Jump to content

[Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τα 400+ Mb που μου δεσμεύει η εφαρμογή αλληλογραφία και ημερολόγιο είναι φυσιολογικό;

101μβ είναι εμένα

Τα 400+ Mb που μου δεσμεύει η εφαρμογή αλληλογραφία και ημερολόγιο είναι φυσιολογικό;

Προσπάθησε να μην γίνεται συγχρονισμός όλων των φακέλων παρά μόνο όσων χρειάζεσαι.

Σχετικα με το πλακιδιο του ημερολογιου.Οπως εγραψα ειχα και εγω πρόβλημα.

Εκανα ένα σωρο hardreset και επαναφορά από τα 8.1 τιποτα.

Τελικα το εφτιαξα και δουλευει σωστα.

Πως εγινε αυτό?

Εχω ένα λογαριασμο Microsoft στο κινητο και ένα στον υπολογιστη.Περασα τον λογαριασμο του τηλεφωνου στον υπολογιστη σαν δευτερο και το αναποδο(του υπολογιστη στο κινητο).Μετα από αυτό το πλακακι του ημερολογιου στο τηλεφωνο δουλευει σωστα.

Το παράδοξο σε εμένα είναι το εξής, τηλέφωνο (640 XL) και τάμπλετ με Windows... Στο πρώτο δεν δουλεύει με τίποτα το live tile του ημερολογίου και της αλληλογραφίας, ενώ αντίθετα Στο δεύτερο δουλεύουν άψογα, χρησιμοποιώ τον ίδιο λογαριασμό και στα δυο......

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Το παράδοξο σε εμένα είναι το εξής, τηλέφωνο (640 XL) και τάμπλετ με Windows... Στο πρώτο δεν δουλεύει με τίποτα το live tile του ημερολογίου και της αλληλογραφίας, ενώ αντίθετα Στο δεύτερο δουλεύουν άψογα, χρησιμοποιώ τον ίδιο λογαριασμό και στα δυο......

Για την αλληλογραφια . Διεγραψε το πλακακι.Μπες στην εφαρμογή. Πατα τις 3 τελιτσες κατω δεξια. Στο μενου που θα ανοιξει πατα το

(καρφίτσωμα στην εναρξη).

Για το ημερολογιο εγω όπως ειπα εχω δυο διαφορετικούς λογαριασμούς και δουλευει.

Προσπάθησε να μην γίνεται συγχρονισμός όλων των φακέλων παρά μόνο όσων χρειάζεσαι.
οταν λες προσπαθησε τι ρυθμιση πρεπει να κανεις γιατι δεν ειδα κατι που μπορεις να επεμβεις

οταν λες προσπαθησε τι ρυθμιση πρεπει να κανεις γιατι δεν ειδα κατι που μπορεις να επεμβεις

Όταν ανοίξεις τα μαιλ σου πάνω αριστερά θα πατήσεις το μενού "χάμπουργκερ" και θα σου εμφανίσει τους φάκελους. Θα πατήσεις για μερικά δευτερόλεπτα π.χ. στον Κάδο Απορριμμάτων και θα ανοίξει ένα υπομενού όπου θα γράφει "Να μην γίνει συγχρονισμός του φακέλου", έχει κι άλλες επιλογές. Το ίδιο θα κάνεις και στους φακέλους που δεν θες να συγχρονίζονται.

Η εφαρμογή του μαιλ αποθηκεύει όλα τα δεδομένα-συνημμένα των συγχρονιζόμενων φακέλων στο τηλέφωνο, γι' αυτό βλέπεις να πιάνει τόσο χώρο.

Όταν ανοίξεις τα μαιλ σου πάνω αριστερά θα πατήσεις το μενού "χάμπουργκερ" και θα σου εμφανίσει τους φάκελους. Θα πατήσεις για μερικά δευτερόλεπτα π.χ. στον Κάδο Απορριμμάτων και θα ανοίξει ένα υπομενού όπου θα γράφει "Να μην γίνει συγχρονισμός του φακέλου", έχει κι άλλες επιλογές. Το ίδιο θα κάνεις και στους φακέλους που δεν θες να συγχρονίζονται.

Η εφαρμογή του μαιλ αποθηκεύει όλα τα δεδομένα-συνημμένα των συγχρονιζόμενων φακέλων στο τηλέφωνο, γι' αυτό βλέπεις να πιάνει τόσο χώρο.

οκ επελεξα να μην γινεται συγχρονισμος σε ανεπιθυμητα και καδο αλλα η εφαρμογη εχει φτασει στα 560mb καμια αλλαγη.Μπορω να καθαρισω την μνημη με καποιο τροπο?

οκ επελεξα να μην γινεται συγχρονισμος σε ανεπιθυμητα και καδο αλλα η εφαρμογη εχει φτασει στα 560mb καμια αλλαγη.Μπορω να καθαρισω την μνημη με καποιο τροπο?

Πήγαινε και βάλε να συγχρονίζει λιγότερο χρονικό διάστημα. 1 μήνα η μια εβδομάδα.

Μια άλλη λύση είναι να τακτοποιείς τα εισερχόμενα σε φακέλους, ώστε να μην έχεις πολλά η' κανένα μαιλ. Αν δεν δεις διάφορα διέγραψε τους λογαριασμούς των μαιλ και πέρασε τους πάλι. Κάνε και μια επανεκκίνηση στο τηλ μετά.

Προχθές προσπάθησα να κάνω βιντεοκλήση μέσω WhatsApp beta και δεν μου ανοιγε η βιντεοκλήση. Μου έβγαζε κάτι στα αγγλικά που δεν καταλαβαίνω τι εγραφε! :(

Η βιντεοκλήση θα γινόταν σε iPhone 6 εκτός Ελλάδος!

Έχει πρόβλημα η εφαρμογή ή η συσκευή μου; :worry:

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Προχθές προσπάθησα να κάνω βιντεοκλήση μέσω WhatsApp beta και δεν μου ανοιγε η βιντεοκλήση. Μου έβγαζε κάτι στα αγγλικά που δεν καταλαβαίνω τι εγραφε! :(

Η βιντεοκλήση θα γινόταν σε iPhone 6 εκτός Ελλάδος!

Έχει πρόβλημα η εφαρμογή ή η συσκευή μου; :worry:

Ο άλλος είχε σίγουρα βίντεο κλήση;γιατί αν δεν είχε τότε δεν θα γινόταν κλήση,ίσως σου έγραφε ότι ο άλλος δεν μπορεί να δεχτεί βίντεο κλήση,αυτό κάνει.

Για την αλληλογραφια . Διεγραψε το πλακακι.Μπες στην εφαρμογή. Πατα τις 3 τελιτσες κατω δεξια. Στο μενου που θα ανοιξει πατα το

Για το ημερολογιο εγω όπως ειπα εχω δυο διαφορετικούς λογαριασμούς και δουλευει.

Εγώ έχω περασμένα δύο λογαριασμούς email στην αλληλογραφία. Είχα το γενικό πλακάκι της αλληλογραφίας το οποίο όπως είπα δε λειτουργούσε ως ζωντανό. Έβαλα ξεχωριστό πλακάκι για κάθε έναν λογαριασμό email και λειτουργούν κανονικά. Το ημερολόγιο εξακολουθεί να μη δουλεύει.

Εγώ έχω περασμένα δύο λογαριασμούς email στην αλληλογραφία. Είχα το γενικό πλακάκι της αλληλογραφίας το οποίο όπως είπα δε λειτουργούσε ως ζωντανό. Έβαλα ξεχωριστό πλακάκι για κάθε έναν λογαριασμό email και λειτουργούν κανονικά. Το ημερολόγιο εξακολουθεί να μη δουλεύει.

Εγω εχω 3 λογαριασμούς(οι 2 του υπολογιστη) και μου ερχονται κανονικα οι ειδοποιήσεις σε ένα πλακακι,

Για να λειτουργείσει ως ζωντανό πρέπει να κάνεις σύνδεση εισερχόμενων. Και μπορείς από τις ρυθμίσεις μετά να επιλέξεις διαφορετικούς ήχους για τον κάθε λογαριασμό.

Αυτά πρέπει να διορθώσει η ms. Δεν είναι δυνατόν κάποιοι να έχουν τέτοιου είδους προβλήματα.

Όσοι έχουν θέματα με συγχρονισμους Gmail και yahoo ας τσεκάρουν τις ρυθμίσεις στο pc

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Ναι ρε φίλε, είσαι θεός. Μετά από αυτό δουλεύει μια χαρά και το πλακάκι και οι ειδοποιήσεις.....

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

παιδια σος.

πριν καιρο ειχαν χαθει ολες οι συνδεσεις των επαφων μου με τα φεισμπουκ τους.

ποτε δεν επανηλθαν. σημερα χαθηκαν ολες οι φωτο προφιλ, ακομα και αυτες που ηταν αποθηκευμενες στο κινητο, και οχι απο φεισμπουκ, και επισης χαθηκαν και ολα τα ρινγτοουν. ολα

ελεος. τι κανουμε τωρα? ευχαριστω.

υγ. απαραδεκτα πραγματα εχω τρελαθει

Για να λειτουργείσει ως ζωντανό πρέπει να κάνεις σύνδεση εισερχόμενων. Και μπορείς από τις ρυθμίσεις μετά να επιλέξεις διαφορετικούς ήχους για τον κάθε λογαριασμό.

Αν μπορείς να βοηθήσεις στο πως βάζουμε διαφορετικό ήχο ειδοποίησης σε κάθε λογαριασμό,γιατί στις ρυθμίσεις μου βγάζει μονο ηχητική ειιδοποιηση.

Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016)

Αν μπορείς να βοηθήσεις στο πως βάζουμε διαφορετικό ήχο ειδοποίησης σε κάθε λογαριασμό,γιατί στις ρυθμίσεις μου βγάζει μονο ηχητική ειιδοποιηση.

Θα ανοίξεις την εφαρμογή του μαιλ, μετά θα πατήσεις τις τρεις τελείες κάτω δεξιά, θα πας ρυθμίσεις -----> ειδοποιήσεις ------> Ομαδοποίηση ειδοποιήσεων κατά λογαριασμό στο κέντρο ενεργειών και θα το βάλεις ενεργό.

Τέλος στους ρυθμίσεις του τηλεφώνου στις ειδοποιήσεις θα σου βγάζει τους λογαριασμούς χωριστά να τις ρυθμίσεις όπως θες.

Θα ανοίξεις την εφαρμογή του μαιλ, μετά θα πατήσεις τις τρεις τελείες κάτω δεξιά, θα πας ρυθμίσεις -----> ειδοποιήσεις ------> Ομαδοποίηση ειδοποιήσεων κατά λογαριασμό στο κέντρο ενεργειών και θα το βάλεις ενεργό.

Τέλος στους ρυθμίσεις του τηλεφώνου στις ειδοποιήσεις θα σου βγάζει τους λογαριασμούς χωριστά να τις ρυθμίσεις όπως θες.

Αυτήν την ομαδοποιηση ειδοποιησεων γιατί δεν την βρισκω;Επίσης στις ειδοποιήσεις έχει μονο ειδοποιήσεις μαίιλ γενικά.

Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016)

Στο 640 που είχα και τώρα έχει η γυναίκα μου λειτουργούσε κανονικά χωρίς να έχω κάνει σύνδεση εισερχομένων. Στο 650 συνάντησα το πρόβλημα.

Να ρωτήσω κι εγώ. Μου βγάζει εθνική εορτή την 28η. Μου έβγαλε ειδοποίηση χθες και σήμερα. Δεν υπάρχει επιλογή να σβήσω την σημερινή. Σε σας?

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Να ρωτήσω κι εγώ. Μου βγάζει εθνική εορτή την 28η. Μου έβγαλε ειδοποίηση χθες και σήμερα. Δεν υπάρχει επιλογή να σβήσω την σημερινή. Σε σας?

Εμένα έδειχνε την παραμονή και χθες. Ήδη από τις 12 τα μεσάνυχτα έσβησε μονη της η ειδοποίηση για την 28η!

Δεν εστρωσε με επανεκκίνηση της συσκευής;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

ειδοποιηση στο πλακακι εννοεις?

Edited by st1313

• The title was changed to [Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών