HEO Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 για εταιρικό λογαριασμό δεν γνωρίζω, αλλα για απλα καθημερινά έξοδα ενός ταξιδιώτη ειναι πολυ καλα εργαλεία... ... η μεταφορά κεφαλαίων απο μια κάρτα στην αλλη ειναι υπόθεση δευτερόλεπτων... κρίμα που οι "ένδοξοι" ηγέτες μας, μας έχουν επιβάλει ελέγχους κεφαλαίων, και στερούν την δυνατότητα άμεσης φόρτισης απο τους περισσότερους Έλληνες..... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 για εταιρικό λογαριασμό δεν γνωρίζω, αλλα για απλα καθημερινά έξοδα ενός ταξιδιώτη ειναι πολυ καλα εργαλεία... ... η μεταφορά κεφαλαίων απο μια κάρτα στην αλλη ειναι υπόθεση δευτερόλεπτων... κρίμα που οι "ένδοξοι" ηγέτες μας, μας έχουν επιβάλει ελέγχους κεφαλαίων, και στερούν την δυνατότητα άμεσης φόρτισης απο τους περισσότερους Έλληνες..... Sent from my L200 using TapatalkΓια ταξίδια έχω κάρτες εγώ θέλω απλά να πληρώνω καθημερινά στα super κλπ ανεπαφα από το κινιτο (πες το βιτσιο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Το πρόβλημα που είναι? Στέλνεις 2.000 με ένα 1ευρω και είσαι άρχοντας. Τις ελληνικές κάρτες ξέχνα τες σε ταξίδια με τέτοια προμήθεια συναλλάγματος που έχουν, εκτός και αν έχεις ειδικό λογαριασμό. Προσωπικά τις έχω καταργήσει τις ελληνικές κάρτες στις αγορές μου, αχρείαστες στο συρτάρι κλαίνε για το κατάντημα τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Στην αρχή η Revolut με άφηνε να τραβάω (topup) 250€ την ημέρα από 3η κάρτα, μετά 500€ και πλέον 1500€+ Με ποια κριτήρια αυξάνει το όριο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Στην αρχή η Revolut με άφηνε να τραβάω (topup) 250€ την ημέρα από 3η κάρτα, μετά 500€ και πλέον 1500€+ Με ποια κριτήρια αυξάνει το όριο; Εγώ θυμάμαι εδώ και σχεδόν 3 χρόνια που έχω revolut να μπορώ να κάνω topup με κάρτα 1000+€ χωρίς κανένα θέμα. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Την Ν26 πως τη φορτώνω? Τι προμήθεια έχει? Την χρησιμοποιώ κανονικά? Όπως κάθε χρεωστική κάρτα? Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Την Ν26 πως τη φορτώνω? Τι προμήθεια έχει? Την χρησιμοποιώ κανονικά? Όπως κάθε χρεωστική κάρτα? Με έμβασμα.Καμία προμήθεια.Την χρησιμοποιεις κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 παιδια καλησπερα...δεν ειναι και καταλληλο το κλιμα με τους ανθρωπους που χαθηκαν αδικα και τραγικα , να μιλαμε για χρηματα αλλα.. revolut ή leupau ή καποια αλλη? εγω θελω να 1. φορτωνω την καρτα απο λογ/σμο τραπεζας 2. να την χρησιμοποιω σε Online αγορες και πληρωμες (λογ/σμοι - ασφαλειες κλπ) 3. να την χρησιμοποιω σε φυσικα καταστηματα (βενζιναδικα-super market κλπ) ειναι οκ αυτες οι 2 και τι εξοδα εχουν? και αν υπαρχει καποια αλλη πιο "βολικη" για αυτες τις χρησεις. ευχαριστω!! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. July 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2018 Συνδυαστικά Ν26 και revolut. Με leupay μην ασχολείσαι καν. Επίσης μονο η κάρτα της n26 είναι debit που αυτό σημαίνει οτι θα μπορείς να την χρησιμοποιείς και σε offline terminal, δηλαδή σε pos που δεν έχουν σύνδεση στο ίντερνετ, κυρίως στα αυτόματα βενζινάδικα που σε ενδιαφέρει κιόλας. Η revolut σε λίγο καιρό θα γίνει τράπεζα, οπότε θα ισχύουν τα ίδια με την N26. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 η leupay wallet ειναι μια χαρα καρτα..... δίνει μαζι με την φυσική μια εικονική κάρτα και μια nfc καρτα για συναλλαγές απο το κινητό....και λογαριασμό στην Βουλγαρία για να την γεμίζεις... γνώμη μιυ επειδή την εχω και αυτη..... βέβαια ο καθένας οπως το βλέπει,.... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 παιδια καλησπερα...δεν ειναι και καταλληλο το κλιμα με τους ανθρωπους που χαθηκαν αδικα και τραγικα , να μιλαμε για χρηματα αλλα.. revolut ή leupau ή καποια αλλη? εγω θελω να 1. φορτωνω την καρτα απο λογ/σμο τραπεζας 2. να την χρησιμοποιω σε Online αγορες και πληρωμες (λογ/σμοι - ασφαλειες κλπ) 3. να την χρησιμοποιω σε φυσικα καταστηματα (βενζιναδικα-super market κλπ) ειναι οκ αυτες οι 2 και τι εξοδα εχουν? και αν υπαρχει καποια αλλη πιο "βολικη" για αυτες τις χρησεις. ευχαριστω!! Αν θες να κάνεις αγορές και σε συνάλλαγμα τότε η Leupay είναι ασύμφορη. Προτίμησε N26 ή revolut Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 Παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας. ξεκινω με revolut και βλεπουμε Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 Αν θες να κάνεις αγορές και σε συνάλλαγμα τότε η Leupay είναι ασύμφορη. Προτίμησε N26 ή revolutη leupay wallet απο ότι βλέπω σε βουλγαρικα λεβα και κροατικες κουνες δεν εχει και καμμια τρελή διαφορά με τους άλλους.... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 η leupay wallet απο ότι βλέπω σε βουλγαρικα λεβα και κροατικες κουνες δεν εχει και καμμια τρελή διαφορά με τους άλλους.... Sent from my L200 using Tapatalk Για αυτα τα 2 δεν εχω τσεκάρει. Ομως για δολάρια και λίρες που έχω δοκιμάσει έχει πολύ χειρότερες ισοτιμίες απο Εθνική, revolut και n26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2018 Για αυτα τα 2 δεν εχω τσεκάρει. Ομως για δολάρια και λίρες που έχω δοκιμάσει έχει πολύ χειρότερες ισοτιμίες απο Εθνική, revolut και n26μιλάμε πάντα για την καρτα της leupay wallet και όχι την leupay.... ειναι δύο διαφορετικές υπηρεσίες της ίδιας εταιρεία..... η πρώτη ειναι στην ουσία μια icard rebranded.... την οποία και την εχω επίσης και δουλεύει με παρόμοιο (όχι απόλυτα ιδιο) τρόπο..... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. July 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2018 Μόνο leupay έχω εγώ και κάνω δουλειά απ'το site, είχα και revolut παλιότερα αλλά δεν μου άρεσε που δεν είχε site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 μιλάμε πάντα για την καρτα της leupay wallet και όχι την leupay.... ειναι δύο διαφορετικές υπηρεσίες της ίδιας εταιρεία..... η πρώτη ειναι στην ουσία μια icard rebranded.... την οποία και την εχω επίσης και δουλεύει με παρόμοιο (όχι απόλυτα ιδιο) τρόπο..... Sent from my L200 using Tapatalk Δε νομίζω να έχεις δίκιο. Διαφορετικά προιόντα είναι αλλά απο που προκύπτει ότι δίνουν άλλες ισοτιμίες; Εγω εδω τις ίδιες ασυμφορες ισοτιμίες βλέπω πάντως https://www.leupaywallet.com/en/currency-exchange-rates https://www.leupay.eu/el/currency-exchange-rates Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 οκ η διαφορά πάντως στο δολάριο ειναι της τάξης του 0.03 λεπτα σε σχεαη με το xe. com... καπου 2+% χονδρικά....ε δεν νομίζω ότι είναι μια τρελή διαφορά όταν μιλάμε για καθημερινή χρήση.... αν βέβαια αγοράσεις κατι που κάνει 500 ευρώ, οκ εκει θα συμφωνήσω.... αλλα θαρρώ ότι αυτές οι κάρτες ειναι εργαλεία για τα μικρό έξοδα ενός ταξιδιώτη που θέλει αμεσο ελεγχο .... τουλάχιστον για μενα έτσι ειναι.... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 οκ η διαφορά πάντως στο δολάριο ειναι της τάξης του 0.03 λεπτα σε σχεαη με το xe. com... καπου 2+% χονδρικά....ε δεν νομίζω ότι είναι μια τρελή διαφορά όταν μιλάμε για καθημερινή χρήση.... αν βέβαια αγοράσεις κατι που κάνει 500 ευρώ, οκ εκει θα συμφωνήσω.... αλλα θαρρώ ότι αυτές οι κάρτες ειναι εργαλεία για τα μικρό έξοδα ενός ταξιδιώτη που θέλει αμεσο ελεγχο .... τουλάχιστον για μενα έτσι ειναι.... Sent from my L200 using Tapatalk Αν είναι να χρεωνει 2% και πλεόν τότε γιατι να μη χρησιμοποιώ εθνική debit που χρεώνει 1%; Αυτες οι κάρτες έχουν ένα νόημα αν είναι να μην έχουν χρεώσεις συναλλάγματος. Αλλιώς θα περιοριστώ σε όσες δεν έχουν τέτοιες χρεώσεις Εξάλλου σου θυμίζω η αφορμή για τη συζητηση αυτη, είναι αυτο που έγραψα ότι η leupay (και το wallet) είναι ασυμφορες συγκριτικά με revolut, n26 λόγω χρεώσεων συναλλάγματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 ολα είναι σχετικά αγαπητέ... και για κλείσουμε , εσύ θέλεις οσο το δυνατόν μικρότερα εξοδα ακομα και το 1% σου μετράει, εγω θελω να βλέπω άμεσα τις χρεώσεις που έγιναν.... Sent from my L200 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και να προσθέσω και κάτι άλλο, πριν χρόνια (2007) ειχα πάει ταξείδι στην Ισπανία οδικώς με μότο.... όταν περάσαμε στην Γαλλία απο Ιταλία βράδιασε είχαμε ακομα δρόμο και είπαμε να βάλουμε βενζίνη, το βενζινάδικο ηταν αυτόματο δεν ειχε υπάλληλο, έπαιρνε μόνο καρτα... και μαντέψτε, τις ελληνικές κάρτες δεν τις δεχόταν....και εμείς είχαμε μονο ελληνικές.... οι φιλόξενοι Γάλλοι περαστικοί στο βενζινάδικο δεν θελανε να βάλουν την καρτα τους και να τους πληρώσουμε με μετρητά.... περιμέναμε δύο ώρες εν μέσω καταρακτωδους βροχής να βρεθεί κάποιος να μας λυπηθεί.... οπότε, οι επιλογές είναι δυναμη :) Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 (edited) Δηλαδή για πες μας μια υπηρεσία/ τράπεζα που δεν έχει live τις χρεώσεις σου? Για να μην γινει παραπληροφόρηση τι εννοείς οτι η leupay περνάει σε offline τερματικό? Όχι δεν γίνεται, μια απλή προπληρωμένη καρτα ειναι! Edited July 29, 2018 by EllinikoNisi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 πότε έγραψα οτ περνάει off line?... απλα έχεις μια πιθανότητα (οχι σιγουριά) ακόμα.... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 Δεν το έγραψες γι αυτό το είπα. Ανάφερες απλά το περιστατικό και κατέληξες με το οτι οι επιλογές ειναι δύναμη. Όσων αφορά τις offline αγορές ή περνούν ή δεν περνούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 Δεν το έγραψες γι αυτό το είπα. Ανάφερες απλά το περιστατικό και κατέληξες με το οτι οι επιλογές ειναι δύναμη. Όσων αφορά τις offline αγορές ή περνούν ή δεν περνούν.καταρχήν αφού ξέρεις εσύ οτι ηταν off line το σύστημα τότε το 2007, παω πασο.... θα σε πληροφορισω οτι και αλλη φορα στο εξωτερικό μου έτυχε να μην δέχεται μηχάνημα βενζινάδικου ελληνικες κάρτες (πιστωτικες και debit) αλλα να δέχεται κυπριακή debit..... εγω ειπα την άποψη μου απο εκει και ο καθένας κρίνει και πράττει.... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 και η revolut φορτίζει από Skrill.... και η icard φορτηζει απο revolut.... αν θέλεις μπορείς να κάνεις πολλούς συνδιασμους και αν έχεις Skrill γλυτώνεις τα εμβάσματα.... τώρα βέβαια, ότι θέλει ο καθένας Sent from my L200 using Tapatalkέχεις κάνει fund στο Skrill με ελληνική κάρτα; και τα εστειλες και Revolut? Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts