Jump to content

[Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όχι από τον browser... Αν μπεις από το Lumia και πατήσεις πάνω στο link θα σε πετάξει στο store των Windows (στο κινητό πάντα)... Εκεί τι σου γράφει?

Αν δεν σε πετάει αυτόματα στο store δοκίμασε από τον edge όχι από άλλον browser...

Powerd by OnePlus 7 Pro

στο store ειμαι οπως βλεπεις και απο την εικονα , εχω κανει συνδεση ,το κουμπι που λεει ληψη εφαρμογης δεν ειναι ενεργο για να το κατεβασω ,και απο edge παντα μπαινω δεν εχω αλλο browser

Δεν μπορείς να το κατεβάσεις από τον browser... Κανονικά θα έπρεπε να σε πετάει στο store...

Για δοκίμασε αυτό το link:

Facebook Beta https://www.microsoft.com/store/apps/9wzdncrfj3pk

Powerd by OnePlus 7 Pro

Καλά δεν έχουν και μεγάλες διαφορές... Αλλά μου κάνει εντύπωση που δεν σου ανοίγει αυτόματα το store... Δοκίμασε ένα soft reset...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Skype group video

όποιος θέλει δηλώνει συμμετοχή για δοκιμή. Εγώ τα συμπληρώνω τώρα.

SE k700i - w810i, NOKIA 5310 express music, HTC TynII (Kaiser), SE Xperia mini, Google Nexus S, Nokia Lumia 930, HTC One M8 (Gunmetal Gray), MS Lumia 950 XL White, HTC 10, LG G6, Samsung Galaxy S9

update στο facebook πέρασε σε έκδοση το facebook beta :D http://www.windowscentral.com/facebook-windows-10-mobile-updated-new-design-continuum-support

Powerd by OnePlus 7 Pro

Τα Mp3 Που κατεβαζουμε με το myTube μπορουμε να τα ακουμε και απο το Groove ή μονο μεσα απο την ιδια την εφαρμογη;

update στο facebook πέρασε σε έκδοση το facebook beta :D http://www.windowscentral.com/facebook-windows-10-mobile-updated-new-design-continuum-support

Ευτυχώς το update διόρθωσε το θέμα, που είχα από την προηγούμενη έκδοση, με τον συγχρονισμό των επαφών!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Σε σχέση με την beta έκδοση του Facebook ποια από τις 2 ειναι καλύτερη;
Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Βάζω εικόνα κλειδωματος από Bing.

Kαι μου βγάζει κάτι άσχετες εικόνες!!! Όχι από τις

δικες του. Χτες έβγαζε μια κατσικα σήμερα κάτι αλογα με αναβάτες!!!!

Τι είναι αυτές;;;;

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Όταν λες δικές του, τι εννοείς?

To Bing βγάζει μια εικόνα κάθε μέρα σαν «Photo of the Day» και αυτή σου βάζει σαν εξώφυλλο..

Powerd by OnePlus 7 Pro

η ίδια έκδοση είναι αν είδα καλά.

----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε σχέση με την beta έκδοση του Facebook ποια από τις 2 ειναι καλύτερη;

με το facebook εμένα τρώει ακόμα σκάλωμα το livetile.στο beta τρέχει κανονικά,αλλά δεν συγχρονίζει ακόμα επαφές.

Xiaomi 12 Pro

Βάζω εικόνα κλειδωματος από Bing.

Kαι μου βγάζει κάτι άσχετες εικόνες!!! Όχι από τις

δικες του. Χτες έβγαζε μια κατσικα σήμερα κάτι αλογα με αναβάτες!!!!

Τι είναι αυτές;;;;

Αυτές είναι οι εικόνες του Bing!

Αυτή με τα άλογα είναι η σημερινή και αυτή με 2 ζώα σαν κατσίκες (σαμουά είδα ό,τι λέγονται) ήταν η χθεσινή.

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Εμένα μου συγχρόνισε τις επαφές στο Beta... Του πήρε κανα 2μερο να προσπαθεί αλλά τα κατάφερε :p
Powerd by OnePlus 7 Pro

Εμένα μου συγχρόνισε τις επαφές στο Beta... Του πήρε κανα 2μερο να προσπαθεί αλλά τα κατάφερε :p

εγώ μία φορά δοκίμασα,αφού δεν,δεν θα σκάσω,έτσι και αλλιώς τα νούμερα τα έχω στις επαφές μου:p

(εβαλα τα 10 πάλι δεν άντεξα ούτε μέρα)

Xiaomi 12 Pro

Άμα το αφήσεις κάποια στιγμή θα συγχρονίσει... Όχι ανοιχτό... Άστο στο background και δεν παθαίνει τίποτα...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Ωραία.

Κι αυτές που δείχνει στο DailyPic

αλλα και στο search είναι ίδιες μεταξύ τούς.

Που είναι μια μπλε σήμερα που λεει ice on the surface...

Αυτές όλες δεν έπρεπε να είναι ίδιες;;;

Edited by nikosxeng3

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Αυτή με τα άλογα είναι σήμερα... Βέβαια η ώρα αλλαγής διαφέρει ανάλογα με το region... Τσέκαρε στο DailyPic τι region έχεις...
Powerd by OnePlus 7 Pro

Ευχαριστώ πολύ παιδιά.

Είχα region UK στο κινητό και στο DailyPic.

Τώρα όλα ΟΚ.

Καλά δε σκάω.Βέβαια αφού δουλεύει όπως λες,δεν πρέπει να υπάρχει κάποια άλλη διαφορά,στις 2 εκδόσεις.

Xiaomi 12 Pro

Δωρεάν για σήμερα το Wallpaper Studio 10 για να φτιάξετε τη δική σας homescreen/lockscreen σε Windows 10 Mobile και PC :)
Powerd by OnePlus 7 Pro

• The title was changed to [Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών