evris2013 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 (edited) Αυτό έχει πολύ καιρό που άλλαξε. Σωστά. Με πρόλαβες! Νομίζω από την μετάβαση στα 10 και μετά έγινε αυτό! Edited October 13, 2016 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 (edited) Ενημέρωση για WhatsApp Εγώ έβαλα κάποια στιγμή το WhatsApp beta, που μόνο beta δεν το λες. Δεν έχει καμία διαφορά από το κανονικό. Από τότε που το έβαλα όμως ενημερώνετε καθημερινά σχεδόν, χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα! Δεν ξέρω το κανονικό κάθε πότε το ενημερώνουν... Edited October 13, 2016 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Σε κάποιο από τα προηγούμενα posts ο montoya_42 είχε αναφέρει την εφαρμογή Lumia Play To ως επιλογή για να προβάλουμε φωτό, βίντεο και να παίζει μουσική σε άλλες συσκευές (TV, PC κ.λπ.). Την εγκατέστησα και έπαιξε μια χαρά στο PC μου. Σε φωτό και βίντεο που δοκίμασα, έγινε κανονικά προβολή στο PC μέσω του Windows Media Player. Thanks montoya_42... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Σε κάποιο από τα προηγούμενα posts ο montoya_42 είχε αναφέρει την εφαρμογή Lumia Play To ως επιλογή για να προβάλουμε φωτό, βίντεο και να παίζει μουσική σε άλλες συσκευές (TV, PC κ.λπ.). Την εγκατέστησα και έπαιξε μια χαρά στο PC μου. Σε φωτό και βίντεο που δοκίμασα, έγινε κανονικά προβολή στο PC μέσω του Windows Media Player. Thanks montoya_42... Ποια συσκευή έχεις; Να τη κατεβάσω κι εγώ αν λειτουργεί σωστά! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Σε κάποιο από τα προηγούμενα posts ο montoya_42 είχε αναφέρει την εφαρμογή Lumia Play To ως επιλογή για να προβάλουμε φωτό, βίντεο και να παίζει μουσική σε άλλες συσκευές (TV, PC κ.λπ.). Την εγκατέστησα και έπαιξε μια χαρά στο PC μου. Σε φωτό και βίντεο που δοκίμασα, έγινε κανονικά προβολή στο PC μέσω του Windows Media Player. Thanks montoya_42... Στο 930 την εμφανίζει ως μη συμβατή με την συσκευή μου. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Στο 930 την εμφανίζει ως μη συμβατή με την συσκευή μου. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παίζει και στο 930. Τσεκαρισμένο. Για δες εδώ: Lumia Play to (https://www.microsoft.com/store/apps/9wzdncrfhx3f) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Ναι σωστά. Για όλα τα Lumia λέει ότι είναι. Ακόμα και για 4k... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannismar Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Ενημέρωση για store και Instagram. Το instagram δε λέει να κατέβει με τίποτε. Παράθεση Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν οι υπολογιστές σπρώχνουν την τεχνολογία για να μας κρατούν απασχολημένους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 H μπάρα με τις επιλογές είναι κάτω πλέον. Έχει αλλάξει σαν εμφάνιση. Αυτό ισχύει απο τη μέρα που δόθηκε η καινούργια εφαρμογή που ειναι port απο ios και εκεί ήταν ήδη κάτω. Μιλάμε για πολύ καιρό πριν Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Αυτό ισχύει απο τη μέρα που δόθηκε η καινούργια εφαρμογή που ειναι port απο ios και εκεί ήταν ήδη κάτω. Μιλάμε για πολύ καιρό πριν Γράψτε λάθος! Μη βαράτε! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdim Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Κανένα νέο για ημερολόγιο που δεν ανανεώνει την ημερομηνία το εικονίδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Παίζει και στο 930. Τσεκαρισμένο. Για δες εδώ: Lumia Play to (https://www.microsoft.com/store/apps/9wzdncrfhx3f) Τώρα ναι. Την κατέβασα. Η περιγραφή είναι στα αγγλικά και όχι στα αράβικα όπως πριν, ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Γράψτε λάθος! Μη βαράτε! Τωρα ειναι αργά Θα περάσεις απο δική. ;P Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Στο 930 την εμφανίζει ως μη συμβατή με την συσκευή μου. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Στο 640 XL μου δουλεύει με μια παλιά Sony Bravia, thanks Montoya. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Κανένα νέο για ημερολόγιο που δεν ανανεώνει την ημερομηνία το εικονίδιο; άλλαξε το μέγεθος μία φορά,και θα ανανεωθεί. Μετά την ενημέρωση σταμάτησε και εμένα να ανανεώνεται.:lol::lol::wacko: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Ουτε εμενα ανανεώνεται η ημερομηνια εδώ και πολύ καιρο. Από την επαιτειακη ενημερωση και μετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Ουτε εμενα ανανεώνεται η ημερομηνια εδώ και πολύ καιρο. Από την επαιτειακη ενημερωση και μετα Ναι,μην γράφουμε τα ίδια,το είπαμε και προχθές. Σε εμένα και στους υπόλοιπους δουλεύει/δούλευε. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Εμένα δεν χάλασε ποτέ.... :) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Εμένα δεν χάλασε ποτέ.... :) Δώσε μας λίγη από την τύχη σου..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st1313 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Τελικα περα από πλακα μηπως είναι θεμα τυχης το πως θα κατσει η κάθε ενημερωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Τελικα περα από πλακα μηπως είναι θεμα τυχης το πως θα κατσει η κάθε ενημερωση? Εγώ πλέον είμαι σίγουρος πως αυτό συμβαίνει με τα WP. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Εγώ σε 640LTE την εγκατέστησα και δούλεψε μια χαρά. Απλά για να δω πώς δουλεύει είδα κάποιο σχετικό tutorial στο youtube. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Αναβάθμιση για το app του skroutz κι επιτέλους μπήκε εξέλιξη τιμής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Messenger beta με δυνατότητα κλήσεων. Messenger (Beta) (https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh2t5jk) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Εγώ σε 640LTE την εγκατέστησα και δούλεψε μια χαρά. Απλά για να δω πώς δουλεύει είδα κάποιο σχετικό tutorial στο youtube. Πως το συνδέσεις με την TV; Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts