nikoleon Δημ. August 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2008 Προς το παρόν κατεβάζω το Soldier of Fortune III (Payback) γιατί είμαι λάτρης της σειράς. Από τα βίντεο που είδα ελπίζω να μη με απογοητεύσει. Συνέχεια θα έχει το Devil May Cry 4. Σκέτη απογοήτευση τελικά το Payback, δεν το συνιστώ καθόλου. Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Qesaras Δημ. August 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2008 Lineage 2 Grib Racing Revolt Pool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 Police Quest: SWAT 2 [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis23 Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 GUITAR HERO 3: LEGENDS OF ROCK : απλα επος!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flykiller Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Age of Conan..... αλλά μάλλον όπως προχωράει το παιχνίδι μάλλον θα το σταματήσω! Πολλά προβλήματα! 100% Original T-SHIRTS! Buy now at: TOKOTOUKAN.GR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Χθες έκανα εγκατάσταση το Frontlines: Fuel of War. http://img380.imageshack.us/img380/2775/picst1.jpg Από φωτογραφίες φαίνεται να είναι πολύ καλό και με καλά γραφικά :happy:. Για να δούμε :ninja:!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Just Cause:The Game!:D http://buttonmashing.com/wp-content/uploads/just%20cause.jpg Έχει 303 αποστολές.Το άρχισα στα τέλη Ιούλη και μέχρι τώρα έχω κάνει μόνο 6 αποστολές.Στην 7η δείχνει έξι βελάκια σε ένα χωράφι το οποίο δεν έχω καταλάβει τι έχω να κάνω οπότε πατάω ''Abort Mission'' και πάω όπου θέλω!!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 "Προσπαθω' να παιξω το expansion pack του Oblivion, αλλα δεν μου το βγαζει στο μενου του παιχνιδιου!Τι γινεται?Ουτε άλλα modules μου εμφανιζει. Πως τα παιζω αυτα? Στο game dir του παιχνιδιου υπαρχουν σαν αρχεια. Τα νευρα μου!Μα καλα ουτε το official expansion?Exω το iso του Oblivion φορτωμενο. Το expansion pack το αγορασα. Μηπως κανω κατι λαθος? http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bluefinikas Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 Ψαχνω για καποιο παιχνιδι που να μοιαζει με τo gta san andreas,liberty city, vice city κτλ.Μπορει καποιος να μου προτεινει καποιο; Ανοιξε ,κλεισε ,διπλωσε παραπονο στα χειλη χωσου στην αμμο Αμμοχωστος σαν σπανιο κοχυλι Xiaomi Redmi Note 4G+Samsung Galaxy S2+NOKIA N95+K599 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjPaN_ Δημ. September 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2008 Εδώ και 2 χρόνια παίζω WoW. Αλλά τώρα τελευταία έχει αρχίσει και μου αρέσει το battlefield2.. .!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos_rodos Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Εδω και ενα-δυο μηνες περιπου παιζω ΑοΕ ΙΙΙ (age of empires III) πολυ ωραιο παιχνιδι στρατηγικης :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Ανακάλυψα (τώρα στα γεράματα :p) το WoW, έχω λιώσει (για τα δεδομένα μου, όχι κάτι το ιδιαίτερο δηλαδή) και έχω φτάσει αισίως έναν Tauren Shaman στα 54 (όπου και τον παράτησα γιατί δεν με γέμιζε) και έναν Orc Hunter στα 49 (πρός το παρόν). Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ouagantougou Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 Εγώ πάλι ξεκίνησα χθες το mass effect... Burn the rubber, not your soul... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoXfOxFoX Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 rfactor.... ενα αναμονη football manager 2009 F1fan.gr Καθημερινά νέα στα Ελληνικά, αναλύσεις αγώνων, τεχνικά θέματα, και όλες οι σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζει ο φανατικός της Formula1. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 εδω και καμια βδομαδα ξεκινησα το need for speed most wanted. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 crysis warhead kai fifa09 pethane to pro. the king is dead, long live the king Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiankap74_ Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Εγώ είχα να ασχοληθώ πολύ καιρό με το gaming. Τώρα παίζω το Call of Duty 2 και όταν το τελειώσω θα παίξω το Medal of Honor : Airborne. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Broken Sword (Baphomets Fluch) 2.5 και Quest for Glory II : Trial by Fire, από AGD Interactive Studio (remake του original από τη Sierra). Εξαιρετικές fan made δουλειές και τα δύο :) patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. October 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2008 Έπαιζα μέχρι πρότινος το Spore μέχρις ότου έφτασα στο κέντρο του γαλαξία και τώρα δεν μπορώ να φύγω. :( Είναι και όλο στα Ελληνικά και η μετάφραση έχει τρελό γέλιο :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandelis92 Δημ. October 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2008 ine ena kalo pexnithi me amaksakia se sxima tis fomoula 1. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATHOP Δημ. October 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2008 To XIII, για 4η ή 5η φορά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 και ξανά-μανά το Bioshock - αφού είναι κόλλημα! η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2008 θα ξεκινησω για αλλη μια φορα το need for speed carbon σε κανα 2 μερες! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2117 Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Red Alert 2 Yuri's Revenge!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2008 Τελείωσα cod 4 και τώρα είμαι σε Far Cry 2. Κόλαση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts