Jump to content

[Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εννοείται πως χρειάζονται οι εφαρμογές. Μη λέμε ότι θέλουμε. Απλά μερικές φορές ξεφεύγουμε. Και σου λέω με σιγουριά ότι οι περισσότερες που κατεβάζουμε (σε οποιαδήποτε λειτουργικό) δεν τις χρησιμοποιούμε ποτέ.

Και;

Άστες να υπάρχουν.Την μία και μοναδική φορά που θα την θες,θα είναι εκεί.

Αν δεν υπάρχει καν στο store τι κάνεις;

Xiaomi 12 Pro

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εννοείται πως χρειάζονται οι εφαρμογές. Μη λέμε ότι θέλουμε. Απλά μερικές φορές ξεφεύγουμε. Και σου λέω με σιγουριά ότι οι περισσότερες που κατεβάζουμε (σε οποιαδήποτε λειτουργικό) δεν τις χρησιμοποιούμε ποτέ.

Δεν έχω κάτι να αποδείξω αλλά έτσι για την κουβέντα θα πω ότι αποτι ξέρω το 90% από την λειτουργικότητα του smartphone βασίζετε στης εφαρμογές.

Βρε παιδιά. Υπάρχει έστω και ένας που δεν είναι ευχαριστημένος με το λειτουργικό; δεν νομίζω.

Οι εφαρμογές όμως εδώ κάνουν την διαφορά. Τα WP δεν έχουν σε καμία περίπτωση ούτε τον αριθμό, ούτε την ποιότητα.

Μπορείτε να φανταστείτε, τι θα γινόταν αν στο αντίστοιχο θέμα των εφαρμογών του Android, γράφαμε κάθε λίγο..... Ενημέρωση για την τάδε εφαρμογή.....

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Edited by cb600f

Δεν έχω κάτι να αποδείξω αλλά έτσι για την κουβέντα θα πω ότι αποτι ξέρω το 90% από την λειτουργικότητα του smartphone βασίζετε στης εφαρμογές.

Δεν διαφωνώ. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πάνω από το 80% των χρηστών χρησιμοποιεί τις "απλές" εφαρμογές που υπάρχουν κι εδώ. Και πλέον δεν είναι τόσο κακές......

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Και πλέον δεν είναι τόσο κακές......

Έχω πετύχει πάρα πολλές φορές και το ανάποδο. Στο outlook του android δεν μου αναγνώριζε το strikethrough και δεν μπορούσα να καταλάβω τι εννοούσε όταν μου έλεγε ότι "διέγραψε τις συγκεκριμένες γραμμές κώδικα". Το μυστήριο λύθηκε όταν άνοιξα το ίδιο μειλ στο windows phone.

Δεν διαφωνώ. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πάνω από το 80% των χρηστών χρησιμοποιεί τις "απλές" εφαρμογές που υπάρχουν κι εδώ. Και πλέον δεν είναι τόσο κακές......

Οντως montoya, το 80% περιπου χρησιμοποιει κατα κυριο λογο τις βασικες εφαρμογες, οι οποιες ομως δεν ειναι κακες οπως ειπες και εδω συμφωνουμε. Απλα ειναι μετριοτατες και κουτσουρεμενες..μην μπουμε σε αναλυσεις παλι..Ξεκαθαρα ειναι το λιγοτερο μετριοτατες (απο αποψη χαρακτηριστικων και κυριως απο αποψη αποδοσης κατα την λειτουργια τους). Και φυσικα δεν υπηρξε ουτε μια εφαρμογη ΠΟΤΕ καλυτερη σε wp σε σχεση με την αντιστοιχη του android, μονο τα mytube, tubecast κλπ γουσταρα απιστευτα ολο αυτο το διαστημα. Εχουμε αποκτησει ομως συνδρομο κατωτεροτητας ολο αυτον τον καιρο και το κακο ειναι οτι καποιοι το συνήθισαν και λενε ειναι μια χαρα οι εφαρμογες και πραγματικα ταραζομαι..

Οσο για αυτους που λενε για το οτι ο browser κανει για ολα και δεν τον νοιαζουν οι εφαρμογες, σεβαστη η αποψη του και τα θελω του, αλλα το θεμα ειναι πως δεν αναφερεται πλεον σε χρηση smatphone και απορω απο ΠΟΤΕ οταν καποιος απαιτει να εχει εφαρμογες το κινητο του θεωρειται 20χρονο που δεν εχει τι να κανει με τον ελευθερο του χρονο? Αυτο προσβαλλει τον ιδιο που το λεει..

Εχουμε αποκτησει ομως συνδρομο κατωτεροτητας ολο αυτον τον καιρο και το κακο ειναι οτι καποιοι το συνήθισαν και λενε ειναι μια χαρα οι εφαρμογες και πραγματικα ταραζομαι..

Κι αυτό ισχύει ως ένα βαθμό

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Παιδια κολλησατε στο 20χρονα που ειπα.

Μιλησα συγκεκριμένα για το facebook απ αυτά που εχω δει κανενας δεν ενδιαφερετε για ειδοποιήσεις facebook στο κινητο.Υπαρχει το facebook σαν εφαρμογή αλλα μεχρι εκει.

Τα μονα ατομα που ασχολούνται είναι στην ηλικια των παιδιων μου.

Κανενας δεν ειπε ότι δεν χρειαζονται οι εφαρμογες(εχω καμια 30αρια)και μου λειπουν και άλλες γιατι απλα δεν υπαρχουν στα windows

Edited by st1313

Μιλησα συγκεκριμένα για το facebook απ αυτά που εχω δει κανενας δεν ενδιαφερετε για ειδοποιήσεις facebook στο κινητο.Υπαρχει το facebook σαν εφαρμογή αλλα μεχρι εκει.

Κανενας δεν ειπε ότι δεν χρειαζονται οι εφαρμογες(εχω καμια 30αρια)και μου λειπουν και άλλες γιατι απλα δεν υπαρχουν στα windows

Το θεμα ειναι τι ενδιαφερει τον κοσμο που θελει να αγορασει ενα smartphone..στα wp παντα υπηρχε το χαος..με τα 10 αρια πηγε να αλλαξει η κατασταση απλα η ms τα εκανε γενικα σαλατα και ενω ηρθαν καποιες εφαρμογες η ποιοτητα τους ηταν μετριοτατη..ετσι λοιπον σε ολο τον κοσμο πατωσαν..

Αν εσενα τον ενα στα τοσα δις κοσμου τον καλυπτει ετσι οπως ειναι ξερεις που σε γραφει η μικρομαλκη ε?, καθως και εμενα που ειμαι τοσο απαιτητικος-προκλητικος να θελω κατι αντιστοιχο σε σχεση με το android, μην σου πω μονο που ομως γιατι θα παρεξηγηθουμε..

Διαφωνώ 100% γιατί πλέον το Facebook δεν έχει όρια σε ηλικία και δυνατότητες. Χωρίς κόστος μπορείς να διαφημίζεις μια δουλεία,ένα μαγαζί,χόμπι,άθλημα κτλ. Ακόμα και πολλές εφημερίδες και εταιριες έχουν σελίδα στο Facebook αντί να έχουν site. Ο κόσμος έχει φτιάξει σελίδες με αγοραπωλησίες για ηλεκτρονικά, αυτοκίνητα, ρούχα,σπιτια. Με λίγα λόγια κάνεις τα πάντα χωρίς περιορισμούς.

Edited by sony76

Διαφωνώ 100% γιατί πλέον το Facebook δεν έχει όρια σε ηλικία και δυνατότητες. Χωρίς κόστος μπορείς να διαφημίζεις μια δουλεία,ένα μαγαζί,χόμπι,άθλημα κτλ. Ακόμα και πολλές εφημερίδες και εταιριες έχουν σελίδα στο Facebook αντί να έχουν site. Ο κόσμος έχει φτιάξει σελίδες με αγοραπωλησίες για ηλεκτρονικά, αυτοκίνητα, ρούχα, σπίτια. Με λίγα λόγια κανεις τα πάντα χωρίς περιορισμούς.

+1.

Για να μη βάλουμε στη συζήτηση instagram και twitter....

Edited by navi55
Huawei Nova 5T

Διαφωνώ 100% γιατί πλέον το Facebook δεν έχει όρια σε ηλικία και δυνατότητες. Χωρίς κόστος μπορείς να διαφημίζεις μια δουλεία,ένα μαγαζί,χόμπι,άθλημα κτλ. Ακόμα και πολλές εφημερίδες και εταιριες έχουν σελίδα στο Facebook αντί να έχουν site. Ο κόσμος έχει φτιάξει σελίδες με αγοραπωλησίες για ηλεκτρονικά, αυτοκίνητα, ρούχα, σπιτια. Με λίγα λόγια κανεις τα πάντα χωρίς περιορισμούς.

Μα θα μπω στο facebook για όλα αυτά που σωστα λες. Την εφαρμογή δεν χρειαζομαι γιατι δεν θελω αυτά που προσφερει.

Για βιντεοκλησεις και αμεσα μηνυματα υπαρχει άλλη εφαρμογή.

Edited by navi55

Μα θα μπω στο facebook για όλα αυτά που σωστα λες. Την εφαρμογή δεν χρειαζομαι γιατι δεν θελω αυτά που προσφερει.

Για σένα ρε φίλε.

Εγω τι θα πω σε όλη την παρέα μου;

Βάλτε skype γιατί εμενα το messenger είναι για κλωτσομπουνια;

Με αυτά που λέτε άμα είναι να κηρύξουμε το λειτουργικό για άνω των σαράντα και για αυτούς που δεν χρησιμοποιούν εφαρμογές.

Έλεος πια.

Εντάξει είπαμε βολεύεστε εσείς μαγκιάσας και καμάρι σας αλλα έτυχε και βολεύεστε σε μια κατάσταση που η εποχή της έχει περάσει προπολου και τουλάχιστον αυτο να το αναγνωρίζετε μην μας κάνετε να ξεχνάμε αυτά που ξέρουμε

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Για σένα ρε φίλε.

Με αυτά που λέτε άμα είναι να κηρύξουμε το λειτουργικό για άνω των σαράντα και για αυτούς που δεν χρησιμοποιούν εφαρμογές.

Έλεος πια.

Εντάξει είπαμε βολεύεστε εσείς μαγκιάσας και καμάρι σας αλλα έτυχε και βολεύεστε σε μια κατάσταση που η εποχή της έχει περάσει προπολου και τουλάχιστον αυτο να το αναγνωρίζετε μην μας κάνετε να ξεχνάμε αυτά που ξέρουμε

Ετσι ακριβως...+ 640!

Εντάξει απλά εγώ λέω στο σύνολο τι κάνει το Facebook που έλεγες ότι είναι για ηλικίες μέχρι 30.

EDIT: μάλλον υπάρχει κάποιο πρόβλημα γιατί τα ποστ εμφανίζονται περίεργα και δεν μπορώ να δω της απαντήσεις που είναι από παράθεση.

Για σένα ρε φίλε.

Έλεος πια.

Εχεις δικαιο ετσι όπως το θετεις.

Οσο τα windows είναι στο 1% αυτό θα γινεται. Τωρα γιατι είναι στο 1% είναι άλλο θεμα.(δεν είναι λογο εφαρμογών)

Σοβαρά τώρα, αν ο χρόνος ομιλίας μου είναι για ομιλία και για βιντεοκλησεις κοινός, τι θα πει ο άλλος που είναι στον εβρο και θέλει να μιλήσει με την γκομενα, περίμενε με πάω σε καφετέρια να πιάσω WiFi να μιλήσουμε μέσω skype? Αφού 2-3 λεπτά που θα μιλήσουν από το κινητό θα μπορούσαν να κάνουν και βιντεοκλήση.... Αυτές τις ******ες κάνει η μς τα ραδιοφωνα κλπ. Απλά ηλίθιοι.

Εχεις δικαιο ετσι όπως το θετεις.

Οσο τα windows είναι στο 1% αυτό θα γινεται. Τωρα γιατι είναι στο 1% είναι άλλο θεμα.(δεν είναι λογο εφαρμογών)

ξεκάθαρα λόγο εφαρμογών είναι.

Πες μου έναν λόγο για να τα αγοράσει κάποιος πλέον.

Και μην αρχίσεις τα μπαταρία,κάμερα και lagfree εμπειρία,γιατί όσο έκανε το 950 xl όταν βγήκε,υπήρχαν πολλά άλλα κινητά που έκαναν ακριβώς τα ίδια και ίσως και καλύτερα.

Xiaomi 12 Pro

Και μην αρχίσεις τα μπαταρία,κάμερα και lagfree εμπειρία,γιατί όσο έκανε το 950 xl όταν βγήκε,υπήρχαν πολλά άλλα κινητά που έκαναν ακριβώς τα ίδια και ίσως και καλύτερα.

Εχω διαφορετικη αποψη. Μην το συζητήσουμε εδώ γιατι θα βγουμε εκτος θεματος.

όπως είπες,άποψη.

Άποψεις έχουμε όλοι,δεν πάει να πει πως έχουμε και δίκιο.

Xiaomi 12 Pro

Σοβαρά τώρα, αν ο χρόνος ομιλίας μου είναι για ομιλία και για βιντεοκλησεις κοινός, τι θα πει ο άλλος που είναι στον εβρο και θέλει να μιλήσει με την γκομενα, περίμενε με πάω σε καφετέρια να πιάσω WiFi να μιλήσουμε μέσω skype? Αφού 2-3 λεπτά που θα μιλήσουν από το κινητό θα μπορούσαν να κάνουν και βιντεοκλήση.... Αυτές τις ******ες κάνει η μς τα ραδιοφωνα κλπ. Απλά ηλίθιοι.

Με δεδομενα δεν γινεται?

Με δεδομενα δεν γινεται?

με τα πακέτα δεδομένων Ελλάδος;

Ούτε για αστείο.

Xiaomi 12 Pro

Εγώ θα έλεγα πιο βασικό είναι των συσκευων που δεν έχουν πλέον!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Εγώ θα έλεγα πιο βασικό είναι των συσκευων που δεν έχουν πλέον!

επειδή πλέον θα παίξουμε την κολοκυθιά όπως βλέπω,τι να τις κάνεις χωρίς αξιόλογες εφαρμογές;

Και εγώ θέλω το 950XL χθες κιόλας,αλλά μάντεψε γιατί δεν το αγοράζω.

Tip,δεν είναι το λεφτά το θέμα.

Xiaomi 12 Pro

με τα πακέτα δεδομένων Ελλάδος;

Ούτε για αστείο.

κατσε για να το καταλαβω. Η βιντεοκληση από το facebook είναι δωρεαν δηλαδή δεν θελει δεδομενα

• The title was changed to [Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών