Nagata Δημ. October 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2009 stefanw595 Αξίζει φίλε να το αγοράσω?Είναι βελτιωμένο σχετικά με το 2009? 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. October 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2009 Επειδη το pc μου ειναι καπως παλιο δεν μπορω να πω απο αποψη γραφικων οτι ειδα τρελη διαφορα αλλα συνεχιζει να ναι παιχνιδαρα. Aπο αποψη gameplay νομιζω οτι εχουν βελτιωθει οι κινησεις των παικτων και οσο το παιχνιδι ανανεωνεται νομιζω πως γινεται ολο και πιο ρεαλιστικο. Ως τωρα εχω παιξει κυριως legend και εκει εγιναν καποιες πολυ σημαντικες προσθηκες που ελλειπαν απο το 2009 (πχ κοπωση παικτη, εκτιμηση προπονητη, βελτιωση προβολης κα). Με το κανονικο παιχνιδι δεν ασχοληθηκα πολυ ακομη. Γνωμη μου: Επειδη το να το αγορασεις ενα τετοιο παιχνιδι θα σου κοστισει καλυτερα κατεβασε πρωτα το demo και αν δεις οτι σε ικανοποιει αγορασε το. Εγω προσωπικα το βρηκα σπασμενο αλλα επειδη δεν ειχα αγορασει το 2009 σκεφτομαι να προχωρισω στην αγορα του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 BORDERLANDS..... καιρο εχω να κολησω τοσο πολυ με τετοιου ειδους παιχνιδι.... και φυσικα FM 2010 :cool: [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. November 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2009 Εγω παλι εχω κολλησει με το Stalker: clear sky. Μιλαμε για πολυ καψιμο!!:nuke: :heat: Πρωτοτυπο gameplay, γραφικα απλα τελεια και στοιχεια rpg. Βεβαια θελει και καλο συστημα για να το απολαυσεις.. iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelmon Δημ. November 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2009 Call of Duty : Modern Warfare 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicotine Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Call of Duty : Modern Warfare 2 το τερματισα... νομιχζω το 1 ηταν πολυ πιο δυνατο!! δεν καναν καλη δουλεια! Ουτε καν στα γραφικα!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnymous Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 και εγώ λίωνω στο Call of Duty Modern Warfare 2... Dj Tiesto ruleezzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 dragon age origins..στις αρχες ακομη.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digelo Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Call of duty Modern Warfare 2, αλλα και counter strike source (λίγο παλιό , αλλα παίζεται ακόμα με φίλους) :) Apple Iphone 4s Apple Ipad 2 HTC HD2 Fujitsu Siemens loox n560 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 dragon age origins..στις αρχες ακομη.. και εγώ....:) η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts