yannismar Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Σχετικά με το fb messenger, εγκατέστησα σήμερα το build της υπογραφής μου και πήρε ένα update o messenger, μέσα στο μενού του κάτω δεξιά που είναι το γρανάζι έχει ένα θαυμαστικό που αν πατήσω πάνω με πάει στις ρυθμίσεις και από εκεί στο turn on Notifications και δίπλα έχει το κόκκινο θαυμαστικό. Τα notifications μου είναι όμως ενεργοποιημένα και δε μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο. Έχει κανείς καμία ιδέα; Παράθεση Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν οι υπολογιστές σπρώχνουν την τεχνολογία για να μας κρατούν απασχολημένους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Σχετικά με το fb messenger, εγκατέστησα σήμερα το build της υπογραφής μου και πήρε ένα update o messenger, μέσα στο μενού του κάτω δεξιά που είναι το γρανάζι έχει ένα θαυμαστικό που αν πατήσω πάνω με πάει στις ρυθμίσεις και από εκεί στο turn on Notifications και δίπλα έχει το κόκκινο θαυμαστικό. Τα notifications μου είναι όμως ενεργοποιημένα και δε μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο. Έχει κανείς καμία ιδέα; Αυτό ψάχνω κι εγώ. Θα δοκιμάσω απενεργοποίηση/ενεργοποίηση και μετά επανεγκατάσταση εφαρμογής. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 (edited) Και εγώ επιβεβαιώνω ότι το rotation πλέον δεν υπάρχει (λόγο των προβλημάτων που είχε στην προηγούμενη έκδοση) ενώ οι ειδοποιήσεις έρχονται κανονικά παρόλο που μέσα στην εφαρμογή η επιλογή φαίνεται να μην λειτουργεί. Επίσης, δεν ξέρω αν αυτό γινόταν και πριν, αλλά όταν είσαι μέσα στον browser και δέχεσαι μηνύματα, οι ειδοποιήσεις δεν έρχονται στο κινητό, και έτσι δεν σου σπάει τα νεύρα όπως κάνει για παράδειγμα το WhatsApp το οποίο βαράει σε δεκαπέντε συσκευές. Edited July 26, 2016 by stewe Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannismar Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Αυτό ψάχνω κι εγώ. Θα δοκιμάσω απενεργοποίηση/ενεργοποίηση και μετά επανεγκατάσταση εφαρμογής. Έκανα delete και re-install. Δεν άλλαξε κάτι. Παράθεση Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν οι υπολογιστές σπρώχνουν την τεχνολογία για να μας κρατούν απασχολημένους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Έκανα delete και re-install. Δεν άλλαξε κάτι. Και εγώ έκανα reinstall και το θαυμαστικό υπάρχει ακόμα, αλλά οι ειδοποιήσεις έρχονται κανονικά... Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgb Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Μηπως στο settings του τηλεφωνου εχεις μπλοκαρει την εφαρμογη στο notifications and actions? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannismar Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Και εγώ έκανα reinstall και το θαυμαστικό υπάρχει ακόμα, αλλά οι ειδοποιήσεις έρχονται κανονικά... Και εμένα το ίδιο. Παράθεση Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν οι υπολογιστές σπρώχνουν την τεχνολογία για να μας κρατούν απασχολημένους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Και εμένα το ίδιο. Κάποιο bug θα τους ξέφυγε. Το καλό είναι ότι το bug θεωρεί ότι οι ειδοποιήσεις είναι ενεργοποιημένες και όχι το αντίθετο. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Δεν τα ξέρω. Απο τα 8.1 μπήκα στα WP και τη μόνη αναβάθμιση που πέρασα ήταν η Denim. Δεν χρειαζόταν hard reset! Με λίγα λόγια δεν έκανα ποτέ!!!! Μ' αρεσουν γι αυτο μένω και ρωτάω! Αλλιώς θα είχα φύγει κιόλας! ;) Evris,από την στιγμή που έχεις άποψη για τα 10άρια μήνες πριν τα δοκιμάσεις,θεωρώ πως ξέρεις τι κάνουμε και τι όχι και όποιες ιδιαιτερότητες έχουν. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Σχετικά με το fb messenger, εγκατέστησα σήμερα το build της υπογραφής μου και πήρε ένα update o messenger, μέσα στο μενού του κάτω δεξιά που είναι το γρανάζι έχει ένα θαυμαστικό που αν πατήσω πάνω με πάει στις ρυθμίσεις και από εκεί στο turn on Notifications και δίπλα έχει το κόκκινο θαυμαστικό. Τα notifications μου είναι όμως ενεργοποιημένα και δε μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο. Έχει κανείς καμία ιδέα; bug είναι. ότι και να κάνετε δεν θα φύγει το θαυμαστικό. απλά περιμένετε νέο update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Από τα 10άρια που ήμουν, πέρασα τα 8.1 στο 930 λόγο προβλημάτων υπερθέρμανσης, έκανα πάλι εγκατάσταση τα 10 και τώρα είμαι στην .494. Το θέμα που έχω το οποίο δεν είχα πριν είναι ότι το live tile του ημερολογίου δεν δουλεύει. Δηλαδή λέει "Ημερολόγιο του Outlook" και δεν δείχνει ημερομηνία. Έχει κανείς λύση σε αυτό; Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 (edited) Από τα 10άρια που ήμουν, πέρασα τα 8.1 στο 930 λόγο προβλημάτων υπερθέρμανσης, έκανα πάλι εγκατάσταση τα 10 και τώρα είμαι στην .494. Το θέμα που έχω το οποίο δεν είχα πριν είναι ότι το live tile του ημερολογίου δεν δουλεύει. Δηλαδή λέει "Ημερολόγιο του Outlook" και δεν δείχνει ημερομηνία. Έχει κανείς λύση σε αυτό; άνοιξε μια το ημερολόγιο και μετά κλειστο πάλι και κανε soft reset. Edited July 26, 2016 by sony76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 (edited) Evris,από την στιγμή που έχεις άποψη για τα 10άρια μήνες πριν τα δοκιμάσεις,θεωρώ πως ξέρεις τι κάνουμε και τι όχι και όποιες ιδιαιτερότητες έχουν. Κακώς το θεωρείς! Μήνες πριν δεν ήταν δικες μου απόψεις! Οι φόβοι μου ήταν για διαφορα προβλήματα που έλεγαν οτι υπήρχαν στα 10! Το hard reset τι σχέση έχει μ' αυτά; Όταν δεν έχεις κάνει ποτέ, λογικό είναι να μην ξέρεις! Δεν γεννιέσαι μαθημένος! ;) Edited July 26, 2016 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Φυσικά και έχει σχέση.Κάνοντας λοιπόν(λανθασμένη)αρκετές φορές απλή μεταφορά σχόλια άλλων,όλο και κάπου θα είχες διαβάσει για το Hard Reset τόσο καιρό. Αλλά όπως και να έχει και για να τελειώνουμε,ή απάντηση σου έχει δωθεί. Είναι στο χέρι σου αν θα περιμένεις να έρθει το update ή θα το κάνεις από τώρα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannismar Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 (edited) Δεν υπάρχει πλέον το θαυμαστικό στο menu του messenger. Αλλά αν πατήσεις το γρανάζι με τις ρυθμίσεις το βρίσκεις ακόμη εκεί. UPDATE: Διορθώθηκε με νέο update. UPDATE2: Επίσης υπάρχουν τα κουμπιά για κλήση και βίντεο κλήση αλλά δε κάνουν τίποτε. Edited July 27, 2016 by yannismar Παράθεση Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν οι υπολογιστές σπρώχνουν την τεχνολογία για να μας κρατούν απασχολημένους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgePl85 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Υπάρχει επίσημη εφαρμογή Facebook (από τη ίδια τη Facebook) ή μόνο αυτη της Microsoft? Αν ναι πως την κατεβάζουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 update για το messenger Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Καλησπέρα,υπάρχει προβλημα με το instagram;;Διοτι δεν μου αφήνει καμμια φωτογραφια να ανεβει.Υπαρχει καμμια αλλη εναλλακτικη εφαρμογη του που να αξιζει? Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 update για το messenger Δεν είδα κάποια διαφορά. Εσύ; Περίμενα να δω κλήση και βιντεοκλήση αλλά... :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 (edited) Δεν υπάρχει πλέον το θαυμαστικό στο menu του messenger. Αλλά αν πατήσεις το γρανάζι με τις ρυθμίσεις το βρίσκεις ακόμη εκεί. UPDATE: Διορθώθηκε με νέο update. UPDATE2: Επίσης υπάρχουν τα κουμπιά για κλήση και βίντεο κλήση αλλά δε κάνουν τίποτε. Υπήρχαν και πριν το update! ;) Είναι στο χέρι σου αν θα περιμένεις να έρθει το update ή θα το κάνεις από τώρα. Λογικά θα περιμένω το update. Κοντά ειναι! :) Edited July 27, 2016 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Καλησπέρα,υπάρχει προβλημα με το instagram;;Διοτι δεν μου αφήνει καμμια φωτογραφια να ανεβει.Υπαρχει καμμια αλλη εναλλακτικη εφαρμογη του που να αξιζει? προσπάθησε να αναβάσεις μία φωτογραφία χωρίς να βάλεις τοποθεσία. ούτε βάση gps ούτε χειροκίνητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 προσπάθησε να αναβάσεις μία φωτογραφία χωρίς να βάλεις τοποθεσία. ούτε βάση gps ούτε χειροκίνητα Εκανα οπως ακριβώς μου ειπες.Τιποτα.Μου βγάζει μονο απέτυχε το βελακι για επαναφορτωση και το Χ για cancel,πατώ το βελάκι,τιποτα!οποτε αναγκαστικά Χ και τέλος! Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Εκανα οπως ακριβώς μου ειπες.Τιποτα.Μου βγάζει μονο απέτυχε το βελακι για επαναφορτωση και το Χ για cancel,πατώ το βελάκι,τιποτα!οποτε αναγκαστικά Χ και τέλος! εγώ έχω το θέμα με την τοποθεσία. χωρίς ανεβαίνει κανονικά. α....που έχεις το instagram; συσκευή η sd; ξέρω ότι πολλές φορές δεν λειτουργεί σωστά αν είναι στην SD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Ειτε στην κάρτα το εχω ειτε στην μνήμη ενα και το αυτο(δοκιμασμενα αυτο.Τωρα ειναι στην μνημη).Εχω αρχισει και απογοητευομαι ,και απο οσο βλέπω υπαρχει μεγαλη ασταθεια στις εφαρμογες,απο την ημέρα που πήρα τα 10,και σκεφτομαι σοβαρα να την πουλέψω. Κανένας Client για IG υπάρχει?Ποτε ειπαμε οτι ερχεται η αναβάθμιση στα κινητα;;; Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. July 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2016 Ειτε στην κάρτα το εχω ειτε στην μνήμη ενα και το αυτο(δοκιμασμενα αυτο.Τωρα ειναι στην μνημη).Εχω αρχισει και απογοητευομαι ,και απο οσο βλέπω υπαρχει μεγαλη ασταθεια στις εφαρμογες,απο την ημέρα που πήρα τα 10,και σκεφτομαι σοβαρα να την πουλέψω. Κανένας Client για IG υπάρχει?Ποτε ειπαμε οτι ερχεται η αναβάθμιση στα κινητα;;; την επόμενη τρίτη. κοίτα δεν ξέρω τι να πω πρωσικά εδώ και εβδομάδες δεν έχω θέμα με το instagram περα που καμία φόρα δεν ανεβάζει όταν βάζω τοποθεσία. δοκίμασε να το σβήσεις και να το περάσεις ξανά και κανε και ένα soft reset . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts