίσεις του τηλ. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Εξαφανίστηκε το 32 αρι από τα μαγαζιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 25, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Εξαφανίστηκε το 32 αρι από τα μαγαζιά? Στο bestprice υπάρχει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Παιδιά επιστρέφω το lumia 950 και λέω να παω στο 5Χ.. Επειδή δεν θέλω να ταλαιπωρηθώ άλλο με αυτό το θέμα του κινητού να την κάνω τη μετάβαση; Από κάμερα θα δω μεγάλη διαφορά λέτε.. είναι σχεδόν το μόνο που με φοβίζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brian13 Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Κεκροπα, δεν είχα ποτέ lumia κ νομίζω έχουν πολύ καλές κάμερες. Αλλά το 5x έχει σίγουρα παρά πολύ κάμερα. Για μένα οι κάμερες κρίνονται στο χαμηλό φωτισμό πλέον, γιατί στο φως όλες καλές είναι, κ το 5χ τα πάει πολύ καλά! Και με την έκδοση 3.2 Google camera περιμένουμε κ νέα features στο 5x! Βέβαια αφού έχεις πολύ συγκεκριμενη απορία, πήγαινε σε ένα κατάστημα που έχει tester κ δες κ μόνος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Βασικά το μόνο που χτυπάει είναι η έλλειψη stabilize ειδικά στο βίντεο.. Κατά τα άλλα θέλω μπαταρία μια μέρα και απροβλημάτιστη lag free εμπειρία χρήσης Δυστυχώς επαρχία πολύ δύσκολα να βρω κομμάτι δοκιμαστικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brian13 Δημ. April 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2016 Lag free εννοείται! Μίλαμε για Nexus άλλωστε. Μπαταρία εμενα μου βγάζει γύρω στις 3-4 ώρες sot όλη μέρα έξω με 4g. Ενώ σε μία μέρα με wifi σπιτι-δουλεια βγάζω 5-6 ωρες sot άνετα. Αυτά όλα stock ακόμα. Δεν εχω rootαρει. Δες στο XDA έχει τα πάντα γύρω από κινητό κ μπορεί να βρεις κ πληροφορίες που ψαχνεις. http://forum.xda-developers.com/nexus-5x Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts