montoya_42 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Κώστα ακόμη περιμένω να μου έρθει η mozo, έχει φτάσει από τις τέσσερις του μήνα Κορωπί, αλλά εγώ ακόμη δεν έχω παραλάβει... Περιμένω ακόμη!!!! Και Κώστα είχες δίκιο για το tempered, μέχρι τώρα δεν έχω κάποιο θέμα με το να μαυρίζει η οθόνη. Συνήθως στα "προβλήματα" που παρουσιάζονται (ειδικά στα 950) ευθύνεται κάτι άσχετο όπως αυτό ή κάποια ρύθμιση. Ύστερα όσοι λένε ότι δεν έχουν πρόβλημα θεωρούνται ότι τα κρύβουν..... Sorry αλλά ακούστηκαν πολλά εδώ μέσα και έπρεπε να τα γράψω. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salida Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Ισχύει και εμένα το default της MS βγάζει 17/2, αλλά ενα δικό μου που είχα εισάγει με ονομαστικές και εθνικές εορτές δείχνει κανονικά στις 27/2 Παράθεση Less Is More Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Εμένα αυτό μου το βγάζει και στο ημερολόγιο της google και στης Microsoft. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στις ρυθμίσεις ώρας δοκίμασε να απενεργοποιήσεις την αυτόματη ρύθμιση ώρας και σιγουρέψου ότι την έχεις ρυθμίσει σωστά χειροκίνητα Τελικά λύθηκε με την κατάργηση της ασφάλειας δύο βημάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Καλημέρα, επιστροφή στα windows με 950 xl και θα ήθελα να ρωτήσω για facebook και messenger ποιες εφαρμογές είναι ελαφρός καλύτερες;Οι beta ή οι κανονικες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhatzik74 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 (edited) @@fast, φαντάσου την έκπληξη μου χθες όταν είδα πως το καταπληκτικό σου πρόγραμμα παίζει και τηλεόραση. Εντάξει τα λόγια είναι περιττά, ever ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στο store. Δεν παίζει μόνο το Star και ο Skai, τα υπόλοιπα μια χαρά...... @@faast κοσμείς την κοινότητα των Windows Phone...... Τι να λέμε τώρα...Το παλικάρι έχει κάνει ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ με την εφαρμογή. Εγώ πάντως το "έπιασα" από την αρχή ότι παίζει και τι-βι από το όνομα της εφαρμογής.Best Player & TV;);) Πραγματικά ότι καλύτερο στο store. Από αυτήν ακούω και μουσική στη δουλειά - είτε ραδιο από ιντερνετ είτε από την microsd. ΥΓ. Κάνα χρωματάκι στο UI :) Edited January 12, 2017 by dhatzik74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Καλημέρα, επιστροφή στα windows με 950 xl και θα ήθελα να ρωτήσω για facebook και messenger ποιες εφαρμογές είναι ελαφρός καλύτερες;Οι beta ή οι κανονικες; Δεν έχεις θέμα με το 950 XL σε καμία απ' τις δυο! Απλα οι beta είναι πιο ελαφριές και δουλεύουν καλύτερα, σχετικά, ακόμα και με 1GB ram! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeapo34 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Δεν έχεις θέμα με το 950 XL σε καμία απ' τις δυο! Απλα οι beta είναι πιο ελαφριές και δουλεύουν καλύτερα, σχετικά, ακόμα και με 1GB ram! Ωραία.. Αφήνω για την ωρα τις κανονικές και στην πορεία βλέπουμε.. Για YouTube καμιά πρόταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Ωραία.. Αφήνω για την ωρα τις κανονικές και στην πορεία βλέπουμε.. Για YouTube καμιά πρόταση; Client for you tube, από τις καλύτερες.... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhatzik74 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Κώστα ακόμη περιμένω να μου έρθει η mozo, έχει φτάσει από τις τέσσερις του μήνα Κορωπί, αλλά εγώ ακόμη δεν έχω παραλάβει... Περιμένω ακόμη!!!! Και Κώστα είχες δίκιο για το tempered, μέχρι τώρα δεν έχω κάποιο θέμα με το να μαυρίζει η οθόνη. Να ρωτήσω -αν επιτρέπεται- αγορά της mozo από το site τους η από ebay? Ρωτάω γιατί τις τελευταίες μέρες σκάνε κάτι καλές τιμές σε mozo θήκες στο ebay... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dsx83 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Πως εμφανίζω τον καιρό στην οθόνη κλειδώματος; στο αντίστοιχο μενού, ενώ έχω επιλέξει τον καιρό, για να μου δείχνει περισσότερες πληροφορίες, δεν.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Ωραία.. Αφήνω για την ωρα τις κανονικές και στην πορεία βλέπουμε.. Για YouTube καμιά πρόταση; Tube cast. Είναι δωρεάν. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faasf Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Ευχαριστώ πολύ όλους και sorry που δεν έγινε κατανοητό πιο νωρίς. Ευχαριστώ και τον Κωνσταντίνο(b16b) που το ανέφερε. Δεν παίζει μόνο το Star και ο Skai...... Ναι το star δεν παίζει καθόλου (δε λειτουργεί ούτε το live στο επίσημο site) και ο skai αλλάζει συνέχεια το livestream στο youtube. Με τα παραπανω 2 σχόλια καταλαβαίνεις ότι χρειάζεται καλύτερη προώθηση της εφαρμογής σου. Ναι έγινε κατανοητό. Θα προσπαθήσω σύντομα να βρω χρόνο να φτιάξω κανά βιντεάκι για τις διάφορες λειτουργίες. Κυρίως για το πώς ψάχνουμε στο νετ για m3u αρχεία, και βέβαια πως τα "ρίχνουμε"/κατεβάζουμε στην εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Τελικά καλύτερη εφαρμογή σε media player "best player & TV"είναι ελληνική, όπως ελληνική είναι και η καλύτερη εφαρμογή ραδιοφώνου "ράδιο". Μπράβο στους δημιουργούς!!! Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Τελικά καλύτερη εφαρμογή σε media player "best player & TV"είναι ελληνική, όπως ελληνική είναι και η καλύτερη εφαρμογή ραδιοφώνου "ράδιο". Μπράβο στους δημιουργούς!!! Σωστός. Να ρίχνουμε όμως και καμία αξιολόγηση. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Υ.Γ. Αφορμή πήρα για να το γράψω. Μη νομίζεις ότι το λέω σε εσένα......:D Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 και στο Lumia 640 xl και στον υπολογιστή μου το δείχνει κανονικά 27/2. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Και σε εμένα ένα από τα ημερολόγια δείχνει την Καθαρά Δευτέρα στις 17/2. Σε άλλα δύο που έχω την δείχνει κανονικά. Τώρα ποιο είναι της MS και ποιο έχω φορτώσει χειροκίνητα δεν ξέρω. Επίσης, εάν πάτε στο calendar μέσω browser έχεις την δυνατότητα να προσθέσεις αθλητικό ημερολόγιο το οποίο έχει στην κυριολεξία τα πάντα. Μέχρι και supa-league. Θα βάλω έτσι για δοκιμή να δω πως είναι, αν και με τόσα ημερολόγια που θα έχω περασμένα θα χάνει η μάνα το παιδί... Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Και σε εμένα ένα από τα ημερολόγια δείχνει την Καθαρά Δευτέρα στις 17/2. Σε άλλα δύο που έχω την δείχνει κανονικά. Τώρα ποιο είναι της MS και ποιο έχω φορτώσει χειροκίνητα δεν ξέρω. Επίσης, εάν πάτε στο calendar μέσω browser έχεις την δυνατότητα να προσθέσεις αθλητικό ημερολόγιο το οποίο έχει στην κυριολεξία τα πάντα. Μέχρι και supa-league. Θα βάλω έτσι για δοκιμή να δω πως είναι, αν και με τόσα ημερολόγια που θα έχω περασμένα θα χάνει η μάνα το παιδί... Για δώσε οδηγίες πως μπορούμε να το κάνουμε αυτό με το αθλητικό ημερολόγιο....... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Για δώσε οδηγίες πως μπορούμε να το κάνουμε αυτό με το αθλητικό ημερολόγιο....... Μπες στο outlook.com και άνοιξε το ημερολόγιο. Πας στο Add Calendar και πατώντας σου βγάζει ένα drop menu. Στο μενού αυτό τρίτο στην σειρά είναι το ημερολόγιο αυτό. Πατώντας το θα σου ανοίξει ένα pop-up μενού στα δεξιά της οθόνης και εκεί θα σου βγάλει το αθλητικό ημερολόγιο. Το περίεργο όμως είναι ότι τώρα που μπήκα να το βρω για να γράψω τις οδηγίες, δεν υπάρχει η τρίτη αυτή επιλογή στο drop menu. Δεν καταλαβαίνω τι έγινε. Πριν πάντως που το δοκίμασα δούλευε κανονικά και μου έβγαλε όλους τους αγώνες που είχα επιλέξει, ενώ εάν πήγαινες το ημερολόγιο πίσω έδειχνε και πόσο είχαν λήξει οι περασμένοι αγώνες. Περίεργο.... Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Πως εμφανίζω τον καιρό στην οθόνη κλειδώματος; στο αντίστοιχο μενού, ενώ έχω επιλέξει τον καιρό, για να μου δείχνει περισσότερες πληροφορίες, δεν.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων:) Δε γίνεται πια :( Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. January 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2017 Παιδιά κατεβαστε την Spoticast.! Απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Παιδιά κατεβαστε την Spoticast.! Απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Sent from mTalk Δεν κατάλαβα τι ακριβώς κάνει. Δίνω 5ευρώ για να έχω μία 3rd party Spotify εφαρμογή όταν υπάρχει δωρεάν η επίσημη που δουλεύει άψογα; Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Δεν κατάλαβα τι ακριβώς κάνει. Δίνω 5ευρώ για να έχω μία 3rd party Spotify εφαρμογή όταν υπάρχει δωρεάν η επίσημη που δουλεύει άψογα; Η οποία σε χτυπάει διαφημίσεις ανα κάθε τραγούδι και το πριμιουμ εχει 7 ευρω το μήνα. ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά κατεβαστε την Spoticast.! Απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Sent from mTalk Αν δεν αργούσε να φορτώσει κάθε τραγούδι,σε σχέση πάντα με την οριτζιναλ, θα την είχα αγοράσει. Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Δεν κατάλαβα τι ακριβώς κάνει. Δίνω 5ευρώ για να έχω μία 3rd party Spotify εφαρμογή όταν υπάρχει δωρεάν η επίσημη που δουλεύει άψογα; Βασικά από λίγα που είδα, σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις κανονικά τις λίστες σου, να τις κατεβάσεις, ενώ μπορείς να κάνεις cast τον ήχο σε όποια συσκευή θες. Μετά η τεράστια διάφορα είναι πως την αγοράζεις εφάπαξ, χωρίς μηνιαία συνδρομή. Επίσης, σε μένα φαίνεται ότι δουλεύει καλύτερα από την οριτζιναλ, αν και νομίζω ότι παρουσιάζει resuming Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Ενημερώθηκε το OneNote πριν λίγο πάλι! Δείτε όσοι είχατε προβλήματα με το OneNote ίσως να λύθηκαν με τη συγκεκριμένη ενημέρωση! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Μετά η τεράστια διάφορα είναι πως την αγοράζεις εφάπαξ, χωρίς μηνιαία συνδρομή. Η μηνιαία συνδρομή είναι για να ακούς Spotify χωρίς διαφημίσεις. Αυτό έχει να κάνει με τον λογαριασμό που έχεις σαν συνδρομητής και όχι με την εφαρμογή. Και 1εκ ευρώ να κόστιζε η εφαρμογή, πάλι θα ήθελες συνδρομή για το Spotify. Η επίσημη εφαρμογή του Spotify είναι αρκετά καλή και τα 5€ είναι πάρα πολλά για μία 3rd party εφαρμογή. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts