montoya_42 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Πως το συνδέσεις με την TV; Τι εννοείς? Ανοίγεις το app στο κινητό και επιλέγεις τι θέλεις να δεις (φωτογραφίες, βίντεο, μουσική). Στη συνέχεια σου βγάζει τις διαθέσιμες συσκευές για stream (πχ την tv σου). Εννοείται πως πρέπει να είναι συνδεδεμένες στο ίδιο wifi και οι δύο. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Τι εννοείς? Ανοίγεις το app στο κινητό και επιλέγεις τι θέλεις να δεις (φωτογραφίες, βίντεο, μουσική). Στη συνέχεια σου βγάζει τις διαθέσιμες συσκευές για stream (πχ την tv σου). Εννοείται πως πρέπει να είναι συνδεδεμένες στο ίδιο wifi και οι δύο. Χμμμμ,την Τv πως την συνδεεις στο ρουτερ..? Εδώ είναι το ερώτημα μου Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Messenger beta με δυνατότητα κλήσεων. Messenger (Beta) (https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh2t5jk) Παίζει να είναι πιο γρήγορο στο άνοιγμα; Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Χμμμμ,την Τv πως την συνδεεις στο ρουτερ..? Εδώ είναι το ερώτημα μου Εννοείται πως έχει δέκτη wifi. ΠΧ αυτη δεν συνδέεται.......:) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Κατέβασα το messenger beta αλλά την δυνατότητα κλήσης δεν την βλέπω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Παίζει να είναι πιο γρήγορο στο άνοιγμα; Δεν το δοκίμασα. Στο θέμα των ειδοποιήσεων πάντως και η "κανονική" έκδοση δεν υστερεί. Ταυτόχρονα παίρνω τις ειδοποιήσεις με το 6αρι της συζύγου. Ίσως κι 1" γρηγοροτερα.... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατέβασα το messenger beta αλλά την δυνατότητα κλήσης δεν την βλέπω.. Κάποιος φίλος είπε ότι τα pc έχουν αυτη την δυνατότητα και κάνει και ο ίδιος κλήσεις. Εγώ δεν την έχω (στο pc μου). Μήπως και τα δυο απαιτούν να έχουμε δώσει τον αριθμό τηλεφωνου (εγώ δεν το έβαλα)? Εσύ? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takglos Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Δεν το δοκίμασα. Στο θέμα των ειδοποιήσεων πάντως και η "κανονική" έκδοση δεν υστερεί. Ταυτόχρονα παίρνω τις ειδοποιήσεις με το 6αρι της συζύγου. Ίσως κι 1" γρηγοροτερα.... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάποιος φίλος είπε ότι τα pc έχουν αυτη την δυνατότητα και κάνει και ο ίδιος κλήσεις. Εγώ δεν την έχω (στο pc μου). Μήπως και τα δυο απαιτούν να έχουμε δώσει τον αριθμό τηλεφωνου (εγώ δεν το έβαλα)? Εσύ?Δεν ξέρω..Θα δοκιμάσω να βάλω αριθμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Τωρα ειναι αργά Θα περάσεις απο δική. ;P :):) Nα πω πάντως ότι η εφαρμογή messenger δουλεύει άψογα τώρα γιατί πριν δεν άνοιγε καν. Ανάσταση!!! Γειά σου ampalos95!!! :lol: Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Παίζει και στο 930. Τσεκαρισμένο. Για δες εδώ: Lumia Play to (https://www.microsoft.com/store/apps/9wzdncrfhx3f) εμένα δεν βρίσκει τίποτα στο ίδιο δίκτυο...:wacko: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 εμένα δεν βρίσκει τίποτα στο ίδιο δίκτυο...:wacko: Επιλέγεις πχ φωτογραφίες. Μετά επιλέγεις πχ μια φωτογραφία συγκεκριμένη. Σε πάει στο δίκτυο και πρέπει να δεις την tv. Εκεί δεν την βλέπει? Μηπως δεν είναι η τηλεόραση στην πρίζα????....:lol: :lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Κάποιος φίλος είπε ότι τα pc έχουν αυτη την δυνατότητα και κάνει και ο ίδιος κλήσεις. Εγώ δεν την έχω (στο pc μου). Μήπως και τα δυο απαιτούν να έχουμε δώσει τον αριθμό τηλεφωνου (εγώ δεν το έβαλα)? Εσύ? Εγώ το είχα πει. Δοκίμασα και στο pc στο γραφείο (σταθερό) και απ' ότι παρατήρησα πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει την κάμερα (και ίσως να έχεις ανοιχτό το software που την συνοδεύει) για να στα εμφανίσει. Με κλειστή την κάμερα δεν εμφανίζει τα εικονίδια. Μιλάω για κάμερα με ενσωματωμένο μικρόφωνο βέβαια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Επιλέγεις πχ φωτογραφίες. Μετά επιλέγεις πχ μια φωτογραφία συγκεκριμένη. Σε πάει στο δίκτυο και πρέπει να δεις την tv. Εκεί δεν την βλέπει? Μηπως δεν είναι η τηλεόραση στην πρίζα????....:lol: :lol: στον υπολογιστή ήθελα βασικά. Έχω μόνο χαζή τηλεόραση.:p Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Εγώ το είχα πει. Δοκίμασα και στο pc στο γραφείο (σταθερό) και απ' ότι παρατήρησα πρέπει να έχεις ενεργοποιήσει την κάμερα (και ίσως να έχεις ανοιχτό το software που την συνοδεύει) για να στα εμφανίσει. Με κλειστή την κάμερα δεν εμφανίζει τα εικονίδια. Μιλάω για κάμερα με ενσωματωμένο μικρόφωνο βέβαια... Το δοκίμασα στο ταμπλετ αλλα τίποτα. Θα τσεκάρω ξανά την πρόσβαση σε κάμερα μικρόφωνο Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Αναβάθμιση για το Viber, τώρα είναι στην έκδοση 6.3.18783.0. Ειλικρινά μακάρι να ήξερα τι πράγμα αναβαθμίζουν. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Αναβάθμιση για το Viber, τώρα είναι στην έκδοση 6.3.18783.0. Ειλικρινά μακάρι να ήξερα τι πράγμα αναβαθμίζουν. σε μένα τίποτα ακόμα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 στον υπολογιστή ήθελα βασικά. Έχω μόνο χαζή τηλεόραση.:p Εγώ ακολούθησα αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STROF2 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Messenger beta με δυνατότητα κλήσεων. Messenger (Beta) (https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh2t5jk) Σε 930 δεν υπάρχει ακόμα δυνατότητα κλήσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Σε 930 δεν υπάρχει ακόμα δυνατότητα κλήσεων ούτε σε μένα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Όταν πατάω το λινκ του messenger και πάει στο στορ,γράφει ότι δεν ειναι διαθέσιμο. Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Επιβεβαιώνω ότι δεν μπορώ να κάνω κλήση και ότι δεν υπάρχει καν η επιλογή Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Επιβεβαιώνω ότι δεν μπορώ να κάνω κλήση και ότι δεν υπάρχει καν η επιλογή Μέσα στο messenger αν πατάς πάνω στην επαφή και μετά ψηλά στη κορφή που είναι το όνομα το ξαναπατας σου βγαίνει στα δεξιά τα σύμβολα για κλήση και βίντεο κλήση αλλά…δεν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Μέσα στο messenger αν πατάς πάνω στην επαφή και μετά ψηλά στη κορφή που είναι το όνομα το ξαναπατας σου βγαίνει στα δεξιά τα σύμβολα για κλήση και βίντεο κλήση αλλά…δεν! Για το μπετα μιλουσα βασικά Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Για το μπετα μιλουσα βασικά Και στη beta έτσι είναι Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Και στη beta έτσι είναι Εμενα στην μπετα δεν μου εμφάνισε καν τα εικονίδια Τέλος πάντων αφού δεν μπόρεσα πάλι να κάνω κλήση την ξήλωσα Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 :):) Nα πω πάντως ότι η εφαρμογή messenger δουλεύει άψογα τώρα γιατί πριν δεν άνοιγε καν. Ανάσταση!!! Γειά σου ampalos95!!! :lol: Στο Messenger προβλημα ανοίγματος δεν ειχα ποτέ! Αντίθετα στο κανονικό Facebook το ειχα και πέρασα το Facebook beta, που για μένα είναι πιο σταθερό από το κανονικό! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts