Jump to content

LeTv Le 1s (X500)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://bbs.le.com/zt/eui/le_1s.html

βλέπεις να υπάρχει για το 1s stock της 11s από την επίσημη σελίδα των κινέζων? :confused:

Δεν καταλάβατε το μυαλό των Κινέζων, βρε παιδιά. Επίτηδες δε βγάζουν την 011s.

Θα μας σερβίρουν κατ'ευθείαν την marshmallow ! :lol::lol:

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω ΜΟΝΙΜΟ πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις στο Viber. Μία δείχνει, μία δε δείχνει αν έχω κλήση ή μήνυμα. Το ίδιο πρόβλημα αλλά σε μικρότερο βαθμό έχω και με τις εφαρμογές για email.Τι κάνουμε???

Έχω ΜΟΝΙΜΟ πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις στο Viber. Μία δείχνει, μία δε δείχνει αν έχω κλήση ή μήνυμα. Το ίδιο πρόβλημα αλλά σε μικρότερο βαθμό έχω και με τις εφαρμογές για email.Τι κάνουμε???

Με την 010s του ιταλού που του έχω , κανένα πρόβλημα , με τις ειδοποιήσεις (αναπάντητες, email, sms, viber, updates κλπ.)

Δοκίμασε από recovery ένα wipe σε dalvik - dalvik cache κ μετά επανεκκίνηση.

Δεν ξέρω βέβαια κ ποια ρομ του έχεις . Αν σου το συνεχίζει , μπορείς να δοκιμάσεις κ κάποια άλλη ρομ από αυτές που κυκλοφορούν , για να συγκρίνεις ...

Με την 010s του ιταλού που του έχω , κανένα πρόβλημα , με τις ειδοποιήσεις (αναπάντητες, email, sms, viber, updates κλπ.)

Δοκίμασε από recovery ένα wipe σε dalvik - dalvik cache κ μετά επανεκκίνηση.

Δεν ξέρω βέβαια κ ποια ρομ του έχεις . Αν σου το συνεχίζει , μπορείς να δοκιμάσεις κ κάποια άλλη ρομ από αυτές που κυκλοφορούν , για να συγκρίνεις ...

Έχω τη γνήσια Αγγλοκινέζικη 10s.

το ίδιο πρόβλημα είχα με το gossms... τελικά βρήκα ότι το πρόβλημα ήταν, πως τα μη συστήματος προγράμματα δεν μπορούν να ανοίξουν αν δεν είναι ενεργοποιημένο το auto boot in background.

ρυθμίσεις -> Permissions -> App Permissions -> App List -> βρίσκεις το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει για ενημερώσεις και ανοίγει το auto boot in background

σε μένα τουλάχιστον έπιασε σε όλα τα apps που ήθελα να με ενημερώνουν;)

:ninja: ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ!!

http://bbs.le.com/zt/eui/le_1s.html

βλέπεις να υπάρχει για το 1s stock της 11s από την επίσημη σελίδα των κινέζων? :confused:

Εκανα λάθος όταν μπήκα στο τέλος του μήνα είδα βιαστικά το αρχείο S1_x500-CN-OP-DBXCNOP5501001211S-5.5.010S που είναι η τελευταία ROM και η ματιά μου έπεσε στο 11S, για το λόγο αυτό και η λάθος πληροφόρηση.

Edited by dagas
Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας.

το ίδιο πρόβλημα είχα με το gossms... τελικά βρήκα ότι το πρόβλημα ήταν, πως τα μη συστήματος προγράμματα δεν μπορούν να ανοίξουν αν δεν είναι ενεργοποιημένο το auto boot in background.

ρυθμίσεις -> Permissions -> App Permissions -> App List -> βρίσκεις το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει για ενημερώσεις και ανοίγει το auto boot in background

σε μένα τουλάχιστον έπιασε σε όλα τα apps που ήθελα να με ενημερώνουν;)

Σε ευχαριστώ. Το δοκιμάζω αμέσως.

Μόλις έβαλα την 10s του Ιταλού.

Πολύ καλή εντύπωση μέχρι τώρα, και από μπαταρία και από προεγκατεστημένες εφαρμογες και γενικά από εμπειρία χρήσης!!

Γενικά περίμενα την 11s εδώ και βδομάδες για να μην ξαναστηνω κινητό αλλά κακώς δεν την είχα βάλει τοσο καιρό..

Επίσης παρατηρω και πιο δυνατό ήχο (σε κλήσεις, μουσική κτλ).

Τέλος οποιες κινεζικές υπήρχαν εξαφανίστηκαν και πρέπει να ψαξεις πολυυυ για να τις βρεις..

Βέβαια ή μετάφραση δεν είναι 100% ελληνική, κάποια πράγματα εμφανίζονται στα αγγλικά αλλά ούτως ή άλλως αυτό δεν ειναι κατι το μεμπτό, το λέμε έτσι κουβέντα να γίνεται..

Use your Illusions..

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά, αν κάποιος δεν χρειάζεται ελληνικά και είναι εντάξει με τα αγγλικά, πάλι χρειάζεται να βάλει την ROM του Ιταλού ή μπορείς να μείνεις και με την Official?

Εγω με την πειραγμενη official 7s που βαζουν τα κινεζομαγαζα ειδα οτι καποια πολυ λιγα κινεζικα μενουν οτι και εαν κανεις. Με του Ιταλου εισαι 99,5% οκ

Αν δεν σε πειραζει σε 1~2 σημεια να σου πεταει κινεζικα βαζεις την official..

Use your Illusions..

Εγω με την πειραγμενη official 7s που βαζουν τα κινεζομαγαζα ειδα οτι καποια πολυ λιγα κινεζικα μενουν οτι και εαν κανεις. Με του Ιταλου εισαι 99,5% οκ

Αν δεν σε πειραζει σε 1~2 σημεια να σου πεταει κινεζικα βαζεις την official..

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ μπας και ξερετε αν το letv 500 κανει βιντεο κλήσεις απο τον παροχο και οχι μονο απο ιντερνετ?

Παρέλαβα προχτές ένα x500 για έναν φίλο μου και πήγα να του βάλω την 10s του Ιταλού. Το έχω ξανακάνει με το x500 του αδελφού μου. Δυστυχώς από λάθος μου στο τέλος τις εγκατάστασης έκανα reboot τον bootloader και όχι reboot to system. Το κινητό κόλλησε και δεν ανοίγει με τίποτα. Ακόμα και όταν το βάζω για φόρτιση βγάζει μόνο ένα κόκκινο λαμπάκι. Οπότε κατέληξα ότι είναι hard bricked.

Έχω δοκιμάσει διάφορα που έχω βρει όπως να κρατήσω διάφορους συνδυασμούς κουμπιών για 10,20,... δευτερόλεπτα. Επίσης δοκίμασα να βάλω ROM με SPFLASH tools (v5.15.32) σύμφωνα με αυτό. Το πρόβλημα είναι ότι το spflashtool μετά από 20-40 δευτερόλεπτα βγάζει αυτό το error όπως και να δοκιμάσω να το περάσω (download μόνο τον preloader, firmware update όλα).

Έχω εγκαταστήσει τους κατάλληλους drivers και το κινητό το εντοπίζει το λάπτοπ αλλά συνδέεται και ξεσυνδέεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Δεν ξέρω αν έχει σημασία αλλά έχω win7 x64 ULTIMATE.

Έχω δει ότι και άλλοι είχαν παρόμοια προβλήματα με μένα και αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα του ήμουν υπόχρεος.

Εμενα με το ιδιο λογισμικο με εσενα (win 7 x64) δεν το εβλεπαν τα γνωστα προγραμματα (adb, sp flash κτλ)..

Τελικα δανείστηκα ενα λαπτοπ με win 7 x32 και ολοι οι adb drivers κτλ εγκατασταθηκαν κανονικα και προχωρησε η ολη διαδικασια..

Βεβαια καμια σχεση το δικο σου θεμα με το δικο μου (εγω δεν μπορουσα να περασω το twrp) αλλα κανε μια προσπαθεια..

Edited by MakTheo
Use your Illusions..

Με την miui εχουμε κανενα νεο, καποια νεα εκδοση μηπως? Ισχύουν τα γνωστα bugs με τον αισθητηρα δακτυλικων αποτυπωμάτων και τις υπερυθρες ακομα?
Use your Illusions..

Εμενα με το ιδιο λογισμικο με εσενα (win 7 x64) δεν το εβλεπαν τα γνωστα προγραμματα (adb, sp flash κτλ)..

Τελικα δανείστηκα ενα λαπτοπ με win 7 x32 και ολοι οι adb drivers κτλ εγκατασταθηκαν κανονικα και προχωρησε η ολη διαδικασια..

Βεβαια καμια σχεση το δικο σου θεμα με το δικο μου (εγω δεν μπορουσα να περασω το twrp) αλλα κανε μια προσπαθεια..

Το δοκίμασα και με win7 x32. Τα ίδια...

Το δοκίμασα και με win7 x32. Τα ίδια...

Αν δεν βρεις άκρη στείλε το πίσω στη Κίνα για επισκευή

Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας.

Unbrick a phone with a red light (LeTV Le 1S) x500 GREK1993 method

1) Put the phone on charge for 2-3 minutes

2) Remove from the charging and pull out cable with usb port

3) In the SP-Flash-Tool-v5.1532.00 do everything as usual and click the Download button

4) Connect the cable to the PC first, then to the phone

5) Flashing procedure not begin immediately, just wait for 2-3 minutes and the phone will start flashing

original link:

http://4pda.ru/forum/index.php?showt...ost&p=47551706

author:

GREK1993

Translated and adapted from the Russian language (by laikexpert)

Xiaomi mi max 3,Pocophone f1, Xiaomi Mipad 2, Ainol Fire

Εμένα πάντως μου ξεκολησε φορτίζοντας το στο pc...

Δεν μπορώ να σκεφτώ τι άλλο να κάνω. Μίλησα με το Nickmall και συμφώνησαν να το στείλω εκεί για επισκευή. Ξέρει κανείς πόσο στοιχίζει η αποστολή αν το στείλω με το κουτί του χωρίς αξεσουάρ (όπως μου είπαν) και με tracking number;

Unbrick a phone with a red light (LeTV Le 1S) x500 GREK1993 method

1) Put the phone on charge for 2-3 minutes

2) Remove from the charging and pull out cable with usb port

3) In the SP-Flash-Tool-v5.1532.00 do everything as usual and click the Download button

4) Connect the cable to the PC first, then to the phone

5) Flashing procedure not begin immediately, just wait for 2-3 minutes and the phone will start flashing

original link:

http://4pda.ru/forum/index.php?showt...ost&p=47551706

author:

GREK1993

Translated and adapted from the Russian language (by laikexpert)

Εμένα πάντως μου ξεκολησε φορτίζοντας το στο pc...

Τελικα εχει καταλαβει κανεις ποιος ειναι ο λογος που το κινητο μπρικαρει και βγαζει το κοκκινο λαμπακι? Θελω να πω ειναι εντελως τυχαιο να σου συμβει και εαν σου συμβει μια φορα υπαρχει περιπτωση να το ξανακανει? Ειναι θεμα λογισμικου? Hardware? ...

Use your Illusions..

Τελικα εχει καταλαβει κανεις ποιος ειναι ο λογος που το κινητο μπρικαρει και βγαζει το κοκκινο λαμπακι? Θελω να πω ειναι εντελως τυχαιο να σου συμβει και εαν σου συμβει μια φορα υπαρχει περιπτωση να το ξανακανει? Ειναι θεμα λογισμικου? Hardware? ...

εμένα μου έχει συμβεί 2 φορές...

και τις 2 φορές το άφησα να φορτίσει στο pc (φυσικά δεν φαινόταν να φορτίζει) και μετά το έβαλα στην ταχεία, όπου ξεκίνησε να φορτίζει κανονικά... και τις 2 φορές δεν χρειάστηκε να το φλασάρω..

Edited by anetos1979

Η επίσημη letv λέει κάτι για αυτό το bug άραγε.. Απ'οτι καταλαβαίνω συμβαίνει εντελώς τυχαία χωρις καποιο συγκεκριμένο μοτίβο (πχ σε αυτούς που έχουν ανεπίσημη τον ή κάτι άλλο που έχεις πειράξει/αλλαξει κτλ)..

Τέλος να ρωτησω..συμβαίνει όταν μένει από μπαταρία το κινητό ή σβήνει στα καλά καθουμενα και βγάζει κόκκινο λαμπάκι? Αν είναι το πρώτο τότε τουλάχιστον μπορούμε να προστατευτούμε κατά κάποιον με το να μην αφήνουμε το κινητό χωρίς μπαταρία (πχ φόρτιση στο 30%)..

Edited by MakTheo
Use your Illusions..

Η επίσημη letv λέει κάτι για αυτό το bug άραγε.. Απ'οτι καταλαβαίνω συμβαίνει εντελώς τυχαία χωρις καποιο συγκεκριμένο μοτίβο (πχ σε αυτούς που έχουν ανεπίσημη τον ή κάτι άλλο που έχεις πειράξει/αλλαξει κτλ)..

Τέλος να ρωτησω..συμβαίνει όταν μένει από μπαταρία το κινητό ή σβήνει στα καλά καθουμενα και βγάζει κόκκινο λαμπάκι? Αν είναι το πρώτο τότε τουλάχιστον μπορούμε να προστατευτούμε κατά κάποιον με το να μην αφήνουμε το κινητό χωρίς μπαταρία (πχ φόρτιση στο 30%)..

συμβαίνει μόνο όταν σβήσει μόνο του από μπαταρία... τουλάχιστον εμένα 2 φορές έτσι μου συνέβη... πιθανόν δεν έχει μετά ισχύ για να δώσει εντολή να φορτίσει σε fast charging

Ανενδιαφέρεται κάποιος για χ600 ..ή και ανταλλαγή με χ500 και διαφορά!?pm
δέχομαι ανταλλαγή με χ500.ασημενιο