4444 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 [ATTACH]64826[/ATTACH]Power Button + Volume UP ok τα εβαλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 12, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Όχι από τον browser... Αν μπεις από το Lumia και πατήσεις πάνω στο link θα σε πετάξει στο store των Windows (στο κινητό πάντα)... Εκεί τι σου γράφει? Αν δεν σε πετάει αυτόματα στο store δοκίμασε από τον edge όχι από άλλον browser... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
4444 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 στο store ειμαι οπως βλεπεις και απο την εικονα , εχω κανει συνδεση ,το κουμπι που λεει ληψη εφαρμογης δεν ειναι ενεργο για να το κατεβασω ,και απο edge παντα μπαινω δεν εχω αλλο browser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 12, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Δεν μπορείς να το κατεβάσεις από τον browser... Κανονικά θα έπρεπε να σε πετάει στο store... Για δοκίμασε αυτό το link: Facebook Beta https://www.microsoft.com/store/apps/9wzdncrfj3pk Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
4444 Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 μπα τιποτα ,τα ιδια ,δεν πειραζει μην σε ταλαιπωρω θα ζησω με τον κανονικο , ευχαριστω παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 12, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Καλά δεν έχουν και μεγάλες διαφορές... Αλλά μου κάνει εντύπωση που δεν σου ανοίγει αυτόματα το store... Δοκίμασε ένα soft reset... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AgelosMo Δημ. January 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2016 Skype group video όποιος θέλει δηλώνει συμμετοχή για δοκιμή. Εγώ τα συμπληρώνω τώρα. Παράθεση SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kipreosomonoiati Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 update στο facebook πέρασε σε έκδοση το facebook beta :D http://www.windowscentral.com/facebook-windows-10-mobile-updated-new-design-continuum-support Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 14, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Για περάστε, έχει και δωράκι :up: Αpp Review@myphone.gr: Δοκιμάζουμε τον Best Player για Windows 10 [+Διαγωνισμός] Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Τα Mp3 Που κατεβαζουμε με το myTube μπορουμε να τα ακουμε και απο το Groove ή μονο μεσα απο την ιδια την εφαρμογη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 update στο facebook πέρασε σε έκδοση το facebook beta :D http://www.windowscentral.com/facebook-windows-10-mobile-updated-new-design-continuum-support Ευτυχώς το update διόρθωσε το θέμα, που είχα από την προηγούμενη έκδοση, με τον συγχρονισμό των επαφών! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Σε σχέση με την beta έκδοση του Facebook ποια από τις 2 ειναι καλύτερη; Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Βάζω εικόνα κλειδωματος από Bing. Kαι μου βγάζει κάτι άσχετες εικόνες!!! Όχι από τις δικες του. Χτες έβγαζε μια κατσικα σήμερα κάτι αλογα με αναβάτες!!!! Τι είναι αυτές;;;; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 14, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Όταν λες δικές του, τι εννοείς? To Bing βγάζει μια εικόνα κάθε μέρα σαν «Photo of the Day» και αυτή σου βάζει σαν εξώφυλλο.. Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 update στο facebook πέρασε σε έκδοση το facebook beta :D http://www.windowscentral.com/facebook-windows-10-mobile-updated-new-design-continuum-support η ίδια έκδοση είναι αν είδα καλά. ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε σχέση με την beta έκδοση του Facebook ποια από τις 2 ειναι καλύτερη; με το facebook εμένα τρώει ακόμα σκάλωμα το livetile.στο beta τρέχει κανονικά,αλλά δεν συγχρονίζει ακόμα επαφές. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Βάζω εικόνα κλειδωματος από Bing. Kαι μου βγάζει κάτι άσχετες εικόνες!!! Όχι από τις δικες του. Χτες έβγαζε μια κατσικα σήμερα κάτι αλογα με αναβάτες!!!! Τι είναι αυτές;;;; Αυτές είναι οι εικόνες του Bing! Αυτή με τα άλογα είναι η σημερινή και αυτή με 2 ζώα σαν κατσίκες (σαμουά είδα ό,τι λέγονται) ήταν η χθεσινή. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 14, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Εμένα μου συγχρόνισε τις επαφές στο Beta... Του πήρε κανα 2μερο να προσπαθεί αλλά τα κατάφερε :p Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Εμένα μου συγχρόνισε τις επαφές στο Beta... Του πήρε κανα 2μερο να προσπαθεί αλλά τα κατάφερε :p εγώ μία φορά δοκίμασα,αφού δεν,δεν θα σκάσω,έτσι και αλλιώς τα νούμερα τα έχω στις επαφές μου:p (εβαλα τα 10 πάλι δεν άντεξα ούτε μέρα) Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 14, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Άμα το αφήσεις κάποια στιγμή θα συγχρονίσει... Όχι ανοιχτό... Άστο στο background και δεν παθαίνει τίποτα... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 (edited) Ωραία. Κι αυτές που δείχνει στο DailyPic αλλα και στο search είναι ίδιες μεταξύ τούς. Που είναι μια μπλε σήμερα που λεει ice on the surface... Αυτές όλες δεν έπρεπε να είναι ίδιες;;; Edited January 14, 2016 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 14, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Αυτή με τα άλογα είναι σήμερα... Βέβαια η ώρα αλλαγής διαφέρει ανάλογα με το region... Τσέκαρε στο DailyPic τι region έχεις... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Είχα region UK στο κινητό και στο DailyPic. Τώρα όλα ΟΚ. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Καλά δε σκάω.Βέβαια αφού δουλεύει όπως λες,δεν πρέπει να υπάρχει κάποια άλλη διαφορά,στις 2 εκδόσεις. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. January 14, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Δωρεάν για σήμερα το Wallpaper Studio 10 για να φτιάξετε τη δική σας homescreen/lockscreen σε Windows 10 Mobile και PC :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Πάντως ρε παιδιά, πολύ αργό έγινε το Facebook, στην 8.1 ήταν λιγάκι πιο γρήγορο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts