Jump to content

[Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είχα καιρό το πρωτοσέλιδα, χαμπάρι δεν είχα πάρει πως είναι δική σου εφαρμογή.

Ήρθε χτες βράδυ η αναβάθμιση και παραξενεύτηκα...

Ναι δική μου είναι. Λογικό που παραξενεύτηκες. Είχα πολύ καιρό να την ξαναπιάσω. Θα κοιτάξω μήπως προσθέσω και άλλους παρόχους.

Στις ρυθμίσεις μπορείτε να προσαρμόσετε το μέγεθος των κελιών της αρχικής σελίδας που εμφανίζονται τα πρωτοσέλιδα συγκεντρωμένα, έτσι ώστε να τα φέρετε στα μέτρα της οθόνης σας.

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα, μια ερώτηση. Σκέφτομαι ένα παροπλισμένο lumia 535 που έχω να το γυρίσω σε 8.1 από 10 που είναι τώρα.

Θέλω να μου πείτε αν λειτουργούν οι παρακάτω εφαρμογές σε 8.1.

1) facebook + fb messenger

2) viber

3) garmin connect

Κάποιος που έχει μείνει με 8.1 ας μπει στο store να δει αν υπάρχουν. Ευχαριστώ.

Καλημέρα, μια ερώτηση. Σκέφτομαι ένα παροπλισμένο lumia 535 που έχω να το γυρίσω σε 8.1 από 10 που είναι τώρα.

2) viber

3) garmin connect

1. Για το Facebook υπάρχει η εφαρμογή από τη Microsoft. O Messenger δεν δουλεύει πια και έχει αποκλειστεί από τη FB.

Δε ξερω αν υπάρχουν από άλλες συμβατές εφαρμογές για τα 8.1.

2. To Viber παλιά έκδοση 4.x κάτι που όμως δουλεύει.

3. Για το τελευταίο δε γνωρίζω.

2) viber

3) garmin connect

Δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να το κάνεις αυτό.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Μου φαίνεται πολύ αργό το τηλέφωνο με τα windows 10, γι' αυτό.

Πόσο καιρό έχεις να κάνεις hard reset?

Αν έχεις χρόνο, κάνε ένα και κυρίως χωρίς επαναφορά από back up. Στήσιμο από την αρχή.

Παιδιά καλησπέρα. Έχω μια απορία που νομίζω ότι εδώ πρέπει να την γράψω. Πρόσφατα προσπάθησα να δουλέψω το TripAdvisor στο Lumia 950 που έχω και ενώ βρήκα αυτό που έψαχνα, όταν πάτησα πάνω στην διεύθυνση του αντί να ανοίξουν οι χάρτες τις Microsoft μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι για να συνεχίσω έπρεπε να υπάρχει μια κατάλληλη εφαρμογή και με πήγε στο store όπου η μονή διαθέσιμη εφαρμογή ήταν οι χάρτες που όμως είναι ήδη εγκατεστημένοι στη συσκευή! Οπότε επειδή η διεύθυνση αυτού που έψαχνα δεν αντιγραφεται από την εφαρμογή, τελικά δεν μπόρεσα να την ανοίξω στους χάρτες. Ο μόνος τρόπος είναι να την θυμάμαι ή να την γράψω κάπου και μετά στους χάρτες! Μήπως κάνω κάτι λάθος ή μου έχει ξεφύγει κάποια ρύθμιση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Μέχρι να σε ενημερώσει κάποιος που έχει βρει καλύτερη λύση(αν υπάρχει):

Κάτω από τη διευθύνση πάτησε το κουμπί "name/address in local language". Εκεί σε αφήνει να κάνεις αντιγραφή. Οπότε αντιγραφή της διεύθυνσης και μετά επικόλληση στην αναζήτηση στους χάρτες.

Μετά την νέα αναβάθμιση ο edge, είναι πολύ ασταθής.

Ο edge ειναι ασταθης γενικοτερα απο τοτε που βγήκε το CU update..Ακομα μπαλώματα του κάνουν αλλα μπαααα....

Μέχρι να σε ενημερώσει κάποιος που έχει βρει καλύτερη λύση(αν υπάρχει):

Κάτω από τη διευθύνση πάτησε το κουμπί "name/address in local language". Εκεί σε αφήνει να κάνεις αντιγραφή. Οπότε αντιγραφή της διεύθυνσης και μετά επικόλληση στην αναζήτηση στους χάρτες.

Σε ευχαριστώ πολύ! Είναι μία πολύ καλή λύση και μάλλον η μοναδική! Σε ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σου! Πάντως για να πω και τον πόνο μου, το κινητό έτσι που πάει η Microsoft θα το χρησιμοποιώ σε λίγο μόνο για φωτογραφική μηχανή!

Σε ευχαριστώ πολύ! Είναι μία πολύ καλή λύση και μάλλον η μοναδική! Σε ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σου! Πάντως για να πω και τον πόνο μου, το κινητό έτσι που πάει η Microsoft θα το χρησιμοποιώ σε λίγο μόνο για φωτογραφική μηχανή!
Υπερβάλλεις. Και για κλήσεις/πλοήγηση super θα είναι:)

Πάντως δε φταίει η MS επειδή δεν ανοίγουν οι χάρτες, αλλά η εφαρμογή. Η εφαρμογή είτε είναι υπεύθυνη να ανοίξει την εφαρμογή χάρτες, είτε χρησιμοποιεί δικό της uri σχήμα έτσι ώστε να επιτρέπει σε τρίτες εφαρμογές να λάβουν το uri και να το διαχειριστούν κατάλληλα, π.χ. κάποια άλλη εφαρμογή (χάρτες) που συνεργάζεται με το trip advisor. Στην προκειμένη περίπτωση ισχύει το δεύτερο. To tripadvisor ανοίγει το uri. Δεν είναι δυνατόν όμως οι χάρτες της MS να ξέρουν πως να διαχειριστούν το uri του TripAdvisor. Οπότε, αν μας πει ποιο είναι αυτό, θα το λάβουμε και θα ανοίξουμε εμείς τους χάρτες. Μπορεί η εφαρμογή να θέλει να είναι κοινό, μπορεί να μη θέλει. Δεν το ξέρω αυτό.

Τα πρωτοσέλιδα τα "σπάνε". Μπράβο και ευχαριστούμε. Να περιμένουμε καμιά αναβάθμιση στον Best Player;

Ευχαριστώ. Για τον Best Player τώρα ξεκίνησα. Για αρχή epg. Θα πάρει χρόνο πάντως.

Τα πρωτοσέλιδα θα τα ανεβάσω και για Xbox. Χθες την εγκατέστησα να δω πως είναι χωρίς αλλαγές. Μια χαρά μου φάνηκε, οπότε θα την ανοίξω. Δε θα υποστηρίζεται πλήρως ο controller (θα υπάρχει δηλαδή λειτουργία mouse), αλλά δεν είναι και μεγάλο πρόβλημα, τουλάχιστον προσωρινά.

Edited by faasf

Καλησπέρα!

Τις προάλλες περίμενα δέμα από εξωτερικούφεν και αναρωτιόμουν γιατί εν έτη 2017 θα πρέπει να κοιτάω το site της μεταφορικής από τον Edge και γιατί δεν έχουμε και εμείς -οι ξεχασμένοι από την πάνσοφη MSFT- μία εφαρμογή στα Windows μας που θα πετάμε τον κωδικό του δέματός μας και θα παρακολουθούμε την πορεία του.. :cry:

Όπως κάνουν δηλαδή οι έταιροι χρήστες των Android με την εφαρμογή "Deliveries" :X

Αφού ο ντεβέλοπας (ώπ, είδατε τί έκανα με τον Elopα εδώ; :P ) της εφαρμογής "Deliveries" μου έγραψε στην ουσία πως χέστηκε για την πλατφόρμα των Windows, έψαξα να βρώ στο store αν υπάρχει καμία εφαρμογή της προκοπής.

Βρήκα την 17track (τζαμπέ) που ήταν :lol: γιατί δεν μου κρατούσε κωδικούς και δεν χτυπούσε και ειδοποιήσεις.

Μετά βρήκα την Packages Tracker (που είναι free για τις 10 πρώτες καταχωρήσεις κωδικών και μετά δίνεις 1.4κάτι και την ξεκλείδωνες δια παντώς και για όσους κωδικούς ήθελες) και...

..την συνιστώ με το χέρι στην καρδιά (και το άλλο στην εικόνα του Bill Gates) :lol: γιατί είναι UWP εφαρμογή, με υπερβολικά πυκνά updates (σχεδόν 1/βδομάδα) καλές ειδοποιήσεις, cloud sync/ back-up, μπόλικες μεταφορικές (αν δεν υπάρχει η μεταφορική εταιρία που χρησιμοποιείτε, στέλνετε μήνυμα στον Developer και την προσθέτει στο επόμενο update) και πολύ καλή υποστήριξη -κάτι το οποίο με άφησε υπερικανοποιημένο/ άφωνο, μιας και ο δημιουργός της εφαρμογής είναι ευγενέστατος και άμεσος τόσο στις απαντήσεις όσο και στα update. λ.χ. αντιμετώπιζα πρόβλημα με την εφαρμογή, του έστειλα email, μου ανέφερε ποιό ήταν το πρόβλημα και στα καπάκια έλαβα το update που έλυνε το ζήτημα.

Είναι από τις λίγες εφαρμογές που αξίζουν τα χρήματά τους (όπως και το mytube!) και την προτείνω ανεπιφύλακτα.

IMHO ήταν η μοναδική εφαρμογή που απουσίαζε από το οικοσύστημα των windows και τώρα που υπάρχει και για pc αλλά και για κινητά, όλα μέλι-γάλα/ πόπα/ πως-το-λέτε-εσείς-οι-νέοι :rolleyes:

https://www.microsoft.com/el-gr/store/p/packages-tracker/9pn0mhpxh0g6

Edited by MadMaxS
Ξέχασα ο genius να βάλω το link
How Soon™ is now?

Ενημερώθηκε το Instagram. Δεν μας άφησε ούτε κι αυτό φαίνεται.

Το περίεργο ειναι ότι μας άφησε το 6tag νωρίς!!!!

Κωδικός: 0x80073D05 πρόβλημα με εγκατάσταση εφαρμογών υπαρχει λύση;

Τις υπάρχουσες τις ενημερώνει;

Υ.Γ. Αυτή η εφαρμογή του Viber τι είναι πάλι;

Viber Guide App 2017 https://www.microsoft.com/store/apps/9P3STZ2DBS39

:confused:

Edited by evris2013

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Σαχλαμάρες ειναι evris,διαφορα κολπάκια και καλα για να μάθεις να δουλεύεις το Viber και καλά.Εγχειρίδιο χρήσης...μπουρδες.

Σαχλαμάρες ειναι evris,διαφορα κολπάκια και καλα για να μάθεις να δουλεύεις το Viber και καλά.Εγχειρίδιο χρήσης...μπουρδες.

Είπα κι εγώ... Μας βγάλανε καινούργιο Viber και δεν το πήραμε χαμπάρι!!! :lol:

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Βλέπω ότι πολλές εφαρμογές fitness tracking (πχ runtastic, run the map) δεν ανοίγουν καν. Παρατήρησε κανείς, όποιος τις εχει, κάτι παρόμοιο;

το fitbit σε εμενα ανοιγει κανονικα, κανε ενα soft reset μηπως κ στρώσει
http://gfka-rc.blogspot.gr // RC Nitro Cars - RC Track

Εχω σε ενα 535 το runtastic pro και το running+ pro και ανοιγουν κανονικα. Εριξα ομως μια ματια στις κριτικες στο store και καποιος εγραφε οτι ειχε προβλημα στο runtastic pro που του διορθωθηκε στο τελευταιο windows update. Οποτε ριξε μια ματια αν υπαρχει διαθεσιμη αναβαθμιση στο λειτουργικο.

Είμαι στην τελευταία έκδοση (production, όχι insider). Δεν καίγομαι κιόλας, αλλά το runtastic με βόλευε. Το έκανα επανεγκατάσταση αλλά τίποτα Θα δοκιμάσω soft και βλέπουμε.

Είμαι στην τελευταία έκδοση (production, όχι insider). Δεν καίγομαι κιόλας, αλλά το runtastic με βόλευε. Το έκανα επανεγκατάσταση αλλά τίποτα Θα δοκιμάσω soft και βλέπουμε.

Ναι, άλλωστε με soft δεν χάνεις κάτι.

Την έχεις στην κάρτα ή στη μνήμη συσκευής? Δοκίμασε το δεύτερο αν δεν την έχεις εκεί.

• The title was changed to [Windows 10 Mobile] Προτάσεις και Απορίες Εφαρμογών