Jump to content

Paypal - Capital Controls [ONLY]

evi32
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χθες και σήμερα με 1 MasterCard της ΑΛΦΑ και μια χρεωστική της Α, δεν μπόρεσα να κάνω αγορά. Πριν κανένα μήνα προσπάθησα να κάνω αγορά στο ebay. Για έναν προμηθευτή δεν λειτούργησε, αλλά λειτούργησε για άλλον και πήρα αυτό που ήθελα. Τι γίνεται εδώ;

ΣΗμ.: Όλα μέσω Paypal

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χθες και σήμερα με 1 MasterCard της ΑΛΦΑ και μια χρεωστική της Α, δεν μπόρεσα να κάνω αγορά. Πριν κανένα μήνα προσπάθησα να κάνω αγορά στο ebay. Για έναν προμηθευτή δεν λειτούργησε, αλλά λειτούργησε για άλλον και πήρα αυτό που ήθελα. Τι γίνεται εδώ;

ΣΗμ.: Όλα μέσω Paypal

Διαβασε προηγουμενες σελιδες

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Θέλω να κάνω μία αγορά μέσω Paypal που ίσως να είναι απαραίτητο ο λογαριασμός να έχει τα στοιχεία μου. Λόγω του ότι έχω ήδη λογαριασμό με κάρτα συνδεμένη και το κόλπο παράκαμψης απαιτεί δεύτερο καινούριο λογαριασμό, ο δεύτερος λογαριασμός που θα πάρει λεφτά στο balance αναγκαστικά δεν θα έχει τα δικά μου στοιχεία. Το ερώτημα είναι, αν από τον δεύτερο ξαναστείλω το balance στον δικό μου λογαριασμό, τα λεφτά θα μείνουν στο balance ή θα μεταφερθούν στην κάρτα; Και όταν έρθει η ώρα της αγοράς, έχω την δυνατότητα να επιλέξω να γίνει χρέωση του balance και όχι της κάρτας που δεν θα μπορέσει να γίνει ούτως ή άλλως;

Θέλω να κάνω μία αγορά μέσω Paypal που ίσως να είναι απαραίτητο ο λογαριασμός να έχει τα στοιχεία μου. Λόγω του ότι έχω ήδη λογαριασμό με κάρτα συνδεμένη και το κόλπο παράκαμψης απαιτεί δεύτερο καινούριο λογαριασμό, ο δεύτερος λογαριασμός που θα πάρει λεφτά στο balance αναγκαστικά δεν θα έχει τα δικά μου στοιχεία. Το ερώτημα είναι, αν από τον δεύτερο ξαναστείλω το balance στον δικό μου λογαριασμό, τα λεφτά θα μείνουν στο balance ή θα μεταφερθούν στην κάρτα; Και όταν έρθει η ώρα της αγοράς, έχω την δυνατότητα να επιλέξω να γίνει χρέωση του balance και όχι της κάρτας που δεν θα μπορέσει να γίνει ούτως ή άλλως;

Γιατι δεν δοκιμαζεις στελνοντας 0,01 € ?

Γιατι δεν δοκιμαζεις στελνοντας 0,01 € ?

Έτσι θα μάθω αν τα λεφτά θα μεταφερθούν από balance σε balance. Αλλά δεν ξέρω όταν δίνεις τον λογαριασμό paypal για πληρωμή, ποιος και πως αποφασίζει τι θα χρεωθεί (το balance ή η κάρτα);

Έτσι θα μάθω αν τα λεφτά θα μεταφερθούν από balance σε balance. Αλλά δεν ξέρω όταν δίνεις τον λογαριασμό paypal για πληρωμή, ποιος και πως αποφασίζει τι θα χρεωθεί (το balance ή η κάρτα);

Παντα το balance αν εχει χρηματα. Μετα η καρτα.

Σημερα εκανα την πρωτη μεταφορα χρηματων απο λογαριασμο της εθνικης στο revolut μεσω i bank . Εκει που ελεγε αναφορα δικαιουχου εβελα ενα 8κτα ψηφιο αριθμο που ειχε η εφαρμογη και ελεγε reference ... και δικαιουχο εβαλα revolut ltd ...σωστα;

Τωρα ποτε θα δω λογικα τα χρηματα στην εφαρμογη ωστε να τα βαλω στο balance του paypal ; Και ποτε πρεπει να συνδεσω το revolut με το paypal;

Τωρα ποτε θα δω λογικα τα χρηματα στην εφαρμογη

Λογικα την Παρασκευη

ωστε να τα βαλω στο balance του paypal ;

Δεν θα τα βαλεις στο balance του paypal. Θα προσθεσεις την καρτα της Revolut στο paypal

Και ποτε πρεπει να συνδεσω το revolut με το paypal;

θα προσθεσεις την καρτα της revolut ατο paypal οταν θα εχει υπολοιπο τουλαχιστον 2,5 €

Ο λογαριασμός πρέπει να μεταφέρθηκε ατην Alpha. Δεν χάνεις κάτι να ρωτήσεις και να βγάλεις μια χρεωστική.

Οντως! Περασα σημερα απο Alphabank και ο λογαριασμος υπηρχε. Αυριο παω τα απαραιτητα εγγραφα για ενεργοποιηση και ζηταω εκδοση χρεωστικης American Express. :)

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Οντως! Περασα σημερα απο Alphabank και ο λογαριασμος υπηρχε. Αυριο παω τα απαραιτητα εγγραφα για ενεργοποιηση και ζηταω εκδοση χρεωστικης American Express. :)

γιατι να βγαλεις καρτα american express ; γνωριζω οτι εχει 10παγιο καθε χρονο ενω η χρεωστικες visa και mastercard δεν εχουνε! απο οσο ξερω. Τελικα οι αγορες μεσω pay pall δουλευουνε μονο μεσω του pay pall balance αποκλειστικα και μονο ; , επειδη δεν εχω χρονο να διαβασω ολα τα ποστ θα ηθελα να με ενημερωσετε σχετικα για να ξερω διοτι θελω να αγορασω κατι απο το ιντερνετ στο εξωτερικο αλλα δεν ξερω τι ακριβως να κανω; να χρησιμοποιησω την χρεωστικη μου καρτα ή δεν θα δουλεψει;.

Edited by JOHNMEGARYTHMOS

γιατι να βγαλεις καρτα american express ; γνωριζω οτι εχει 10παγιο καθε χρονο ενω η χρεωστικες visa και mastercard δεν εχουνε! απο οσο ξερω.;.

Εχει ετήσια συνδρομη 10,00 €

Ειναι η μονη που περναει στο paypal

Αν την χρησιμοποιεις στην Ελλαδα, με τα bonus που σου δινει καλυπτεις ανετα τα 10,00 €

Edited by alfeios
Ορθογραφικά λάθη

γιατι να βγαλεις καρτα american express ; γνωριζω οτι εχει 10παγιο καθε χρονο ενω η χρεωστικες visa και mastercard δεν εχουνε! απο οσο ξερω. Τελικα οι αγορες μεσω pay pall δουλευουνε μονο μεσω του pay pall balance αποκλειστικα και μονο ; , επειδη δεν εχω χρονο να διαβασω ολα τα ποστ θα ηθελα να με ενημερωσετε σχετικα για να ξερω διοτι θελω να αγορασω κατι απο το ιντερνετ στο εξωτερικο αλλα δεν ξερω τι ακριβως να κανω; να χρησιμοποιησω την χρεωστικη μου καρτα ή δεν θα δουλεψει;.

Αν την χρησιμοποιεις στην Ελλαδα, με τα bonus που σου δινει καλυπτεις ανετα τα 10,00 €

Με πρόλαβε ο φιλος alfeios. :)

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

Μην ξεχάσεις να βάλεις λεφτά στο λογαριασμό όμως ;)

γιατι να βγαλεις καρτα american express ; γνωριζω οτι εχει 10παγιο καθε χρονο ενω η χρεωστικες visa και mastercard δεν εχουνε!

Αυτό όντως ισχύει και δεν το ήξερα (η πιστωτική μου είναι άνευ συνδρομής εφ' όρου ζωής). Το καλό είναι οτι περνάει πάντα στο Paypal.

Όπως είπε και ο alfeios, δυο φορές να βάλεις βενζίνη χωρίς ΦΠΑ εξαργυρώνοντας πόντους, έβγαλες τη συνδρομή για δύο χρόνια.

Εγκαινίασα την revolut. Επιτυχής αγορά επεξεργαστή από aliexpress. Edited by jon_robocop
Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G

Εγκαινίασα την revolut. Επιτυχής αγορά επεξεργαστή από aliexpress.

Με τι ποσό ;

Δεν θα τα βαλεις στο balance του paypal. Θα προσθεσεις την καρτα της Revolut στο paypal

Αν καταλαβα καλα θα προσθεσω την καρτα της revolut στο paypal , οπως ειχα προσθεσει και την προπληρωμενη απο Πειραιως παλιοτερα.

Εγω νομιζα οτι επρεπε παλι να κανω top up στο paypal οπως ειχα κανει και στο revolut.

Αν καταλαβα καλα θα προσθεσω την καρτα της revolut στο paypal , οπως ειχα προσθεσει και την προπληρωμενη απο Πειραιως παλιοτερα.

.

Καλα καταλαβες

Με τι ποσό ;

200Ε έμβασμα, αγορά 18Ε.

Nubia M2. LeEco Le pro1 x800 US 5.5.011s official stable (CrisBal) . Cubot Max MT6753 3GB ram/ 32GB, android 6.0, Xiaomi mi10 lite 5G

Είχα σκοπό να την βγάλω, μέχρι που διάβασα για αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες μέσω PayPal με χρήση ΑΜΕΧ. Προφανώς γιατί είναι ελληνικής εκδόσεως και την πιάνουν τα CC, όπως και τις υπόλοιπες χρεωστικές που έχουν εκδοθεί στην Ελλάδα. Κατά περίπτωση (κι άγνωστο με τι κριτήρια κάθε φορά), μπορεί να λειτουργήσουν και οι άλλες χρεωστικές. Είναι μέχρι να σου τύχει η στραβή. Βγάζεις λοιπόν μια χρεωστική εκδόσεως εξωτερικού και ησυχάζεις.

Και εγώ άκουσα για αποτυχημένες αγορές με ΑΜΕΧ αλλά όχι απο άτομο που έκανε το ίδιο την απόπειρα.

Για 1-2 μέρες ακούστηκε αυτή η πληροφορία και χάθηκε.

Είχα σκοπό να την βγάλω, μέχρι που διάβασα για αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες μέσω PayPal με χρήση ΑΜΕΧ. Προφανώς γιατί είναι ελληνικής εκδόσεως και την πιάνουν τα CC, όπως και τις υπόλοιπες χρεωστικές που έχουν εκδοθεί στην Ελλάδα. Κατά περίπτωση (κι άγνωστο με τι κριτήρια κάθε φορά), μπορεί να λειτουργήσουν και οι άλλες χρεωστικές. Είναι μέχρι να σου τύχει η στραβή. Βγάζεις λοιπόν μια χρεωστική εκδόσεως εΔεν ειμαι δικηγορος της ΑΜΕΧ. Απλα τη χρησιμοποιησα 5 - 6 φορες στο paypal και οι συναλλαγες περασαν. Αυτο εγραψα. Δεν ηταν συμβουλη ή παροτρυνση για εκδοση ΑΜΕΧξωτερικού και ησυχάζεις.

Δεν ειμαι δικηγορος της ΑΜΕΧ. Απλα τη χρησιμοποιησα 5 - 6 φορες στο paypal και οι συναλλαγες περασαν. Αυτο εγραψα. Δεν ηταν συμβουλη ή παροτρυνση για εκδοση ΑΜΕΧ

και εγω οπως εχω ξαναγραψει, οτι εχει χρειαστεί να αγοράσω με paypal το κάνω χωρις προβλημα.

Εχω δηλωμενη την American Express της Αλφα, αυτη με το μπονους.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

σε μένα η amex δουλεύει μια χαρά στο paypal τοσο η χρεωστικη οσο και η πιστωτική....

και σε φίλους μου το ιδιο...

τα υπόλοιπα που ακούγονται δεν τα εχω συναντήσει

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Παρακαλώ τα φώτα σας καθότi άσχετος. Koιτάζοντας το παρόν , και αφού με βοήθησε πολύ το..διάβασμα!! έκανα και εγώ εγγραφή στο revolut, έβαλα 100€ από λογ/μό μου που μου πιστώθηκαν κανονικά σε 2 εργάσιμες και όλα καλά ως εδώ. Όταν συνέδεσα την κάρτα revolut με paypal και του ζήτησα confirm μου κράτησε 1,39 € με ένα 4ψήφιο κωδικό) και 0,92€ επίσης. Από ότι διάβασα ( και διάβασα αρκετά αλλά όχι όλα...πολλές σελίδες ρε παιδιά:) ) τα χρήματα αυτά επιστρέφονται σε λίγες μέρες ( ή όχι;:()

1) Πρέπει να κάνω εγώ κάποια ενέργεια για την επιστροφή των παραπάνω ποσών; ( o κωδικός τι ρόλο πάιζει;)

2) Όταν κάνω αγορά με το paypal επειδή έχω και άλλο λογ/μό συνδεδεμένο με paypal ( τον έχω primary ) θα με ρωτάει κάθε φορά το paypal ποιο λογ/μό να χρεώσω ή θα πάρει από τον primary;

XIAOMI REDMI NOTE 5

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...