vaggef1973 Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Αν είναι Amoled η οθόνη σου, ναι, το λευκό καταναλώνει περισσότερη ενέργεια από το μαύρο. Αν είναι Lcd, όχι, είναι ακριβώς το ίδιο. Για το 950XL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Αυτό με το HDR και την επεξεργασία το κάνει και σε εμένα, 640 LTE. Δεν έχω βρει τι φταίει. Έχουν χαλάσει κάπως την κάμερα ελπίζω μετά από κάποια αναβάθμιση να την ξαναφτιάξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Για το 950XL Το 950XL έχει Amoled, άρα ναι, το λευκό καταναλώνει περισσότερη ενέργεια. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Στο mTalk πάντα σου άνοιγε το τελευταίο φόρουμ που έβλεπες ή είχε επιλογή στην αρχή οθόνη; Υπάρχει κάποια ρύθμιση για αυτό και μου διαφεύγει; Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Έχετε ξανακούσει τίποτα για εγκατάσταση των εφαρμογών στα wm όπως στα 8.1 από το pc? Ήταν αρκετά βολικό πολλές φορές. Έκανες τη εγκατάσταση από το pc σου και εμφανισζόταν η εφαρμογή εγκατεστημένη στο κινητό. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Σήμερα παρατήρησα ότι βγάζει πρόβλημα με το WiFi,ενώ υπάρχει το δίκτυο δεν μπορεί να συνδεθεί.Με επανεκκίνηση όλα καλά,αργότερα φεύγοντας από τον χώρο αυτό και οταν επανήλθα,πάλι δεν μπορούσε να συνδεθεί.Αυτό παρουσιάστηκε τωρα με την 494,με τις προηγούμενες δεν είχα θεμα. Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
portomarko Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Από ραδιόφωνο τι κάνουμε ρε παιδες; (όχι ιντερνετικό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 (edited) Βγήκε η preview έκδοση του skype για αυτούς που είναι στην redstone αλλα στο ελληνικό region δεν την βγάζει ακόμα την έβαλε κανεις; Edit Τα κατάφερα 11.6.187 Edited July 18, 2016 by b16b Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Από ραδιόφωνο τι κάνουμε ρε παιδες; (όχι ιντερνετικό) Radio FM phone Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Βγήκε η preview έκδοση του skype για αυτούς που είναι στην redstone αλλα στο ελληνικό region δεν την βγάζει ακόμα την έβαλε κανεις; Edit Τα κατάφερα 11.6.187 Εντυπώσεις θα μας πεις η θέλεις παρακάλια????....:lol: :lol: :lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Εντυπώσεις θα μας πεις η θέλεις παρακάλια????....:lol: :lol: :lol: Ωραίο φαίνεται αλλα έκανα μόνο μια δοκιμαστική κλίση βίντεο λέει μπορείς να κανεις βίντεο κλίση μέχρι 25 άτομα Δυστυχώς δεν χρησιμοποιείται το skype πια όσο θα έπρεπε Απορώ γιατί σκότωσε το messenger που αγαπάγαμε όλοι Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Ήρθε ριζική αλλαγή στο φεησμπουκ για τα wm, η εφαρμογή είμαι πλέον όπως του αηος. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. July 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2016 Εγώ μόνο whatsapp βλέπω. Οχι fb. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Εγώ μόνο whatsapp βλέπω. Οχι fb. Κι εγώ (+ OneNote). Ίσως ο φίλος βρήκε τώρα την universal beta. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Radio FM phone Υποστηρίζει ακρόαση από το ηχείο όπως η μαμά εφαρμογή; Στάλθηκε από το HTC One A9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Υποστηρίζει ακρόαση από το ηχείο όπως η μαμά εφαρμογή; Στάλθηκε από το HTC One A9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στα 8.1 που την έχω δεν υποστηρίζει. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Κατεβάστε το fb beta στο store, αυτό εννοούσα. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Κατεβάστε το fb beta στο store, αυτό εννοούσα. το ίδιο λέτε. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Υπαρχει εφαρμογη ραδιοφωνου χωρις δεδομενα εκτος του radio fm fhone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Κατεβάστε το fb beta στο store, αυτό εννοούσα. Εννοείς αυτή που βγήκε πριν μέρες από fb inc επιτέλους; Την έχουμε :) Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Εννοείς αυτή που βγήκε πριν μέρες από fb inc επιτέλους; Την έχουμε :) οκ τότε. :p;) Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Υποστηρίζει ακρόαση από το ηχείο όπως η μαμά εφαρμογή; Στάλθηκε από το HTC One A9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ακόμα με το Α9 είσαι; Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Airness6 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Η συγκεκριμένη έκδοση FB (beta) πρέπει να βγήκε μόνο για μια μέρα και για λίγη ώρα. Δηλαδή όποιος πρόλαβε την πηρέ. Γιατί σε εμένα ποτέ δεν την εμφάνισε στο store (ούτε καν για update κάτι) και μετά απο λίγο ψάξιμο που έκανα βρήκα το λινκ για αυτή την έκδοση και πλέον λέει οτι αυτήν την στιγμή δεν είναι διαθέσιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Η συγκεκριμένη έκδοση FB (beta) πρέπει να βγήκε μόνο για μια μέρα και για λίγη ώρα. Δηλαδή όποιος πρόλαβε την πηρέ. Γιατί σε εμένα ποτέ δεν την εμφάνισε στο store (ούτε καν για update κάτι) και μετά απο λίγο ψάξιμο που έκανα βρήκα το λινκ για αυτή την έκδοση και πλέον λέει οτι αυτήν την στιγμή δεν είναι διαθέσιμη. Δοκίμασε να βάλεις Region: Γερμανία ή Γαλλία και κάνε αναζήτηση. Έτσι την κατέβασα και μετά γύρισα στο region "μου", USA. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2016 Η συγκεκριμένη έκδοση FB (beta) πρέπει να βγήκε μόνο για μια μέρα και για λίγη ώρα. Δηλαδή όποιος πρόλαβε την πηρέ. Γιατί σε εμένα ποτέ δεν την εμφάνισε στο store (ούτε καν για update κάτι) και μετά απο λίγο ψάξιμο που έκανα βρήκα το λινκ για αυτή την έκδοση και πλέον λέει οτι αυτήν την στιγμή δεν είναι διαθέσιμη. Γύρισε region Γερμανία και θα την κατεβάσει. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts