mr_47 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Αυτό το κακό με τους τόνους στα κεφαλαία θα το φτιάξουν ποτέ; Είναι feature... :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkalis Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Εχω ένα θέμα με την εφαρμογή βίντεο Skype (οχι με την κανονική εφαρμογή skype). Οταν μπαίνω μέσα παίρνω στο πάνω μέρος της οθόνης ένα μύνημα : "Δεν υπάρχει διαθέσιμη προεπισκόπηση βίντεο. Η συσκευή σας μπορεί να μην έχει κάμερα, η κάμερα να είναι αοενεργοποιημένη για την προστασία του ιδιωτικού απορρήτου ή μπορεί να χρησιμοποιείται από κάποια άλλη εφαρμογή." Να σημειώσω ότι η εφαρμογή skype λειτουργεί κανονικά και οι βιντεοκλήσεις γίνονται επίσης κανονικά. Μέσα δε στο προφίλ μιας επαφής στην κληση βίντεο έχει σας επιλογή "viber" (παρόλο που δεν υπάρχει δυνατότητα βίντεο κλήσης μέσω viber). Aν δε έχω μια επαφή χωρίς τηλεφωνο αλλά με skype δεν μου εμφανιζει καν τη δυνατότητα βιντεο κλήσης. Καμμιά ιδέα κανείς ? Lumia 950xl με .420 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 public beta του facebook λενε ιδια με τις αλλες πλατφορμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 (edited) Προσπαθησα να κατεβασω και το facebook beta και το messenger beta αλλα μου λεει οτι δεν ειναι διαθεσιμο αυτη την στιγμη.... Επισης με την τελευταια αναβαθμιση της καμερας (σε redstone preview) ο χρονος που απαιτειτει για την "προσθηκη τελευταιων πινελιων" εχει μειωθει δραματικα (1-3 δευτερολεπτα τον μετρησα με κατι ληψεις που εκανα) Update: αλλαξα την περιοχη σε U.S. αλλα παλι δενμπορω να τις κατεβασω... Edited June 17, 2016 by asikis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Πρέπει να βάλεις περιοχή Γερμανία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Εδω ειναι : http://clkde.tradedoubler.com/click?p=263915&a=2775081&g=0&url=http://clkde.tradedoubler.com/click?p=263915&a=2775081&g=0&url=https://www.microsoft.com/store/apps/app/9nblggh6ct0l Την κατεβαζω ,για να δουμε Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Πρέπει να βάλεις περιοχή Γερμανία. Επαιξε, σε ευχαριστω. Πολυ καλες οι beta (και οι 2). Βεβαια διαβασ αοτι δυστηχως, σε σχεση με την facebook της MSFT, δεν υπαρχει συνδεση του facebook με το ημερολογιο.....μικρο το καο αλλα ειναι ενα μειον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kipreosomonoiati Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Επιτέλους με τα 2 beta mesenger και fb αρχήσαν τα πράγματα να παίρνουν το δρόμο τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Έχει live το Facebook,το δοκιμασατε; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Καλημέρα το καινούριο facebook δεν συγχρονίζει τις επαφές με το ημερολόγιο και με το τηλεφωνικό κατάλογο live tile δεν βλέπω να έχει δεν εμφανίζει φωτογραφία cover και στο time line δείχνει ανάκατα τις δημοσίευσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Καλημέρα το καινούριο facebook δεν συγχρονίζει τις επαφές με το ημερολόγιο και με το τηλεφωνικό κατάλογο live tile δεν βλέπω να έχει δεν εμφανίζει φωτογραφία cover και στο time line δείχνει ανάκατα τις δημοσίευσης όλα αυτά και + ότι δεν συνεργάζεσαι με το messenger!πατάς μήνυμα στο Facebook και με πάει στην σελίδα της Microsoft και μετά στο store.....και πέρα από αυτό κλείνει συνέχεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Live Tile οχι δεν εχει ακομα , τις προσφατες ενημερωσεις σε εμενα τις βγαζει οπως στο PC (επιτελους!) Επισης δεν 'συνδεεται' ακομα το Messenger Beta ωστε να στελνουμε μηνυματα αμεσως Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Είναι beta σήμερα βγήκε μην βιάζεστε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kipreosomonoiati Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Είναι πιο γρήγορο παρά το προηγούμενο φορτώνει ποιο γρήγορα τα προφιλ κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 17, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Παιδιά το Facebook έχει ήδη ξεκόψει όλες τις προσβάσεις σε ημερολόγια τρίτων εδώ και καιρό σε Android και iOS.. Απλά στα WP έγινε τώρα που ήρθε η νέα εφαρμογή... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 So far so good με τη beta του Facebook. Ίσως η καλύτερη beat εφαρμογή της Facebook έως τώρα Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Το data sense σας έφτιαξε με την 10586.420; Εμένα ακόμα γράφει 0 ΜΒ ότι απομένουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Χμ.. Είμαι με την .420 και έχω "official" και beta. Και τα 2, την ίδια εμφάνιση έχουν. Υπάρχει και άλλο; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Γυρνάς σε Γαλλία /Γερμανία και κατεβάζεις από εδώ http://mspoweruser.com/facebooks-official-windows-10-app-now-available-download-mobile/ Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Γυρνάς σε Γαλλία /Γερμανία και κατεβάζεις από εδώ http://mspoweruser.com/facebooks-official-windows-10-app-now-available-download-mobile/ Κατεβαίνει! Thanks! Edit: 96.6mb;;; :blink: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Το data sense σας έφτιαξε με την 10586.420; Εμένα ακόμα γράφει 0 ΜΒ ότι απομένουν. Ναι κανονικά. Μέχρι και όριο έχω βάλει. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Και εμένα κανονικά μετράει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Ωραίο το fb,αλλά αργό,κολλάει και σε πετάει κιόλας στο τσακίρ κέφι. Βετa είναι αλλά... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Το data sense σας έφτιαξε με την 10586.420; Εμένα ακόμα γράφει 0 ΜΒ ότι απομένουν. Ούτε εμένα έφτιαξε.... Sent from mTalk Κώστας!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2016 Πρώτες εντυπώσεις. Πανέμορφος σχεδιασμός! :D Επιτέλους τα πλήκτρα ελέγχου στο κάτω μέρος της οθόνης. Λίγο polishing θέλει και πιστεύω ότι είναι ολοκληρωμένη. Ωραίο το fb,αλλά αργό,κολλάει και σε πετάει κιόλας στο τσακίρ κέφι. Βετa είναι αλλά... Πέρα από όλα τ' άλλα, που δείχνουν ου το app είναι σε beta, μην περιμένεις και μεγάλες ταχύτητες στις συσκευές μας.. Πλέον και για τα wm, το 1gb αρχίζει να φαίνεται ότι είναι λίγο.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts