Jump to content

Google Nexus 5X (by LG)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε μαμα ROM δεν βγαζει καποιο εικονιδιο οτι συνδεθηκαν τα ακουστικα! Σε αλλες custom το βγαζει! Κανονικα επρεπε να σου παιξει με την πρωτη και ολα τα ακουστικα που εβγαλες. Τωρα εκανα δοκιμη εγω με κατι ακουστικα και παιζει κανονικα. Τραβηξα και λιγο πιο εξω το βυσμα αλλα δουλευαν ρολοι. Οταν το εβγαλα λιγο πιο εξω ακομα τοτε σταματησε και επαιξε κανονικα απο το ηχειο. Μπορεις να δοκιμασεις να κανεις επανεκκινηση της συσκευης, αν δεν δουλεψει κανεις factory reset, αν δεν δουλεψει και αυτο το στελνεις στο σερβις! Ευχομαι απλα να ειναι software το προβλημα ή απλα τα ακουστικα που βαζεις να μην κανουν απλα. Δοκιμασε κανενα bluetooth αν εχεις!

Xiaomi Mi9 & Blackberry Passport User!

http://mowned.com/sig/panagiotischq.smart.jpg

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σε μαμα ROM δεν βγαζει καποιο εικονιδιο οτι συνδεθηκαν τα ακουστικα! Σε αλλες custom το βγαζει! Κανονικα επρεπε να σου παιξει με την πρωτη και ολα τα ακουστικα που εβγαλες. Τωρα εκανα δοκιμη εγω με κατι ακουστικα και παιζει κανονικα. Τραβηξα και λιγο πιο εξω το βυσμα αλλα δουλευαν ρολοι. Οταν το εβγαλα λιγο πιο εξω ακομα τοτε σταματησε και επαιξε κανονικα απο το ηχειο. Μπορεις να δοκιμασεις να κανεις επανεκκινηση της συσκευης, αν δεν δουλεψει κανεις factory reset, αν δεν δουλεψει και αυτο το στελνεις στο σερβις! Ευχομαι απλα να ειναι software το προβλημα ή απλα τα ακουστικα που βαζεις να μην κανουν απλα. Δοκιμασε κανενα bluetooth αν εχεις!

Ενταξει εγινε μετα απο επανεκκινηση πηρα για αρχη Sony MH-750 και παιζουν μια χαρα, αν και ειχα βαλει στο ματι κατι AKG και Sennheiser ... ευχαριστω!:music:

Υπάρχουν ρομ που είναι ίδιες με την στοκ και άλλες που είναι πιο customize διαλεγεις και παίρνεις

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Δοκίμασε την du η τις Tesla, tipsy

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου

Τι εννοείς επάνω; αν θες να φλασαρεις κερνελ μπορείς να το κάνεις αφού φλασαρεις την ρομ

Sent from my Mate 8

Αν φλασαρεις καινούργια ρομ δεν μένει ο παλιός κερνελ θα μπει ο κερνελ της ρομ, όταν θα είσαι στην twrp θα φλασαρεις την ρομ τα gapps τον su και τον κερνελ που θέλεις

Sent from my Mate 8

Ευχαριστώ. Ανάμεσα στα φλασαρίσματα δεν χρειάζεται να μπουταρω, προχωρώ από το ένα φλας στο άλλο..

Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βλέπω ότι στο xda είναι πολύ δημοφιλής η du. Ξέρει κανείς αν λειτουργεί με αυτήν το xposed?

• Administrators
Τι ακριβώς το χρειάζεσαι το xposed;

Sent from my Mate 8

Εχει εξαιρετικά modules, αυτή είναι και όλη η ουσία του "πειράγματος" στo android.

Modpic.gif

Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ παραμετροποίησιμη. Το μόνο που χρειάζομαι είναι το module που προσθέτει σειρά αριθμών στο swype.

Εχει εξαιρετικά modules, αυτή είναι και όλη η ουσία του "πειράγματος" στo android.

Ναι το γνωρίζω το xposed απλά αυτό που ήθελα να πω είναι ότι πλέον τα πιο πολλά modules είναι ενσωματωμένα στις ρομ επί πλέον αν παράπονεθεις για κάποιο πρόβλημα στον dev της εκάστοτε ρομ και αναφέρεις ότι έχεις xposed το πιο πιθανό είναι να μην σου απαντήσουν καν....

Sent from my Mate 8

Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες επιλογές είναι ενσωματωμένες στη ρομ. Εν τω μεταξύ, έκανα restore backup, κι από τότε έχει κολλήσει η ένδειξη της τοποθεσίας. Καμμία ιδέα; Επίσης, έχει δοκιμάσει κανείς franco kernel?

Έχει να προτείνει κάποιος αξιόπιστο USB type A to type C καλώδιο για φόρτιση σε λογική τιμή;

Κάνε search εδώ, κάπου πιο πίσω είχα προτείνει.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro

OOS | DU 11.2

Kernel : Flash 1.27 | stock

Root MagiskSU

Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0

Έχοντας custom kernel & root, φαντάζομαι ότι ξεχνάμε τις μηνιαίες αναβαθμίσεις. Θα Πρέπει να είναι μεγάλη διαδικασία να το επαναφέρεις και να κανείς πάλι τη διαδικασία από την αρχή... Η μήπως όχι;

• The title was changed to Google Nexus 5X (by LG)