jim_pap_2 Δημ. January 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2008 Half Life 2 ολε ολε ολε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Half Life 2 ολε ολε ολε To half life σε ποσα επεισοδια εχει βγει? Τωρα ποιο ειναι το τελευταιο επεισοδιο? :confused: Ειχα παιξει ενα το half life 2 πριν απο 2 χρονια νομιζω δεν ξερω πιο επεισοδιο ητανε, αν με βοηθουσες.. θα ημουν happy :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppsih Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Εγώ έχω κολλήσει μ' αυτό:D http://www.nittolegends.com/default.aspx Αντε να βρεθεί και κανένας αλλός να κάνουμε ομάδα... Είναι παρόμοιο με το metaldamage; Important things for a happy relationship: 1. It is important to find a woman that cooks and cleans. 2. It is important to find a woman that makes good money. 3. It is important to find a woman that likes to have sex. 4. It is important that these three women never meet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 Call Of Duty 4 Multiplayer... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. January 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2008 To half life σε ποσα επεισοδια εχει βγει? Τωρα ποιο ειναι το τελευταιο επεισοδιο? :confused: Ειχα παιξει ενα το half life 2 πριν απο 2 χρονια νομιζω δεν ξερω πιο επεισοδιο ητανε, αν με βοηθουσες.. θα ημουν happy :happy:Το Half Life 2 βγήκε το 2004 και ήταν κανονικό (σε διάρκεια) παιχνίδι και είναι μάλλον αυτό που έχεις παίξει. Το 2006 βγήκε το Half Life 2: Episode One και το 2007 το Half Life 2: Episode Two, ως μέρος ενός πακέτου με το όνομα The Orange Box (μεταξύ άλλων). Τα «επεισόδια» θεωρούνται... επεισόδια ενός μεγαλύτερου παιχνιδιού (σαν να έβγαινε δηλαδή το Half Life 3) και θα είναι τριλογία. Όλα είναι... γαμάτα! :p :D Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. January 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2008 Το Half Life 2 βγήκε το 2004 και ήταν κανονικό (σε διάρκεια) παιχνίδι και είναι μάλλον αυτό που έχεις παίξει. Το 2006 βγήκε το Half Life 2: Episode One και το 2007 το Half Life 2: Episode Two, ως μέρος ενός πακέτου με το όνομα The Orange Box (μεταξύ άλλων). Τα «επεισόδια» θεωρούνται... επεισόδια ενός μεγαλύτερου παιχνιδιού (σαν να έβγαινε δηλαδή το Half Life 3) και θα είναι τριλογία. Όλα είναι... γαμάτα! :p :D Χμμ ακουγεται καλη φαση , θα φροντισω να τα παιξω και θα πω εντυπωσεις! :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2008 Ποιο ειναι το εβδομο επιπεδο του ciao bella?Πες να δωσουμε κανα hint αν επαιζες το τσαο μπελα θα ηξερες και το 7ο επιπεδο :p τεσπα,το 7ο το περασα..τωρα εχω κολλησει στο 11ο νομιζω οπου πρεπει να αντιμετωπισεις μια απεργια στο γραφειο και να προλαβεις και το ραντεβου με τον τυπο.. ενω καταφερνω να εχω την μπαρα της εργασιας φουλ και ειμαι στο σπιτι στην ωρα μου,μου βγαζει οτι πηγε ο βλακας και δεν ειμουν εκει :( :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 Call Of Duty 4 Multiplayer... αυτο παιζω και γω αλλα ρε φιλε μπαινω μεσα διαλεγω ομαδα διαλεγω οπλα αρχιζει το παιχνιδι και δε φαινεται ψυχη πουθενα τι να κανω να αυτοκτονησω;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 επισης παιζω το προ εβο 2008 και ακομα ειμαι στη τριτη κατηγορια:( αλλα εχω να πω τουτο......μιλαμε τρωει απιστευτο κολλημα,ειμαι με τον ανρι και τον μεσι στην αντιπαλη εστια εχοντας τη μπαλα και την ιδια στιγμη δεχομαι γκολ στο δικο μου τερμα που δεν ειχε καμια σχεση με τη φαση :lol::lol::lol: μιλαω για online παιχνιδι ετσι μη παρεξηγηθουμε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maelstrom Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 το ιδιαίτερα ενδιαφέρον witcher, αλλά και στα διαλλείματα λίγο helgate Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. January 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2008 τωρα τελευταια εχω κολλησει με live for speed,test drive unlimited,GTR2 και Colin Mcrae dirt.Τα παιζω με τιμονακι γι αυτο και κολλησα:):) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Ασχολουμαι με το Titan Quest. Πολυ ωραιο παιχνιδι αλλα εχει απαραδεκτα saves. Ειναι δυνατον να μην εχει Load game? http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. January 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2008 Ασχολουμαι με το Titan Quest. Πολυ ωραιο παιχνιδι αλλα εχει απαραδεκτα saves. Ειναι δυνατον να μην εχει Load game? Είναι παλιό παιχνίδι αυτο?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 αυτο παιζω και γω αλλα ρε φιλε μπαινω μεσα διαλεγω ομαδα διαλεγω οπλα αρχιζει το παιχνιδι και δε φαινεται ψυχη πουθενα τι να κανω να αυτοκτονησω;;; yparhei ellinikos server. pane sta favorites pata add favorite kai vale to 87.243.64.72:28962 ekei liwnoume ta teleytaia vradya... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 Είναι παλιό παιχνίδι αυτο?? Oχι δεν ειναι παλιο. Ειναι action RPG και κυκλοφορησε τον Ιουνιο του 2006:) http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 :lol::lol:Εχω τερματησει το παιχνιδι καιρο πριν(το ciao bella) κι εχει φυγει απο το pc ..Δεν ειναι δυσκολο.θα το τερματισεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_rs180 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 μετά το call off duty 4 τώρα έχω το φοβερό crysis. τρελό παιχνίδι, φοβερά γραφικά. μετά βλέπουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deblnx Δημ. January 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2008 World of Warcraft ;) P1i - starsnav BT-74s && BT GPS Royaltek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Υπάρχουν πολλά και παίζω ανάλογα την όρεξη: Call Of Duty 4 HALO & HALO 2 Crysis King Kong (Μόλις 1 Ευρώ απο το Πλαίσιο) Counter Strike 1.6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 πρέπει να ομολογήσω πως αυτές τις μέρες κόλλησα με το lineage 2 πάλι.. καταραμένο παιχνίδι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 Εγώ πάλι ξαναέπιασα το GTA: San Andreas! :blink: :wacko: :p Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 μπα πως κ έτσι; χαχα εγώ μόνο αν ήμουν σε απόλυτη βαρεμαρα θα το ξαναέπιανα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 Δεν το είχα τελειώσει ποτέ... :O Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 εγώ το χα φτάσει τέρμα το χα βαρεθεί κιόλας :-( άντε καλή αρχή κ καλούς σκοτωμούς. :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouhou2 Δημ. February 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2008 μολις τελειωσα το timeshift....first person shooter ειναι καλουτσικο με μπολικη δραση,μετρια στοχευση,μελλοντολογικου feeling οπως το fear με την αργη κινηση αυτο εχει αργη κινηση,παγωμα χρονου,αντιστροφη χρονου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts