evris2013 Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Σήμερα το πρωί ενημερώθηκε ξανά το outlook! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Με τέτοια υπογραφή θες να σε βοηθήσουμε; :X Μιλάει για τα windows Phone και όχι για τα windows mobile......:p:D Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Σήμερα το πρωί ενημερώθηκε ξανά το outlook! Έχει μία ωραία προσθήκη. Όταν μπαίνεις στην εφαρμογή έως τώρα, μπορούσες με swipe δεξιά και αριστερά να κάνεις ορισμένες λειτουργίες, όπως delete, read/unread, flag κτλ. Πλέον αναλόγως τι έχεις επιλέξει να κάνει το swipe αυτές οι δύο επιλογές εμφανίζονται και στο notification menu. Άλλη αλλαγή δεν είδα... Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Έχει μία ωραία προσθήκη. Όταν μπαίνεις στην εφαρμογή έως τώρα, μπορούσες με swipe δεξιά και αριστερά να κάνεις ορισμένες λειτουργίες, όπως delete, read/unread, flag κτλ. Πλέον αναλόγως τι έχεις επιλέξει να κάνει το swipe αυτές οι δύο επιλογές εμφανίζονται και στο notification menu. Άλλη αλλαγή δεν είδα... Δεν το πρόσεξα! Επίσης: Companion https://www.microsoft.com/store/apps/9wzdncrfj2tv Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. November 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2016 Μιλάει για τα windows Phone και όχι για τα windows mobile......:p:D :lol: . Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Ο Evan Blass διαρρέει ένα εντυπωσιακό Windows Phone! Είναι το πολυαναμενόμενο Surface Phone της Microsoft; https://www.digitallife.gr/o-evan-blass-diarrei-ena-entiposiako-windows-phone-ine-to-polianamenomeno-surface-phone-tis-microsoft-27182 Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Ο Evan Blass διαρρέει ένα εντυπωσιακό Windows Phone! Είναι το πολυαναμενόμενο Surface Phone της Microsoft; https://www.digitallife.gr/o-evan-blass-diarrei-ena-entiposiako-windows-phone-ine-to-polianamenomeno-surface-phone-tis-microsoft-27182 Ε ναι. Αυτό λένε ότι θα είναι! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Ο Evan Blass διαρρέει ένα εντυπωσιακό Windows Phone! Είναι το πολυαναμενόμενο Surface Phone της Microsoft; https://www.digitallife.gr/o-evan-blass-diarrei-ena-entiposiako-windows-phone-ine-to-polianamenomeno-surface-phone-tis-microsoft-27182 Ακυρωμένο project της dell ειναι ρε παιδια, έχει αναφερθεί εδω και πολλές μέρες στο αντίστοιχο θέμα. https://mspoweruser.com/intel-windows-phone-identified-dell-laptop-phone-form-factor/ Ε ναι. Αυτό λένε ότι θα είναι! Γιατί γράφεις ανακρίβειες; Διάβασε από πάνω..τι σχέση έχει με το υποτιθέμενο surface; Και μου αρεσει που λες ότι το λένε κιολας ότι αυτο θα ειναι..ποιοι το λένε και που; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Γιατί γράφεις ανακρίβειες; Διάβασε από πάνω..τι σχέση έχει με το υποτιθέμενο surface; Και μου αρεσει που λες ότι το λένε κιολας ότι αυτο θα ειναι..ποιοι το λένε και που; Είτε το θες είτε όχι, Surface Phone θα βγει. Τώρα αν θα ειναι αυτο το σχέδιο ή όχι, θα δείξει! Τίποτα δεν είναι άκυρο! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Είτε το θες είτε όχι, Surface Phone θα βγει. Τώρα αν θα ειναι αυτο το σχέδιο ή όχι, θα δείξει! Τίποτα δεν είναι άκυρο! Φιλε evris σημασία δεν έχει το τι θελω εγω. Σημασία έχει να μην γράφουμε ανακρίβειες όπως εσύ από πάνω, που ενώ ειναι ακυρωμένο project της dell εσύ λες ότι αυτο ειναι το surface, έλεος πραγματικά, μην παραπληροφορείς, δεν ειναι ωραίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Είτε το θες είτε όχι, Surface Phone θα βγει. Τώρα αν θα ειναι αυτο το σχέδιο ή όχι, θα δείξει! Τίποτα δεν είναι άκυρο! Αυτό που γράφεις είναι το σωστό. Θα βγει άλλα δεν ξέρουμε πως και τι. Άλλωστε το είπε και ο @evleaks: «Much more than a concept. Stay tuned». http://techblog.gr/mobile/microsoft-windows-10-smartphone-intel-processor-9993/ http://techblog.gr/wp-content/uploads/2016/11/windows-10-smartphone-leak-05.jpg Και ναι, αυτό είναι ένα ακυρωμένο dell άλλα στα υπόλοιπα δύσκολα πέφτει έξω ο @evleaks...... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Δεν ειπε κατι διαφορετικο ο evleaks. Όντως ειναι κατι παραπάνω από ένα concept ειναι δηλ. απλα ένα ακυρωμένο project της Dell...χμμ..ουδεμια σχεση με surface..αρα μια τρύπα στο νερό.. Όταν υπάρξει κατι σοβαρό και υπαρκτό να το συζητήσουμε όχι ομως κάθε φορα που βγαίνει μια μπούρδα να λέμε Ουαου και ποσο θα κάνει και τι θα κάνει και ειναι απίστευτο.. Αν και μεταξύ μας..αν το υποτιθέμενο surface οταν και αν βγει, για να κάνει την διαφορα και να πουλήσει αξιοπρεπώς θα πρέπει να ειναι απίστευτα πρωτοποριακό και όχι μια αναβάθμιση των 950.Χρειάζεται ένα τρομερό hardware σε συνδιασμο με ένα ολοκληρωμένο λειτουργικό και όχι τα beta mobile 10 αυτής της μορφής που έχουμε τωρα και φυσικά με ένα δυνατό store..και να παρέχει και νέες δυνατότητες σε σχέση με ανταγωνισμό αλλιώς καλυτερα μην το βγάλει ποτε, γιατί παλι τα ίδια θα κουβεντιαζουμε και τοτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 @evleaks: «Much more than a concept. Stay tuned»....... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 @evleaks: «Much more than a concept. Stay tuned»....... Αλήθεια είπε ο ανθρωπος..ήταν κατι παραπάνω από ένα κονσεπτ..τι ηταν;Την επόμενη μερα αποκαλυφθηκε ότι ήταν ένα ακυρωμένο project της Dell..Άρα ουδεμία σχέση με Surface και ακυρωμένο από πάνω..Άρα 0 εις το πηλικο..Αρα τζάμπα κουβέντα χωρίς λόγο..όταν βγει κατι βασιμο εδω ειμαστε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Και από τη στιγμή που μιλάει για intel επεξεργαστή, σημαίνει πως θα φοράει κανονικά W10, όπως τα tablets; Αυτό σημαίνει επίσης πως τα w10m θα μπουν στην κατάψυξη, ή στο καλάθι άχρηστων; ΥΓ: Καμια λύση για τους συγχρονισμούς; Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toni_77 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Παιδια για τη χρεωση που εχει το Viber οταν μιλαω με τον γνωστο μου που ειναι στη Γερμανια. Τον ρωτησα τι γινεται και μου ειπε οτι οσες φορες προσπαθησε να μιλησει μεσω viber με τις αδερφες του και μενα εδω Ελλαδα ενω ειναι συνδεδεμενος μεσω wi-fi μου ειπε οτι γινεται η κλιση μεσω Viber out. Οσες φορες πηγε να μιλησει γινοταν αλλαγη της κλισης σε viber out. Κατα πασα πιθανοτητα ευθυνεται ο παροχος για αυτο απο οτι καταλαβε. Το προβλημα λυθηκε μιλωντας με τις αδερφες του με facebook messenger και με μενα που εχω windows phone με το LINE;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Εγώ μιλάω στο Viber με τις ώρες με αμερικη δεν έχω καμμιά χρέωση,ούτε εγώ αλλα ούτε και ο φίλος μου από εκεί. Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadprez Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Ξερει κανεις πως μπορω να κατεβασω βιντεο απο viber .εχω στις ρυθμισεις να κατεβαινουνε αυτοματα φωτο και βιντεο ειτε μεσω wifi ειτε μεσω 3g .ομως τιποτα δεν κατεβαινει. Τουλαχιστον στις φωτο αν πατησω παρατεταμενα μπορω να αποθηκευσω φωτο βιντεο ομως δεν εχει πουθενα επιλογη για αποθηκευση χειροκινητα. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Παιδια για τη χρεωση που εχει το Viber οταν μιλαω με τον γνωστο μου που ειναι στη Γερμανια. Τον ρωτησα τι γινεται και μου ειπε οτι οσες φορες προσπαθησε να μιλησει μεσω viber με τις αδερφες του και μενα εδω Ελλαδα ενω ειναι συνδεδεμενος μεσω wi-fi μου ειπε οτι γινεται η κλιση μεσω Viber out. Οσες φορες πηγε να μιλησει γινοταν αλλαγη της κλισης σε viber out. Κατα πασα πιθανοτητα ευθυνεται ο παροχος για αυτο απο οτι καταλαβε. Το προβλημα λυθηκε μιλωντας με τις αδερφες του με facebook messenger και με μενα που εχω windows phone με το LINE;) Γερμανία,Αμερική αλλά και σε Ελλάδα μιλάω συνέχεια με Viber χωρίς πρόβλημα και χρέωση,περίεργο να φταίει ο παροχος πάντως αφού είναι μέσω Wi-Fi. Πες του να το απενεργοποιήσει τον λογαριασμό μέσα από το Viber,να το σβήσει από το τηλέφωνο και να το ξαναβάλει από την αρχή μήπως έχει κάνει κάποια ρύθμιση λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Πάντως το LINE έχει πολύ καλή ποιότητα ήχου και εικόνας. Το χρησιμοποιώ για να μιλάω με Ταϊλάνδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toni_77 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Εγώ μιλάω στο Viber με τις ώρες με αμερικη δεν έχω καμμιά χρέωση,ούτε εγώ αλλα ούτε και ο φίλος μου από εκεί. Για καποιο λογο εχει αυτο το προβλημα. Οταν παει να μιλησει στο viber και ειναι συνδεδεμενος στο wifi η κλιση γυριζει μονη της σε viber out. Δεν ξερει γιατι γινεται αυτο. Υποθετει οτι ευθυνεται ο παροχος του. Οπως ειπα ελυσε το προβλημε μιλωντας μεσω fb messenger με αλλους και στο Line με μενα και ολα μια χαρα.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickPa Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Καλησπέρα. Μπορώ από την εφαρμογή του facebook να κάνω βιντεοκλήση όπως στον υπολογιστή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2016 Καλησπέρα. Μπορώ από την εφαρμογή του facebook να κάνω βιντεοκλήση όπως στον υπολογιστή? Ουτε καν κλήση.... :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 (edited) Όταν θέλω να κάνω συγχρονισμό στο AccuWeather με βγάζει αυτό: http://imgur.com/H1j4ayk Δηλαδή πως αλλιώς να συνδεθώ; Ουτε με τα δεδομένα ουτε με Wi-Fi δεν με συγχρονίζει! Το δοκίμασε κανείς; Εκτός αν εννοούν κάτι άλλο που δεν καταλαβαίνω... Edited November 13, 2016 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. November 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2016 Ξερει κανεις πως μπορω να κατεβασω βιντεο απο viber .εχω στις ρυθμισεις να κατεβαινουνε αυτοματα φωτο και βιντεο ειτε μεσω wifi ειτε μεσω 3g .ομως τιποτα δεν κατεβαινει. Τουλαχιστον στις φωτο αν πατησω παρατεταμενα μπορω να αποθηκευσω φωτο βιντεο ομως δεν εχει πουθενα επιλογη για αποθηκευση χειροκινητα. ευχαριστω Τους εχω στειλει email γι' αυτο το πραγμα, και μου απαντησαν οτι η αποθηκευση βιντεο στα WP δεν υποστηριζεται.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts