johnnytifosi Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Προσωπικά δεν είχα κανενα θέμα με την SD. Δούλεψε κατευθείαν! Το Camera2 API τι είναι; Ενδιαφέρον ακούγεται γιατί προσωπικά μου φάνηκε λιγο ελλιπής η εφαρμογή της κάμερας. Στο OPO με την CM εχει επιλογή ακόμη και για αποθήκευση raw αρχείου! Ενεργοποιεί manual χειρισμό της κάμερας και λήψη raw. Μάλλον αυτό έχει και η CM που λες. Υπάρχει τρόπος να το δεις με τον αριθμό παραγγελίας! Εχει αναφερθεί απο έναν συμφορουμιτη κάποιες σελίδες πίσω αλλα ειμαι απο κινητό και ειναι δύσκολο να το ψάξω. Σελίδα 5. Επιτέλους πάτησε Ευρώπη το δικό μου (Leipzig)... άντε να δούμε πότε θα φτάσει Ελλάδα. Πόσες μέρες κάνει; Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arnaki2000 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Ψάχνω εδώ και μερικές μέρες για πρόσκληση και πραγματικά δεν φανταζόμουν ότι θα ήταν τόσο δύσκολο. Δεν υπάρχει απλά τίποτα Παράθεση OnePlus 6T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garbman Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Οποίος καλος κύριος εχει καποιο invite περισσευούμενο ας στειλει πμ. Ευχαριστω προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Ενεργοποιεί manual χειρισμό της κάμερας και λήψη raw. Μάλλον αυτό έχει και η CM που λες. Σελίδα 5. Επιτέλους πάτησε Ευρώπη το δικό μου (Leipzig)... άντε να δούμε πότε θα φτάσει Ελλάδα. Πόσες μέρες κάνει; Καλή φάση τότε! Μακάρι να το δώσουν με κάποιο update. Εμένα απο Leipzig έκανε 12 ώρες περίπου :p Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Επιτέλους πάτησε Ευρώπη το δικό μου (Leipzig)... άντε να δούμε πότε θα φτάσει Ελλάδα. Πόσες μέρες κάνει; Δευτερα θα το εχεις αν δεν εισαι σε απομακρυσμενη περιοχη της Ελλαδας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Το ίδιο και το δικό μου, Λειψια ξημερώματα Σαββάτου. Είχα την εντύπωση πως τα έστελναν τα της Ευρώπης από την αποθήκη στην Αγγλία... Πως γίνεται να έρχεται με DHL εκτός ΕΕ και να μην περνάει τελωνείο. . Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisnaf Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Ομοιως και το δικο μου,ακομα Λειψια ειναι...λογικα Τριτη,αντε Τεταρτη θα το χω. Παράθεση Oneplus One to rule them all! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arnaki2000 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Μόλις βρήκα πρόσκληση και έκανα την παραγγελία. Συνήθως σε πόσες μέρες έρχεται? Αντε να έρθει γιατι κουραστικα πολύ να βρω προσκληση Παράθεση OnePlus 6T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManD_ Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Ομοιως και το δικο μου,ακομα Λειψια ειναι...λογικα Τριτη,αντε Τεταρτη θα το χω. Και μένα το ιδιο... Κάποιος που να το χρησιμποποιεί ήδη να μας πει γνώμες...; Έχω διαβάσει αρκετά σχόλια... και αρνητικά και θετικά... έχω χάσει γενικά λιγο τη μπάλα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Και μένα το ιδιο... Κάποιος που να το χρησιμποποιεί ήδη να μας πει γνώμες...; Έχω διαβάσει αρκετά σχόλια... και αρνητικά και θετικά... έχω χάσει γενικά λιγο τη μπάλα.... Το έχω από τη Δευτέρα και δεν έχω κάποιο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Το ίδιο και το δικό μου, Λειψια ξημερώματα Σαββάτου. Είχα την εντύπωση πως τα έστελναν τα της Ευρώπης από την αποθήκη στην Αγγλία... Πως γίνεται να έρχεται με DHL εκτός ΕΕ και να μην περνάει τελωνείο. . Δεν προλαβαινουν να στοκαρουν και στέλνουν από εκεί. Ο εκτελωνισμος γίνεται στην Κίνα κι εδώ δε μπαίνει καν τελωνείο. Ωραία η μαγκιά της oneplus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfaqv68 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 (edited) εχω 2 invite ενεργα για claim 2 μερες και 22 ωρες διαθεσιμα σε διαφορετικα mail accounts Οποιος θελει pm εχω 2 invite ενεργα για claim 2 μερες και 22 ωρες διαθεσιμα σε διαφορετικα mail accounts Οποιος θελει pm το ενα εφυγε,εμεινε ενα το ενα εφυγε,εμεινε ενα εφυγε και το 2ο παιδια.. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited November 16, 2015 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Η συσκευή μπορεί να μην έχει καλά καλά φτάσει στα χέρια των περισσότερων, αλλά ήδη βλέπω την πρώτη κινητικότητα στο XDA για να φτιάξουν CM ROM. :D http://forum.xda-developers.com/oneplus-x/help/oneplus-x-cyanogen-t3247186 Εξαρχής πόνταρα στο ότι η συσκευή θα έχει καλή κοινότητα κρίνοντας από την υποστήριξη που έχουν τα δύο προηγούμενα Oneplus και το δημοφιλές chipset του OPX. Ελπίζω να πέσω μέσα! Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis_k6 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 πάντως καλό θα ήταν να μην βιαστείτε να το πάρετε. θεωρω οτι ένα δίμηνο ειναι καλό να περάσει για να γίνει το πρωτο (φανερο η κρυφο) revision στο hardware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 16, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 πάντως καλό θα ήταν να μην βιαστείτε να το πάρετε. θεωρω οτι ένα δίμηνο ειναι καλό να περάσει για να γίνει το πρωτο (φανερο η κρυφο) revision στο hardware. Δεν αλλάζει τόσο εύκολα μια γραμμή παραγωγής μέσα σε ένα δίμηνο. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, για να γίνει κάτι τέτοιο το οποίο θα έχει τεράστιο κόστος για την εταιρία θα πρέπει να προκύψει πολύ σοβαρό πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Δεν αλλάζει τόσο εύκολα μια γραμμή παραγωγής μέσα σε ένα δίμηνο. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, για να γίνει κάτι τέτοιο το οποίο θα έχει τεράστιο κόστος για την εταιρία θα πρέπει να προκύψει πολύ σοβαρό πρόβλημα. Ακριβως, δεν ειναι ετσι ευκολα τα πραγματα. Για να αλλαξει η γραμμη παραγωγης σε ενα ηλεκτρονικο προϊον πρεπει να υπαρχει σοβαρος λογος για μια τετοια αλλαγη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Μόλις παρέλαβα, το άνοιξα ίσα ίσα να το δει ένας συνάδελφος (ο οποίος και το παρήγγειλε επί τόπου :lol:). Η πρώτη μου εντύπωση είναι πως η συσκευή είναι πολύ λεπτή.. δεν έχω δει στο arena πόσα mm είναι, αλλά πρέπει να είναι λίγα..:p Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnytifosi Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 (edited) Η Oneplus επιβεβαίωσε ότι η συσκευή θα πάρει την Marshmallow και δημιοσίευσε και τον κώδικα του kernel: https://forums.oneplus.net/threads/marshmallow-upgrade-schedule-for-oneplus-devices.406778/ Πολύ καλά νέα τόσο για την official όσο και τις unofficial ROMs. Ήρθε κι εμένα η συσκευή αλλά θα την πάρω στα χέρια μου την άλλη βδομάδα. Κάνω υπομονή... Edited November 16, 2015 by johnnytifosi Παράθεση Nokia 6510 -> Sony Ericsson W700i -> Sony Ericsson Xperia Ray (LegacyXperia CM11), Nokia 101 -> OnePlus X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 (edited) Μόλις μου ήρθε άλλο ένα invite. Αν ενδιαφέρεται κανείς, PM. (υπόψιν είναι λινκαρισμένο στο email μου) Δόθηκε Edited November 16, 2015 by haris_led Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Παιδιά, διαβάζω κακές γενικά κριτικές για την κάμερα... Επιβεβαιώνει κανείς για την κάμερα ότι είναι απλά μέτρια; Κάποιος που να έχει και εμπειρία με καλύτερες καμερες για να κάνει και κάποια "έγκυρη" σύτγκριση θα ήταν προτιμότερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntz Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 (edited) Μου στείλανε invite για share με 6 μέρες προθεσμία για claim. Όποιος θέλει μου στέλνει emai του και στον πρώτο χρονολογικά θα του τη στείλω με oneplus.net. Δόθηκε Πλησιάζουμε μία εβδομάδα λειτουργίας και το κίνητο μου αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις. Σε μία εβδομάδα έχω φορτίσει πλήρως 2 φορές και άλλη μία χαζοφόρτιση στο γραφείο. Αυτά για την μπαταρία. Sd δεν έχω βάλει ακόμη καθώς ....ψάχνομαι με ταχύτητες, χωρτητικότητα, τιμή κλπ Για χρήση τηλ.-ιντερνετ-mail-επεξεργασία κειμένου (όσο μπορεί να γίνει), δηλ. καθαρά επαγγελματική, το κινητό πετάει. Λίγο με το σήμα τελικά μας τα χάλασε και κυρίως σε ομιλία. LTE πιάνει σχεδόν εύκολα αν δεν είσαι σε πολύ υπόγα κλπ. Ραδιόφωνο σούπερ. Κάμερα για τα δεδομένα μου πολύ καλή, ενώ η εμπρόσθια, απίστευτη για κλήσεις skype κλπ. Αυτά... Edited November 16, 2015 by ntz Παράθεση Να ζήσουν τα τουρμπίδια !!!!!!!! http://img135.imageshack.us/img135/7246/0002custom23wp.jpg http://www.106sportclub.gr / http://www.trackday-special.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Με το σήμα τι πρόβλημα είχες; Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Προσωπικά η εφαρμογή του ραδιοφώνου μου φάνηκε υπερβολικά απλή. Δεν υπάρχει καν δυνατότητα αποθήκευσης κάποιων αγαπημένων σταθμών. Για την κάμερα δε μπορώ να συγκρίνω καθώς το προηγούμενο κινητό μου ήταν ενα ταπεινό iPhone 4 οποτε η διαφορα ειναι τεράστια. Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntz Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Με το σήμα τι πρόβλημα είχες; Σε διάφορα σημεία που με άλλα κινητά δεν είχα πρόβλημα, χάνεται το σήμα τελείως. Το αξιοσημείωτο είναι οτι σε άλλα σημεία που είχα πρόβλημα με άλλα κινητά, το OPX δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα :blink::blink::blink: Τα ανωτέρω πάντως είναι σε σχέση με το καλύτερο κινητό που είχα σε επίπεδο σήματος, το nexus 4 (μιλάμε πάντα για τον ίδιο πάροχο). Παράθεση Να ζήσουν τα τουρμπίδια !!!!!!!! http://img135.imageshack.us/img135/7246/0002custom23wp.jpg http://www.106sportclub.gr / http://www.trackday-special.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bazile Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Σ εμένα το σήμα είναι πολύ καλό (καλύτερο από το ΝΕXUS 5). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts