Guest27 Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Ούτε εγώ την έχω πάρει. Υπομονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Ούτε και εγώ εννοείται. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 25, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Ρωτάω κατά καιρούς.... Παρόμοια εφαρμογή έχουμε; Και σε Android και σε Widnows προτίμησε το SofaScore.... Τρομερό... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Ισχύει.Και εγώ αυτό έχω . Sent from mTalk Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 25, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Είναι και Universal App εδώ και αρκετό καιρό πλέον οπότε συγχρονίζει τα αγαπημένα, ειδοποιήσεις κτλ σε όλες τις συσκευές σου (Android, Windows PC, Windows Mobile) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Είναι και Universal App εδώ και αρκετό καιρό πλέον οπότε συγχρονίζει τα αγαπημένα, ειδοποιήσεις κτλ σε όλες τις συσκευές σου (Android, Windows PC, Windows Mobile) Nαι,είναι πολύ καλό,το έχω και στον υπολογιστή και στο Lumia και σε ένα android tablet. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Ακόμη να μου έρθει το update Της κάμερας. Τί κάνεις μωρή ms??????:ninja: Εσείς που το πήρατε έχετε Time lapse? Είστε παιδιά δεύτερης επιλογής ----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το βάλαν αλλά δεν το έχω δοκιμάσει,έχει επιλογή για 2-5 και 10 δευτερόλεπτα. Εdit:χρονοδιακόπτης είναι. Edit 2: Έχει στις ρυθμίσεις παρέλευση χρόνου που αν το ενεργοποίησης τραβάει φωτογραφίες αναλόγως σε πόσα δευτερόλεπτα έχεις ρυθμίσεις τον χρονοδιακόπτη. Αυτό έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Ουτε σε μένα ήρθε η ενημέρωση της κάμερας! Αντίθετα μου ήρθαν οι ενημερώσεις για αφύπνιση και OneNote! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Ουτε σε μένα ήρθε η ενημέρωση της κάμερας! Αντίθετα μου ήρθαν οι ενημερώσεις για αφύπνιση και OneNote! me too....:happy: οποτε θελει ας ερθει,ετσι και αλλιως η καμερα τα σπαει Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Και σε Android και σε Widnows προτίμησε το SofaScore.... Τρομερό... Όχι, όχι δεν θέλω τέτοια εφαρμογή. Εφαρμογή που να δείχνει ποια δορυφορικά κανάλια μεταδίδουν live αθλητικούς αγώνες. Ρίξε μια ματια στο liveonsat.com, για να καταλάβεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 25, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Γράφει μέσα σε κάθε ματς από ποιο κανάλι μεταδίδεται σε κάθε χώρα Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Ναι. Ευρώπη/Βορεια Αφρική ως χώρα προέλευσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 25, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Ναι συμφωνούμε :p Για το sofascore μιλούσα, δεν έκανα ερώτηση :p Μέσα σε κάθε ματς γράφει από ποιο κανάλι μεταδίδεται σε κάθε χώρα.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Κάπου μπερδευτήκαμε.... Που γράφει στο sofascore ποια κανάλια μεταδίδουν; Το έχω από την πρώτη στιγμή μα δεν βρίσκω που το αναφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Πάλι προβλήματα με το viber και χαμένα μηνύματα, τα οποια φυσικά είδα στην μπάρα ειδοποιήσεων, απάντησα, αλλα μες στην εφαρμογή δεν υπάρχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cameranek Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Πάλι προβλήματα με το viber και χαμένα μηνύματα, τα οποια φυσικά είδα στην μπάρα ειδοποιήσεων, απάντησα, αλλα μες στην εφαρμογή δεν υπάρχουν. Αν απαντήσεις από την μπάρα δεν τα κρατάει η εφαρμογή, την έχω πατήσει και εγώ. Μόνο μέσα τα κρατάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 25, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Μπαίνεις μέσα στον αγώνα και κάτω κάτω στην πρώτη καρτέλα το δείχνει... Ορίστε πχ για το σημερινό ματς Ολυμπιακός - Αρμάνι Μιλάνο: Αν πατήσεις πάνω στη σημαία της χώρας (στον κόκκινο κύκλο) μπορείς να επιλέξεις εσύ για ποια χώρα θες να δεις την μετάδοση... http://i797.photobucket.com/albums/yy259/alexgate7/Screenshot_20161025-170145_zpseh6dnj9q.png Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Αν απαντήσεις από την μπάρα δεν τα κρατάει η εφαρμογή, την έχω πατήσει και εγώ. Μόνο μέσα τα κρατάει. Άρα, η μπάρα ειδοποιήσεων νοείται ως ξεχωριστή εφαρμογή, από αυτή του viber. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Θα ρωτήσω εδώ, κι αν η Σ.Ο. κρίνει πως δεν έχει σχέση, ας πράξει ανάλογα. Την τελευταία εβδομάδα, έχω δεχθεί μια άνευ προηγουμένου "επίθεση φιλίας" από το FB. Δεν έχω (ποτέ δεν είχα) από αυτό το καταραμένο, οι σχετικές εφαρμογές έχουν διαγραφεί από το κινητό κλπ. Ξαφνικά, ξεκίνησαν κάθε ημέρα και μου έρχονται 2-3-5 email από δαύτο, με ενημερώσεις, αν ξέρω τον τάδε κλπ, στο Outlook (και συγκεκριμένα στο hotmail.com λογαριασμό μου με τον οποίο έχω ενεργοποιήσει το κινητό, όχι στον outlook.com) μόνο, όχι στο gmail μου. Ρωτάω εδώ, γιατί ούτε κάπου γράφτηκα για να μου την πέσουν σε τύπου spam, αλλά και επειδή οι περισσότεροι που μου προτείνει είναι όντως γνωστοί/φίλοι μου, οπότε κάποια σχέση πρέπει να έχει με τη χρήση των επαφών από κάποιο αππλικέισο. Να μου την έκανε το WhatsApp beta? Στις σχετικές ρυθμίσεις απορρήτου, έχω απαγορεύσει/αρνηθεί τη συμμετοχή και σύνδεσή μου με το ρδέλο, αλλά δεν είναι ότι τους έχω σε κάποια εκτίμηση σε αυτό το θέμα στο ΦΒ. Τα ορίζω συνέχεια σα spam εν τω μεταξύ, αλλά συνεχίζουν κι έρχονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Τέτοια επιλογή δεν έχω https://1drv.ms/i/s!AuwwdUu4EllP1Cq-eyPlobpWnIVz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Φωτογραφίες και store ενημερωθηκαν ξανά πριν λιγο. Ποτε δεν είχα πρόβλημα με αυτά. Η κάμερα σε μένα μετά την αναβάθμιση με το πανόραμα τότε έφτιαξε και δεν χάλασε! Για μένα μόνο Facebook και οι επαφές θέλουν βελτίωση μόνο (το τελευταίο λόγο εξαφάνισης εικόνων) και θα είμαι σαν έχω... 950... σχεδόν! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 25, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Τέτοια επιλογή δεν έχω https://1drv.ms/i/s!AuwwdUu4EllP1Cq-eyPlobpWnIVz Ναι δικό μου λάθος γιατί δεν το έχουν προσθέσει στα Windows... Βέβαια από ότι βλέπω και από την φώτο και από το PC έχουν βάλει τις αποδόσεις της bet365 ενώ στο Android έχει γενικά αποδόσεις χωρίς να διευκρινίζει από που προέρχονται... Τεσπα, δικό μου λάθος... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Σε android δηλαδή υπάρχει αυτη η δυνατότητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Σε android δηλαδή υπάρχει αυτη η δυνατότητα; φυσικά...ναι Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. October 25, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Ναι έχει προστεθεί τον τελευταίο καιρό οπότε και στα Windows θα μπει λογικά σε κάποιο από τα επόμενα Updates Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts