Jump to content

[Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ manual τις έχω τις ενημερώσεις και δουλεύει μια χαρά.

Το ιδιο και εγω κανενα προβλημα

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σχετικά με το Facebook Beta, και σε εμένα ζήτησε πάλι login, αλλά μόνο εγώ παρατήρησα ότι πάει μ@μιώντας; Έγινε ταχύτατο...

Ναι όντως έγινε πιο γρήγορο!

Πάντως τώρα ανεβάζει και τα βίντεο από το 6tag απευθείας με το share και όχι με την αντιγραφή του συνδέσμου όπως πριν!

Τα βίντεο από το κινητό τα ανεβάζει μεν, αλλά με λιγο πολύπλοκη διαδικασία! :(

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Το ότι στο δικό μου το 640 θέλει δυο ώρες να ανοίξει δεν άλλαξε πάντως.

Μακάρι παντως να φτιάξουν εντελώς

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Εντάξει όταν ανοίγει καθυστερει μόνο! Το scroll έγινε πιο γρήγορο όμως!

Ενημερώθηκε και το OneDrive πριν λιγο και νομίζω κι αυτό... γρηγόρεψε λιγο! ;)

Έλα, πλάκα κάνετε!

Άμα τυχόν φτιάξει, πώς θα γκρινιάζει τόσος κόσμος?

Χάχα και ολόκληρο το λειτουργικό να φτιάξει, κάτι θα βρούνε να πούνε πάλι! ;)

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Μετά την αναβάθμιση χθες της κάμερας (χωρίς το time lapse εννοείται) κάθε φορά που την ανοίγω πρώτη φορά μου βγάζει μήνυμα σφάλματος που μόλις το κλείσω με το πίσω συνεχίζει να δουλεύει κανονικά, συμβαίνει και σε κανέναν άλλον;

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Μετά την αναβάθμιση χθες της κάμερας (χωρίς το time lapse εννοείται) κάθε φορά που την ανοίγω πρώτη φορά μου βγάζει μήνυμα σφάλματος που μόλις το κλείσω με το πίσω συνεχίζει να δουλεύει κανονικά, συμβαίνει και σε κανέναν άλλον;

Μετα την αναβαθμιση της καμερας στις ρυθμισεις δεν σου βγαζει ¨παρελευση χρονου¨?,αυτο ειναι το time lapse.

Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016)

Έχω ένα θεματάκι με το OneDrive app και το κατέβασμα φωτογραφιών στο κινητό.

Κατεβάζει όσες γουστάρει, αν γουστάρει, όποτε γουστάρει.

Το έχω δοκιμάσει τον τελευταίο μήνα (όπου έχουμε πάρει 2 αναβαθμίσεις του app, εν τω μεταξύ) και συνεχίζει τα ίδια.

Soft προφανώς έχει γίνει.

Να έχει σημασία που για αποθήκευση επιλέγω την SD? Θα δοκιμάσω και την εσωτερική (αλλά και άλλους τύπους αρχείων), αλλά Υ?

Δεν είναι ότι το χρειάζομαι, αλλά είναι κομματάκι γελοίο.

Μετα την αναβαθμιση της καμερας στις ρυθμισεις δεν σου βγαζει ¨παρελευση χρονου¨?,αυτο ειναι το time lapse.

Δεν είναι αυτό time lapse. Διάβασε προηγούμενα σχόλια/παραδείγματα

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Γιατί στις ρυθμίσεις αναφέρεται όμως ως time lapse???

Λες και μόνο το fb είναι το θέμα.

Εμ γκρινιάζετε όταν γράφουν παράπονα,εμ τρώγεστε.

Αποφασίστε.

Xiaomi 12 Pro

Έχω ένα θεματάκι με το OneDrive app και το κατέβασμα φωτογραφιών στο κινητό.

Κατεβάζει όσες γουστάρει, αν γουστάρει, όποτε γουστάρει.

Το έχω δοκιμάσει τον τελευταίο μήνα (όπου έχουμε πάρει 2 αναβαθμίσεις του app, εν τω μεταξύ) και συνεχίζει τα ίδια.

Soft προφανώς έχει γίνει.

Να έχει σημασία που για αποθήκευση επιλέγω την SD? Θα δοκιμάσω και την εσωτερική (αλλά και άλλους τύπους αρχείων), αλλά Υ?

Δεν είναι ότι το χρειάζομαι, αλλά είναι κομματάκι γελοίο.

Πφφφ!

Τα ίδια και με μουσική, τα ίδια και με αποθήκευση στην εσωτερική μνήμη.

Τί να τους πεις.

Ιδέες?

Πφφφ!

Τα ίδια και με μουσική, τα ίδια και με αποθήκευση στην εσωτερική μνήμη.

Τί να τους πεις.

Ιδέες?

Εσυ δεν ησουν αυτος που δεν ειχει προβληματα και ελεγες να μην γκρινιαζουμε? Τι πφφ και τι να τους πεις ειναι αυτα??

Λες και μόνο το fb είναι το θέμα.

Εμ γκρινιάζετε όταν γράφουν παράπονα,εμ τρώγεστε.

Αποφασίστε.

Εγώ έχω καταλάβει πως αυτό και το messenger (άντε και το instagram με λιγότερους χρήστες) είναι το "βαρύ" θέμα μας. Κοίτα πίσω πόσες σελίδες αναφέρονται σχεδόν αποκλειστικά (όχι του Μένιου....:lol: ) σε αυτά.

Γιατί στις ρυθμίσεις αναφέρεται όμως ως time lapse???

Ναι, στα Αγγλικά έτσι αναφέρεται αλλά δεν έχει καμία σχέση. Ρίξε μια ματιά στο youtube με σχετική αναζήτηση και θα καταλάβεις πως αυτή η λειτουργία δεν υπάρχει

Αναγκαστικά θα είναι και αυτά,αν θέλουμε να λέμε πως έχουμε σμαρτφονς.

Απλά με τον ντόρο που γίνεται,περνάμε τα υπόλοιπα στα πιο ψιλά.

Xiaomi 12 Pro

Εσυ δεν ησουν αυτος που δεν ειχει προβληματα και ελεγες να μην γκρινιαζουμε? Τι πφφ και τι να τους πεις ειναι αυτα??

Ναι.

Δεν είχα και δεν έχω κανένα από όλα τα υπόλοιπα προβλήματα που αναφέρονται μήνυμα παρά μήνυμα.

Διαπίστωσα ένα συγκεκριμένο, το αναφέρω μήπως το έχει παρατηρήσει κανείς και μπορεί να βοηθήσει ή για να το ψάξουν και άλλοι.

Πολύ περισσότερο που το συγκεκριμένο είναι θέμα πραγματικό της MS και όχι όπως πχ το FB ή το insta ή οι τράπεζες κλπ.

Η μεταφορά μουσικής, btw, διορθώθηκε με logout/in και ενεργοποίηση και του hello (αυτό το τελευταίο το έβαλα για τα γούστα και μόνο, αν και έχω και κάποια "ευαίσθητα" έγγραφα στο cloud).

Σε λίγο θα ξέρω και για φωτό.

Τουλάχιστον δεν γρινιάζει νυχθημερόν για τα ίδια και τα ίδια....

Ναι.

Δεν είχα και δεν έχω κανένα από όλα τα υπόλοιπα προβλήματα που αναφέρονται μήνυμα παρά μήνυμα.

Διαπίστωσα ένα συγκεκριμένο, το αναφέρω μήπως το έχει παρατηρήσει κανείς και μπορεί να βοηθήσει ή για να το ψάξουν και άλλοι.

Πολύ περισσότερο που το συγκεκριμένο είναι θέμα πραγματικό της MS και όχι όπως πχ το FB ή το insta ή οι τράπεζες κλπ.

Η μεταφορά μουσικής, btw, διορθώθηκε με logout/in και ενεργοποίηση και του hello (αυτό το τελευταίο το έβαλα για τα γούστα και μόνο, αν και έχω και κάποια "ευαίσθητα" έγγραφα στο cloud).

Σε λίγο θα ξέρω και για φωτό.

Πρέπει να είναι γενικό το θέμα, γιατί έχω κι εγώ πρόβλημα στο τάμπλετ. Μάλλον έχει σχέση με την αλλαγή των server της Microsoft.

Ναι, στα Αγγλικά έτσι αναφέρεται αλλά δεν έχει καμία σχέση. Ρίξε μια ματιά στο youtube με σχετική αναζήτηση και θα καταλάβεις πως αυτή η λειτουργία δεν υπάρχει

Αυτο ακριβώς είναι το timelapse. Τραβάει φωτογραφίες ανά λίγα δευτερόλεπτα. Δεν θα σου φτιάξει και το βίντεο. Αυτο ειναι δικη σου δουλειά μετά αν ξέρεις να το φτιάξεις. Όλες οι κάμερες όπως και η GoPro π.χ. Που έχουν λειτουργία timelapse απλα τις φωτογραφίες τραβάνε.

Αναγκαστικά θα είναι και αυτά,αν θέλουμε να λέμε πως έχουμε σμαρτφονς.

Απλά με τον ντόρο που γίνεται,περνάμε τα υπόλοιπα στα πιο ψιλά.

Το fb μονοπωλεί το ενδιαφέρον τον τελευταίο καιρό. Η πλάκα είναι πως αν μπεις στο Google play θα διαβάσεις το κράξιμο της αρκούδας. Κλείνει ανά 1', σέρνεται, κατάντησες αηδία, τρώει ένα τόνο ram και έναν τόνο storage κλπ.

Στα δικά μας. Ενημερώσεις για store, OneDrive, OneNote, msn ειδήσεις και perfect flickr (χθες αυτό)

Το fb μονοπωλεί το ενδιαφέρον τον τελευταίο καιρό. Η πλάκα είναι πως αν μπεις στο Google play θα διαβάσεις το κράξιμο της αρκούδας. Κλείνει ανά 1', σέρνεται, κατάντησες αηδία, τρώει ένα τόνο ram και έναν τόνο storage κλπ.

Δεν αμφέβαλα ποτέ γιαυτό.

Αλλά σε ένα παλιό tablet με 1gb ram και αυτό,είναι αισθητά καλύτερο από το "δικό μας".

Τέλος πάντων,πάμε παρακάτω.

Xiaomi 12 Pro

Αυτο ακριβώς είναι το timelapse. Τραβάει φωτογραφίες ανά λίγα δευτερόλεπτα. Δεν θα σου φτιάξει και το βίντεο. Αυτο ειναι δικη σου δουλειά μετά αν ξέρεις να το φτιάξεις. Όλες οι κάμερες όπως και η GoPro π.χ. Που έχουν λειτουργία timelapse απλα τις φωτογραφίες τραβάνε.

Όχι Γιάννη. Σου δίνουν έτοιμο αποτέλεσμα. Μπες στο store και θα βρεις τέτοιες εφαρμογές. Χρησιμοποίησα κάποια για λίγο καιρό. Θα την βρω και θα την ποσταρω

Ορίστε:

Timelapse Pro (https://www.microsoft.com/store/apps/9wzdncrfj0lc)

Όχι Γιάννη. Σου δίνουν έτοιμο αποτέλεσμα. Μπες στο store και θα βρεις τέτοιες εφαρμογές. Χρησιμοποίησα κάποια για λίγο καιρό. Θα την βρω και θα την ποσταρω

Ορίστε:

Timelapse Pro (https://www.microsoft.com/store/apps/9wzdncrfj0lc)

Άλλο αν υπάρχουν και εφαρμογές που σου δίνουν έτοιμο timelapse. Όταν λέμε λειτουργία timelapse όμως δεν εννοούμε αυτό.

Άλλο αν υπάρχουν και εφαρμογές που σου δίνουν έτοιμο timelapse. Όταν λέμε λειτουργία timelapse όμως δεν εννοούμε αυτό.

Αν το δεις έτσι τότε θα πρέπει να σου πω πως αυτό που λες time lapse (και ίσως έχεις δίκιο) υπάρχει μήνες τώρα. Το έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορες. Ήταν μέσα στις ρυθμίσεις (άνοιγες την κάμερα και πήγαινες στις ρυθμίσεις ->χρονοδιακόπτης και επέλεγες τα δευτερόλεπτα και να βγάζει συνέχεια μέχρι το επόμενο πάτημα της κάμερας). Τώρα απλα το άλλαξαν θέση. Δεν είναι κάτι νέο.

Να σημειώσω επίσης ότι τώρα το το πληκτρο που πιάσαμε να βγάλουμε φωτογραφία έγινε λευκό και όταν κάνουμε ζουμ εμφανίζει κάτω μια μπάρα με + και -

Και μιας που γίνεται λόγος για το time lapse, να μία δωρεάν εφαρμογή.

Timelapse Studio (https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh0c7s6)

• The title was changed to [Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών