bill971 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Αυτό εννοεις? Ναι αυτό. Δε μου βγάζει την επιλογή αυτή όταν πατάω πάνω στη σημείωση. Καμιά επιλογή δε μου βγάζει δηλαδή. & έχω επίσημη έκδοση στο τηλέφωνο. Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Είναι αραγε σε επισημη εκδοση ο φιλος? Αν κρίνω από το προηγούμενο του μήνυμα με το πρόβλημα του Viber, μάλλον την κανονική έκδοση έχει. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy7 Δημ. June 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2017 Έχετε ακούσει καμιά εξέλιξη σχετικά με το πρόβλημα με τα μηνύματα? τελικά το πρόβλημα λύθηκε με hard reset έχασα μια+ ώρα από την ζωή μου για να το ξαναστήσω θα έπρεπε να υπάρχει πιο απλή λύση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos988 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 τελικά το πρόβλημα λύθηκε με hard reset έχασα μια+ ώρα από την ζωή μου για να το ξαναστήσω θα έπρεπε να υπάρχει πιο απλή λύση Αν περίμενες μία μέρα, θα γλίτωνες το hard reset! Χτες βράδυ ήρθε ενημέρωση και δουλεύουν πλέον κανονικά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Εμένα παιδιά δεν ήρθε ούτε ενημέρωση για τα μηνύματα ούτε την άλλη φορά για τις επαφές που δεν λειτουργούσανε. Ποια έκδοση Windows έχετε; Την 15063.414 ή την 14393.XXX;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos988 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 Εμένα παιδιά δεν ήρθε ούτε ενημέρωση για τα μηνύματα ούτε την άλλη φορά για τις επαφές που δεν λειτουργούσανε. Ποια έκδοση Windows έχετε; Την 15063.414 ή την 14393.XXX;; 14393.14393 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 (edited) Εμένα ήρθε η ενημέρωση του outlook πριν λίγο. Για μηνύματα ούτε εμένα ήρθε ενημέρωση. Αλλά λειτουργούν κανονικά. Στις επαφές εχει λίγο καιρό που ήρθε η ενημέρωση και λειτουργούν μια χαρά και αυτές! ;) Εγώ έχω την 15063.414. Edited June 28, 2017 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy7 Δημ. June 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2017 και εγώ έχω την 15063.414 και ήρθε μόνο για τα μαιλ ενημέρωση πόσο άλλο, 8 ημέρες περίμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. June 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2017 και εγώ έχω την 15063.414 και ήρθε μόνο για τα μαιλ ενημέρωση πόσο άλλο, 8 ημέρες περίμενα Ξαναήρθε ενημέρωση για το mail (outlook) πριν λίγο! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. July 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2017 (edited) κατι εχουν κανει με τα μηνυματα γενικοτερα. οποτε πας να γραψεις κατι, δε φαινεται τι γραφεις. μονο εγω το εχω αυτο? τι βλακεια καναν παλι. ελεος πραγματικα εντιτ για μηπως την πατησει και αλλος. αν πατησεις παρατεταμενα το σπεις, μπορεις να μετακινησεις το πληκτρολογιο, και ετσι επανερχεται στην κανονικη του θεση Edited July 2, 2017 by BURNIN_AMBITION Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 (edited) Ήρθε ενημέρωση για το Telegram και δεν μπορεί να την εγκαταστήσει. 4-5 προσπάθειες και όλο σφάλμα έβγαινε! Έκανα soft reset και τώρα ούτε το store ανοίγει! :( Edit: Εξακολουθεί να μην ενημερώνετε.... :( Edited July 4, 2017 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 (edited) Το χειρότερο δεν είναι αυτό. Το χειρότερο είναι πως δεν λειτουργεί η ίδια η εφαρμογή μετά την αποτυχία της αναβάθμισης. Τώρα τι να πω; Μήπως να την σβήσω γιατί κάποιοι άλλοι δεν την χρειάζονται; Το γεγονός πως κάθε φορά (όχι μόνο στην συγκεκριμένη εφαρμογή αλλά γενικά σε όλες) προσπαθεί να κατεβάσει όλο το πακέτο και όχι το μέρος της εφαρμογης της αναβάθμισης;;; Εποχές android τρία χρόνια πίσω. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Edited July 5, 2017 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 (edited) Το χειρότερο δεν είναι αυτό. Το χειρότερο είναι πως δεν λειτουργεί η ίδια η εφαρμογή μετά την αποτυχία της αναβάθμισης. Τώρα τι να πω; Μήπως να την σβήσω γιατί κάποιοι άλλοι δεν την χρειάζονται; Το γεγονός πως κάθε φορά (όχι μόνο στην συγκεκριμένη εφαρμογή αλλά γενικά σε όλες) προσπαθεί να κατεβάσει όλο το πακέτο και όχι το μέρος της εφαρμογης της αναβάθμισης;;; Εποχές android τρία χρόνια πίσω. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Μια χαρά λειτουργεί η εφαρμογή. Μόλις πριν λίγο έστειλα μήνυμα! Απλά δεν την ενημερώνει. Θα δοκιμάσω και τώρα να δω τι γίνετε και θα επανέλθω. Edit: Μπα ξανά τα ίδια. Δεν μπορεί να ενημερωθεί η εφαρμογή Telegram! :( Έστειλα και feedback στα σχόλια χθες το απόγευμα! Edited July 5, 2017 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Σε μένα δεν λειτουργεί πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Μια χαρά λειτουργεί η εφαρμογή. Μόλις πριν λίγο έστειλα μήνυμα! Απλά δεν την ενημερώνει. Θα δοκιμάσω και τώρα να δω τι γίνετε και θα επανέλθω. Edit: Μπα ξανά τα ίδια. Δεν μπορεί να ενημερωθεί η εφαρμογή Telegram! :( Έστειλα και feedback στα σχόλια χθες το απόγευμα! τώρα δεν ξέρεις την απάντηση; Σε σένα μόνο και κάτι δεν έχεις κάνει καλά και τα γνωστά....:lol: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Το γεγονός πως κάθε φορά (όχι μόνο στην συγκεκριμένη εφαρμογή αλλά γενικά σε όλες) προσπαθεί να κατεβάσει όλο το πακέτο και όχι το μέρος της εφαρμογης της αναβάθμισης;;; Εποχές android τρία χρόνια πίσω. Είσαι σίγουρος ότι κατεβαίνει όλο το πακέτο; Μπορεί να δείχνει έτσι, αλλά στην πράξη να είναι διαφορετικό το μέγεθος. https://blogs.msdn.microsoft.com/appinstaller/2016/12/03/differential-updates-for-uwp-apps/ Το παραπάνω αφορά μόνο στις UWP και δεν το έχω ψάξει περισσότερο. Αν δεν ισχύει πάντως, έχεις δίκιο ότι έχει αργήσει αν και έχει ανακοινωθεί. Το ίδιο ισχύει για τις αναβαθμίσεις εκδόσεων λειτουργικού. Ότι δηλαδή θα είναι differential updates. https://blogs.windows.com/windowsexperience/2017/03/02/an-update-on-our-unified-update-platform-uup/#hB6y246RLjXYxXHD.97 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 (edited) τώρα δεν ξέρεις την απάντηση; Σε σένα μόνο και κάτι δεν έχεις κάνει καλά και τα γνωστά....:lol: Γιατί απαντάνε κιόλας; :lol: Είμαι περίεργος να δω αν έρθει κάποια άλλη ενημέρωση εφαρμογής, θα εγκατασταθει ή ειναι πρόβλημα μονο για το Telegram! :worry: Edited July 5, 2017 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Γιατί απαντάνε κιόλας; :lol: Είμαι περίεργος να δω αν έρθει κάποια άλλη ενημέρωση εφαρμογής, θα εγκατασταθει ή ειναι πρόβλημα μονο για το Telegram! :worry: Λάθος παραθεση σόρρυ. τον φίλο από πάνω ήθελα να παραθέσω. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Εξακολουθώ να αντιμετωπίζω ένα πολύ ενοχλητικό θέμα με τις επαφές. Τις έχω περασμένες στο Google (Gmail) και τις βλέπει από εκεί, αλλά εδώ και λίγο καιρό, άγνωστο γιατί, έχει συνδέσει τυχαία διάφορες επαφές και στην αναγνώριση κλήσης γίνεται ένα κουλοβάχατο. Από κινητό android και στο λογαριασμό Gmail δε συμβαίνει αυτό Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Γειά σε όλους τους εναπομείναντες ρομαντικούς χρήστες. Δεδομένα: Έχω ένα Lumia 1020 64αρι, σε wm10 10586.107. Δεν σκοπεύω να το αναβαθμίσω παραπάνω. Έχει όμως την παλιά εφαρμογη Viber. Ερώτηση: Μπορεί κάποιος να δώσει λινκ προς το Viber των wm10? Όσο κι αν ψάχνω manually για ενημερώσεις ή google, δεν πέτυχα κάτι Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Είμαι περίεργος να δω αν έρθει κάποια άλλη ενημέρωση εφαρμογής, θα εγκατασταθει ή ειναι πρόβλημα μονο για το Telegram! :worry: Από περιέργεια δοκίμασα το telegram. Εγκαταστάθηκε κανονικά. Έχουν δοθεί και κλήσεις. Εξακολουθώ να αντιμετωπίζω ένα πολύ ενοχλητικό θέμα με τις επαφές. Τις έχω περασμένες στο Google (Gmail) και τις βλέπει από εκεί, αλλά εδώ και λίγο καιρό, άγνωστο γιατί, έχει συνδέσει τυχαία διάφορες επαφές και στην αναγνώριση κλήσης γίνεται ένα κουλοβάχατο. Από κινητό android και στο λογαριασμό Gmail δε συμβαίνει αυτό Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα φιλτραρίσματος επαφών από διάφορους λογαριασμούς. Στις επαφές ακριβώς κάτω από το πεδίο αναζήτησης κάνε κλικ στο κείμενο "showing accounts". Στα ελληνικά, μάλλον θα είναι: "εμφάνιση κάποιων λογαριασμών" ή κάτι αντίστοιχο. Ερώτηση: Μπορεί κάποιος να δώσει λινκ προς το Viber των wm10? Όσο κι αν ψάχνω manually για ενημερώσεις ή google, δεν πέτυχα κάτι Δεν το έχω το viber. Δεν ξέρω αν είναι αυτό: https://www.microsoft.com/en-us/store/p/viber/9wzdncrfj46z Πάντως λογικά πρέπει να είναι το ίδιο link. Απλώς σου εγκαθίσταται άλλη έκδοση (προηγούμενη) γιατί θα υπάρχει ελάχιστο υποστηριζόμενο api για την καινούρια. Δεν ξέρω αν υπάρχει νέο η παλιό link. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 (edited) Λοιπόν, ακόμη προσπαθώ να αναβαθμίσω το telegram. Μάλιστα δεν μπορώ ούτε να το απεγκαταστήσω!. Φυσικά έκανα και τα κλασικά 7-8 soft resets, αλλά τίποτα. Ούτε αναβάθμιση, ούτε απεγκατάσταση. Φταίω εγώ τώρα; @faasf. Δεν ξέρω αν είμαι σίγουρος αλλά το update που δεν γίνεται γράφει 26+mb. Και κάθε φορά προσπαθεί και κάθε φορά τα γνωστά . Φαντάσου να ήμουν με δεδομένα! Ούτε ερασιτέχνες φίλε μου... Και μην ακούσω καμία χαζομάρα από κανέναν "τι τα θέλω τα telegram, WhatsApp κλπ". Γούστο μου και καπέλο μου να έχω 200+εφαρμογές, όλες λειτουργικές. Το πρόβλημα είναι πως δεν κρατάω το 6p στην δουλειά για να μην χαλάσει μέσα στα νερά που είμαι συνέχεια. Έχω το 930 για αυτήν την δουλειά που κατά τα άλλα είναι (σχεδόν) άχρηστο. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Edited July 5, 2017 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 Λοιπόν, ακόμη προσπαθώ να αναβαθμίσω το telegram. Μάλιστα δεν μπορώ ούτε να το απεγκαταστήσω!. Φυσικά έκανα και τα κλασικά 7-8 soft resets, αλλά τίποτα. Ούτε αναβάθμιση, ούτε απεγκατάσταση. Φταίω εγώ τώρα; @faasf. Δεν ξέρω αν είμαι σίγουρος αλλά το update που δεν γίνεται γράφει 26+mb. Και κάθε φορά προσπαθεί και κάθε φορά τα γνωστά . Φαντάσου να ήμουν με δεδομένα! Ούτε ερασιτέχνες φίλε μου... Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Εννοείται και δε φταις εσύ. Δοκίμασε και ένα reset στην εφαρμογή και μετά ξανά-προσπάθησε απεγκατάσταση. Όσο για τα differential updates αν ισχύουν, ισχύουν μόνο για uwp. Το έγραψα γιατί ανέφερες ότι γίνεται για όλες τις εφαρμογές. Το telegram δεν είναι uwp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 (edited) Δεν ξέρω πως γίνεται reset. Δεν ανοίγει καν. Είχα συμβιβαστεί με την ιδέα της κακής αγοράς. Είχε βρει τον δρόμο του μάλιστα σαν το τηλέφωνο "γαϊδούρι" για να χαλάσει αυτό πρώτο και όχι το καλό το 6p. Αυτό με το telegram είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Όποιος δεν ξέρει τι είναι το telegram και το τι μπορεί να κάνει κάποιος με αυτό, ας διαβάσει πρώτα. Θα κάνω hard reset γιατί μια εφαρμογή κόλλησε και δεν αναβαθμίζεται;;;;; Ok, συμβαίνουν αυτά. Να να μην μπορώ να την σβήσω από το τέλειο λειτουργικό που απευθύνεται σε επαγγελματίες;;;;;;; Πώς διορθώνεται τώρα αυτό ρε παιδιά; Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Edited July 5, 2017 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2017 (edited) @faasf το μόνο που δεν δοκίμασα ειναι να τη σβήσω και να την εγκαταστήσω ξανά. Θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω! Φοβάμαι μήπως δεν μπορέσω να την εγκαταστήσω πάλι! :worry: Edit: Τελικά έτσι πέτυχε η ενημέρωση! Έκδοση 2.3.9.0 και με κλήσεις! Στην επόμενη ελπίζω να βάλουν και βιντεοκλήση! ;) Edited July 5, 2017 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts