Jump to content

Money wallets (viva, skrill, revolut κλπ)

nico4gr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα,

εχω βγάλει και ταυτοποιήσει φυσική κάρτα viva wallet mastercard.

Μπορώ να τη χρησιμοποιήσω για φυσικές αγορές στο εξωτερικό (ευρώπη, ηπα , ασία) ?

Τώρα που τελειώσαν τα cc, θα μπορώ να κάνω και αναλήψεις απο αυτή χωρις χρεωσή?

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Καλησπέρα,

εχω βγάλει και ταυτοποιήσει φυσική κάρτα viva wallet mastercard.

Μπορώ να τη χρησιμοποιήσω για φυσικές αγορές στο εξωτερικό (ευρώπη, ηπα , ασία) ?

Τώρα που τελειώσαν τα cc, θα μπορώ να κάνω και αναλήψεις απο αυτή χωρις χρεωσή?

πολυ πιθανον σε eurobank να μην εχει τελη διοτι ειναι συνεργασια με την viva wallet , στις αλλες τραπεζες ισως υπαρχει , αλλα κανονικα ειναι χρεωστικη καρτα και οχι προπληρωμενη αρα κανονικα μπορουσες να κανεις αναληψεις.

κανονικα ολες οι αγορες πρεπει να περασουνε .

επειδη η εταιρεια αυτη αποφασιζει και αλλαζει μονη της τις χρεωσεις τουλαχιστον σε επαγγελματικο λογαριασμο που ξερω απο γνωστο αλλαξε τις χρεωσεις και εβαλε οριο για ελαχιστο μηναιο ποσο 30 ευρω απο προμηθειες και αμα δεν το καλυπτες στα αφαιρουσε απο το viva wallet και η χρεωση ενω στην αρχη ητανε ξεκαθαρη , τωρα εχει σπασει σε 3 κομμματια, δες εδω https://support.vivawallet.com/hc/el/articles/360001158285-%CE%A0%CF%8E%CF%82-%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%AF-%CF%84%CE%BF-Interchange-. και επειδη ειναι πολυ ασχημο το 30 ευρω χαρατσι παγιο την σταματησανε ο γνωστος μου την συνεργασια ,σαν ιδιωτης δεν νομιζω να εχεις θεμα αλλα κοιτα που και που , διοτι εκεινος που ειχε επιχειρηση δεν των ενημερωσανε! . διοτι δεν υπηρζχαν οροι οπως πχ οταν παιρνουμε μια χρεωστικη καρτα απο ελληνικη τραπεζα.

Επειδή έχω να ασχοληθώ καιρό....

Top up κάνουμε κανονικά από εθνική έτσι?

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επειδή έχω να ασχοληθώ καιρό....

Top up κάνουμε κανονικά από εθνική έτσι?

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε ποια υπηρεσία αναφέρεσαι;

Τώρα που χαλάρωσαν κι άλλο τα capital controls δοκίμασε κανείς να κάνει top up με χρέωση κάρτας;

δεν νομιζω να παιξει, γιατι οι "απαρογευμενες" συναλλαγες παρεμειναν,

οποιος θελει με καρτα να κανει topup, αμεσα κι επι τοπου, leopay

δεν νομιζω να παιξει, γιατι οι "απαρογευμενες" συναλλαγες παρεμειναν,

οποιος θελει με καρτα να κανει topup, αμεσα κι επι τοπου, leopay

icard σαφώς ανώτερη από leupay.
Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ

γιατί/σε τι;
υποστήριξη - ταυτοποίηση,μικρότερη ελάχιστη προμήθεια, tap and pay και είναι το ίδιο πιστωτικό ίδρυμα με τη δικιά του επωνυμία που υποστηρίζει τη leuleo pay τον κλαιγανε όπως και να τη βαφτίζουν. Ηλίου φαεινοτερον ότι είναι χρηστικοτερο να έχεις απευθείας icard πάρα να μπλέκεις με τα προϊόντα της θυγατρικής της. Edited by loyros
Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ

τι κριμα που μπαινω στο site και μου ζηταει να κατεβασω εφαρμογη για να το χρησιμοποιησω,

γιατι;; στο σαιτ δεν μπορουν να δωσουν register;

υποστήριξη - ταυτοποίηση

υποστηριξη μια χαρα εχω κι απο την leopay, οποτε εχει χρειαστει τους εχω στειλει στο facebook και μου εχουν απαντησει,

ταυτοποιηση; επισης, ειμαι οκ, ταυτοποιημενος, προφανως

μικρότερη ελάχιστη προμήθεια

,

σε τι; σε αγορες online;

προσωπικα δεν βλεπω τι χρησιμοτητα εχουν ακριβως αυτες οι καρτες, ειχα και revolut,

αλλα την σουταρα, γιατι καθε φορα επρεπε να περιμενω και να στελνω μηνυματα για να βαλουν τα λεφτα μου..

εξαλλου οι συναλλαγες μας (οποτε ειναι εφικτο) πρεπει να γινονται με ελληνικες καρτες για να γραφουμε αφορολογητο,

με καρτες εξωτερικου δεν γραφουμε τιποτα, προφανως..

αλλα μια χρειαζεται να βρισκεται στην ακρη για τις συναλλαγες που δεν επιτρεπονται,

οι οποιες δυστυχως υπαρχουν ακομα..

tap and pay

δεν με ενδιαφερει, εχω την φυσικα καρτα, αλλα δεν την εχω χρησιμοποιησει ποτε (κι ουτε προκειται),

εγραψα παραπανω γιατι, ελληνικες καρτες και μονο

και είναι το ίδιο πιστωτικό ίδρυμα με τη δικιά του επωνυμία που υποστηρίζει τη leuleo pay τον κλαιγανε όπως και να τη βαφτίζουν.

εφοσον ειναι το ιδιο, γιατι να μπω ή να μπει καποιος στην διαδικασια για να βγαλει μια καρτα του ιδιου ιδρυματος;

τελοσπαντων, ας βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του, προσωπικα θα μεινω οπως ειμαι..

Η Icard σαφέστατα είναι καλύτερη από την LeuPay (νυν Leopay) μικρότερες προμήθειες αναλήψεως χρημάτων αν ποτέ σου χρειαστεί και μικρότερες προμήθειες εμβασμάτων.

Αλλά για αυτές τις συναλλαγές Ν26 Με μηδενικές προμήθειες.

Απλά μια επιβεβαίωση θέλω για να βγάλω χρήματα με Revolut στην Ρουμανία.

Αν θυμάμαι καλά μέχρι 800 RON/μήνα δεν έχει χρεώσεις.

Άρα πάω σε οποιαδήποτε ΑΤΜ στο Βουκουρέστι και χωρίς καμία προμήθεια βγάζω 550 RON που χρειάζομαι για το ξενοδοχείο;

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Η leupay είναι απαραδεκτοι. Ενω έχουν προβλημα και δε μπορουν να δεχτούν εισερχόμενα εμβάσματα μέσω sepa, δεν το λένε καθαρά στους πελάτες τους αλλά το αποκρύπτουν. Οταν κάποιος στείλει έμβασμα sepa αυτό δε λαμβάνεται αλλά επιστρέφει πίσω σε 5 εργάσιμες λενε!

Μόνο swift εμβάσματα μπορείς να στείλεις πλέον σε αυτους. Για τα πανηγύρια....

Edited by spartak

Από την δευτέρα θα λαμβάνει SEPA σε λογαριασμό στην Αυστρία.

Έστειλε σχετικό e-mail.

Edited by Vasileios

Από την δευτέρα θα λαμβάνει SEPA σε λογαριασμό στην Αυστρία.

Έστειλε σχετικό e-mail.

Βασίλη δε λέει αυτό το email. Λέει να βάλεις πρόσθετα στοιχεία για να φτάσει το έμβασμα. Αυτα τα στοιχεία είναι για εμβάσματα swift ¨οχι για sepa. Ανταποκρίτρια τράπεζα δεν υπάρχει ως επιλογή στα εμβάσματα sepa σε αρκετές τράπεζες

We would like to inform you that LeoPay is currently changing its service provider for SEPA payments in EUR currency.

Temporarily, as of 22nd of October 2018, in order to receive bank transfers in EUR currency, you should use the following information:

Beneficiary IBAN: BG**INTF************** (Your personal IBAN)

Beneficiary Bank name: ICARD AD

BIC: INTFBGSF

Correspondent Bank name: Unicredit Bank Austria, Vienna, Austria

BIC / SWIFT: BKAUATWW

Please remember to inform your payers about the above information. Otherwise the transfer could be returned to the payer.

We would like to inform you that LeoPay is currently changing its service provider for SEPA payments in EUR currency.

Temporarily, as of 22nd of October 2018, in order to receive bank transfers in EUR currency, you should use the following information:

Beneficiary IBAN: BG**INTF************** (Your personal IBAN)

Beneficiary Bank name: ICARD AD

BIC: INTFBGSF

Correspondent Bank name: Unicredit Bank Austria, Vienna, Austria

BIC / SWIFT: BKAUATWW

Please remember to inform your payers about the above information. Otherwise the transfer could be returned to the payer.

Αν πας απο Εθνική (και όχι μόνο) να στείλεις έμβασμα sepa σε αυτα τα στοιχεία δε μπορείς. Δεν υπάρχει πεδίο να συμπληρωσεις ανταποκρίτρια τράπεζα ούτε πεδίο να βάλεις 2 Bic, που σου ζητούν αυτοί. Αυτο σημαίνει ότι δε γίνεται να σταλεί εμβασμα sepa Με τα στοιχεία αυτα.

Χαχα έχουν γούστο εκεί στη Ν26 με το σημερινό update, τρομερό description!!7f4998c7149bb926d151903008c6ddeb.jpg

129026.png?1640591734

Βασίλη ποια έκδοση έχεις ? Δε βλέπω κάποιο update...τελευταίο μου δείχνει στις 27 /9 , έκδοση 3.16

Βασίλη ποια έκδοση έχεις ? Δε βλέπω κάποιο update...τελευταίο μου δείχνει στις 27 /9 , έκδοση 3.16
Update 18 October, έκδοση 3.17 Νίκο. Θα γίνει rollout σιγά σιγά.

129026.png?1640591734

οι καινούργιες ICARD είναι έκδοσης Bank of Nova Scotia οπότε νομίζω άλλαξε ο παροχος πληρωμών τους.

οι καινούργιες ICARD είναι έκδοσης Bank of Nova Scotia οπότε νομίζω άλλαξε ο παροχος πληρωμών τους.

Πόσο καινούριες; Από πότε; Μην εμπιστεύεσαι απόλυτα τα συστηματα αναζητησης bin...