Jump to content

[Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι σχέση έχει αυτο; Κι εμένα το 950 μου μόνο Zeiss γράφει. Επειδή λείπει το Carl λες να άλλαξε δουλειά η εταιρεία;

Ή χάλασε η ποιότητα των φακών τους! Με ποιόν σταμάτησε η συνεργασία; Αφού τώρα την ξεκίνησαν με τη Nokia!

Ξέρω 'γω; Εσύ μας λες παντού Carl Zeiss και Carl Zeiss.. Δεν είναι Nokia... Να δούμε πότε θα το καταλάβετε...

Στο θέμα κάμερα είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα στα φθηνά Android. Ειδικά σε βραδινές.

Εξαρτάται βέβαια και από τις απαιτήσεις μας.

Γράφετε "τα φθηνά Android" συνέχεια και νομίζετε ότι είναι εποχές gingerbread ακόμα... Ψαχτείτε λίγο...

Huawei Nova 5T

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γράφετε "τα φθηνά Android" συνέχεια και νομίζετε ότι είναι εποχές gingerbread ακόμα... Ψαχτείτε λίγο...

Για πες μας που έχεις δει φτηνή συσκευή android να βγάζει εφάμιλλες φωτογραφίες με το 950 ή άλλες ναυαρχίδες ειδικά το βράδι. Και δεν μιλάμε να τις έχεις πειραγμένες με apps.

@mr_47 Για κάμερα μιλάμε, όχι για λειτουργικό. Φυσικά και βγάζει πολύ καλύτερες φωτογραφίες το 950 μου από τα φθηνά Android, ακόμη και τα σημερινά!

Όπως λέει και ο katsiletra πιο πάνω.

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Έχει κανένας κάποια ιδέα πως θα μπούμε στην ιστοσελίδα της τράπεζας Πειραιώς. Εδώ και κάποιους μήνες δεν κρασαρει

Ξέρω 'γω; Εσύ μας λες παντού Carl Zeiss και Carl Zeiss.. Δεν είναι Nokia... Να δούμε πότε θα το καταλάβετε...

Καταρχάς το υφακι είναι σε λανθασμένα επίπεδα και λυπάμαι.

Όσο για το ψάξιμο, Redmi Note 4 που πέρασε από τα χέρια μου, p9 και p10 lite φίλων μου είναι σε ρηχά νερά. Ειδικά το πρώτο είναι για γέλια.

Θα μου πεις δεν είναι φετινά μοντέλα. Σαφώς αλλά δεν είναι και gingerbread. 1-2 ετών.

Αυτά προς κάποιον ψαγμένο.....

Βέβαια ανέφερα πως εξαρτάται από τις απαιτήσεις του καθενός. Που βάζει τον πήχη.

Αυτά τα ολιγα και γι ακόμη μια φορά λυπάμαι για το ύφος σου.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Μπα δεν βρίσκει μπαταρίες από Lumia! Ούτε ξέρω βέβαια τι κωδικό έχει η μπαταρία μου, αλλά αφού δεν εχει γενικώς της Microsoft, μάταια ψάχνω! :(

Πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα και μου είπε ότι έχει μπαταρίες για 950 (20 ευρώ) και 950 xl. Μου είπε ότι δεν είναι γνήσιες. Κάποια στιγμή σχετικά σύντομα θα αλλάξω, οπότε θα ενημερώσω αν αξίζει.

Έχει κανένας κάποια ιδέα πως θα μπούμε στην ιστοσελίδα της τράπεζας Πειραιώς. Εδώ και κάποιους μήνες δεν κρασαρει

Μετά το login δεν ξέρω αν κρασάρει. Πριν, λειτουργεί κανονικά το site.

Πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα και μου είπε ότι έχει μπαταρίες για 950 (20 ευρώ) και 950 xl. Μου είπε ότι δεν είναι γνήσιες. Κάποια στιγμή σχετικά σύντομα θα αλλάξω, οπότε θα ενημερώσω αν αξίζει.

Μετά το login δεν ξέρω αν κρασάρει. Πριν, λειτουργεί κανονικά το site.

Εγώ που πήρα από σκρουτζομάγαζο μια χαρά γνήσια ήταν στα 15€. Για την Πειραιώς μπαίνω από τον Monument Browser, έχει και καρφίτσωμα σελίδας στην έναρξη.

Για πες μας που έχεις δει φτηνή συσκευή android να βγάζει εφάμιλλες φωτογραφίες με το 950 ή άλλες ναυαρχίδες ειδικά το βράδι. Και δεν μιλάμε να τις έχεις πειραγμένες με apps.

Ψάξε μέχρι 300 ευρώ συσκευές, ειδικά φετινές. Μη μου πεις όχι για φετινές, γιατί, αφού ακόμα έρχονται update στα w10, μπορούν να συγκριθούν και με τις τωρινές συσκευές.

@mr_47 Για κάμερα μιλάμε, όχι για λειτουργικό. Φυσικά και βγάζει πολύ καλύτερες φωτογραφίες το 950 μου από τα φθηνά Android, ακόμη και τα σημερινά!

Όπως λέει και ο katsiletra πιο πάνω.

Γιατί, υπάρχουν καινούριες συσκευές με w10; Επίσης, αφού τώρα προσπερνάς το λειτουργικό, υπάρχει μια συσκευή που ρίχνει αρκετά στο 950. ios έχει και δεν είναι ακριβή.

Καταρχάς το υφακι είναι σε λανθασμένα επίπεδα και λυπάμαι.

Όσο για το ψάξιμο, Redmi Note 4 που πέρασε από τα χέρια μου, p9 και p10 lite φίλων μου είναι σε ρηχά νερά. Ειδικά το πρώτο είναι για γέλια.

Θα μου πεις δεν είναι φετινά μοντέλα. Σαφώς αλλά δεν είναι και gingerbread. 1-2 ετών.

Αυτά προς κάποιον ψαγμένο.....

Βέβαια ανέφερα πως εξαρτάται από τις απαιτήσεις του καθενός. Που βάζει τον πήχη.

Αυτά τα ολιγα και γι ακόμη μια φορά λυπάμαι για το ύφος σου.

Και το υφάκι κάποιων στο myphone είναι εδώ και χρόνια σε λανθασμένα επίπεδα, αλλά γαργάρα για εκείνους.

Σε ρηχά νερά... Μάλιστα... Φαντάζομαι θα βγάλατε 1 φωτογραφία στο αυτόματο, ενώ στο 950 "σκίσατε" το pro mode...

Κακώς. Αν είναι να λυπάμαι κι εγώ για αυτούς που έχουν λανθασμένο ύφος εδώ, δε θα έκανα κάτι άλλο.

Huawei Nova 5T

Εγώ που πήρα από σκρουτζομάγαζο μια χαρά γνήσια ήταν

Αν θυμάσαι ποιο είναι το κατάστημα στείλε π.μ. ή γράψε εδώ. Δε νομίζω ότι χάλασε ο κόσμος για 5-10 ανθρώπους.

Ψάξε μέχρι 300 ευρώ συσκευές, ειδικά φετινές. Μη μου πεις όχι για φετινές, γιατί, αφού ακόμα έρχονται update στα w10, μπορούν να συγκριθούν και με τις τωρινές συσκευές.

Γιατί, υπάρχουν καινούριες συσκευές με w10; Επίσης, αφού τώρα προσπερνάς το λειτουργικό, υπάρχει μια συσκευή που ρίχνει αρκετά στο 950. ios έχει και δεν είναι ακριβή.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Με έκανες και γέλασα....

Τα 300€ τα θεωρείς νορμάλ για midrange συσκευή;;; Έχεις δουλέψει ios ποτέ σου;; Με χειροκίνητες ρυθμίσεις ακόμα και το 1020 του ρίχνει στ' αυτιά. Και σου είπα να βγάζουν φωτό κανονικά και όχι πειραγμένες...

Ακόμα γελάω :lol::lol::lol:

Και το υφάκι κάποιων στο myphone είναι εδώ και χρόνια σε λανθασμένα επίπεδα, αλλά γαργάρα για εκείνους.

Σε ρηχά νερά... Μάλιστα... Φαντάζομαι θα βγάλατε 1 φωτογραφία στο αυτόματο, ενώ στο 950 "σκίσατε" το pro mode...

Κακώς. Αν είναι να λυπάμαι κι εγώ για αυτούς που έχουν λανθασμένο ύφος εδώ, δε θα έκανα κάτι άλλο.

Για να το κλείσω μαζί σου γιατί πραγματικά δεν....

1. Δεν ξέρω σε ποιους αναφέρεσαι, δικό σου θέμα αλλά εδώ το υφακι σου το έκανες παράθεση σε μένα. Αν έχεις πρόβλημα με άλλους λύσε το απευθείας με αυτούς αλλά εγώ ασχολούμαι με αυτούς που έχουν κακή συμπεριφορά ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΜΟΥ. Δεν νομίζω να είχα ποτέ υφακι απέναντί σου...

2. Είμαι πολύ επιεικής οταν λέω για ρηχά νερά. Για κλαματα πραγματικά. Βρες κάποιο σε φίλο σου και κλαψε. Εννοείται ότι δεν το συγκρίνω με 950. Χάος...... Και εννοείται δεν έγινε καν σύγκριση. Όχι να καθησα για ρυθμίσεις.... Φέτος όμως τα xiaomi βελτιώθηκαν αισθητά.

3. Δεν ξέρω τα "κυβικά" σου αλλά για την μεγάλη πλειοψηφία συσκευή των 300€ είναι μακρινό όνειρο.

4. Δες τα ποσοστά του Android και θα καταλάβεις πόσοι κυκλοφορούν με φρέσκιες συσκευές....

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=470583

5. Μη καταντήσεις σαν τον "αλλον". Δεν σου αρέσει κάτι? Άστο σε αυτούς που τους αρέσει.

Αυτά τα ολίγα και το κλείνω. Δεν αξίζει και περισσότερο.

@mr_47 τι να το κάνω το ios. Καλύτερα να κρατήσω αυτό που έχω τώρα! ;)

Θέλω κάποια αυτονόητα να λειτουργούν κανονικά!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Με έκανες και γέλασα....

Τα 300€ τα θεωρείς νορμάλ για midrange συσκευή;;; Έχεις δουλέψει ios ποτέ σου;; Με χειροκίνητες ρυθμίσεις ακόμα και το 1020 του ρίχνει στ' αυτιά. Και σου είπα να βγάζουν φωτό κανονικά και όχι πειραγμένες...

Ακόμα γελάω :lol::lol::lol:

Δεν λέω εγώ midrange τις συσκευές που κοστίζουν 300€. Ψαξτο καλύτερα...

Φαίνεται ποιος έχει και ποιος δεν έχει δουλέψει ios... Πόσες μέρες κάνει να αποθηκεύσει τη φωτο το 1020, μετά τη λήψη;....

Ανάμεσα στα γέλια σου, πήγαινε ψάξε καλύτερα...

Για να το κλείσω μαζί σου γιατί πραγματικά δεν....

1. Δεν ξέρω σε ποιους αναφέρεσαι, δικό σου θέμα αλλά εδώ το υφακι σου το έκανες παράθεση σε μένα. Αν έχεις πρόβλημα με άλλους λύσε το απευθείας με αυτούς αλλά εγώ ασχολούμαι με αυτούς που έχουν κακή συμπεριφορά ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΜΟΥ. Δεν νομίζω να είχα ποτέ υφακι απέναντί σου...

2. Είμαι πολύ επιεικής οταν λέω για ρηχά νερά. Για κλαματα πραγματικά. Βρες κάποιο σε φίλο σου και κλαψε. Εννοείται ότι δεν το συγκρίνω με 950. Χάος...... Και εννοείται δεν έγινε καν σύγκριση. Όχι να καθησα για ρυθμίσεις.... Φέτος όμως τα xiaomi βελτιώθηκαν αισθητά.

3. Δεν ξέρω τα "κυβικά" σου αλλά για την μεγάλη πλειοψηφία συσκευή των 300€ είναι μακρινό όνειρο.

4. Δες τα ποσοστά του Android και θα καταλάβεις πόσοι κυκλοφορούν με φρέσκιες συσκευές....

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=470583

5. Μη καταντήσεις σαν τον "αλλον". Δεν σου αρέσει κάτι? Άστο σε αυτούς που τους αρέσει.

Αυτά τα ολίγα και το κλείνω. Δεν αξίζει και περισσότερο.

1. Εσύ έκανες παράθεση στο post μου, ενώ αναφερόμουν σε άλλο άτομο.

2. Σίγουρα. Θα τρέξω. Τώρα...

3. Πόσο είχε το 950 όταν κυκλοφόρησε; Για γράψτο λίγο αυτό... Γιατί ήταν και ναυαρχίδα, όταν κυκλοφόρησε.... Φουλ πλαστική, με ανέτοιμο λειτουργικό (ακόμα ανέτοιμο), αλλά ναυαρχίδα......

4. Μου φτάνουν τα ποσοστά των wp....

5. Σαν το "άλλον"; Εξηγήσου.

Ούτε κι εσείς αξίζετε κάτι περισσότερο. Νομίζετε ακόμα ότι θα βγάλει κάτι σοβαρό η Ms ή θα αναστήσει τα 950 σας....

@mr_47 τι να το κάνω το ios. Καλύτερα να κρατήσω αυτό που έχω τώρα! ;)

Θέλω κάποια αυτονόητα να λειτουργούν κανονικά!

Για κάμερα δε μίλησες; Τώρα το πας στις άλλες λειτουργίες; Και πάλι απαντάς με ερώτηση.... Κλασσικός evris....

Huawei Nova 5T

Φαίνεται ποιος έχει και ποιος δεν έχει δουλέψει ios... Πόσες μέρες κάνει να αποθηκεύσει τη φωτο το 1020, μετά τη λήψη;....

3. Πόσο είχε το 950 όταν κυκλοφόρησε; Για γράψτο λίγο αυτό... Γιατί ήταν και ναυαρχίδα, όταν κυκλοφόρησε.... Φουλ πλαστική, με ανέτοιμο λειτουργικό (ακόμα ανέτοιμο), αλλά ναυαρχίδα......

Ούτε κι εσείς αξίζετε κάτι περισσότερο. Νομίζετε ακόμα ότι θα βγάλει κάτι σοβαρό η Ms ή θα αναστήσει τα 950 σας....

Για κάμερα δε μίλησες; Τώρα το πας στις άλλες λειτουργίες; Και πάλι απαντάς με ερώτηση.... Κλασσικός evris....

Κλασικός και γραφικός. Δεν περίμενε κανείς κάτι καλύτερο από σένα... Καλύτερα να μασάς παρά να γράφεις. Αναφέρεσαι στους ψαγμένους κάνοντας τον έξυπνο...

Δεν περιμένουμε κάτι καλύτερο από την Microsoft, άλλα απ' ότι φαίνεται ούτε και από σένα.. Αλλά πολύ αξία σου δώσαμε και σένα..

Σου γράφω επειδή εγώ νομίζω (ελπίζω) ότι θα βγάλει κάτι καλό (όπως ήταν και τα WM10 σε συνδυασμό με το 950) η MS, φαντάζομαι εσένα δε σε πειράζει. Σε ενοχλήσαμε κάπου;

Νομίζω (επίσης) ότι η πρώτη σου πρόταση στην παράθεση είναι υπερβολική.

edit: δικό μου λάθος. Δεν είναι υπερβολική. Νόμιζα ότι εννοούσες κάτι άλλο. Μάλλον εννοείς ότι δεν αξίζει να ασχολείσαι μαζί μας. Οπότε κανένα πρόβλημα.

Πάντως για το 950 δεν ελπίζει ή νομίζει κανείς. Είναι δικό σου συμπέρασμα που δεν ισχύει.

Edited by faasf

@mr_47 Για κάμερα μίλησα, αλλά αυτά τα αυτονόητα που λέω είναι του hardware πιο πολύ και όχι του λειτουργικού. Όπως πχ το Bluetooth και η κάρτα μνήμης! ;)

@mr_47 Για κάμερα μίλησα, αλλά αυτά τα αυτονόητα που λέω είναι του hardware πιο πολύ και όχι του λειτουργικού. Όπως πχ το Bluetooth και η κάρτα μνήμης! ;)

Evris για ό,τι και να μίλησες δεν έχει κανένα νόημα, καμία σημασία, συνεχώς (εδώ και 2-3 χρόνια) να επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια. Όποιος δεν είναι ευχαριστημένος με το οτιδήποτε αγοράζει μια συσκευή με οποιοδήποτε λειτουργικό και κάνει τη δουλειά του.

Ποιο το νόημα να γράψω στο νήμα των xiaomi ότι το 950 έχει καλύτερη κάμερα (άσχετα αν έχει ή δεν έχει καλύτερη κάμερα); Αφού δεν έχω Xiaomi και δε σκοπεύω, δε με ενδιαφέρει να το αγοράσω.

Προχθές διάβασα αυτό: https://www.androidpit.com/android-pie-fixes-tracking-vulnerability

Εν συντομία... Όλες οι εκδόσεις android εκτός από την τελευταία παρουσιάζουν πρόβλημα ασφάλειας και η google δε σκοπεύει να το διορθώσει.

Όπως το διάβασα το ξέχασα. Αφού δε με αφορά. Πήγα στο νήμα του android να τους πω ότι εγώ με τα wm10 και το 950 είμαι κομπλέ για να υποστηρίξω τα wm10. Δε με ενδιαφέρει.

Αυτά γράφει εδώ και καιρό ο Montoya αλλά δυστυχώς....

Τι να σου πω ρε φίλος? Κατάντια πραγματικά. Ευτυχώς που έχουμε κι εμείς την δυνατότητα ενός είδους Ban (αγνόηση).

Λυπάμαι πολύ.

Υ. Γ. Εδω και χρόνια δεν έχω το 950 για να περιμένω κάτι ή να το εκθειάζω.

Επίσης, αυτό που σου είπα αλλά η κακία σου δεν σε επέτρεψε να κατανοήσεις και απλά συνεχίζεις μέσα στο σκοτάδι να κατρακυλάς. Δεν σου αρέσει κάτι? Μην ασχολείσαι και άσε αυτούς που το γουστάρουν να το κάνουν αυτό. Όπως πχ εγώ που βρήκα γελοίο φωτογραφικά (από ταχύτητα ήταν μια χαρά) το κινεζακι μου και απλά αποχώρησα χωρίς να τονίζω σε αυτούς που τους αρέσει ότι είναι ότι πιο γελοία φωτογραφική συσκευή έπιασα στα χέρια μου. Γιατί να το κάνω άλλωστε? Ποια συναισθήματα ικανοποιεί κάποιος που τρέχει να βγάζει όλη του την χολή σε κάτι που δεν έχει και φυσικά δεν τον ικανοποιεί?

Καλή συνέχεια φίλος.

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Evris για ό,τι και να μίλησες δεν έχει κανένα νόημα, καμία σημασία, συνεχώς (εδώ και 2-3 χρόνια) να επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια. Όποιος δεν είναι ευχαριστημένος με το οτιδήποτε αγοράζει μια συσκευή με οποιοδήποτε λειτουργικό και κάνει τη δουλειά του.

Ποιο το νόημα να γράψω στο νήμα των xiaomi ότι το 950 έχει καλύτερη κάμερα (άσχετα αν έχει ή δεν έχει καλύτερη κάμερα); Αφού δεν έχω Xiaomi και δε σκοπεύω, δε με ενδιαφέρει να το αγοράσω.

Προχθές διάβασα αυτό: https://www.androidpit.com/android-pie-fixes-tracking-vulnerability

Εν συντομία... Όλες οι εκδόσεις android εκτός από την τελευταία παρουσιάζουν πρόβλημα ασφάλειας και η google δε σκοπεύει να το διορθώσει.

Όπως το διάβασα το ξέχασα. Αφού δε με αφορά. Πήγα στο νήμα του android να τους πω ότι εγώ με τα wm10 και το 950 είμαι κομπλέ για να υποστηρίξω τα wm10. Δε με ενδιαφέρει.

Αυτά γράφει εδώ και καιρό ο Montoya αλλά δυστυχώς....

Αφού βγήκες κι εσύ (το τέρας ηρεμίας) από τα ρούχα σου τότε όλα τα άλλα είναι περιττά....

Αλλά "δεν αξίζεις κι εσύ κάτι περισσότερο" ...... χάχαχα :lol: :lol: :lol:

Edited by montoya_42

Είμαστε στις γενικές απορίες εφαρμογών των w10 και γράφουμε άλλα.

Αλήθεια που είναι το νήμα "τι συσκευή να αγοράσω" ;

Είμαι σε δίλλημα και δεν ξέρω που να ρωτήσω! :(

Το my tube και το awesome tube δεν ανοίγουν κανένα βίντεο. Γιατί;

Μόνο οι τελίτσες στριφογυρίζουν.... :(

Το my tube και το awesome tube δεν ανοίγουν κανένα βίντεο. Γιατί;

Μόνο οι τελίτσες στριφογυρίζουν.... :(

Bug μετά την αναβάθμιση. Πολλές φορές συμβαίνει. Λογικά θα το φτιάξει ο άνθρωπος. Οπότε περιμένεις.

Το άλλο δεν το έχω. Αν συμβαίνει και στις δύο εφαρμογές, θα άλλαξε κάτι στο φορμά το youtube.

Bug μετά την αναβάθμιση. Πολλές φορές συμβαίνει. Λογικά θα το φτιάξει ο άνθρωπος. Οπότε περιμένεις.

Το άλλο δεν το έχω. Αν συμβαίνει και στις δύο εφαρμογές, θα άλλαξε κάτι στο φορμά το youtube.

Πάντως μέσω browser το YouTube λειτουργεί κανονικά!

Δηλαδή αν άλλαξαν φορμά, δεν θα ξαναπαίξουν βίντεο οι συγκεκριμένες εφαρμογές;

Edited by evris2013

Πάντως μέσω browser το YouTube λειτουργεί κανονικά!

Δηλαδή αν άλλαξαν φορμά, δεν θα ξαναπαίξουν βίντεο οι συγκεκριμένες εφαρμογές;

Και στις δύο περιπτώσεις χρειάζεται ενημέρωση. Το mytube ξέρω ότι υποστηρίζεται κανονικά. Άρα θα διορθωθεί.

Και στις δύο περιπτώσεις χρειάζεται ενημέρωση. Το mytube ξέρω ότι υποστηρίζεται κανονικά. Άρα θα διορθωθεί.

Το my tube έκανε δύο ενημερώσεις σε τρείς μέρες μέσα και δεν βελτιώθηκε. Η τελευταία ήταν 5 Σεπτεμβρίου!

• The title was changed to [Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών