panagiotisd Δημ. April 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2016 Σε μαμα ROM δεν βγαζει καποιο εικονιδιο οτι συνδεθηκαν τα ακουστικα! Σε αλλες custom το βγαζει! Κανονικα επρεπε να σου παιξει με την πρωτη και ολα τα ακουστικα που εβγαλες. Τωρα εκανα δοκιμη εγω με κατι ακουστικα και παιζει κανονικα. Τραβηξα και λιγο πιο εξω το βυσμα αλλα δουλευαν ρολοι. Οταν το εβγαλα λιγο πιο εξω ακομα τοτε σταματησε και επαιξε κανονικα απο το ηχειο. Μπορεις να δοκιμασεις να κανεις επανεκκινηση της συσκευης, αν δεν δουλεψει κανεις factory reset, αν δεν δουλεψει και αυτο το στελνεις στο σερβις! Ευχομαι απλα να ειναι software το προβλημα ή απλα τα ακουστικα που βαζεις να μην κανουν απλα. Δοκιμασε κανενα bluetooth αν εχεις! Παράθεση Xiaomi Mi9 & Blackberry Passport User! http://mowned.com/sig/panagiotischq.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 8 ώρες αναμονή, η μπαταρία κατέβηκε 12%. Είναι κανονικό; Πέρασα χθες τον elemental x kernel. Παίζει να τρώει πιο γρήγορα την μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 7, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Παίζει ναι... γενικά τέτοιες τροποποιήσεις επηρεάζουν τα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
massive_attack Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Σε μαμα ROM δεν βγαζει καποιο εικονιδιο οτι συνδεθηκαν τα ακουστικα! Σε αλλες custom το βγαζει! Κανονικα επρεπε να σου παιξει με την πρωτη και ολα τα ακουστικα που εβγαλες. Τωρα εκανα δοκιμη εγω με κατι ακουστικα και παιζει κανονικα. Τραβηξα και λιγο πιο εξω το βυσμα αλλα δουλευαν ρολοι. Οταν το εβγαλα λιγο πιο εξω ακομα τοτε σταματησε και επαιξε κανονικα απο το ηχειο. Μπορεις να δοκιμασεις να κανεις επανεκκινηση της συσκευης, αν δεν δουλεψει κανεις factory reset, αν δεν δουλεψει και αυτο το στελνεις στο σερβις! Ευχομαι απλα να ειναι software το προβλημα ή απλα τα ακουστικα που βαζεις να μην κανουν απλα. Δοκιμασε κανενα bluetooth αν εχεις! Ενταξει εγινε μετα απο επανεκκινηση πηρα για αρχη Sony MH-750 και παιζουν μια χαρα, αν και ειχα βαλει στο ματι κατι AKG και Sennheiser ... ευχαριστω!:music: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Κάποια πρόταση για custom rom? Η εμφάνισή τους είναι ίδια με την stock, η υπάρχουν και κάποιες με διαφορετικό interface? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Υπάρχουν ρομ που είναι ίδιες με την στοκ και άλλες που είναι πιο customize διαλεγεις και παίρνεις Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Θα προτιμούσα κάποια που θα μου έδινε την αίσθηση της αλλαγής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Δοκίμασε την du η τις Tesla, tipsy Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα υπάρχει πρόβλημα να φλασάρω πάνω σε elemental x kernel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Τι εννοείς επάνω; αν θες να φλασαρεις κερνελ μπορείς να το κάνεις αφού φλασαρεις την ρομ Sent from my Mate 8 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Έχω ήδη φλασάρει kernel. Θα υπάρχει πρόβλημα αν φλασάρω άλλη ρομ; Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Αν φλασαρεις καινούργια ρομ δεν μένει ο παλιός κερνελ θα μπει ο κερνελ της ρομ, όταν θα είσαι στην twrp θα φλασαρεις την ρομ τα gapps τον su και τον κερνελ που θέλεις Sent from my Mate 8 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Ευχαριστώ. Ανάμεσα στα φλασαρίσματα δεν χρειάζεται να μπουταρω, προχωρώ από το ένα φλας στο άλλο.. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Ναι ακριβώς Sent from my Mate 8 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Βλέπω ότι στο xda είναι πολύ δημοφιλής η du. Ξέρει κανείς αν λειτουργεί με αυτήν το xposed? Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Τι ακριβώς το χρειάζεσαι το xposed; Sent from my Mate 8 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 8, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Τι ακριβώς το χρειάζεσαι το xposed; Sent from my Mate 8 Εχει εξαιρετικά modules, αυτή είναι και όλη η ουσία του "πειράγματος" στo android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ παραμετροποίησιμη. Το μόνο που χρειάζομαι είναι το module που προσθέτει σειρά αριθμών στο swype. Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Εχει εξαιρετικά modules, αυτή είναι και όλη η ουσία του "πειράγματος" στo android. Ναι το γνωρίζω το xposed απλά αυτό που ήθελα να πω είναι ότι πλέον τα πιο πολλά modules είναι ενσωματωμένα στις ρομ επί πλέον αν παράπονεθεις για κάποιο πρόβλημα στον dev της εκάστοτε ρομ και αναφέρεις ότι έχεις xposed το πιο πιθανό είναι να μην σου απαντήσουν καν.... Sent from my Mate 8 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες επιλογές είναι ενσωματωμένες στη ρομ. Εν τω μεταξύ, έκανα restore backup, κι από τότε έχει κολλήσει η ένδειξη της τοποθεσίας. Καμμία ιδέα; Επίσης, έχει δοκιμάσει κανείς franco kernel? Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Έχει έρθει σε κανέναν το security patch Απριλίου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Έχει να προτείνει κάποιος αξιόπιστο USB type A to type C καλώδιο για φόρτιση σε λογική τιμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Έχει να προτείνει κάποιος αξιόπιστο USB type A to type C καλώδιο για φόρτιση σε λογική τιμή; Κάνε search εδώ, κάπου πιο πίσω είχα προτείνει. Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megawatt Δημ. April 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2016 Έχει έρθει σε κανέναν το security patch Απριλίου; Ναι από προχθες νομίζω Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Έχοντας custom kernel & root, φαντάζομαι ότι ξεχνάμε τις μηνιαίες αναβαθμίσεις. Θα Πρέπει να είναι μεγάλη διαδικασία να το επαναφέρεις και να κανείς πάλι τη διαδικασία από την αρχή... Η μήπως όχι; Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts