trapped Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Με λευκή σοκολάτα και φράουλες. Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 και η αλμυρες και η γλυκιες κρεπες ειναι φοβερες αλλααααα η γλυκιες ειναι...κολαση [σοκολατα,μπανανα και τριμμενο μπισκοτο]:w00t: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Angel Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 εγώ πάντα μπερδεύω τα ονόματα...όλο τα ξεχνάω :) Μου αρέσει αυτή χωρίς σοκολάτα Παράθεση My Blog | Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 paidia tin kreperi twins tin kserete konta stin petroupoli - ilion tros mia extreme kai skas den ginete na fas deuteri. apla korifi Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Με λευκή σοκολάτα και φράουλες. :drool: :drool: πολυ καλο ακουγεται!!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Λοιπον μια φορα ειχα παρει μια γλυκια κρεπα με : Σοκολατα λευκη Μερεντα Μπισκοτο Τρουφα Σαντιγυ Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Η Απο τις ποιο ωραιες κρεπες που εχω φαει!! Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 kai meta epathes zaharo? :lol: Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Δεν τρώω ποτέ αλμυρές κρέπες...:rolleyes: τις κρέπες τις έχω συνδέσει με τα γλυκα. Συνεπώς, σοκολάτα - μπισκότο είναι απίστευτη εμπειρία.:D :D Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Δεν τρώω ποτέ αλμυρές κρέπες...:rolleyes: τις κρέπες τις έχω συνδέσει με τα γλυκα. Συνεπώς, σοκολάτα - μπισκότο είναι απίστευτη εμπειρία.:D :D Κι εγώ έτσι την τρώω την κρέπα.:food: :food: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Κρεπες παντα γλυκες και παντα κρεπα σοκολατα!!!!!!:p :food: :food: :food: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Δεν τρώω ποτέ αλμυρές κρέπες...:rolleyes: τις κρέπες τις έχω συνδέσει με τα γλυκα. Συνεπώς, σοκολάτα - μπισκότο είναι απίστευτη εμπειρία.:D :D simfono apolita Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Και βέβαια τρώω και μόνο γλυκιές!Με μερέντα βέβαια!:DΤα υλικά δε τα ξέρω τη μητέρα μου ρωτήστε!:lol: Υ.Γ:Μάλιστα φτιάχνει τώρα για να φάω!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Και βέβαια τρώω και μόνο γλυκιές!Με μερέντα βέβαια!:DΤα υλικά δε τα ξέρω τη μητέρα μου ρωτήστε!:lol: Υ.Γ:Μάκιστα φτιάχνει τώρα για να φάω!:lol: Κι εγώ τώτα τρώω.:food: :food: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Βρήκα το τηλέφωνο από το Crepes and the City στην Καλλιθέα! 210-9572455 Θα φάω κρέπα :yahoo: :yahoo: :yahoo: Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Και βέβαια τρώω και μόνο γλυκιές!Με μερέντα βέβαια!:DΤα υλικά δε τα ξέρω τη μητέρα μου ρωτήστε!:lol: Υ.Γ:Μάλιστα φτιάχνει τώρα για να φάω!:lol: καποιος ειναι παρα πολυ τυχερος!!!:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Κρεπες τρωω και αλμυρες και γλυκες αλλα πιο πολυ μου αρεσουν οι γλυκιες με σοκολάτα - μπισκότο! Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 καλα ολοι τρωτε κρεπα???? θελω και εγω.:secret: τωρα που πιασανε και τα κρυα εεεε??ζεστη,ζεστη!!!:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmkias_46 Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 σημερα εφαγα. σοκολατα-μπανανα Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420Χ150 και 16Κ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Αχ τι μου κάνατε... Θα πάω να αγοράσω μια κρέπα με 2 σοκολάτες!!!(μερέντα-λευκή) Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Λοιπον μια φορα ειχα παρει μια γλυκια κρεπα με : Σοκολατα λευκη Μερεντα Μπισκοτο Τρουφα Σαντιγυ Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Η Απο τις ποιο ωραιες κρεπες που εχω φαει!! Mια φορα;;Γιατι τις αλλες φορες πως την τρως;:lol: Εγω παντα ετσι αλλα αντι για σαντιγη βαζω καρυδα!:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 δεν παιζεστε.....δεν αντεχω αλλο σημερα το βραδυ θα γινει χαμος θα παραγγειλω 2 για να μου φυγει το μερακι.τι λετε να παρω??ακουω προτασεις[γλυκια].:) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Λοιπον μια φορα ειχα παρει μια γλυκια κρεπα με : Σοκολατα λευκη Μερεντα Μπισκοτο Τρουφα Σαντιγυ Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Η Απο τις ποιο ωραιες κρεπες που εχω φαει!! kai meta epathes zaharo? :lol: Οχι ενταξει!! :D :D Mια φορα;;Γιατι τις αλλες φορες πως την τρως;:lol: Εγω παντα ετσι αλλα αντι για σαντιγη βαζω καρυδα!:D Και καρυδα ειχα βαλει τωρα το θυμηθηκα!! Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 re paidia eho sinithisei oikrepes na einai aples diladi ego perno mia sokolata mpiskoto kai eimai entaxei . tora eseis me tosa ilika upoglikemia ehetai ti na po poli faganoi eiste:lol: . tin epomeni fora peite na sas valoun kai mia tourta mesa pote den xereis mporei na einai oraia.:lol: pantos pera apo tin plaka den vazo plla ilika gia na mporo na esthanomai tin geusi. diladi tora aspri kai mauri sokolata me troufa einai ola idia pleon. Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 Οντως δεν καταλαβαινω τι τρωω,απλα ειναι πολυ γλυκια με ολα αυτα..Θελω να εχει μπολικο πραγμα μεσα.. Ή τρωμε ή δεν τρωμε,μισες δουλειες θα κανουμε;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. October 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2006 εγω εξω οταν παιρνω κρεπες τις παιρνω απλες και οταν κανει η μανα μου σπιτι βαζω οτι περισσοτερα υλικα μπορω και γινονται κατσε καλα!:drool: Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts