stewe Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για σκαναρισμα εγγράφων αλλα να εοναι αξιοπιστο; και σχετικά γρήγορο .εκτος από το office lens που δεν λειτουργεί σωστα ......950XL..what else Γιατί δεν λειτουργεί σωστά; Το χρησιμοποιώ αρκετά συχνά χωρίς προβλήματα. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Προφανώς και συνεχίζει αυτή την τακτική. Να περιμένουμε κάτι καινούργιο από την χθεσινή αναβάθμιση? Είδα ότι έγινε πιο γρήγορο, σαν να διορθώθηκε το πρόβλημα με την οθόνη κλειδώματος και την ενημέρωση που δεν έφευγε, και άλλαξαν τα εικονίδια.... Κάτι άλλο δεν βλέπω. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Έχει πρόβλημα με τον συγχρονισμό; Το έχω σε κινητά με ios και Android και λειτουργεί άψογα. Εδώ τώρα έχει μείνει πίσω από το περασμένο καλοκαίρι. Δεν συγχρονίζει τόσους μήνες. Έκανα κατάργηση και εγκατάσταση ξανά αλλά πάλι κόλλησε στην ίδια ημερομηνία που ήταν και προηγουμένως. Υπάρχει κάποια ιδέα τι μπορεί να φταίει; Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εγώ πρώτη φορά σε wp το δοκίμασα την Κυριακή. Μέχρι τότε σε αντροιντ το είχα. Αλλά από όσα είδα κανονικά συγχρονίζει όλα μου τα έφερε κανονικά. Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Υπάρχει κάποιος που χρησιμοποιεί το sports tracker, για να επαληθεύσω κάτι; Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε εμένα είχε σταματήσει να λειτουργεί στα 10ρια. Μου έβγαζε πάντα πρόβλημα μνήμης (που βέβαια δεν υπηρχε) και έσβηνε. Κατέβασα το runtastic pro (σε προσφορά δωρεαν) και τους είπα Αντε γειά... . Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Σε εμένα είχε σταματήσει να λειτουργεί στα 10ρια. Μου έβγαζε πάντα πρόβλημα μνήμης (που βέβαια δεν υπηρχε) και έσβηνε. Κατέβασα το runtastic pro (σε προσφορά δωρεαν) και τους είπα Αντε γειά... . Α κοιτά ,πρόβλημα με μνήμη είχα και εγώ τώρα που το αναφέρεις.και μιλοντας με παιδια εδώ μέσα μου είπαν ότι μάλλον φορούσα έκδοση δοκιμαστική των wp. Το έψαξα λίγο και όντως έτσι ήταν. Οποτε φλασαρα την επίσημη και λύθηκε το θέμα με την μνήμη. Μπορεί να έχεις και εσύ κάτι τέτοιο..τι έκδοση φορας;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Α κοιτά ,πρόβλημα με μνήμη είχα και εγώ τώρα που το αναφέρεις.και μιλοντας με παιδια εδώ μέσα μου είπαν ότι μάλλον φορούσα έκδοση δοκιμαστική των wp. Το έψαξα λίγο και όντως έτσι ήταν. Οποτε φλασαρα την επίσημη και λύθηκε το θέμα με την μνήμη. Μπορεί να έχεις και εσύ κάτι τέτοιο..τι έκδοση φορας;; Επισημοτατη είχα πάντα. Δεν φταίει αυτό αλλά η εφαρμογή. Είναι σίγουρο. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Το 535 δεν έχει τον αισθητήρα censorcore για να μετράει τα βήματα που έχουν τα 640, 930, 950 κτλ. Οπότε αναγκαστικά σε αυτό θέλεις μια εφαρμογή που ενημερώνει θέση από το gps. Είχα δοκιμάσει την runtastic pro όταν μας την έδιναν δωρεάν και έκανε αυτό (μέτραγε δηλαδή στον χάρτη την διαδρομή που έτρεχες/περπάταγες). Πρέπει να υπάρχουν και δωρεάν παρόμοιες (πχ υπάρχει και δωρεάν έκδοση του runtastic αλλά δεν ξέρω τι περιορισμούς έχει) οπότε αν έχει κάποιος υπόψη του θα σου πει. Στο runtastic pro δεν έχω βρει κάπου να μετράει βήματα...... Το sport trucker σίγουρα το κάνει κι ακόμη ένα γνωστό που μου ξεφεύγει η ονομασία (έχει για εικονίδιο ένα παπούτσι.....) ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για σκαναρισμα εγγράφων αλλα να εοναι αξιοπιστο; και σχετικά γρήγορο .εκτος από το office lens που δεν λειτουργεί σωστα ......950XL..what else Τι δεν σου αρέσει στο office lens? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Στο office lens το δοκίμασα το πρωί αλλά δεν άνοιγε αυτά που είχα σκαναρει. Ίσως πρέπει να το ξαναδοκιμάσω αλλά μου φάνηκε αρκετά αργό. Έβαλα το camscaner αλλά ούτε αυτό με ικανοποίησε. Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Όχι, έχω την 6.6.0 Ελληνικά έχει ή ακόμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Στο office lens το δοκίμασα το πρωί αλλά δεν άνοιγε αυτά που είχα σκαναρει. Ίσως πρέπει να το ξαναδοκιμάσω αλλά μου φάνηκε αρκετά αργό. Έβαλα το camscaner αλλά ούτε αυτό με ικανοποίησε. Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με το camscanner ούτε σε android ούτε σε wm10 δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα. Μήπως δεν σου πάει γενικώς το GUI ή ο γενικός σχεδιασμός? Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Το θέμα είναι ότι το ρολόι μου, συγχρονίζει και με το sports tracker αυτόματα, και με βολεύει απίστευτα σε κάποια θέματα. Στις συσκευές μου το έχω καθαρά για παρακολούθηση των διαδρομών μου και μόνο , και όχι για καταγραφή. Απλά δεν έχω καταλάβει τι συμβαίνει και κολλάει 8 μήνες πριν, ενώ δείχνει ότι προσπαθεί να συγχρονίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Θα κάνω ξανά δοκιμή και θα σε ενημερώσω ......950XL..what else Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Είδα ότι έγινε πιο γρήγορο, σαν να διορθώθηκε το πρόβλημα με την οθόνη κλειδώματος και την ενημέρωση που δεν έφευγε, και άλλαξαν τα εικονίδια.... Κάτι άλλο δεν βλέπω. Ελληνικά πάλι δεν έβαλαν; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Ελληνικά έχει ή ακόμα; Όχι δεν έχουν προσθέσει ακόμα την Ελληνική γλώσσα, αλλά έχει όντως διορθωθεί το εικονίδιο στην οθόνη κλειδώματος... Τώρα από όπου κι αν διαβάσω το μήνυμα εξαφανίζεται από εκεί. @@evris2013 αύριο καφέ στην Θεσσαλονίκη. ... Να τα πούμε Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Όταν σε παρουσιάζει το Facebook τα γενέθλια κάποιου και πατάς για να γράψεις μέσα στο πλαίσιο τις ευχές, πατώντας τις έτοιμες λέξεις από πάνω στις γράφει δυο φορες κολλητα συνέχεια! Το έχει παρατηρήσει κανείς; πχ χρόνιαχρονια... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Όταν σε παρουσιάζει το Facebook τα γενέθλια κάποιου και πατάς για να γράψεις μέσα στο πλαίσιο τις ευχές, πατώντας τις έτοιμες λέξεις από πάνω στις γράφει δυο φορες κολλητα συνέχεια! Το έχει παρατηρήσει κανείς; πχ χρόνιαχρονια... Ναι είναι πρόβλημα του Facebook evris, το κάνει και σε εμένα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Πριν λίγο ενημερώθηκε και το Πορτοφόλι! Πάντως οι τελευταίες 4 ενημερώσεις εφαρμογών που έγιναν δεν τις χρησιμοποίησα ποτέ προσωπικά! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Γεια σας παιδια.. Παρατανε την υποστηριξη της δικιας τους πλεον εφαρμογης Linkedin χωρις να αναφερουν πουθενα αν θα βγαλουν καινουρια. Παρατανε την υποστηριξη του Minecraft Pocket Edition που ΚΑΙ αυτο ειναι δικια τους εφαρμογη.(Οπως συνεβη και για το skype σε κινητα με καμεραρες οπως το 920-925-1020 κλπ. αν ειναι δυνατον) Αφηστε που και το εξαιρετικο runtastic σταματα και αυτο την υποστηριξη του για την πλατφορμα. https://www.onmsft.com/news/fitness-app-runtastic-to-end-support-for-windows-phone-app Και ολα αυτα μεσα σε ενα 3ημερο (εκτος του skype που το εχουν ανακοινωσει απο περσι). Δεν εχω λογια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. January 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2017 Γεια σας παιδια.. Παρατανε την υποστηριξη της δικιας τους πλεον εφαρμογης Linkedin χωρις να αναφερουν πουθενα αν θα βγαλουν καινουρια. Παρατανε την υποστηριξη του Minecraft Pocket Edition που ΚΑΙ αυτο ειναι δικια τους εφαρμογη.(Οπως συνεβη και για το skype σε κινητα με καμεραρες οπως το 920-925-1020 κλπ. αν ειναι δυνατον) Αφηστε που και το εξαιρετικο runtastic σταματα και αυτο την υποστηριξη του για την πλατφορμα. https://www.onmsft.com/news/fitness-app-runtastic-to-end-support-for-windows-phone-app Και ολα αυτα μεσα σε ενα 3ημερο (εκτος του skype που το εχουν ανακοινωσει απο περσι). Δεν εχω λογια... Καλή φάση. Καμια άλλη τέτοια χσρμοσυνη είδηση; Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos9553 Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Καλή φάση. Καμια άλλη τέτοια χσρμοσυνη είδηση; Ολο και κατι αλλο θα ρθει...τωρα που πηραν φορα? Ειναι για γελια οι ανθρωποι λεμε... Ειναι λες και παρακινουν καθε wm developer να παρατησει την πλατφορμα αφου οι ιδιοι παρατανε τις ΔΙΚΕΣ τους εφαρμογες...βγαινει νοημα ή μηπως ειμαι παραλογος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. January 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2017 Ολο και κατι αλλο θα ρθει...τωρα που πηραν φορα? Ειναι για γελια οι ανθρωποι λεμε... Ειναι λες και παρακινουν καθε wm developer να παρατησει την πλατφορμα αφου οι ιδιοι παρατανε τις ΔΙΚΕΣ τους εφαρμογες...βγαινει νοημα ή μηπως ειμαι παραλογος? Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Δε μπορώ να καταλάβω αν μας έχουν εντελώς γραμμένους πια ή υπάρχει ένα μεγάλο σχέδιο και είμαστε σε μεταβατικό στάδιο Αλλα απ' ότι διαβάζω ολο σε μεταβατικό Στάδιο υποτίθεται είμαστε Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Όταν σε παρουσιάζει το Facebook τα γενέθλια κάποιου και πατάς για να γράψεις μέσα στο πλαίσιο τις ευχές, πατώντας τις έτοιμες λέξεις από πάνω στις γράφει δυο φορες κολλητα συνέχεια! Το έχει παρατηρήσει κανείς; πχ χρόνιαχρονια... Μην πατάς της έτοιμες λέξεις. Πάτα τον τόνο κρατώντας στο πληκτρολόγιο λίγο παραπάνω το γράμμα. Έτσι δεν θα σου εμφανίζει τις λέξεις (χρόνιαχρονια) όπως λες. Αυτό συμβαίνει μόνο στο Facebook & γράφοντας έτσι δεν θα έχεις πρόβλημα. Δοκίμασέ το. Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Εντάξει το Viber στην έκδοση 6.6.0 που έχω τα σπάει, τρομερή βελτίωση σε όλα τα σημεία... Άλλαξε και το πως στέλνουμε φωτογραφία, πλέον δεν σε πάει στις φωτογραφίες αλλά σου τις ανοίγει απευθείας μέσα από την εφαρμογή. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Λοιπόν ..δοκιμασα και το office lens και το cam scanner . Το office lens λειτουργεί πιο καλά αλλα μου βγάζει την πρώτη φωτο πάντα landscape και τις υπόλοιπες κανονικά αλλα αυτό δεν μου επιτρέπει να διαβάσω άνετα τα έγγραφα που σκαναρω. Από την άλλη το cam scanner τα τραβάει σωστά αλλα δεν μπορώ να τα αποθηκςυσω για κάποιο λόγο και τα ανοίγει μόνο μέσα από το ίδιο το πρόγραμμα..καμια ιδέα;; ......950XL..what else Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2017 Μην πατάς της έτοιμες λέξεις. Πάτα τον τόνο κρατώντας στο πληκτρολόγιο λίγο παραπάνω το γράμμα. Έτσι δεν θα σου εμφανίζει τις λέξεις (χρόνιαχρονια) όπως λες. Αυτό συμβαίνει μόνο στο Facebook & γράφοντας έτσι δεν θα έχεις πρόβλημα. Δοκίμασέ το. Τώρα στα επόμενα γενέθλια θα το δοκιμάσω! Ευχαριστώ! :) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts