truckman Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Αν προχωρήσεις τη συναλλαγή, λίγο πριν το τέλος της διαδικασίας θα σου βγάλει το ακριβές ποσό που θα σου στοιχίσουν μέχρι την πόρτα σου. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalas7 Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 ωραια ! και δεχονται ελληνικες καρτες ; εχω μια maestro ! η με ρεβολουτ , γιατι στην ρεβολουτ εκει που παταω my card δεν εχει ονομα ! ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 ωραια ! και δεχονται ελληνικες καρτες ; εχω μια maestro ! η με ρεβολουτ , γιατι στην ρεβολουτ εκει που παταω my card δεν εχει ονομα ! ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση! η revolut mastercard ειναι αν εννοεις αυτο... Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalas7 Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 ναι το ξερω απλα μ εβγαλε να βαλω και ονομα εκει που μου ζηταει καρτα :wacko: και δεν γραφει στο app της ρεβολουτ ονομα πανω στην καρτα ονομα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 ναι το ξερω απλα μ εβγαλε να βαλω και ονομα εκει που μου ζηταει καρτα :wacko: και δεν γραφει στο app της ρεβολουτ ονομα πανω στην καρτα ονομα ! Γράφεις απλα το όνομα σου ετσι οπως το έγραψες στο app κατά την εγγραφή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Να κάνω μια ερώτηση. Έχω φτιάξει revolut και έκανα και verify τον λογαρισμο μου. Παρεγγειλα και την κάρτα και μου ήρθε κανονικά και ταχύτατα. Έκανα μια μεταφορά με έμβασμα από λογαριασμό Εθνικής , πάντα στο όνομα μου από τότε που ανοίχτηκε μέχρι σήμερα και πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες του topic. (Στις17/02) Σήμερα έλαβα ένα SMS (!!!) που λέει ότι η συναλλαγή δεν μπόρεσε να γινει γιατί δεν είναι ο λογαρισμος στο όνομα μου και σε περίπτωση που είναι να στείλω σε ένα mail που είχε μεσα στο sms την απόδειξη της μεταφοράς. Έχει τύχει σε κάποιον αυτό? τι κάνω τώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
openopen Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Να κάνω μια ερώτηση. Έχω φτιάξει revolut και έκανα και verify τον λογαρισμο μου. Παρεγγειλα και την κάρτα και μου ήρθε κανονικά και ταχύτατα. Έκανα μια μεταφορά με έμβασμα από λογαριασμό Εθνικής , πάντα στο όνομα μου από τότε που ανοίχτηκε μέχρι σήμερα και πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες του topic. (Στις17/02) Σήμερα έλαβα ένα SMS (!!!) που λέει ότι η συναλλαγή δεν μπόρεσε να γινει γιατί δεν είναι ο λογαρισμος στο όνομα μου και σε περίπτωση που είναι να στείλω σε ένα mail που είχε μεσα στο sms την απόδειξη της μεταφοράς. Έχει τύχει σε κάποιον αυτό? τι κάνω τώρα? Αφου ο λογαρισμος που εστειλες το εμβασμα ειναι στο ονομα σου τοτε κανε αυτο που σου λεει και στο sms στειλε την αποδειξη μεταφορας στο email που σου ειπανε... (κατα προτιμηση στα αγγλικα να ειναι η αποδειξη...) Παράθεση :w00t: Στο χώρο αυτό υπήρχε Ο.Π.Χ που παραβαίνει την Εικόνα. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalas7 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Ααα.. ευχαριστω !:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Τις τελευταιες εικοσι μερες το apk της skrill στο κινητο μου δεν λειτουργει. Η σελιδα στον υπολογιστη λειτουργει κανονικα., και αγορες μπορω και κανω, και το υπολοιπο μου βλεπω απο εκει. Εκανα διαγραφη δεδομενων εφαρμογης στο κινητο μου, απεγκατεστησα την εφαρμογη και την εγκατεστησα παλι. Εγινε αυτο 4-5 φορες και το προβλημα παραμενει. Συμβαινει και σε αλλους; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Τις τελευταιες εικοσι μερες το apk της skrill στο κινητο μου δεν λειτουργει. Η σελιδα στον υπολογιστη λειτουργει κανονικα., και αγορες μπορω και κανω, και το υπολοιπο μου βλεπω απο εκει. Εκανα διαγραφη δεδομενων εφαρμογης στο κινητο μου, απεγκατεστησα την εφαρμογη και την εγκατεστησα παλι. Εγινε αυτο 4-5 φορες και το προβλημα παραμενει. Συμβαινει και σε αλλους; Εμένα δουλεύει κανονικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Καλημερα παιδια μια ερωτηση,εχω λαβει την φυσικη καρτα της Revolut,μπορουμε να τη χρησιμοποιησουμε για καταθεση σε ATM και να φανουν αμεσως τα χρηματα για χρηση(online καταθεση)οπως τροφοδοτουμε τις δικες μας καρτες?η μονο με εμβασμα με το γνωστο τροπο?γιατι αυτο ειναι μεγαλη ευκολια αν γινεται και σε ποια ATM μπορει να γινει χρηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Καλημερα παιδια μια ερωτηση,εχω λαβει την φυσικη καρτα της Revolut,μπορουμε να τη χρησιμοποιησουμε για καταθεση σε ATM και να φανουν αμεσως τα χρηματα για χρηση(online καταθεση)οπως τροφοδοτουμε τις δικες μας καρτες?η μονο με εμβασμα με το γνωστο τροπο?γιατι αυτο ειναι μεγαλη ευκολια αν γινεται και σε ποια ATM μπορει να γινει χρηση? Μονο με εμβασμα Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Μονο με εμβασμα Σε κατι βιντεακια διαφημιστικα,βλεπω να δειχνει οτι κανουν χρηση σε ATM,ειναι για αλλες συναλλαγες εκτος απο καταθεση?και επισης δειχνει οτι ψωνιζεις προιοντα με την καρτα π.χ.σουπερ μαρκετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Σε κατι βιντεακια διαφημιστικα,βλεπω να δειχνει οτι κανουν χρηση σε ATM,ειναι για αλλες συναλλαγες εκτος απο καταθεση?και επισης δειχνει οτι ψωνιζεις προιοντα με την καρτα π.χ.σουπερ μαρκετ Αγορες προϊόντων απο οπου δεχονται mastercard κανεις. Απο τα ΑΤΜ μονο αναληψη μπορεις να κανεις Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Αγορες προϊόντων απο οπου δεχονται mastercard κανεις. Απο τα ΑΤΜ μονο αναληψη μπορεις να κανεις Σ'ευχαριστω φιλε μου να σαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. February 24, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Υπόψη πως άλλαξε η πολιτική και οι αναλήψεις από ΑΤΜ μέχρι 650€ το μήνα είναι δωρεάν και από κει και πάνω χρεώνονται με 2% προμήθεια. Επίσης χρεώνει με 3% και το top up σε $ από χρεωστική αλλά αυτό λόγω capital controls, ενδιαφέρει μόνο όσους έχουν ξένη χρεωστική. http://revolut.com/fairusage Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Καλησπέρα! Προσπαθώ να πληρώσω μεσω revolut κάρτα συνδεμενη με PayPal και δε με αφήνει ενώ έχει χρήματα μέσα. Μου λέει ότι υπάρχει πρόβλημα με την κάρτα μου. Έχω κάνει verified την κάρτα και ήδη έχω κάνει μια αγορά μέσω paypal πριν μερικές μέρες. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να συμβαινει? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Στείλανε μήνυμα ότι είχαν κάποιο πρόβλημα και θέλανε ξανά τα στοιχεία του κατόχου, για περισσότερα μήλα τους στο support της εφαρμογής Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Στείλανε μήνυμα ότι είχαν κάποιο πρόβλημα και θέλανε ξανά τα στοιχεία του κατόχου, για περισσότερα μήλα τους στο support της εφαρμογής Έχω ήδη στείλει μήνυμα και περιμένω να μου απαντήσουν. Ευχαριστώ! Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Υπόψη πως άλλαξε η πολιτική και οι αναλήψεις από ΑΤΜ μέχρι 650€ το μήνα είναι δωρεάν και από κει και πάνω χρεώνονται με 2% προμήθεια. Επίσης χρεώνει με 3% και το top up σε $ από χρεωστική αλλά αυτό λόγω capital controls, ενδιαφέρει μόνο όσους έχουν ξένη χρεωστική. http://revolut.com/fairusage σιγα σιγα θα ερθουν κ αλλες χρεωσεις.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 σιγα σιγα θα ερθουν κ αλλες χρεωσεις.. Ευτυχώς που έρχονται σιγά σιγά γιατί οι άλλες κάρτες χρεώνουν με το καλημέρα. Όταν θα φτάσουν οι χρεώσεις όσο τις έχουν οι άλλοι τότε ο καθένας θα επιλέξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Από χθες τρία μηνύματα έχω στείλει στο Support της revolut τίποτα, αφαντοι... Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Ευτυχώς που έρχονται σιγά σιγά γιατί οι άλλες κάρτες χρεώνουν με το καλημέρα. Όταν θα φτάσουν οι χρεώσεις όσο τις έχουν οι άλλοι τότε ο καθένας θα επιλέξει. κοιταξτε και τη number26... δεν εχει καθολου χρεωσεις... προσφερει κανονικο iban σε γερμανικη τραπεζα.... πολυ γρηγορα εμβασματα και επιστροφες... και το καλυτερο δε χρειαζεται ο λογαριασμος που θα στειλεις το εμβασμα να ειναι στο ονομα σου αλλα μπορει να σου στειλει ο οποιοσδηποτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 κοιταξτε και τη number26... δεν εχει καθολου χρεωσεις... προσφερει κανονικο iban σε γερμανικη τραπεζα.... πολυ γρηγορα εμβασματα και επιστροφες... και το καλυτερο δε χρειαζεται ο λογαριασμος που θα στειλεις το εμβασμα να ειναι στο ονομα σου αλλα μπορει να σου στειλει ο οποιοσδηποτε... Γιατι μου βγαζει οτι η εφορμογη number26 δεν ειναι συμβατη για το κινητο μου ; Τι χρειαζεται ; Android 4.2.2 εχω Εχει site κανονικο οπως ή απλα πληροφοριακο οπως η revolut ? ? Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 (edited) Γιατι μου βγαζει οτι η εφορμογη number26 δεν ειναι συμβατη για το κινητο μου ; Τι χρειαζεται ; Android 4.2.2 εχω Εχει site κανονικο οπως ή απλα πληροφοριακο οπως η revolut ? ? Μου κάνει εντύπωση το ότι σου δουλεύει και η Revolut σε 4.2.2. Είχα την εντύπωση ότι και αυτή 4.4.Χ και πάνω θέλει. Έχει κανονικό e-banking η Ν26. Και η Leupay επίσης σαν εναλλακτική. Η Ν26 θέλει αποκλειστικά διαβατήριο για την ταυτοποίηση και γίνεται -στην Ελλάδα- μόνο με βιντεοκλήση -την έκανα προχθές- και δίνει ασφάλεια καταθέσεων ως 100.000€, η Leupay δέχεται και ταυτότητα την οποία κάνεις upload στο site της και δεν παρέχει ασφάλεια. Η Revolut κατά τη γνώμη μου έχει το μεγάλο μειονέκτημα του κοινόχρηστου λογαριασμού για τα εμβάσματα τα οποία στη συνέχεια πιστώνονται στο ατομικό account του καθενός -μεγάλες καθυστερήσεις αρκετές φορές και προσωρινά "χαμένα" εμβάσματα πράγματα τα οποία θα τα ξέρεις βέβαια αφού την έχεις ήδη- το οποίο ταυτόχρονα από άλλη άποψη είναι και πλεονέκτημα γιατί μας καθιστά λιγότερο ευάλωτους σε "ελέγχους" που ενδέχεται να σκαρφιστεί κάθε τωρινός ή μελλοντικός υπουργός οικονομικών του φαιδρού και ληστρικού κράτους στο οποίο ζούμε. Αυτό το τελευταίο αντίθετα είναι το μειονέκτημα των άλλων 2 εναλλακτικών (κυρίως τη Ν26 των "πρόθυμων" σε κάτι τέτοια Γερμανών φοβάμαι εγώ) οι οποίες διατηρούν τα όποια πλεονεκτήματα έχει το ατομικό ΙΒΑΝ. Τσάμπα είναι. Άνοιξε λογαριασμό σε όλα να υπάρχει και βλέπεις πως πάει και πράττεις αναλόγως. Edited February 26, 2016 by theo1973 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts