testatos Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Καλησπερα. Συνδεσα την revolut στο paypal.που θα βρω τον κωδικο συναλλαγης για να ολοκληρωθει η πιστοποιηση στο paypal? Ευχαριστω Πρεπει να επιλεξεις απο το paypal να σε χρεωσει το 1.5 ευρω ωστε να εμφανιστεί στην revolut η συναλλαγή. Απλα μπαίνεις στο app και βλέπεις την συναλλαγή με τον κωδικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knkonnou Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 (edited) ευχαριστω. γνωριζει καποιος τη διαδικασια? ευχαριστω ..ακυρο.το βρηκα.ευχαριστω Edited September 1, 2016 by knkonnou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Καλησπέρα. Για φόρτιση από Eurobank υπάρχει κάποια έτοιμη φόρμα? Ευχαριστω Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotinio Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Θέλω να μου πείτε viva vs revolut ποια είναι καλύτερη?? Viva έχω ήδη και σκεφτόμουν να φτιαξω revolut επειδή θα πάω ταξίδι εξωτερικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 (edited) η .revolut. είναι πάρα πολύ καλη για το εξωτερικό, ειδικά αν θέλεις να τραβήξεις χρήματα από τα ATM.... οι ισοτιμίες που δίνει είναι αυτές που έχει το xe.com .... την χρησιμοποίησα το καλοκαίρι σε κροατια και σερβια.... αντίθετα η skrill έχει κάτι μικρές παραπάνω χρεώσεις.... προσοχή.... να αφήνεις την κάρτα να κανει την μετατροπή και όχι την τράπεζα που έχει το ατμ.....σου βγάζει σχετικό μήνυμα όταν αρχίζει η συναλλαγή..... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Edited September 17, 2016 by HEO Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 τι μπορει να κανω λαθος και μου ζητανε 15 ευρω εξτρα εξοδα στη revolut?δε βαζω σωστα λεει το bic η το iban.δοκιμασα με κενα κτλ,καμια αλλαγη Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 τι μπορει να κανω λαθος και μου ζητανε 15 ευρω εξτρα εξοδα στη revolut?δε βαζω σωστα λεει το bic η το iban.δοκιμασα με κενα κτλ,καμια αλλαγη Ακριβως αυτο. Δεν βαζεις σωστα το ΙΒΑΝ ή το BIC. Οχι κενα....... Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 (edited) Ακριβως αυτο. Δεν βαζεις σωστα το ΙΒΑΝ ή το BIC. Οχι κενα....... εννοειται εχω δοκιμασει με η χωρις κενα κ παλι το ιδιο..eurobank.. edit,εβγαλε κατι αυτοματα η eurobank κ περασε Edited September 19, 2016 by blade_ Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Επίσης πρέπει πάντα τα έξοδα για το έμβασμα να είναι στην επιλογή SHA για να πληρώνουμε μόνο 1€ το έμβασμα. Αν και πλέον κάνουμε top-up με χρεωστική δωρεάν με μίνιμουμ 10€ και με πιστωτική με χρέωση 1% (δεν ξέρω αν έχει ελάχιστο ποσό σε αυτήν την περίπτωση). Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Revolut εκανα 50 ευρώ top up με χρεωστικη της Πειραιώς και από τότε δεν μπορώ να ξαναβάλω χρήματα με την ίδια διαδικασία. Πάντα μου λέει not successful από 20 που δοκίμασα μέχρι 200. Μιλάω τώρα με το support να δω τι παίζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Revolut εκανα 50 ευρώ top up με χρεωστικη της Πειραιώς και από τότε δεν μπορώ να ξαναβάλω χρήματα με την ίδια διαδικασία. Πάντα μου λέει not successful από 20 που δοκίμασα μέχρι 200. Μιλάω τώρα με το support να δω τι παίζεται. Μόνο μα μόνο μέσο εμβασματος από WINBANK και όχι μέσο κάρτας απευθείας (έχουμε ακόμη capital controll βλέπεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirobabis Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Revolut εκανα 50 ευρώ top up με χρεωστικη της Πειραιώς και από τότε δεν μπορώ να ξαναβάλω χρήματα με την ίδια διαδικασία. Πάντα μου λέει not successful από 20 που δοκίμασα μέχρι 200. Μιλάω τώρα με το support να δω τι παίζεται. Την έχεις κάνει verify την κάρτα ; Μήπως φταίει αυτο. Παράθεση www.slotgames.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Μόνο μα μόνο μέσο εμβασματος από WINBANK και όχι μέσο κάρτας απευθείας (έχουμε ακόμη capital controll βλέπεις) Το κακό με το εμβασμα είναι ότι καθυστερεί αλλά όπως και να έχει αναγκαστικά θα κάνω μέσω αυτού ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Την έχεις κάνει verify την κάρτα ; Μήπως φταίει αυτο. Τι εννοείς verify? Έχω κάνει μια φορά top up και έβαλα κανονικά τους κωδικούς 3d secure της WINBANK που λέει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Revolut εκανα 50 ευρώ top up με χρεωστικη της Πειραιώς και από τότε δεν μπορώ να ξαναβάλω χρήματα με την ίδια διαδικασία. Πάντα μου λέει not successful από 20 που δοκίμασα μέχρι 200. Μιλάω τώρα με το support να δω τι παίζεται. Άλλαξε κατηγορία η revolut στης τράπεζες και τώρα η κατηγορία που είναι (Οικονομικά ιδρύματα) οπου επρεπε να ειναι κανονικα ειναι στην λιστα των Capital Controls και ετσι μπλοκάρονται η συναλλαγές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Επίσης πρέπει πάντα τα έξοδα για το έμβασμα να είναι στην επιλογή SHA για να πληρώνουμε μόνο 1€ το έμβασμα. Αν και πλέον κάνουμε top-up με χρεωστική δωρεάν με μίνιμουμ 10€ και με πιστωτική με χρέωση 1% (δεν ξέρω αν έχει ελάχιστο ποσό σε αυτήν την περίπτωση). γινεται και απο τη χρεωστικη απευθειας?mastercard πχ? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphaleaderr Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Μόνο μα μόνο μέσο εμβασματος από WINBANK και όχι μέσο κάρτας απευθείας (έχουμε ακόμη capital controll βλέπεις) τον προηγουμενο μηνα μπορουσες κανονικα με καρτα.... αλλα κοπηκε φαινεται... Παράθεση Current status: Galaxy S21+, Huawei Matebook 14 (2020), Mi Air 13 (2017) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Το κακό με το εμβασμα είναι ότι καθυστερεί αλλά όπως και να έχει αναγκαστικά θα κάνω μέσω αυτού αναγκαστικά αυτο αφού πλέον θεωρείτε τράπεζα και οχι διαμεσολαβητής (όπως παλιά) κάρτες δεν θα περνάνε τον προηγουμενο μηνα μπορουσες κανονικα με καρτα.... αλλα κοπηκε φαινεται... γιατί πλέον σαν τράπεζα θεωρείτε η revolut (οικονομικό ίδρυμα) συγκεκριμένα πλέον cp πιανει πάνω του κανονικότατα (εξαιρούνται τα εμβάσματα (νομίζω κιόλας να μην λέω ψέματα ) αν μπορεί καποιος να δοκιμάσει να δει αν περναει το έμβασμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirobabis Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Το κακό με το εμβασμα είναι ότι καθυστερεί αλλά όπως και να έχει αναγκαστικά θα κάνω μέσω αυτού ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τι εννοείς verify? Έχω κάνει μια φορά top up και έβαλα κανονικά τους κωδικούς 3d secure της WINBANK που λέει Αν και ειναι ανώφελο πλέον γιατί έκλεισαν την τρύπα ( μόλις δοκίμασα ) και υπάγεται αυτο το top up στα capitals control, κοιτά εκεί που κανείς top up την κάρτα σου αν λέει απο κάτω "card details are saved securely ". Αν όχι , πρέπει να βάλεις έναν 4ψήφιο της συναλλαγής και να σκανάρει την κάρτα σου Παράθεση www.slotgames.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 αναγκαστικά αυτο αφού πλέον θεωρείτε τράπεζα και οχι διαμεσολαβητής (όπως παλιά) κάρτες δεν θα περνάνε γιατί πλέον σαν τράπεζα θεωρείτε η revolut (οικονομικό ίδρυμα) συγκεκριμένα πλέον cp πιανει πάνω του κανονικότατα (εξαιρούνται τα εμβάσματα (νομίζω κιόλας να μην λέω ψέματα ) αν μπορεί καποιος να δοκιμάσει να δει αν περναει το έμβασμα Εμβασμα στελνεις κανονικα.Δεν υπαρχει προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 μολις μου ηρθε μήνυμα απο piraios οτι από αύριο μπορώ να κάνω αγορές από το εξωτερικό (Τα περισσότερα πράγματα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 μολις μου ηρθε μήνυμα απο piraios οτι από αύριο μπορώ να κάνω αγορές από το εξωτερικό (Τα περισσότερα πράγματα) χρεωνουν το 2.5 ευρω οπως η eurobank?αυτο ειναι το θεμα.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 δυστυχώς οι ελληνικές χρεωστικες κάρτες δεν γίνονται αποδέκτες αππ τη revolut..... έφαγα και εγω πόρτα, Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 χρεωνουν το 2.5 ευρω οπως η eurobank?αυτο ειναι το θεμα.. Κάποιος να τσεκάρει αν μπορεί γιατί πραγματικά δεν μου λείπει κάτι για να πάρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Κρίμα και πάνω που είχα χαρεί με την ιδέα ότι μπορούμε να κάνουμε πλέον topup instant απευθείας δηλαδή με την χρεωστικη κάρτα. Αντε πάλι εμβασμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 (edited) Η Πειραιώς από όσο ξέρω κρατάει 2% επί του ποσού της συναλλαγής. Edited September 22, 2016 by al3x1k0 Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts